Arac Aksesuar Haberleri

Malatya’da kaçakçılık operasyonu

Malatya’da, düzenlenen operasyonda gümrük kaçağı telefonlar ile çok sayıda aksesuar ele geçirildi.

Yurthaber 2024-04-18 10:43:26

Stilinize basit ama etkili bir dokunuş! 2024 modasına damgasını vuracak fular modelleri

Düşük maliyetli bir aksesuar seçeneği olan fularlar kıyafetlerimizi canlandırmanın en kolay yollarından biri. İlkbahar sezonu da gelmişken pek çok farklı fular modelini hırkalardan blazer ceketlere kadar kombinlerimizde kullanmaya başlamanın zamanı geldi de geçiyor. Stilinize basit ama etkili bir dokunuş katmanızı sağlayacak ve 2024'e damgasını vuracak çeşitli fular modellerini sizler için derledik. İşte detaylar!

Kadin 2024-03-20 22:05:56

Klasik ve spor kombinlerin baş tacı en kullanışlı ve şık deri kordonlu erkek kol saatleri

Saatler kombinlerin tamamlayıcısı ve zarif bir aksesuar olmanın yanı sıra vazgeçilmezlerimiz arasında yer alıyor. Şıklığınızı ve tarzınızı yansıtan saatler pek çok farklı seçenek ile üretiliyor. Klasik, modern, minimalist, retro, spor... Peki sizin seçiminiz hangisi? İşte hem gündelik kullanım hem özel davetlerde tercih edebileceğiniz tarzınıza uygun deri kordonlu saat önerileri!

Haber 2023-12-05 17:54:30

Sabır taşı neye kullanılır? Sabır taşı nasıl kullanılır?

Günümüzde gerek sağlık için gerekse zararlı alışkanlıklardan kurtulmak amacıyla kullanılan pek çok taş çeşidi bulunur. Bu taşların kimisi kolye, bileklik, yüzük gibi aksesuar olarak kullanılırken kimisi ise sağladığı olumlu etkilerden yararlanmak için kullanılır. Bu taşlardan biri de sarı sabır taşı olarak isimlendirilen ancak renk olarak siyaha yakın bir renge bir sahip olan taş çeşididir. Ayrıca bu taşın kullanımı çok eski dönemlere dayanır. Peki, sabır taşı neye kullanılır?

Haber 2023-10-25 19:39:28

Vans, Ugg, The North Face... Dünyaca ünlü markalar bir arada Superstep'te

The North Face, Vans, New Balance, Ugg ve daha birçok markanın yeni sezon ürünleri sizleri bekliyor. Kıyafet, ayakkabı, aksesuar gibi ihtiyaçlarını önceden tamamlayarak kışın telaş içinde arayışa girmek zorunda kalmak istemiyorsanız dünyaca ünlü spor giyim markalarını bir araya getiren Superstep koleksiyonuna mutlaka göz atmalısınız. İşte detaylar!

Haber 25-10-23 12:27

Sıfır otomobilde işler tersine döndü! Teslimatlar 3 aydan 3 saate indi: Aksesuar ve kasko zorunluydu, hediye oldu…

Sıfır otomobilde yüksel fiyat ve bulunurluk sorunu için Ticaret Bakanlığı tarafından peş peşe alınan önlemler meyvesini vermeye başladı. Sıfır araç almak için aylarca bekleyen vatandaşlar şimdi 3 saatte yeni arabasına kavuşur oldu. Fiyatlar ise arka arkaya yapılan kampanyalarla geri çekilmeye başlarken, bir dönem zorunlu tutulan aksesuat ve kasko şu sıralarda hediye edilir oldu. İşte detaylar…

Finans 30-09-23 08:50

İkinci el araç satışında yeni oyun! Zam üstüne zam yapıyorlar

Türkiye, aksesuarlı otomobil fiyatı tabiriyle sıfır araç bulunamaması sonrası bayilerin ek kazanç elde etme çabası yüzünden tanıştı. 6+6 kuralını, ikinci elin fiyatı sıfırı geçemez düzenlemesi izledi. Fırsatçılar da yöntemlerini güncelledi. Artık galeriden araç almak isteyenler aksesuar farkıyla karşılaşıyor.

Finans 10-07-23 07:27

Fiyatı 473 TL'ye düştü! Hem spor hem klasik Tommy Hilfiger şapkada indirim

Güncel moda trendlerine uygun, şıklığı ve stilinizi tamamlayacak bir aksesuar arıyorsanız, Tommy Hilfiger Tommy Jeans Signature CAP Şapka tam size göre! İster klasik ister spor tarzda giyinmek isteyin, bu şapka tam istediğiniz görünümü tamamlamak için mükemmel bir seçenek. Kısa süreliğine indirimde olan bu şapkaya bir şans vermek isterseniz, gelin detaylara geçelim!

Haber 03-07-23 10:26

Kombininize altın dokunuş yapabileceğiniz olmazsa olmaz erkek aksesuar önerileri

Aksesuarlar kombinimizi tamamlayan ve tarzımızı yaratan olmazsa olmazlarımızdan. İster şık ister spor giyinin, aksesuarınızı takmadan geçmeyin! Siz de kombininize ekleyeceğiniz aksesuarlar ile stilinizi kolayca oluşturmaya ne dersiniz? Bu konuda tavsiyeye ihtiyaç duyuyorsanız sizler için bir araya getirdiğimiz aksesuar önerilerine göz atabilirsiniz.

Haber 22-06-23 18:00

Yaz için daha iyi bir aksesuar düşünülemez, en iyi erkek güneş gözlüğü markaları

Her mevsimde ihtiyacımız olan şeylerden biri, güneş gözlüğü. Güneşin etkisini çok fazla göstermediği kış aylarında dahi güneş gözlüğü takmamız gerekiyor. Özellikle yaz günlerinde güneş ışınlarından korunmak, iyi bir görünüme sahip olmak ya da sadece iyi hissetmek istediğimiz için güneş gözlüğü takma ihtiyacımız daha da artıyor. Elbette güneş gözlüğü takma gerekçemize bağlı olarak seçtiğimiz gözlük ve modeli de değişebiliyor. Doğru gözlüğü seçmek bu nedenlerden dolayı oldukça önem taşıyor.

Haber 21-06-23 10:49

Trendlere kulak verin! Gözlerinizi koruyacak en iyi güneş gözlüğü markaları

Güneş gözlüğü yazın vazgeçilmez aksesuarlarından biri. Hem stiliniz için hem de göz sağlığınız için önemli olan bu aksesuar her birimiz için oldukça değerli. Güneş ışınlarının zararlı etkilerinden korunmak için doğru güneş gözlüğünü seçmek gerekiyor. Siz de kendiniz için en doğru güneş gözlüğünü arıyorsanız doğru yerdesiniz. Sizin için en iyi güneş gözlüklerini seçtik!

Haber 19-06-23 16:53

Aksesuar nasıl yazılır? Aksesuar mı aksesuvar mı, TDK’ye göre doğru yazılışı nedir?

Sözcükleri doğru bir şekilde kullanmak için yazım kurallarına itina edilmesi son derece önemlidir. Hem okumayı hem de anlamayı kolaylaştırmak adına konulmuş belli başlı imla kuralları mevcuttur. Bu kurallar yazılı iletişimlerde anlam kaymasını önlemek amaçlı konulmuştur. Dilimizde yaygın olarak yanlış yazılan birçok sözcük vardır. Bu sözcüklerden biri de aksesuar kelimesidir. Peki, aksesuar nasıl yazılır, TDK’ye göre doğru yazılışı nedir?

Egitim 09-06-23 17:32

İkinci el Togg'un fiyatı gündem oldu, görenler şaşkına döndü! Harekete geçildi

Türkiye'nin otomobili Togg büyük ilgi gördü. Talep yoğun olunca sadece çekilişle satışa çıkarılmıştı. Geçtiğimiz günlerde bir ilan sitesinde yer alan ikinci el Togg ilanı gündem oldu. Neredeyse 3 katı fiyat istenen ilanla ilgili olarak inceleme başlatıldığı belirtildi. Öte yandan ikinci el araç satışı da yakın takipte. Taşıtın liste fiyatı üzerinde elden ödeme talep eden, müşterilere aksesuar almaya zorlayan bayilere ceza yağdı.

Finans 26-05-23 07:27

Ticaret Bakanı Muş'tan otomobil bayilerine ceza açıklaması! Liste fiyatı üzerinde fiyat talep etmişler

Ticaret Bakanı Mehmet Muş, liste fiyatının üzerinde ücret talep eden otomobil bayilerine kesilen cezayı değerlendirerek, "Araçların bir bayi fiyatları var, bir liste fiyatları var. Onun üzerinden fiyat talep etmişler. Veya vatandaşa aksesuar adı altında ilave fatura kesmek istemişler. Bu tespit edilmiş. Ve bunun cezai müeyyidesi uygulanmış. 3 bayi yaklaşık 17 milyon lira civarında para cezası kesildi ve diğer yaptırımlar uygulanacaktır." dedi.

Finans 25-05-23 20:26

Hem şık hem kullanışlı bir saat isteyenlere Welder marka saat önerileri

Saat; bazıları için kombinleri süsleyen bir aksesuar, bazılarınız içinse zamanı takip edebilmeye imkân tanıyan bir yardımcı. Her bir modeli özenle tasarlayan Welder her iki kesim için de en özel saatleri piyasaya sunuyor. Siz de dünyaca ünlü markanın imzasını taşıyan kaliteli saatlere sahip olmak istiyorsanız en iyi Welder saat modellerini derlediğimiz listemize göz atabilirsiniz!

Haber 08-05-23 17:59

SON DAKİKA | Sıfır otomobil satışı ile ilgili yeni düzenleme! Bunu yapan bayi yandı! İptal edilecek…

Son dakika: Sıfır otomobil alırken tüketicilerin yaşadığı problemler üzerine Ticaret Bakanlığı harekete geçti. Yeni düzenlemeye giden Bakanlık bundan böyle araç satışından kaçınan, yüksek fiyat talebinde bulunan veya tüketiciyi aksesuar almaya zorlayan firmaların yetki belgesini iptal edecek. İşte son dakika haberinin detayları...

Finans 06-05-23 10:32

Firuze taşı faydaları nelerdir, ne anlama gelir? Firuze taşı özellikleri nelerdir, ne işe yarar?

Firuze taşı mavi ve yeşil renk karışımından oluşan fosfat mineralidir. Aksesuar yapımında daha çok takı ve mücevher yapımında kullanılan firuze taşı, Aralık ayı doğumluların uğurlu taşı olarak bilinir. Firuze taşının genel olarak kış aylarında doğanlar için şans getirdiği düşünülür. Burçlardan Yay ve Oğlak burçları için mükemmel bir taş olarak bilinir. Yay burcu için huzur, Oğlak burcu için iletişimi güçlendirmede yardımcı olduğuna inanılır. Turkuaz taşı olarak da bilinir.

Haber 10-04-23 10:52

Hint akik taşı faydaları nelerdir, gerçek Hint akik taşı nasıl anlaşılır? Hint akik taşı özellikleri nelerdir, ne işe yarar?

Hindistan ve bazı Orta Doğu ülkelerinde bol miktarda bulunan Hint akik taşı doğal bir minerallerden oluşan bir tür kalsedon taşıdır. Hint akik taşı kahverengi, gri, beyaz, sarı, mavi veya yeşil tonlarında olabilir ve kendine özgü desenleriyle dikkat çeker. Antik çağlardan bu yana Hint akik taşı süs eşyası, takı, heykelcilik ve aksesuar yapımında kullanılır. Ayrıca Hint akik taşının ruhsal ve zihinsel sağlık için faydaları olduğuna inanılır.

Haber 10-04-23 10:36

Unakit taşı faydaları nelerdir, ne anlama gelir? Unakit taşı özellikleri nelerdir, ne işe yarar?

Günümüzde aksesuar olarak kullanılan çok fazla doğal taş mevcuttur. Unakit taşı da küpe, kolye, bileklik, yüzük gibi birçok aksesuar yapımında kullanılır. Unakit taşına ilk kez Kuzey Carolina Unakas dağlarında rastlanılmıştır. Diğer doğal taşlarda olduğu gibi bu taşın da hem bedensel hem de ruhsal yönden birçok faydalı niteliğe sahip olduğuna inanılır. Peki, unakit taşının faydaları ve özellikleri nelerdir, ne işe yarar?

Haber 07-04-23 16:15

11 yaşında kendi şirketini kurdu milyoner oldu! “Milyonerim ve 15 yaşında emekli olacağım”

Sosyal medya fenomeni Pixie Curtis, aksesuar ve oyuncak olmak üzere kendi adına iki farklı şirket kurarak milyoner olmayı başardı. Annesi Roxy Curtis tarafından10 yıllık süreçte 21 milyon sterlin (yaklaşık 504 milyon 641 bin TL) gelir elde edeceği tahmin edilen Curtis, 15 yaşında emekli olmaya hazırlandığını söyleyerek sosyal medyada dikkatleri üzerine çekti.

Trend 06-04-23 15:24

Bahar Fırsatları'nın kaçırmamanız gereken indirimli erkek aksesuarları

Aksesuarlar, stil sahibi beylerin kıyafet kombinlerinin olmazsa olmaz tamamlayıcıları arasında yer alır. Şapkadan kemere, cüzdandan çantaya kadar birçok aksesuar, Bahar Fırsatları kampanyasında sizi indirimli fiyatlarla karşılıyor. Tüm aksesuar ihtiyaçlarınızı uygun fiyatlarla karşılamak istiyorsanız bu fırsat dolu günleri kaçırmayın!

Haber 05-04-23 16:37

Kalitenin vazgeçilmezi en iyi Bvlgari parfüm çeşitleri ve yorumları

Lüks mücevher ve aksesuar tasarımlarıyla tanınan İtalyan devi Bvlgari aynı zamanda parfüm sektörünün de gözde markalarından. Bvgari parfümleri sofistike, zarif ve modern kokularıyla biliniyor ve her yaş ve tarza uygun ürünler sunuyor. Sektörün karizmatik markası Bvlgari, kalıcılığı ve benzersiz tarzıyla özgüveninizin vazgeçilmez bir parçası haline gelecek. Lüks ve kalite arzusunun vazgeçilmez adresi Bvlgari parfüm çeşitlerini gelin birlikte inceleyelim.

Haber 20-03-23 09:49

Meğer zor olan temizlik değil, eşyalarmış! Evinizi derli toplu gösterecek, temizliğinizi kolaylaştıran ürünler

Her evde görülebilen dağınıklık çoğu zaman içinden çıkılmaz bir hâl alır. Böyle olduğu zaman ister istemez temizlik yapmak da zorlaşır. Ama tüm bu dertlerden kurtulmanızı, düzenli ve tertemiz bir eve sahip olmanızı sağlayacak çok pratik ve kullanışlı ürünler mevcut. Dolap düzenleyicilerinden aksesuar organizerlarına, kablo tutucularından oyuncak sepetlerine kadar birbirinden işlevsel ürünleri sizler için bir araya getirdik. İncelemeye ne dersiniz?

Haber 14-03-23 16:25

Herkesin severek kullandığı en iyi Huawei akıllı saat modelleri ve yorumları

Huawei akıllı saatler dünya genelinde büyük bir kullanıcı kitlesine sahip ve birçok kişi için vazgeçilmez bir teknolojik aksesuar haline geldi. Sağlık takibi, aktivite izleme, iletişim, müzik ve daha birçok özellikle donatılmış bu akıllı saatler, kullanıcıların hayatını kolaylaştırıyor ve daha sağlıklı bir yaşam sürmelerine yardımcı oluyor. Bu yazıda, en iyi Huawei akıllı saat modelleri ve özelliklerini inceleyerek hangi saatin sizin için en uygun olduğunu belirlemenize yardımcı olacağız.

Haber 10-03-23 16:48

Evinizin havasını değiştirecek kış aylarına özel dekorasyon önerileri

Mevsim değişiklikleri hayatımızın her alanına etki ediyor, ev dekorasyonu da buna dâhil. Özellikle kış ayları geldiğinde yaz mevsiminin sıcaklığını hissetmeye devam edebilmek için evde bazı değişiklikler yapmak gerekiyor. Siz de kimi minik bir aksesuar gibi küçük kimi duvarları boyamak gibi büyük bazı değişikliklerle evinize ferahlık ve canlılık katmaya ne dersiniz? Öyleyse gelin, evinizin havasını değiştirecek dekorasyon önerilerine beraber göz atalım!

Haber 03-03-23 15:05

Kıyafet seçimi sosyal medyada olay oldu! Transparan üstüyle kombin yapınca eleştirildi... Gerçek bambaşka çıktı

Azerbaycan asıllı Rus şarkıcı olan Asya Alizade'nin Aralık ayında yaptığı bir dans paylaşımı sosyal medyada yeniden gündem oldu. Saçları örtüyle kapalı bir şekilde dans ettiği anları paylaşan Alizade, kıyafet seçimiyle sosyal medya kullanıcılarının tepkisini çekti. Ancak Alizade’nin saçlarına tamamen aksesuar olarak örtüyü taktığı ortaya çıktı.

Trend 03-02-23 15:07

İş yerinin önündeki 25 liralık köpek maketlerini çaldılar

Antalya’nın Manavgat ilçesinde bulunan Pet Market önünde aksesuar olarak bulundurulan 2 adet köpek maketi, kimliği belirsiz bir kişi tarafından çalındı.

Yurthaber 12-01-23 09:47

Gündelik yaşamda, hayat kalitenizi yükseltecek en iyi akıllı saat özellikleri

Aksesuar denilince akla ilk gelenlerden biri de saatler. Değişen zamana ayak uyduran saatler, akıllı tasarımlarıyla kombinleri taçlandırırken birbirinden işlevsel özellikleriyle de kullanıcıların hayatını büyük oranda kolaylaştırıyor. Siz de akıllı saat almayı düşünüyorsanız bu giyilebilir teknoloji ürünlerinin özelliklerini hep beraber inceleyelim.

Haber 09-01-23 17:13

Spor yaparken işinize yarayacak, şık bir aksesuar olarak da kullanabileceğiniz akıllı bileklikler

Akıllı bileklikler, fonksiyonel özelleri sayesinde teknoloji severlerin ilgiyle karşıladığı ürünler arasında yer alıyor. Siz de hem spor yaparken kullanabileceğiniz hem de kombinlerinizi şık bir şekilde tamamlayacak akıllı bileklik arayışındaysanız doğru yerdesiniz! İçinde birçok uygulamayı barındıran, yüksek teknoloji ürünü, birbirinden şık ve kullanışlı akıllı bileklik listemize göz atarak aradığınız ürünü anında bulabilirsiniz.

Haber 03-01-23 14:09

Her kombininizin altına yakışacak havalı ve şık erkek botları

Sonbahar kış sezonunun vazgeçilmez ayakkabı modelleri arasında elbette botlar var. Kıyafet ve aksesuar seçiminde özenli davranan erkekler, ayakkabı konusunda da büyük hassasiyet gösteriyor. Böylece tarzlarına uygun, şık ve rahat modelleri seçiyorlar. Biz de kombinlerinize uygun, en havalı bot modellerini bulabilmeniz için size rehber olacak bir liste hazırladık.

Haber 28-11-22 10:28

Kombininizin kalitesini ikiye katlayacak aksesuar önerileri

Kombininizi yaptıktan sonra sanki küçük bir detay eksik kalmış gibi hissediyor musunuz? Eğer öyleyse işte bu küçük detay aksesuar olabilir. Kombinlerin tamamlayıcısı olan aksesuarlar, şıklığa şıklık katan en önemli detaylardan biri. Eğer siz de kombinlerinize şıklık katacak aksesuar önerileri istiyorsanız doğru yerdesiniz! Gelin, birbirinden şık aksesuarları hep birlikte inceleyelim.

Kadin 22-11-22 18:26

Bu şehirde düğünlere 5 ay ara verildi! Puşilerinin değeri bile 5 bin TL... Evli kadınlar takıyor

Şırnak Uzungeçit beldesinde soğuk hava ve kar yağışının etkisiyle düğünlere 5 ay ara verildi. Kadınların taktıkları takıların yanı sıra aksesuar olarak kullanılan Puşilerin değerinin 5 bin TL olduğu belirtilirken, sezonun son düğününde konuşan davetlilerden biri, "Damat ve geline takı taktıktan sonra düğüne geçiyoruz. 2 gün sürüyor düğünlerimiz. Taktığımız puşi yıllardan beri takılıyor. Damadın akrabaları takmak zorunda bu yüzden evli kadınlar takıyor" ifadelerinde bulundu.

Haber 07-11-22 13:35

Samsun'da gümrük kaçağı cep telefonları ve aksesuarlar ele geçirildi

Samsun'un İlkadım ilçesinde iş yerinde yapılan aramada gümrük kaçağı 5 cep telefonu ve 258 aksesuar ele geçirildi.

Haber 04-11-22 23:48

Elektronik aksesuar kampanyası MediaMarkt’ta devam ediyor

Elektronik aksesuar kampanyası MediaMarkt’ta devam ediyor

Yurthaber 17-10-22 11:23

Saat almak istiyorum ama uygun fiyatlı ve kaliteli olsun. diyenlerdenseniz bu listeye göz gezdirmelisiniz

Pek çok model ve özellikte kol saatleri ile kombinlerinizi tamamlayabilmeniz ve şık bir görünüme kavuşmanız mümkün. Günlük hayatınızda ya da şık bir davette aksesuar olarak kullanabileceğiniz birbirinden kaliteli ve uygun fiyatlı kol saati modellerini sizin için derledik. İşte, "Bu kol saati benim olmalı." diyeceğiniz en kullanışlı ve şık tasarımlı seçenekler...

Haber 12-10-22 16:08

iPhone bu aksesuar desteklenmiyor hatası nedeni ve çözümü nedir? iPhone bu aksesuar desteklenmiyor olabilir hatası nasıl çözülür?

Gün geçtikçe teknolojinin hayatımızdaki önemi azımsanamayacak dereceye gelmiştir. Gerek iş ortamında ihtiyaç duyulan belgelere erişim sağlamak için gerek ise boş zamanlarımızda yazılı basınları takip etmek ve müzik dinlemek için akıllı telefonlara başvururuz. Bu akıllı telefonlardan arasından en çok kullanılanlardan bir tanesi olan iPhone cihazlarda kimi zaman çeşitli hatalar ile karşılaşılabilir. Bu hatalardan biri olan iPhone bu aksesuar desteklenmiyor hatası neden olur, nasıl çözülür?

Haber 10-10-22 18:57

İyi İşler başvurusu için son gün 13 Ekim

Proje ile tekstil, hazır giyim, ayakkabı, çanta ve aksesuar sektörlerinde faaliyet gösteren kadın girişimcilerin ve tedarikçilerin sürdürülebilir iş modelleri ile işletme kapasitelerini artırmaları amaçlanıyor

Yurthaber 07-10-22 10:50

Yanınızdan ayırmak istemeyeceğiniz en iyi ve pratik laptop aksesuarları

Laptop kullanırken pratik birtakım araç gereçlere ihtiyaç duyuyor olabilirsiniz. Örneğin, laptop klavyenizi karanlık ortamlarda rahatça görebilmeniz için hafif bir ışık veya saatlerce çalışmaktan ısınan bilgisayarınızı soğutacak özel bir ürün... Sizin de buna benzer ihtiyaçlarınız varsa listelediğimiz birbirinden yararlı en iyi laptop aksesuar ürünlerini inceleyebilir, ihtiyacınıza yönelik seçim yapabilirsiniz. İşte, laptoplarınızın ayrılmaz parçaları olabilecek o ürünler…

Haber 06-10-22 16:24

Sadelikten hoşlananlar için minimalist tasarımıyla öne çıkan en iyi saat modelleri

Saatler, ilk zamanlar günün akışını kontrol etmek için kullanılmış olsa da artık tarzından ödün vermeyenler için vazgeçilmez birer aksesuar konumunda. Siz de kombinlerini bu aksesuarlarla tamamlamayı sevenlerden misiniz? Cevabınız "Evet!" ise sayısız ürün arasından kendinize en uygun saati ararken son dönemin modası minimalist modelleri değerlendirmenizde fayda var!

Haber 05-10-22 16:12

iPhone kullanıcılarının işine yarayacak aksesuar ürünleri

Akıllı telefon markaları arasında zirvede yer alan Apple'ın başarılı ve kaliteli telefonları iPhonelar, yüksek çözünürlüklü kamerasından kaliteli ekranına kadar pek çok özelliğiyle kullanıcılarına eşsiz bir deneyim sunuyor. Hangi iPhone modeline sahip olursanız olun, iPhone'nunuzu uzun süre sağlıklı ve temiz bir biçimde kullanmanız oldukça önemli. Zira artan bakım ve tamir ücretlerine girmeye hiç gerek yok. Sizin için koruyuculuğu ve pratikliğiyle öne çıkan iPhone aksesuarlarını derledik.

Haber 29-09-22 14:38

Fiyatından çok daha pahalı görünen modaya uygun ürün önerileri

Tarzınızı kombinlerinize yansıtmak için yüksek bir bütçe ayırmanız gerektiğini mi düşünüyorsunuz? Öyleyse size yanıldığınızı söyleyelim. Bazı parçalar var ki zarif duruşlarıyla uygun fiyatına rağmen çok daha pahalı görünür. Eğer siz de kaliteli bir duruş sergileyen kıyafet, ayakkabı veya aksesuar almak istiyor ancak onlar için yüksek bütçe ayıramıyorsanız doğru adrestesiniz. Ayakkabıdan çantaya, uygun fiyatlı ve kaliteli ürünleri listeledik. Göz atmaya ne dersiniz?

Kadin 27-09-22 11:45

Nostaljiyi sevenlerin özel aksesuar olarak da kullanabilecekleri en iyi köstekli saatler

Geçmişten günümüze kadar gelen ve bir zamanlar dedelerimizin yanlarından ayırmadığı köstekli saatler, hemen herkesin ilgisini çekiyor. Zaman geçse de değerini kaybetmeden özellikle erkek modasında yerini korumayı sürdürüyorlar. Sizin için piyasadaki köstekli saatleri derledik. Gelin, birbirinden güzel bu saatlere birlikte bakalım.

Haber 22-09-22 17:32

Hadise sahnede yüzüğü fırlatmasıyla gündem olmuştu! İşin aslı ortaya çıktı

Boşanma kararı alan şarkıcı Hadise, İstanbul konseri sırasında Mehmet Dinçerler’in geri istediği iddia edilen yüzüğü çıkarıp atmasıyla gündem olmuştu. Hadise, Prenses şarkısının "Prensesler gibiydim ben baba evinde/Özgürlüğüme gölgeyi hakaret sayarım" sözleri sırasında yüzüğü çıkarıp atmasıyla dikkat çekmişti. Ancak işin aslı farklı çıktı. Ünlü sanatçının sahnede fırlattığı yüzüğün değersiz bir aksesuar olduğu öğrenildi.

Magazin 21-09-22 13:59

Tarzınıza farklı bir dokunuş yapmanızı sağlayacak kadın vintage saat modelleri

Saat, temel olarak zamanı kontrol etmek için kullanılsa da şıklığından ödün vermeyen kadınlar için vazgeçilmez bir aksesuar hâline geldi. Saat seçimi ise zevkinizi yansıttığı için dikkate alınması gereken ince bir detay. Bu noktada "Vintage modeller tarzımı yansıtıyor." diyorsanız hazırladığımız listeye göz atmanızda fayda var.

Kadin 16-09-22 16:19

Kütahya'da çeyiz sandıklarının gözdesi iğne oyaları kayıt altına alınıyor

Geçmişi iki asır öncesine dayanan el işlerinden 120'sinin replikaları, usta öğreticiler tarafından hazırlanarak, Frig Çevre ve Medeniyet Tanıtım Merkezi'nde sergilenmeye başlandı - Kütahya Olgunlaşma Enstitüsü Müdürü Elif Telli: - "İğne oyalarımızı, sadece kına gecelerinde, danelerde (yazma) kullanılan aksesuar olmasın diye bazı ev aksesuarı ürünler ile süs eşyalarına da uyguladık. Çiniyle kullandığımız iğne oyalarımız da oldu"

Yurthaber 12-09-22 11:09

İkinci el araçlar satışlarında herkes bunu merak ediyordu! Fiyatlarda 135 bin liralık ‘muamma’

İkinci el araba satışlarına getirilen 6 ay 6 bin km sınırlamasının fiyatlara ne kadar yansıyacağı merak edilirken alım-satım sitelerindeki veriler bu düşüşün oldukça sınırlı olduğunu gösterdi. Aynı fabrikada aynı yıl üretilen, modelleri, aksesuar paketleri renkleri, hatta hasarsızlık durumları bile aynı olan araçlar arasında 135 bin liralık fiyat farkı dikkat çekti. Vatandaşlar ise aradaki bu farkın nedenini fırsatçılara bağlıyor.

Finans 10-09-22 08:11

Her erkeğin sahip olması gereken şık ve kullanışlı kemer cüzdan setleri

Erkekler, giyim tarzları gereği genellikle sınırlı sayıda aksesuar tercih eder. En çok tercih edilen ve kullanım açısından pratiklik yaratan iki ürün, kemer ve cüzdan olabilir. Bu iki ürün, erkek giyimine şıklık katar. Erkek giyiminde önemli bir yere sahip olan cüzdan ve kemer setlerinden kendinize veya sevdiklerinize hediye almayı düşünüyorsanız doğru yerdesiniz. İşte, birbirinden şık ve kullanışlı cüzdan ve kemer setleri...

Haber 01-09-22 11:36

TikTok’ta adım hızla popüler oldu! Gönderilen spermlerden aksesuar yaparak servet kazanıyor

Sosyal medyada kullanıcılar arasında adeta her gün yeni bir trend popüler oluyor. TikTok’ta popüler olan son trende göre insanlar partnerlerinin spermlerinden oluşturulan aksesuarları takıyorlar. Trend hızla yayılırken akımın öncüleri arasında gösterilen heykeltıraş Amanda Booth kazancıyla dudak uçuklattı.

Trend 31-08-22 17:25

Türk Telekom’dan mobil aksesuarlara taksitle ödeme imkanı

Şirket, sektörün önde gelen markaları ile yaptığı anlaşmayla, Mobil Aksesuar kategorilerinde geniş ürün portföyünü mobil aboneleriyle buluşturdu

Yurthaber 27-08-22 10:50