Aux Kablosu Haberleri

Ethernet kablosu nedir, ne işe yarar? Ethernet kablosu nereye takılır? Ethernet kablosu renk sıralaması

Teknoloji dünyasındaki gelişmelerle birlikte insan yaşamına internet denilen kavram girmiştir. Günümüzde gerek evlerde gerek iş yerlerinde gerekse sokaklarda internet kullanımı epey yaygındır. Özellikle konut veya iş yerlerinde internete bağlanılabilmesi için modem denilen aracın olması gerekmektedir. Modemin çalışması için ise Ethernet kablosu olarak ifade edilen kabloya ihtiyaç duyulmaktadır. Peki, ethernet kablosu nedir, ne işe yarar ve ethernet kablosu nereye takılır?

Haber 2024-05-17 18:51:11

Kopan elektrik kablosundan çıkan kıvılcımlar korkuttu

Bursa’da kopan elektrik kablosu mahalleliyi ayağa kaldırdı.

Yurthaber 2024-03-28 10:42:16

28 Aralık’tan itibaren başlıyor! Cep telefonlarında yeni dönem: BTK ‘ortak şarj’ için harekete geçti

Avrupa Birliği’nde 28 Aralık’tan itibaren tüm elektronik eşyaların şarj cihazları ‘ortak’ olacak. AB’nin standart USB Type-C şarj kablosu kullanımına geçme kararı sonrası Türkiye’den de hamle geldi. Artık tüketici, şarj cihazı olmadan da ürün alabilecek.

Finans 2024-02-10 13:04:48

Adana'da kablo hırsızlığı yapan zanlı kamera kaydından belirlenip yakalandı

Adana'da farklı sokaklardan 85 metre internet kablosu çalan zanlı, güvenlik kamerası kaydından tespit edilerek yakalandı.

Yurthaber 2024-01-30 10:01:56

Jeneratör kablosu çalarken suçüstü yakalandılar

Aydın’ın Kuyucak ilçesinde otoyol işletmesine ait jeneratör kablosu çalan iki şüpheli şahıs jandarma ekipleri tarafından yakalandı.

Yurthaber 05-01-24 09:44

Apple, yeni Apple Pencil’ı tanıttı! Daha uygun fiyatlı

Apple yeni Apple Pencil’ı duyurdu. Şirket, "iPad kullanıcılarına daha fazla seçenek getirdiğini" iddia ettiği yeni Apple Pencil'ı "yeni ve daha uygun fiyatlı" olarak tanımlıyor. USB-C kablosu ile şarj edilen yeni Apple Pencil'ın fiyatı ve satışa sunulacağı tarih de açıklandı.

Haber 18-10-23 09:35

Eskişehir'de elektrik kablosu çalmak için trafolara zarar veren hırsızlar kameraya yakalandı

Eskişehir'de, enerji nakil hatlarından trafolara zarar vererek kablo çalarlarken güvenlik kameralarına yakalanan 6 şüpheliden 2'si tutuklandı.

Yurthaber 28-09-23 10:36

Çanakkale’de kablo hırsızları yakalandı

Çanakkale’nin Ayvacık ilçesinde yaklaşık 200 metre uzunluğunda telefon kablosu çalan hırsızlar, jandarmanın takibiyle yakalandı.

Yurthaber 06-09-23 11:06

Kabloyla boğarak öldürmüştü! İfadesi ortaya çıktı: 'Yapma aşkım dedi...'

Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde Ümit Işık (26), tartıştığı kız arkadaşı Züleyha Adıgüzel'i (23) elektrik süpürgesinin kablosuyla boğarak öldürdü. Tutuklanan Işık'ın, genç kızla 1,5 ay önce tanıştığı, 3'üncü kez buluştukları ortaya çıktı. Işık ifadesinde, "Bana artık görüşmek istemediğini ve beni sevmediğini söyledi. Tartışma sırasında yan tarafta elektrik süpürgesi duruyordu, kablosu elime geçti. Züleyha'nın boynuna dolamaya başladım. O da bana, 'Yapma aşkım' dedi, tırnağını elime batırdı" dedi.

Haber 17-08-23 17:59

Yer: Sakarya! İnşaat alanında bulundu, ekipleri harekete geçirdi

Sakarya'da, inşaat alanında zemine elektrik kablosu döşemek için yapılan kazıda, top mermisi kovanı bulundu. İncelemede, top mermisinin daha önce askeri alan olan bölgede deneme atışları sırasında ateşlendiği ortaya çıktı.

Haber 17-08-23 16:50

Sakarya'da inşaatta yapılan kazıda top mermisi bulundu

Sakarya'nın Sapanca ilçesinde inşaatta elektrik kablosu döşemek için yapılan kazıda top mermisine rastlandı.

Yurthaber 17-08-23 15:24

Tekirdağ'da kan donduran cinayet! Kız arkadaşını kablo ile boğarak öldürdü

Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde kan donduran bir olay yaşandı. 26 yaşındaki bir kişi, tartıştığı kız arkadaşını elektrik süpürgesinin kablosu ile boğarak öldürdü. Cinayetin ardından polis merkezine giderek teslim olan şüpheli, çıkarıldığı mahkemede tutuklandı. Ümit I.'nın ilk ifadesi de ortaya çıktı.

Haber 16-08-23 20:37

Kolayca hoparlörlere bağlanabilmenizi sağlayacak en iyi ve kaliteli AUX kabloları

Ses aktarım kablosuna mı ihtiyacınız var? Kesintisiz bir müzik deneyimi mi yaşamak istiyorsunuz? Öyleyse doğru adrestesiniz! İşlevsel yönü ile oldukça geniş bir kullanım alanına sahip olan aux kabloları bu gereksiniminizi karşılayacak türden. Müzik sistemlerinde, hoparlörlerde, bilgisayarlarda ve daha pek çok yerde kullanabileceğiniz en iyi ve en kaliteli aux kablosu modellerini bir araya getirdik.

Haber 21-07-23 18:10

Okula dadanan hırsızlar jandarmadan kaçamadı

İzmir'in Torbalı ilçesinde bir okula girip klima dış ünitesi ve 25 metre internet kablosu çalan 3 şüpheli, jandarma ekiplerince kıskıvrak yakalandı. Adliyeye sevk edilen şüpheliler tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Haber 17-03-23 21:09

Depremde çöken binadan internet kablosu sayesinde kurtuldular! 'Ev sallanmaya devam ederken...'

Kahramanmaraş'taki ilk depremde oturdukları 4 katlı binanın ilk katı yıkılınca Zeliha Demir (43) ile 2 kızı, 3'üncü katta mahsur kaldı. Demir ve kızları, balkon demirine bağladıkları internet kablosunu ip gibi kullanarak kurtuldu. Zeliha Demir, "O anlar, anlatılmıyor; çok kötüydü. Ev sallanmaya devam ettiği sırada, çocuklarımı aşağıya sarkıttım" dedi.

Haber 05-03-23 17:10

15 yaşındaki çocuğun midesinden çıkanlar şaşkına çevirdi! 1 metrelik şarj kablosu da var

Diyarbakır'da 15 yaşındaki bir erkek çocuk, kusma ve bulantı şikayetiyle hastaneye götürüldü. Çekilen röntgende çocuğun 1 metrelik şarj kablosu ve toka yuttuğu tespit edildi. Bunun üzerine çocuk, ambulans ile Fırat Üniversitesi Hastanesi'ne sevk edildi. 15 yaşındaki erkek çocuğu, Elazığ’da gerçekleştirilen operasyonla yuttuğu cisimlerden kurtuldu. Ameliyatı gerçekleştiren Prof. Dr. Yaşar Doğan, "Kabloyu çıkarırken açıkçası zorlandık" diye konuştu.

Haber 15-12-22 13:36

Bulantı şikayetiyle hastaneye kaldırıldı! 15 yaşındaki çocuğun midesinden şarj kablosu çıktı

Diyarbakır'da 15 yaşındaki çocuğun midesinden 1 metrelik şarj kablosu ve toka çıktı. Kusma ve bulantı şikayetiyle hastaneye götürülen çocuk, yuttuğu cisimlerden kurtulurken ameliyatı gerçekleştiren doktor, kabloyu çıkarırken zorlandıklarını ifade etti. Prof. Dr. Yaşar Doğan, ''Hastaya endoskopik işlem yapıldı. Endoskopik işlemle midedeki kablo çıkarıldı. Kabloyu çıkarırken açıkçası zorlandık, çünkü kablonun bir ucu ince bağırsağa geçmişti. Hasta sağlıklı bir şekilde evine gönderildi'' dedi.

Haber 15-12-22 13:22

Şoke eden görüntüler! Kopan elektrik kablosu gövdesine çarptı... Akıma kapılmasıyla raylara düşmesi bir oldu

Hindistan'da bir metro istasyonunda gerçekleşen olayın, güvenlik kameralarına yakalanan görüntüleri herkesi şaşkına çevirdi. Bir bilet denetçisinin, metro istasyonunda ayakta sohbet ettiği esnasında üzerine düşen elektrik kablosu tarafından çarpıldığı ve raylara düştüğü o korkunç anların görüntüleri, sosyal medyada gündem oldu.

Trend 11-12-22 17:43

Eskişehir merkezli enerji nakil kablosu hırsızlığı operasyonunda yakalanan 26 şüpheli adliyede

Eskişehir merkezli 11 ilde düzenlenen operasyonda, enerji nakil kablolarının çalınmasıyla ilgili gözaltına alınan 26 şüpheli adliyeye sevk edildi.

Yurthaber 28-11-22 11:00

Cinsel deney isteği doktorları bile şaşkına çevirdi! Penisinden metrelerce uzunlukta USB kablosu çıktı

İngiltere’de yaşayan ve ismi açıklanmayan 15 yaşındaki bir çocuk penisinin uzunluğunu merak ederek öğrenmek için ilginç bir yola başvurdu. Cinsel organının uzunluğunu ölçmek isteyen çocuk USB kablosunu kullanmaya karar verdi ancak işler hesapladığı gibi gitmedi.

Trend 08-11-22 08:00

Eskişehir'de enerji nakil kablosu hırsızlığı iddiasıyla 2 şüpheli tutuklandı

Eskişehir'de enerji nakil kablosu hırsızlığı iddiasıyla 2 şüpheli tutuklandı

Yurthaber 19-10-22 11:51

Cinsel organından çıktı: Tam 5 metre! Doktorlar şaşkınlığını gizleyemedi

İngiltere’de yaşayan ve ismi açıklanmayan 15 yaşındaki bir erkek çocuk cinsel organının boyunu ölçmek için penisine USB kablosu yerleştirdi. Ancak USB kablosunu penisinden çıkaramaması ve idrarında kan görülmesi üzerine annesi tarafından hastaneye kaldırıldı. Doktorlar yabancı cismi ameliyatla çıkartmayı başardı.

Trend 05-09-22 11:17

Osmaniye’de caminin güvenlik kamera kayıt cihazı ile elektrik kablosu çalındı

Osmaniye’de caminin güvenlik kamera kayıt cihazı ile elektrik kablosu çalındı

Yurthaber 11-08-22 21:51

Antalya'da binadan elektrik kablosu çaldıkları iddiasıyla 3 kişi yakalandı

Antalya'da binadan elektrik kablosu çaldıkları iddiasıyla 3 kişi yakalandı

Yurthaber 07-08-22 13:17

TikTok'ta araba hırsızlığı artıran yeni akım! Bir anda popülerleşti: USB kablo kullanarak...

TikTok'ta yeni bir akım viral oldu. Sosyal medya platformundaki akım kapsamında yalnızca bir USB şarj kablosu kullanarak bir arabanın nasıl çalınacağının adımlarını paylaşan bu videoların ABD'de araba hırsızlıklarında artışa yol açtığı öğrenildi.

Haber 01-08-22 15:41

Konya'da telefon kablosu çaldığı öne sürülen 2 zanlı tutuklandı

Konya'da telefon kablosu çaldığı öne sürülen 2 zanlı tutuklandı

Yurthaber 27-07-22 11:38

Adana'da internet kablosu çalan iki zanlıdan biri tutuklandı

Güvenlik kamerasına da yansıyan olayın diğer zanlısı aranıyor

Yurthaber 09-06-22 10:14

Anot kablosu ne demek? Anot kablosu birleşik kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Ses ve anlam değişikliğine uğrayarak bir araya gelen birleşik sözcükler ile günlük yaşamda, televizyon ya da internette sıkça karşılaşılır. Birleşik kelimeler meydana gelirken bazen kullanılan sözcükler gerçek anlamını kaybederek şekil alabilir. Farklı koşullara uyum sağlayarak ortaya çıkan birleşik kelimelerden biri de Anot kablosu birleşik kelimesidir. Anot kablosu ne demektir?

Egitim 23-05-22 18:21

Erzurum'da gölet şantiyesinden elektrik kablosu çalan iki kişi tutuklandı

Erzurum'da gölet şantiyesinden elektrik kablosu çalan iki kişi tutuklandı

Yurthaber 15-04-22 16:11

Doktorlar şoke oldu! Cinsel zevk için kabloyu...

Endonezya’da yaşayan 34 yaşındaki bir adam mastürbasyon yaparken 80 cm’lik bir kulaklık kablosu kullanınca hastanelik oldu. Adam, idrar yaparken mide ağrıları olduğundan şikâyet edince, kulaklık kablosunun mesanesine sıkıştığı anlaşıldı.

Trend 14-04-22 11:59

Milyonlarca iPhone kullanıcısı için yapılan şarj kablosu uyarısı şoke etti! Alırken dikkatli olun

Her yıl milyonlarca sahte iPhone kablosu satılıyor ve sahte iPhone şarj kabloları ciddi bir yangın tehlikesi oluşturabilir! Milyonlarca iPhone kullanıcısına şarj kablolarını kontrol etmeleri konusunda yapılan bu uyarıyı İngiliz medyası gündeme taşıdı. Şoke eden uyarıya ek olarak, yeni bir kablo alırken dikkatli olmanız tavsiye edildi...

Haber 11-04-22 15:02

Manisa'da ortaokul öğrencileri atık malzemeden kütüphane kurdu

Gediz Ortaokulu öğrencileri, ahşap elektrik kablosu makarasından kitaplıklı masa, atık araç lastiklerinden tabure, atık bidondan kitaplık yaptı - Şehzadeler İlçe Milli Eğitim Müdürü Metin Gencay: - "İlçemize sıfır atık projesiyle bir okul kütüphanesi bizim için önemli, bunun ilk olması ayrıca anlamlı"

Yurthaber 03-03-22 11:09

İnternetinizin hızına hız katacak sağlam ve kaliteli en iyi ethernet kabloları

İnternetinizin hızı yalnızca tercih ettiğiniz modeme değil kullandığınız ethernet kablosuyla da doğrudan bağlantılı. İyi bir ethernet kablosu kullanarak internet hızınızı maksimuma çıkarabilirsiniz. İnternetinizin hızına hız katacak sağlam ve kaliteli en iyi ethernet kablosu çeşitlerine göz atmaya ne dersiniz?

Haber 18-02-22 12:38

Son dakika! Kötü kokular kan donduran olayı ortaya çıkardı! Televizyon kablosuyla boğularak öldürülmüş

Son dakika haberi! Şanlıurfa’da iki gündür haber alınamayan Mahmut Çetindağ’ın, mahalleyi saran kötü kokular sonrası evinde televizyon kablosu ile boğularak öldürülmüş halde bulundu. Kan donduran olay sonrasında ekipler Çetindağ’ı kablo ile boğan kişi veya kişilerin tespit edilerek yakalanması için çalışma başlattı. Öldürülen Mahmut Çetindağ’ın kardeşi esnaf Lamih Çetindağ ise, "Abim kendi halinde bir insandı. Bizim kimseyle sıkıntımız yok. Herhangi bir şüphemiz de yok” ifadelerini kullandı.

Haber 17-01-22 21:26

Elazığ'da 2 kişi elektrik kablosu çalarken suçüstü yakalandı

Elazığ'da 2 kişi elektrik kablosu çalarken suçüstü yakalandı

Yurthaber 17-01-22 12:12

Çorum'da yasak aşk iddiasında korkunç son! Annesini bıçakladı, ölmediğini görünce...

Çorum’un Osmancık ilçesinde yaşanan olayda, 17 yaşındaki genç kız yasak aşk yaşadığını iddia ettiği annesini önce bıçakladı, ardından da fön makinesinin kablosu ile boğarak öldürdü. Olayın ardından gözaltına alınan M.N.S.’nin ifadesinde, annesinin yaşadığı yasak aşk nedeniyle tartıştıklarını ve bu yüzden annesini bıçakladığını, ardından ölmediğini görünce saç kurutma makinasının kablosu ile boğduğunu söylediği öğrenildi.

Haber 05-01-22 14:20

Bağlantı sorunlarına indirimli çözümler sunan şarj kabloları

Mobil cihazlarımızın orijinal şarj kablosu kaybolduğunda ya da zarar gördüğünde daha uygun fiyatlı alternatif markalara yöneliyoruz. Bu aşamada akıllı telefonunuzun zarar görmesini istemiyorsanız güvenli markaları tercih etmenizde fayda var. Siz de şarj kablonuzu yenilemek istiyorsanız hazırladığımız listeye göz atmalısınız.

Haber 24-11-21 18:16

Karısını kabloyla bağlayıp işkence yapmıştı! Cani koca serbest bırakıldı

Adana’da eşini şarj kablosu ile bağlayıp darp ettiği, kafasına tabanca dayayıp, bacaklarına kalem batırdığı öne sürülen zanlı, tutuksuz yargılanmak üzere adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Haber 10-11-21 10:07

Dehşete düşüren olay! Şarj kablosuyla bağlayıp kalemle işkence yaptı

Adana’da bir kadın, evde kendisini şarj kablosu ile bağlayıp darp ettiği, kafasına tabanca dayayıp, bacaklarına kalem batırdığını ileri sürdüğü kocasından şikayetçi oldu.

Haber 09-11-21 10:26

Erzurum'da elektrik kablosu çaldığı iddia edilen kişi tutuklandı

Erzurum'da elektrik kablosu çaldığı iddia edilen kişi tutuklandı

Yurthaber 15-10-21 18:16

Akılalmaz olay! Merakı başına dert oldu, İngiliz gencin penisinden USB kablosu çıkarıldı

İngiltere'de 15 yaşındaki bir genç penisinin uzunluğunu ölçmek için USB şarj kablosu kullandı ancak kabloyu penisinden içeriye sokması dehşeti yaşattı. Günlerce acı içinde kıvranan genç, soluğu ameliyat masasında alırken ailesine bu durumdan bahsedemedi, yaşadığı akılalmaz olayı sadece doktorlara anlatabildi. Genç İngiliz, başarılı geçen ameliyat sonrası taburcu edildi.

Haber 18-09-21 08:27

Erzincan'da inşaattan elektrik kablosu çaldıkları iddia edilen 2 şüpheli yakalandı

Erzincan'da inşaattan elektrik kablosu çaldıkları iddia edilen 2 şüpheli yakalandı

Yurthaber 24-06-21 13:03

GÜNCELLEME - Erzincan'da inşaatlardan elektrik kablosu çaldıkları iddiasıyla 3 kişi gözaltına alındı

Mahkemeye sevk edilen şüphelilerden biri tutuklandı ADLİ SÜREÇ EKLENDİ

Yurthaber 04-06-21 19:46

Erzincan'da inşaatlardan elektrik kablosu çaldıkları iddiasıyla 3 kişi gözaltına alındı

Erzincan'da inşaatlardan elektrik kablosu çaldıkları iddiasıyla 3 kişi gözaltına alındı

Yurthaber 04-06-21 15:05

Tüyler ürperten olay! Trenin üzerinde fotoğraf çektirmek isterken akıma kapıldı

Manisa’da, arkadaşlarıyla birlikte fotoğraf çektirmek amacıyla hareket halindeki yük treni vagonunun üzerine çıkan Şükrücan Yaşar (14), elektrik akımına kapıldı. Vagon ile elektrik kablosu arasına sıkışan ve vücudunda yanıklar oluşan Yaşar, olay yerine gelen itfaiye ekipleri tarafından kurtarılarak, kaldırıldığı hastanede tedaviye alındı.

Haber 27-05-21 07:03

Trabzon'da telefon kablosu çaldıkları belirlenen 3 kişi tutuklandı

Trabzon'da telefon kablosu çaldıkları belirlenen 3 kişi tutuklandı

Yurthaber 02-04-21 11:06

Kahramanmaraş’ta kablo hırsızı yakalandı

Kahramanmaraş’ta tarladan 400 metre elektrik kablosu çalan 1 kişi yakalandı.Edinilen bilgiye göre, olay, Pazarcık ilçesi, Sarıerik Mahallesinde meydana geldi.

Yurthaber 01-04-21 13:14

Facebook ve Google'dan daha hızlı internet yatırımı! Kıtaları birbirine bağlayacaklar

Facebook ve Google, internet hızını ve güvenliğini artırmak amacıyla ABD ile Güneydoğu Asya arasında 2 yeni deniz altı internet kablosu projesini hayata geçireceklerini açıkladı.

Haber 30-03-21 09:04

İnternet kablosu ve evden eşya çalan çocuk yakalandı

Zonguldak’ta Telekoma ait internet kablosu ve ikametten eşya çalan çocuk ekipler tarafından yakalandı.

Haber 26-03-21 12:15