Ayhan Bora Kaplan Haberleri

Emniyet'te deprem! M7 anlattı ortalık karıştı: Süleyman Soylu, Fahrettin Koca, Bekir Bozdağ... İşte herkesin gözünden kaçan o detay

Dün akşam saatlerinde İçişleri Bakanlığı tarafından paylaşılan haber sonrası ortalık karıştı! Ankara İl Emniyet Müdür Yardımcısı Murat Çelik, Organize Şube Müdürü Kerem Gökay Öner İle Şube Müdür Yardımcısı Şevket Demircan açığa alındı. Ayhan Bora Kaplan soruşturması yürütülürken suç örgütünün iki numarası Serdar Sertçelik, Süleyman Soylu, Bekir Bozdağ, Fahrettin Koca gibi isimlerin soruşturmaya eklenmesi için kendisine zorla ifade verdirildiğini söylemişti.

Haber 2024-05-10 10:41:51

SON DAKİKA | İçişleri Bakanlığı duyurdu: Ankara Emniyet Müdürlüğü'nde 3 isim görevden uzaklaştırıldı! Ayhan Bora Kaplan detayı

Son dakika haberi: İçişleri Bakanlığı, Ankara İl Emniyet Müdür Yardımcısı, Ankara İl Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürü ve Müdür Yardımcısı'nın görevlerinden uzaklaştırıldıklarını duyurdu. Bakanlığın açıklamasında, Ankara’da bir suç örgütü ile ilgili gündeme gelen iddiaların açıklığa kavuşturulması ve soruşturmanın zarar görmemesi için bu 3 ismin görevden uzaklaştırıldığı belirtildi. Ayhan Bora Kaplan davasıyla ilgili sosyal medyada yer alan iddialar gündem olmuştu.

Haber 2024-05-09 17:25:01

Biga’ya 900 milyonluk dev proje

AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, Biga Taşoluk Barajı’nın 3’üncü kısım inşaatı kapsamında 900 milyon liralık sözleşme imzalandığını duyurdu.

Yurthaber 2024-05-07 15:01:15

Ankara Emniyet Müdürlüğü'nde köstebek skandalı! Ayhan Bora Kaplan'ın avukatlarıyla yemek yiyip masaj salonuna gittiler

Organize Suç Örgütü lideri Ayhan Bora Kaplan'ın yargılanması devam ederken bir köstebek olayı patlak verdi. Ankara Emniyet Müdürlüğü'nde görevli 4 polisin, Kaplan'ın ifadesini aldıktan sonra avukatlarıyla önce yemek yediği daha sonra da masaj salonuna gittiği öğrenildi. Olayın ortaya çıkması üzerine İçişleri Bakanlığı harekete geçti.

Haber 2024-04-26 19:41:52

Güçlü oyuncu kadrosuyla dikkat çeken 'Takan Takana' filmi sete çıktı! Hayranlarının meraklı bekleyişi başladı

Başrollerinde Zafer Algöz, Seda Bakan, Özge Özberk, Bora Akkaş, Ecem Erkek, Sarp Akkaya ve Çiçek Dilligil’in yer aldığı Takan Takana filmi sete çıktı. Çekimlerine başlayan filmin güçlü oyuncu kadrosu dikkatleri çekerken şimdiden hayranları heyecanlı bir bekleyişe başladı.

Trend 26-04-24 15:45

AK Partili isim kendi yerden yere atıp yuvarlandı, CHP'li başkan şaştı kaldı... Kocaeli'de iki belediye karşı karşıya geldi, görüntüler olay oldu

AK Partili Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile CHP'li İzmit Belediyesi karşı karşıya geldi. İki belediyenin ekipleri arasında arbede yaşanırken; İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet "Bu kadarı da fazla" diyerek arbede anına ait görüntüleri paylaştı. Fen İşleri Müdürü'nün darp edildiğini savunan Hürriyet, bu işin peşini bırakmayacaklarını söyledi. Öte yandan sosyal medyada AK Partili bir meclis üyesinin "Saldırıyorlar! Polis!" diyerek kendisini yere atarak yuvarlandığı anlar ise olay oldu.

Haber 25-04-24 11:39

Hüseyin Çelik'in Erdoğan'ı ve MHP'yle ittifakı eleştirmesine peş peşe sert tepkiler: Hodri meydan...

Eski Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik'in, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı ve AK Parti'nin MHP ile ittifakını eleştirmesine arka arkaya sert tepkiler geldi. Cumhurbaşkanı Başdanışmanları Ahmet Selim Köroğlu ve Ayhan Ogan da, Çelik'i hedef aldı. Ayhan Ogan, "Erdoğan'dan intikam alacaksanız da hodri meydan." ifadelerini kullandı.

Haber 23-04-24 17:11

Ayhan Bora Kaplan'dan mahkemede 'zırhlı araç' sorusuna yanıt: 'Benim arabama bomba atsanız işlemez'

Ankara'da, suç örgütü lideri Ayhan Bora Kaplan ile birlikte 28'i tutuklu 61 sanığın yargılanmasına devam edildi. Duruşmada Ayhan Bora Kaplan, mahkeme başkanının, Esenboğa Havalimanı'nda yakalandığı aracın neden zırhlı olduğunu sorması üzerine, "Biz ticaret yapıyoruz, para taşıyoruz. Duyuyoruz haberlerde, adamı çevirmişler onu gasbetmişler, öldürmüşler. Benim arabama bomba atsanız dahi işlemez. Suç işlemek amaçlı değil bu araç. Kendimi tamamen savunma amaçlı" dedi.

Haber 19-04-24 19:36

Galatasaray'dan peş peşe 5 imza birden! Sezon bitmeden Muslera, Barış Alper, Torreira, Kaan Ayhan ve Abdülkerim Bardakcı'nın sözleşmeleri uzatıldı

Galatasaray'da sürpriz bir gelişme yaşandı. Sarı-kırmızılılar sezon bitmeden 5 oyuncusuyla sözleşme yenileme kararı aldı. Yapılan imza töreninde bu 5 futbolcu yeni sözleşmelerini imzaladı. İmza atanlar arasında Muslera'nın da yer alması dikkatlerden kaçmazken, takımdan ayrılacağı dedikodularına da son nokta koyuldu.

Spor 19-04-24 16:15

Ayhan Bora Kaplan'ı mahkemede sinirlendiren iddia: Ben geri zekalı mıyım? TRT önündeki fotoğrafı da soruldu

Türkiye'deki en azılı çetelerden birine ismini veren Ayhan Bora Kaplan, hakkındaki 'Süleyman Soylu' iddiasına mahkemede yanıt verdi. Kaplan'a ayrıca 15 Temmuz 2016'da TRT Genel Müdürlüğü önünde çekilen ağır silahlı fotoğrafı da soruldu. Türkiye'den kaçmak üzereyken yakalandığı iddiasını reddeden Kaplan, "Ben geri zekalı mıyım?" diye çıkıştı.

Haber 16-04-24 16:04

Muğla'da kamyonet ile otomobil çarpıştı! 2 sağlık çalışanı hayatını kaybetti

Muğla'nın Menteşe ilçesinde kamyonetle çarpışan otomobilde, Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde görevli sağlık çalışanları Cuma Arat ile Havva Kaplan, yaşamını yitirdi, kamyonetteki 3 kişi yaralandı.

Haber 06-04-24 01:05

İkinci kez muhtar seçildi, mazbata alamadan hayatını kaybetti

Konya’nın Hüyük ilçesinde, ikinci kez seçilen 49 yaşındaki mahalle muhtarı Ayhan Küçükyılmaz, mazbatayı alamadan geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

Haber 04-04-24 16:40

Sultanbeyli canlı yerel seçim sonuçları! Sultanbeyli ilçesi seçimi Ali Tombaş mı Ayhan Koç mu kazanıyor?

2024 yerel seçiminde İstanbul'daki ilçe sonuçları yoğun bir şekilde takip edilirken, Sultanbeyli seçim sonuçları da merak ediliyor. İstanbul'un önemli ilçelerinden Sultanbeyli'de AK Parti'nin adayı Ali Tombaş mı yoksa CHP’nin adayı Ayhan Koç mu ipi göğüsleyecek? İşte 31 Mart Pazar Sultanbeyli seçim sonuçları ile ilgili tüm bilgiler...

Haber 30-03-24 22:59

CANLI Silivri seçim sonuçları! Silivri ilçesinde yerel seçimi Bora Balcıoğlu mu Volkan Yılmaz mı kazanıyor?

İstanbul’un ilçelerinde yerel seçim heyecanı dorukta...Aylardır süren seçim maratonu 31 Mart Pazar günü sona erecek ve sonuçlar açıklanacak. İstanbul'un önemli ilçelerinden Silivri’de de seçim sonuçları büyük bir heyecanla bekleniyor. Seçim sonuçlarının son ana kadar kıyasıya bir yarış içerisinde geçmesi beklenen Silivri seçim sonuçlarında CHP’nin adayı Bora Balcıoğlu mu önde Cumhur İttifakı’nın desteklediği MHP’nin adayı Volkan Yılmaz mı? İşte Silivri seçim sonuçları ile ilgili tüm detaylar

Haber 30-03-24 22:35

Okan Buruk'tan Akman kardeşler için karar! Başarılı çalıştırıcı Efe Akman'ın takımda kalması yönünde talimat verdi

Galatasaray'da transfer çalışmaları devam ederken, Ayhan Akman'ın oğulları Efe Akman ve Hamza Yiğit Akman için karar verildi. Okan Buruk küçük kardeş Efe'nin takımda kalmasını isterken, Hamza Yiğit Akman'ın takımdan ayrılması bekleniyor.

Spor 29-03-24 11:29

Kritik yaş 45! Profesör o hastalığa karşı uyardı 'En çok bu gıdalar sebep oluyor'

Radyasyon Onkolojisi Uzmanı Prof. Dr. Bünyamin Kaplan, kolon kanserinde beslenmenin çok önemli olduğunu söyleyerek, “Paketlenmiş ve tütsülenmiş hazır gıdalar, içerisinde birçok katkı maddesi bulunan gıdalar kansere en çok sebep olan gıdalardır. Bunlardan uzak durun” dedi.

Kadin 21-03-24 17:27

Semih Kılıçsoy ve Ahmetcan Kaplan, Ümit Milli Takım kadrosuna dahil edildi

A Milli Takım kadrosunda bulunan Semih Kılıçsoy ve Ahmetcan Kaplan, Ümit Milli Takım’ın yarın İstanbul’da Gürcistan ile yapacağı özel maç ve 26 Mart Salı günü 2025 Avrupa U21 Şampiyonası Elemeleri’nde deplasmanda İtalya ile oynayacağı müsabakaların aday kadrosuna dahil edildi.

Spor 21-03-24 15:15

Unutulmaya yüz tutmuş gomalak ustalığını 43 yıldır İstanbul’da yapıyor

Birçok insanın ismini dahi bilmediği unutulmaya yüz tutmuş Gomalak ustalığını 43 yıldır yapan Ayhan Kaymak, “bir yer açıp insanlara gomalak öğretmek bundan sonraki amacım bu olacak. İnsanlara bu mesleği öğreteceğim” dedi.

Yurthaber 19-03-24 13:25

Antalya'da kan donduran cinayet! Aynı apartmanda oturduğu husumetlisini kurşun yağmuruna tuttu

Antalya'nın Alanya ilçesinde akılalmaz bir cinayet yaşandı. N.B. (49), aynı apartmanda oturduğu ve husumet yaşadığı 4 çocuk babası Ayhan Haydar Fidanboy'u (61) aracından indiği sırada 12 kurşunla öldürüp, kaçtı. N.B.'nin ruhsatsız silah bulundurma ve cinayetten kaydı olduğu öğrenildi.

Haber 17-03-24 13:52

A Milli Takım kadrosu açıklandı! Semih Kılıçsoy, Can Uzun, Ahmetcan Kaplan ve Muhammed Şengezer ilk kez kadroda...

A Milli Futbol Takımımızın, 22 Mart’ta Macaristan ve 26 Mart’ta Avusturya ile yapacağı özel maçların aday kadrosu açıklandı. Teknik direktörümüz Montella'nın kararıyla 4 isim ilk kez Türkiye Milli Takımına çağrıldı. İşte kadromuz...

Spor 15-03-24 14:34

Hürriyet müjdeyi verdi: 2’nci Kent Lokantası Mehmet Ali Paşa’da açılacak

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, 3 çeşit yemeğin 40 TL’ye satıldığı ikinci Kent Lokantası’nın Mehmet Ali Paşa Mahallesi’nde açılması için çalışmaya başlayacaklarını ifade etti.

Yurthaber 15-03-24 10:10

Ayhan Bora Kaplan soruşturmasında 8 tutuklama kararı daha verildi!

Ayhan Bora Kaplan suç örgütüne yönelik soruşturma kapsamında 8 şüpheli hakkında daha tutuklama kararı verildi.

Haber 09-03-24 20:09

Uluslararası Yaşar Doğu, Vehbi Emre ve Hamit Kaplan Güreş Turnuvası

Türk sporcular, turnuvanın ilk gününde 4 madalya kazandı.

Yurthaber 08-03-24 08:59

Kaan Ayhan ve Kerem Aktürkoğlu'ndan Fenerbahçe'ye gönderme!

Süper Lig’de ve Türkiye Kupası’nda oynadığı son 6 müsabakada rakiplerine kaybetmeyen Beşiktaş’ın bu serisine Galatasaray son verdi. Mücadelenin ardından konuşan Kaan Ayhan ve Kerem Aktürkoğlu Fenerbahçeli taraftarlara gönderme yaptı.

Spor 03-03-24 22:10

Beypazarı Belediye Başkanı Kaplan, seymenlerle birlikte Ankara havası oynadı

Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan, Beypazarı tanıtım etkinliklerinde sahne alan seymenlerle birlikte Ankara havası oynadı.

Yurthaber 01-03-24 08:15

Erzincan faciası sonrası dikkat çeken hamle! Erdoğan gece yarısı hepsini görevden aldı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla yayımlanan Resmi Gazete'de çok sayıda üst düzey atama ve dikkat çeken görevden almalar yaşandı. Erzincan'da yaşanan toprak kayması faciasının ardından Türkiye Kömür İşletmeleri (TKİ) Genel Müdür Yardımcısı Ayhan Kandemir, Maden Tetkik ve Arama (MTA) Genel Müdür Yardımcısı Abdulkerim Aydındağ, Maden ve Petrol İşleri Genel Müdür Yardımcıları Bayram Arı ve Sami Sarıyıldız görevden alındı. İşte detaylar...

Haber 23-02-24 08:06

Galatasaray'da forma giyen Ayhan Akman'ın oğlu Hamza Akman'ın sözleşmesi uzatılmayacak!

Galatasaray'da forma giyen Ayhan Akman'ın oğlu Hamza Akman için Sarı-Kırmızılı yönetimden dikkat çeken bir hamle geldi. İşte detaylar...

Spor 21-02-24 11:50

Galatasaray'da sakatlık şoku! Kaan Ayhan 55. dakikada yaşadığı sakatlık sonrası oyuna devam edemedi

UEFA Avrupa Ligi'nde sahasında Sparta Prag'ı konuk eden Galatasaray'da Kaan Ayhan mücadelenin 55. dakikasında sakatlanarak yerini Abdülkerim Bardakcı'ya bıraktı. İşte detaylar...

Spor 15-02-24 22:10

Pençe-Kaplan Operasyonu bölgesinde araç kazasında şehit olan asker için Şırnak'ta tören yapıldı

Pençe-Kaplan Operasyonu bölgesinde meydana gelen araç kazasında şehit olan Piyade Sözleşmeli Onbaşı Mustafa Özkardeş için Şırnak'ta tören düzenlendi.

Yurthaber 12-02-24 09:59

Kütahya Altıntaş’a şehit ateşi düştü

Pençe-Kaplan operasyon bölgesinde meydana gelen bir araç kazası sonucunda Kütahya’nın Altıntaş ilçesine bağlı Gecek köyünden olan Piyade Sözleşmeli Onbaşı Mustafa Özkardeş şehit oldu.

Yurthaber 12-02-24 07:34

MSB acı haberi duyurdu! 1 askerimiz şehit oldu

Milli Savunma Bakanlığı (MSB) Pençe-Kaplan operasyonu bölgesinde, Piyade Sözleşmeli Onbaşı Mustafa Özkardeş'in araç kazası sonucu şehit olduğunu duyurdu.

Haber 12-02-24 00:00
msb

Fenomen sunucu Kadir Ezildi'nin acı günü! Bir yıl ara ile dedesini de kaybetti...

En Hamarat Benim programının sunuculuğunu yapan Kadir Ezildi'nin dedesi İsmet Kaplan hayatını kaybetti. Acı haberi ünlü sunucu sosyal medya hesabından duyurdu. Ezildi'nin geçen yılda anneannesi vefat etmişti.

Magazin 24-01-24 15:00

Bir haftalık tatil diye geldi... Ömür boyu tatile dönüştü! Yakınlarını da yanına aldı

Her köşesi ayrı bir güzelliğe sahip olan Muğla'da yaşamak için herkesin bir bahanesi olmaya başladı. Nüfusu en fazla artan illerin başında gelen Muğla'ya bir gelen bir daha dönmek istemezken Milas Ören'de kokoreççilik yapan Ayhan Özdil, bunlardan bir tanesi oldu.

Haber 19-01-24 15:56

SON DAKİKA | Ayhan Bora Kaplan iddianamesi kabul edildi

Son dakika haberi: Ayhan Bora Kaplan hakkında hazırlanan iddianame Ankara 32. Ağır Ceza Mahkemesi’nce kabul edildi.

Haber 17-01-24 15:43

500 enkazdan topladığı 5 bin parça ahşabı ofisinin tavanında sanat eserine dönüştürdü

Depremin vurduğu Hatay’da iş adamı Ayhan Kara, 500 enkazdan topladığı 5 bine yakın ahşap parçayı ofisinin tavan döşemesinde kullandı.

Yurthaber 16-01-24 09:01

Yolda kaza yapınca korkunç olay ortaya çıktı! Önce bıçakladı, sonra ölmesin diye...

Bursa'da aracına aldığı babasının çalışanı Ayhan Gülal'i (42) bıçaklayıp ardından hastaneye götürmek için yola çıkan Taha Satır (22), otomobili ile kaza yaptı. Kaza sonrası Satır gözaltına alınırken, hastaneye kaldırılan Gülal hayatını kaybetti. İşte detaylar...

Haber 14-01-24 17:59

Ayhan Bora Kaplan suç örgütü soruşturmasında flaş gelişme! İddianame hazırlandı

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı Kaçakçılık ve Örgütlü Suçlar Soruşturma Bürosu'nca Ayhan Bora Kaplan suç örgütü ile ilgili soruşturma kapsamında 28'si tutuklu, 61 şüpheli ile ilgili iddianame hazırlandı.

Haber 05-01-24 19:33

Gizli tarafınızı keşfetmeye hazır olun! Bu kişilik testi karakterinizi ortaya çıkarıyor

Kişilik testleri, bireylerin kendilerini daha iyi tanımaları için başvurdukları araçlardandır. Bir kişilik testi sosyal medyada gündem oldu. Resimde ilk görülen hayvanın, kişinin karakterini açığa çıkardığı iddia edildi. Peki siz bu resimde ilk ne görüyorsunuz? Kurt mu, aslan mı, kaplan mı, baykuş mu, kobra mı yoksa köpek mi?

Trend 25-12-23 11:37

Kendisini pazarlayan eşini katletmişti! Gürcistanlı kadın için istenen ceza belli oldu

Erzurum'da Gürcistanlı Padına Avcı (35), eşi Ayhan Avcı'yı (49), Fahrullah Özdemir (57) ile öldürdü. Cinayetten 2 gün sonra Özdemir, sorguda suçunu itiraf etti. Özdemir, Padına Avcı'nın eşi Ayhan'ın kendisini 1500 TL karşılığında başka bir erkeğe pazarladığını söylemesi üzerine tartıştıklarını, bunun üzerine olayın gerçekleştiğini, Padına'nın gece kendisini arayarak, 'Sakın biz vurduk, öldürdük demeyelim. Plan yapalım, söylemeyelim' dediğini anlattı. Zanlılar için istenen cezalar da belli oldu.

Haber 19-12-23 11:59

İYİ Parti'deki krizde bir hamle daha... Adaylığı ilan edilmişti! CHP ile iş birliği mesajı sonrası iptal edildi

İYİ Parti'de kriz büyüyor. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in katıldığı törenle Ayhan Pala, İYİ Parti Ortahisar Belediye Başkan Adayı olarak açıklanmıştı. Pala'nın sosyal medya hesabından CHP ile iş birliğinin şart olduğuna yönelik mesaj vermesi adaylığının iptal edilmesine yol açtı.

Haber 16-12-23 11:23

Çıplak halde cesedi bulunmuştu! Cinsel organından DNA'sı çıktı, savunması 'pes' dedirtti

Kocaeli'de "Pazar alışverişine gidiyorum" diyerek evden çıkan yabancı uyruklu Sarah Alı Shareef (29), tenha bir alanda çıplak halde ölü bulundu. Shareef'in öldürülmesine ilişkin tutuklanan Ayhan K.'nın (53) yargılanmasına başlandı. Soruşturma aşamasında cinayeti işlediğini itiraf eden sanık, hakim karşısında tüm suçlamaları reddetti. Genç kadınla fuhuş için bir araya geldiklerini, ancak cinsel ilişkiye girmediğini, maktulün cinsel organında DNA'sının ne şekilde çıktığını bilmediğini söyledi.

Haber 15-12-23 15:45

Seçil Erzan'dan avukata çarpıcı sözler! 'Param yok, mal varlığım yok, hiçbir şeyim yok'

Ünlü futbolcuları dolandırdığı gerekçesiyle tutuklanan banka müdürü Seçil Erzan'a memleketi Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde 1 milyon 640 bin dolar veren iş insanı Ömer Kahraman'ın avukatı Necdet Kaplan, Erzan'ı cezaevinde ziyaret ettiğini belirtti. Erzan ile görüşmesini anlatan Kaplan, "'Benim ödeyecek hiçbir şeyim yok, param da yok. Şu anda o psikolojide de değilim. Zaten benim adıma da bir mal varlığı yok, ödeyemem' dedi. Çok bitkindi, konuştuğumuzda ağlıyordu zaten" dedi. İşte detaylar...

Haber 14-12-23 11:59

Yaptığı fedakarlık pahalıya mal oldu! Icardi ve Muslera'nın ardından bu kez Kaan Ayhan... Durumu riske girdi

Galatasaray'da yaşanan sakatlıklara rağmen birçok isim iğneyle sahaya çıkarak büyük bir fedakarlık yaparken, bunun son örneği Kaan Ayhan ile yaşandı. Okan Buruk'un vazgeçilmez ismi haline gelen Ayhan, son olarak Davinson Sanchez'in yokluğunda Pendikspor maçında iğneyle sahaya çıkarken bu fedakarlık pahalıya mal oldu.

Spor 08-12-23 12:13

İsmail Saymaz Ece Ronay için 'Suç makinesi' dedi! Yanıt gecikmedi: Kanıtlamazsanız havlayacağım

Birkaç gün arayla güzellik merkezleri kurşunlanan Ece Ronay ve eski kocası Mehmet Bilir ile arasındaki gerilim gündemdeydi. İsmail Saymaz köşe yazısında "Ece Ronay’la eski eşi arasındaki gerilim karşılıklı kurşunlamaya dönüştü. Ece Ronay, Ayhan Bora Kaplan’ın sağ kolu olan sevgilisi Serdar Sertçelik’i devreye koydu" dedi. Cüneyt Özdemir bu iddiaya sessiz kalamadı. Ronay'ın farklı suçlardan kayıtlarının olması da gündem oldu. Ece Ronay'ın cevabı ise olay oldu.

Magazin 08-12-23 12:06

İsmail Saymaz Suç makinesi çıktı! Ece Ronay kurşunları Ayhan Bora Kaplan’a uzanıyor dedi! Ece Ronay'dan olay cevap: Kanıtlarsanız havlayacağım

Geçtiğimiz günlerde güzellik merkezleri kurşunlanan Ece Ronay ve eski kocası Mehmet Bilir ile arasındaki gerilim gündemdeydi. İsmail Saymaz köşe yazısında "Ece Ronay’la eski eşi arasındaki gerilim karşılıklı kurşunlamaya dönüştü. Ece Ronay, Ayhan Bora Kaplan’ın sağ kolu olan sevgilisi Serdar Sertçelik’i devreye koydu" dedi. Cüneyt Özdemir bu iddiaya sessiz kalamadı. Ronay'ın farklı suçlardan kayıtlarının olması da gündem oldu.

Magazin 08-12-23 11:22

Akılalmaz olay! Kocasıyla tartıştığı sırada arabadan inen kadına kaplan saldırdı... Kaplan sürükleyerek götürdü

Çin'in Pekin kentindeki Badaling Yaban Hayatı Parkı'nda aile kavgası nedeniyle araçtan indiği bildirilen kadın Sibirya kaplanının saldırısına uğradı. Park koruyucularının müdahalesine rağmen kaplan tarafından sürüklenerek götürülen kadın kurtulamadı. Boynundan ağır yaralanarak hastaneye kaldırılan kadın hayatını kaybetti.

Trend 06-12-23 08:39

Ayhan Akman, Seçil Erzan'dan parasını böyle kurtarmış! Gönderdiği fotoğraftan sonra parayı aldığını anlattı

Tüm Türkiye, Seçil Erzan olayını konuşuyor. Olayda her yeni gün yeni bir gelişme yaşanıyor. Aralarında ünlü futbolcuların da olduğu çok sayıda kişinin dolandırıldığı iddia edilen vurgunda futbolcuların Erzan'a attığı mesajlar ortaya çıkarken futbolcuların Erzan'a mesajlarında sitem ettiği öğrenildi. Öte yandan Ayhan Akman ise Erzan'dan parasını nasıl alabildiğini anlattı. Akman, Erzan'a gönderdiği fotoğraf sonrası parasını alabildiğini belirtti.

Haber 05-12-23 16:16

Ayhan Akman fondan kar etti mi? Yaşadığı süreci tek tek anlattı: Tek salak kendim zannediyordum

Çok sayıda futbolcunun mağdur olarak isminin geçtiği fon vurgununda bir sıcak gelişme daha yaşandı. Para yatıran ancak kar elde etmeden ana parasını kurtardığını belirten eski futbolcu Ayhan Akman, Fatih Altaylı'ya yaşadığı süreci, "Geri zekalıyım diyorum ama o kadar da değil" diyerek anlattı. Akman ayrıca, "Tek salak kendim zannediyordum. Bilsem onları uyandırmaz mıyım?" ifadelerini kullandı. İşte detaylar...

Haber 29-11-23 17:15

Dolandırıcılık davasında Fatih Altaylı'dan olay yaratacak açıklama! ''Seçil Erzan'ın ofisini silahla basıp, paralarını almışlar''

Futbolda dolandırıcılık davası gittikçe büyüyor. Ünlü gazeteci Fatih Altaylı, Seçil Erzan tarafından dolandırıldıkları iddia edilen isimlerden Ayhan Akman'ın Seçil Erzan'ın ofisini silahla bastığını ve parasını geri aldığını ileri sürdü.

Spor 23-11-23 11:03