Bluetooth Kulaklik Tavsiye Haberleri

Sosyal medyada gündem oldu! Tavsiye üzerine yürüyüş yapıp su fiyatlarına böyle isyan etti: Kilometrede 3 lira yakıyorum... Bir insan bir arabadan daha çok yakar mı ya?

Arkadaşlarının tavsiyesi üzerine yürüyüş yapan adamın su fiyatlarına tepkisi sosyal medyada gündem oldu. 1 litre suyun 15 TL olduğunu söyleyen adam, "5 kilometre yürüdüm, kilometrede 3 lira yakıyorum. Benim yeğenimde 96 model araç var, tüpte 1.80 TL yakıyor kilometrede. Bir insan bir arabadan daha çok yakar mı ya, üstelik su olarak" dedi.

Trend 2024-07-22 09:46:14

43 yıllık aktardan yazın serinlemenin sırrı! Bunaltıcı havalarda ferahlık veriyor

Konya'da 43 yıldır baba mesleği aktarlığı devam ettiren Yafes Sinop, yaz aylarında bunaltıcı havalarda ferahlık veren ve tansiyonu düzenleyen çayları önerirken, yaz aylarında aşırı soğuk içeceklerden ziyade sıcak içeceklerin içilmesini tavsiye etti.

Yemek 2024-07-13 12:26:15

Çocuklara diş fırçalamayı sevdirecek elektrikli diş fırçası önerileri

Diş fırçalamayı çocuklarınız için neşeli hale getirmeye ne dersiniz? Elektrikli diş fırçaları, miniklerin diş temizliği rutinini kolaylaştırırken aynı zamanda diş sağlığını da koruyor. Hem pratik hem de etkili olan bu cihazlar, çocukların ağız hijyenine önem vermesine yardımcı oluyor. Siz de çocuklarınızın diş fırçalamayı dört gözle beklemesini istiyorsanız onların ilgisini çekecek renkli ve zevkli elektrikli diş fırçaları ile tanışmanızı tavsiye ediyoruz! İşte detaylar!

Kadin 2024-07-11 15:48:51

Ablasının bebeğine vereceği isme inanamadı: 'Kız kardeşim bebeğine bir balık adını verecek ve bu tamamen ciddi'

Bir kadın, kız kardeşinin bebeği için seçtiği sıra dışı ismi açıkladı. Ablasının bu konuda tamamen ciddi olduğunu belirten ve hayretler içerisinde olduğunu söyleyen kadın sosyal medyada tavsiye istedi.

Kadin 2024-07-09 11:54:39

Diğer Haber Etiketleri

su sosyal medya Yürüyüş Aktar ense eo ilik elektrikli diş fırçası oral b şarjlı diş fırçası şarjlı diş fırçası oralbi şarjlı diş fırçası foreo philips isim isimleri levrek bebek hücreler dua sant göz sağlığı deniz ayakkabı Kurban eti demir zihin türk kahve nane Babalar Günü salomon ayakkabı erkek under armour erkek ayakkabı camper erkek ayakkabı tommy hilfiger ayakkabı puma ayakkabı erkek adidas ayakkabı erkek merrell ayakkabı skechers ayakkabı erkek columbia ayakkabı erkek Kefir sağlıklı yaşam özel okul Öğretmen atatürk meb yusuf tekin Milli Eğitim Bakanı Süleyman Soylu kahve kanser karaciğer yağlanması yenilenmiş telefon apple iphone 12 JBL jbl bluetooth hoparlör jbl hoparlör kktc asgari ücret sennheiser sennheiser kulaklık estetik yaşlanma karşıtı krem yaşlılık mor para tablo Altın Canan Karatay güneş gözlüğü Oyuncu Serenay Sarıkaya aft Kalp‎ bıraktı Konyaspor oynanacak Süper Lig fenerbahçe Sinan Engin galatasaray Abdülkerim Durmaz yağ Güneş güzellik spektrum güneş kremi farklı tarifler tarif tarhana tarhana çorbası trafik sigortası Fahiş fiyat Özgür Özel 23 nisan tavsiye mon siyah Bingöl ada Solhan Arıcılık banka Yönetici gelir maaş hepsiburada ilişki sorunları şirket haberleri iPhone kripto çiğ süt Zam idrar hastalık lise ders emekli polyamid spor tayt reebok Adidas Puma under armour tommy hılfıger Koton tayt tayt modelleri versace parfüm versace versace eros 5 yaş alara sinirli menopoz e vitamini

Uzman isim tavsiye etti: Keskin gözler için siyah çikolata tüketin

Kararında tüketilen çikolatanın göz sağlığı açısından faydalı olabileceğini belirten Göz Hastalıkları Uzmanı Doç. Dr. Sevil Karaman, "Son zamanlarda yapılan çalışmada katılımcılara siyah çikolata ve sütlü çikolata verilmiş ve sonrasında görme testleri uygulanmıştır. Siyah çikolata tüketenlerin görme keskinliğinde ve kontrast hassasiyetinde kısa süreli iyileşmeler gözlemlenmiştir. Benzer şekilde, katarakt oluşumuna yol açan protein agregasyonunu da engelleyebilirler" dedi.

Kadin 06-07-24 12:18

Yunus Peygamber Duası oku: Hz. Yunus Peygamberin Duası'nın Türkçe okunuşu, anlamı, fazileti ve sırları nedir?

Yunus Peygamberin Duası'nın zor durumda kalanlar tarafından edilmesi tavsiye edilmekte olup, bu duanın çok kuvvetli bir dua olduğuna inanılır. Bu duanın faziletleri hakkında birçok araştırma yapılmıştır. Kişiler tarafından Hz. Yunus Peygamberin Duası'nın Türkçe okunuşu, anlamı, fazileti ve sırları sık sık merak edilir. Peki, Hz. Yunus Peygamberin Duası'nın Türkçe okunuşu, anlamı, fazileti ve sırları nedir?

Haber 28-06-24 09:03
dua

Sağlıklı gözler için 3 etkili tavsiye! Artık daha iyi göreceksiniz

Günümüz dijital çağında, ekranlara uzun süre maruz kalmak göz sağlığımızı olumsuz etkileyebilir. Sağlıklı gözler için alabileceğiniz basit ama etkili önlemlerle, görme yeteneğinizi güçlendirebilirsiniz.

Kadin 25-06-24 09:00

Kumda, denizde güvenle yürümenizi sağlayacak deniz ayakkabısı önerileri

Yaz tatillerinin vazgeçilmezi deniz ayakkabıları, hem plajın hem de suyun keyfini çıkarmanın hem de güvenle yürümenin en ideal yolu! Denizin ve güneşin tadını çıkarırken ayağınızın rahatlığını da düşünenlerdenseniz sizin için seçtiğimiz deniz ayakkabısı tavsiye listemize göz atabilirsiniz. Sizler için hazırladığımız içerik, hem tarzınızı yansıtan hem de pratik kullanımı olan deniz ayakkabısı seçeneklerini bir araya getiriyor. İşte yaz tatillerinde plaj modasına yön veren deniz ayakkabıları...

Haber 22-06-24 01:58

Demir eksikliğiniz varsa dikkat! Uzmanından Kurban Bayramı öncesi önemli tavsiye

Kurban Bayramına günler kala Gıda Mühendisi Dr. Hilal Demirkesen Bıçak'tan et tüketimine ilişkin altın değerinde tavsiyeler geldi. Bayram sofralarının vazgeçilmezi kavurmayla ilgili doğru bilinen yanlışları aktaran Demirkesen Bıçak, demir eksikliği sorunu yaşayanların eti nasıl tüketmesi gerektiğini anlattı.

Kadin 12-06-24 16:02

Kahveye bir tutam ekleyince faydasını ikiye katlıyor! Daha önce hiç duymadınız

Türk kahvesi geçmişten günümüze kadar ulaşan vazgeçilmez lezzetlerden biri. Kahvenin yararları kadar sık tüketildiğinde zararları da ortaya çıkabileceğinden doktu miktar ve uygun saatlerde tüketilmesi tavsiye ediliyor. Türk kahvesi içerken faydasını ikiye katlamak istiyorsanız oldukça basit olan bu yöntemi deneyebilirsiniz. Bunun için tek yapmanız gereken türk kahvesine bir tutam kadar taze nane eklemek.

Kadin 11-06-24 07:54

Babalar Günü hediyesi arayanlara özel liste! Rahat ve tarz 10 ayakkabı

Babanız için hediye arıyorsanız doğru yerdesiniz çünkü babanızın tarzına uygun hediyeyi sonsuz seçenekler arasında kaybolmadan da almak mümkün! Babanız ister doğada vakit geçirmeyi ister seyahat etmeyi seviyor olsun, onun kişiliğine ve zevkine hitap eden ayakkabı modellerini seçkimizde bulabilirsiniz. Hem rahat hem de şık ayakkabılarla ona unutulmaz bir Babalar Günü hediyesi vermek için listemizi incelemenizi tavsiye ediyoruz!

Haber 09-06-24 23:07

Kefir tüketmeniz için 6 neden! Her gün bir bardak içildiğinde etki ediyor

son zamanlarda sağlık bilincinin artmasıyla popülerliği artan kefir, yoğurt benzeri bir fermente süt ürünüdür. Kefir içeriğinde bulunan faydalı bakteriler ile hem mide hem de bağırsaklar için çok yararlıdır. Her gün bir su bardağı içilmesi tavsiye edilen kefirin sağlığa olan faydaları saymakla bitmiyor. İşte kefir tüketmeniz için 6 neden...

Kadin 06-06-24 12:08

MEB düğmeye bastı! Özel okul öğretmenlerine taban maaş düzenlemesi geliyor mu? Bakan Tekin’den yanıt geldi

Özel okul öğretmenlerinin taban maaş talebi ile ilgili Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin’den açıklama geldi. Tekin ayrıca yeni müfredatla ilgili ön açıklamada Atatürk'ün adının geçmediği yönündeki eleştiriler için de, "Okuyarak eleştirmelerini tavsiye ediyorum" ifadelerini kullandı. İşte detaylar…

Egitim 29-05-24 13:36

Süleyman Soylu sosyal medyadan paylaşıp tavsiye etti! 'Size önerimdir'

Eski İçişleri Bakanı Süleyman Soylu sosyal medyadan bir kitap tavsiyesinde bulunarak "İletişim okuyan gençler, bu kitap size önerimdir." dedi.

Haber 28-05-24 23:45

Uzman isim tavsiye etti: Günde üç fincan tüketildiğinde karaciğer yağlanmasından ve kanserden koruyor!

Karaciğerin beslenmeye duyarlı olduğunu ve dengesiz beslenme ile karaciğer sağlığının hızla bozulduğunu belirten Onkoloji Uzmanı Dr. Yıldıray Tanrıver, "Özellikle işlenmiş gıdalardan uzak durulması gerekir. Günde üç fincan kahve tüketimi, bizi karaciğer yağlanmasından ve kanserden koruyabilir. Bu nedenle kahve tüketimi, karaciğer yağlanmasına karşı önerdiğimiz besinlerden biridir" dedi.

Haber 26-05-24 09:33

Yenilenmiş iPhone 12 almaya değer mi? Yenilenmiş iPhone 12 hakkında her şey

Kaliteli bir akıllı telefon arayışındaysanız, size müthiş bir önerimiz var: Yenilenmiş iPhone 12! Zarif tasarımı ve üstün performansıyla öne çıkan yenilenmiş iPhone 12'yi tercih ederek bütçenizi korurken dijital atık miktarının azalmasına destek olarak çevreye de katkıda bulunabilirsiniz. Gelişmiş teknolojiye uygun fiyatlarla sahip olmak istiyorsanız tasarımdan kameraya, donanımdan pile kadar incelemesini yaptığımız yenilenmiş iPhone 12 içeriğimize bir göz atmanızı tavsiye ederiz!

Haber 25-05-24 16:55

Fiyatı 1799 TL'ye düştü! JBL Clip4 Bluetooth Hoparlör indirime girdi

Şık tasarımı, yüksek ses performansı, su geçirmez özelliği ve dayanıklı yapısıyla öne çıkan JBL Clip4 Bluetooth Hoparlör Prime Day kapsamında indirime girdi. Kullanıcılarından tam not alan bu hoparlörün öne çıkan özelliklerini ve kullanıcı yorumlarını görmek isterseniz, detaylar içeriğimizde...

Haber 23-05-24 15:10

Tavsiye kararı Resmi Gazete'de yayımlandı: KKTC'de asgari ücret 30 bin TL'ye dayandı!

KKTC'de Asgari Ücret Saptama Komisyonu, 2024’ün ikinci asgari ücret zammını belirledi. Tavsiye kararı Resmi Gazete'de yayımlandı. Kararın yayımlanmasıyla KKTC'de asgari ücret 29 bin 640 TL oldu. Asgari ücret ayrıca haftalık 7 bin 862 TL 30 kuruş, günlük bin 572 TL 46 kuruş ve saatlik 196 TL 55 kuruş olarak uygulanacak.

Finans 23-05-24 08:34

Bir kulaklıktan çok daha fazlasını sunan Sennheiser Momentum indirime girdi

Sportif aktivitelerinizde müziği yanınızdan ayırmayanlardansanız Sennheiser Momentum Sport Bluetooth Kulaklık tam size göre! Kalp atış hızınızı ve vücut sıcaklığınızı takip eden bu akıllı kulaklık indirimli fiyatıyla şimdi sizleri bekliyor. İşte detaylar!

Haber 21-05-24 15:25

'30'dan sonra vazgeçilmez' Kırışıklıkları önlüyor! Yaşlanmaya karşı altın değerinde tavsiye

Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Uzmanı Prof. Dr. Fatih Doğan, cildin yaşlandıkça gösterdiği değişimleri değerlendirerek, cilt hücresi yenilenme döngüsünü destekleyici bakım önerilerinde bulundu.​​​​​​​ Doğan, temizleyici, nemlendirici ve güneş kremi ile temel bir cilt bakımı rutinini sürdürmenin, 30'lu yaşlarda ve sonrasında vazgeçilmez olduğunu vurguladı.

Kadin 20-05-24 12:45

Depremzede kadının tutkusu geçim kaynağı oldu! Tanesi 3 ila 5 bin TL arasında değişiyor Evde oturan kadınlar yapabilir

Kahramanmaraş'ta depremzede bir kadının konteyner kentte yaptığı tablolar geçim kaynağı oldu. Konteyner kentte yaşayan kadın önceleri sıkıldığını şimdi ise tablolar yaparak hem keyifli vakit geçirdiğini hem de kazanç elde ettiğini belirtti. Tabloların tanesi 3 ila 5 bin lira arasında, ortalama yapım süresi ise 3-7 gün arasında değişiklik gösteriyor. Evde oturan kadınların kendilerine uğraş bulmalarını tavsiye eden depremzede kadın bu şekilde stres attığını belirtti.

Kadin 20-05-24 07:46

Altın fiyatları düşecek mi, yükselecek mi? Dev banka müşterilerine ‘B planı yapın’ mesajı yolladı: ‘Bazı zorluklarla karşılaşabilirsiniz…’

Gram altın başta olmak üzere altın fiyatları yatırımcıların radarında kalmaya devam ediyor. Son dönemde özellikle ons altın fiyatı üzerinde yaşanan düşüş yurt içinde de ekranları kırmızıya döndürse de altının gram fiyatı tahminleri 3500 TL’yi gösteriyor. Ancak İsviçreli dev banka UBS müşterilerine altın fiyatlarına yönelik yolladığı mesaj ile dikkat çeken bir gelişmeye imza attı. Banka, kısa vadede düşüş yaşanabileceğini söyledi. Yatırımcılarına koruyucu stratejiler düşünmelerini tavsiye etti.

Finans 18-05-24 15:50

Pof. Dr. Canan Karatay'dan 7 bin yıllık doğal ilaç: Vücuttaki virüs ve parazitleri anında öldürüyor, toksinleri söküp atıyor!

Prof. Dr. Canan Karatay sağlık alanında verdiği değerli bilgileriyle dikkat çekiyor. Bir YouTube programına konuk olan Karatay, 7 bin yıllık doğal ilaç diyerek tavsiyede bulundu. Bu ilacın vücut sağlığına olan faydasının yanı sıra ev temizliğinde de çok etkili olduğunu söyleyen ünlü profesör, en sağlıklı içecek olduğunun da altını çizdi. Canan Karatay'ın şiddetle tavsiye ettiği doğal ilaca dair açıklamaları haberimizde.

Manşet 17-05-24 08:02

Güneş gözlüğü olmadan çıkmayın! Görme kayıplarına kadar gidiyor... Uzmanlar uyardı

Güneşin gözler üzerindeki etkilerine yönelik uyarılarda bulunan İstanbul Tıp Fakültesi Göz Hastalıkları Ana Bilim Dalı’ndan Dr. Öğretim Üyesi Semih Çakmak, “Göz eti, kuş kanadı olarak tabir edilen pterjium, güneşe fazla maruziyet durumlarında daha çok görülmekte. Güneş altında çalışan kişilerde pterjium hastalığını daha çok görmekteyiz. Mutlaka güneş gözlüğü tavsiye ediyoruz. Alerjik olan özellikle çocuklarda güneş gözlüğünü daha küçük yaşlarda düşünülebilir” dedi.

Haber 15-05-24 10:35

Kimler Geldi Kimler Geçti'deki tarzıyla dikkat çeken Serenay Sarıkaya'nın çok beğenilen kıyafetleri

Geçtiğimiz günlerde yayınlanan ve çok konuşulan Kimler Geldi Kimler Geçti dizisinin ünlü oyuncusu Serenay Sarıkaya’nın hayat verdiği Leyla karakteri, oyunculuğu kadar stiliyle konuşulmaya devam ediyor. Sizler için Serenay Sarıkaya’nın Kimler Geldi Kimler Geçti dizisinde giydiği kıyafetlerden oluşan bir seçki hazırladık. Her bölümde farklı tarzdaki kombinleriyle bizleri büyülemeyi başaran Serenay Sarıkaya'nın stili sizlerin de hoşuna gittiyse içeriğimize mutlaka bir göz atmanızı tavsiye ediyoruz!

Magazin 14-05-24 16:12

Ağızda çıkan aftlar için 3 etkili çözüm! Bir daha asla çıkmayacak

Ağız içinde çıkan aftlar, oldukça rahatsız edici bir durumdur. Günlük yaşamı da olumsuz etkileyen aft yaraları için doğal çözüm önerileri araştırılıyor. Doğru bakım ve önlemler alındığında, bu tür aftların sıklığı azaltılabilir hatta bir daha çıkmaları engellenebilir. İşte ağızda çıkan aftlar için etkili üç tavsiye...

Kadin 13-05-24 07:55
aft

Uzmanından altın tavsiye! Bu aktivite kalp krizi ve felç riskini azaltıyor

Kardiyoloji Uzmanı İsmail Erdoğu, yaz aylarında güneşlenmenin kalp hastalığı riskini azalttığını söyledi.

Haber 09-05-24 00:18

Galatasaray derbisi için olay iddia! Allah korusun diyerek, Fenerbahçelileri uyardı: Ağır fark yerseniz... Camiaya ağır bir leke sürmeyin!

Konyaspor deplasmanında berabere kalarak şampiyonluk şansını mucizelere bırakan Fenerbahçe'de moraller bozulurken, iki hafta sonra oynanacak Galatasaray derbisi için dikkat çeken bir açıklama geldi. Fenerbahçeli futbolcuları derbi için şimdiden uyaran spor yorumcusu Sinan Engin, "Benden, size tavsiye... Galatasaray maçına çok iyi konsantre olun. Allah korusun, şampiyonluğu kaybettiğiniz gibi bir de ağır fark yerseniz... Camiaya ağır bir leke sürmeyin!" dedi.

Spor 07-05-24 08:27

Aşırı tüketmeyin çok yağ yakıyor! Bir fincanı bile yetiyor

Fazla kilolar birçok kişi için can sıkıcı bir durum. Genel sağlığı da etkileyen bu kilolarla başa çıkmak için elbette dengeli beslenmek, düzenli egzersiz ve bol su tüketimini ihmal etmemek gerekiyor. Bu maddelerin yanı sıra uzman diyetisyenlerin tavsiye ettiği yağ yakıcı karışım ve içecek tariflerini denemek de etkili olabiliyor. Bir fincan kahve içerisine ekleyeceğiniz bu 2 malzeme yağ yakmaya tam destek sağlıyor. İşte detaylı tarif...

Kadin 03-05-24 11:56

Sahte ürünler hızla yayılıyor! Güneş kremi alırken bu maddelere dikkat

Dermatologların yaz-kış sürekli kullanılmasını tavsiye ettiği güneş kremi satışları havaların ısınmasıyla birlikte yükseldi. TOBB Türkiye Kozmetik ve Temizlik Ürünleri Sanayi Meclisi Başkanı Ahmet Pura, sahte ve taklit kozmetik ile güneş kremlerinin iç ambalaj etiketlerinde düzensiz basımlara sıkça rastlandığını belirterek, ürünlerin etiketlerinin basılma düzenine ve simetrisine dikkat edilmesi gerektiğini bildirdi.

Kadin 27-04-24 13:49

Tarhana çorbası tarifi: Tarhana çorbası nasıl yapılır?

Soğuk kış günlerinde içilmesi tavsiye edilen binbir derde deva kabul edilen ve bağışıklığı güçlendirdiği bilinen tarhana çorbası için vereceğimiz tarifi çok seveceksiniz. Hem kısa süre içinde yapabilecek hem de lezzetli ve besin değeri yüksek olan bu çorbayı mutlaka denemelisiniz.

Yemek 26-04-24 14:00

Cilt bakım rutinini anlat, sana iyi gelecek bir öneri verelim!

Cilt bakımı rutinine göre sana güzel bir tavsiye vereceğiz. Bakalım senin cilt bakımı rutinine göre duyman gereken şey ne?

Kadin 25-04-24 15:30

Araç sahipleri dikkat! Trafik sigortasında ‘tavsiye edilen fiyat’a uymadılar: Poliçelerde yeni düzenleme

‘Tavsiye edilen fiyat’a uymayan sigorta şirketleri geçtiğimiz dönemde zorunlu trafik sigortası poliçe ücretlerine zam yapınca, araç sahipleri neredeyse kontak kapatma noktasına gelmişti. Yılbaşından bu yana artış yüzde 30’u bulurken, trafik sigortası fiyat belirlemede yeni bir yönteme geçildi. Artık trafik poliçelerinin belirlenmesinde ‘asgari ücret zamları’na bakılacak. Ancak asgari ücrete ara zam olmayacağı için normalde aylık yüzde 5-10 yapılan artışın yüzde 2-3’lere düşmesi bekleniyor.

Finans 25-04-24 08:41

Fahiş fiyat için yeni düzenleme: Erdoğan önerdi, Bakanlık harekete geçti: ‘Tavsiye edilen fiyat’ uygulaması geliyor

Milyonlarca liralık para cezaları kesildi, hatta son olarak kapatma cezası uygulanacağı bile konuşuldu. Gıdada fatiş fiyat artışı yapanları hiç biri durduramadı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan fahiş fiyatta yeni bir adım daha atılacağının sinyalini verdi. ‘Tavsiye edilen fiyat’ uygulaması ile artık ürünün fiyatını üretici belirleyecek. Böylece günlük fiyat değişimleri rafa kalkacak. Ticaret Bakanlığı ise yasal düzenleme için çalışmalara başladı.

Finans 24-04-24 07:42

Özgür Özel'den başkanlık koltuğunu devrettiği Dora'ya dikkat çeken tavsiye! İyice yerleşmezsen kaldırabilirler

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Türkiye'nin 81 ilinde kutlanırken siyasilerden koltuklarını çocuklara devretti. Özgür Özel de CHP Genel Başkanlığı koltuğunu 5. sınıf öğrencisi Dora Mimaroğlu'na devretti.

Finans 23-04-24 14:08

Cildiniz için derinlemesine temizlemeyi sağlayacak ürünler burada!

İster gözenek probleminize çözüm arıyor olun isterseniz de cildinizi siyah noktalardan arındırmak isteyin, sizler için derlediğimiz temizleyicilerden oluşan listemize bir göz atmanızı tavsiye ederiz. Cildinizi derinlemesine temizlerken tahriş etmeyen ürünlerden oluşan içeriğimize gelin, birlikte bakalım!

Kadin 22-04-24 19:21

Rüzgarın estiği yöne göre yer değiştiriyor! Ziyaretçi akını 'Böylesiyle karşılaşmak bizi şaşırttı'

Bingöl’ün Solhan ilçesinde bulunan doğa harikası yüzen adalar, yaz aylarının gelmesiyle birlikte ziyaretçilerini ağırlamaya başladı. Yaz döneminde vatandaşların ilgisini daha çok çeken noktalardan biri olan bölgede rüzgarın estiği yöne göre yer değiştiren adalar, bölgeyi ziyaret eden vatandaşlara beklediklerinden çok daha fazlasını sunuyor. Vatandaşlar "Yeşilliğin ortasında böyle ada görseliyle karşılaşmak bizi şaşırttı. Herkesin burayı görmesini de tavsiye ederim" ifadelerini kullandı.

Kadin 22-04-24 10:42

Bankada yöneticiydi! O iş için istifa etti 'Ciddi bir maaş alıyordum ama artık daha yüksek bir gelir elde ediyorum' Herkese tavsiye etti

Mersin’de uzun yıllar bir bankada yönetici olarak çalıştıktan sonra hobi olarak başladığı arıcılığı meslek haline getiren Barbaros Yeşilgün, "Bu kararı vermemde en büyük faktör öncelikle çocuklarıma doğal bal üretmekti" dedi. Arıcılık yapmak için bankadaki işinden ayrılan Yeşilgün, bankada yönetici olarak çalıştığı işinde ciddi bir maaş aldığını ancak şu an yaptığı işte bankacılık hayatında elde ettiği gelirden daha yüksek bir gelir elde ettiğini söyledi.

Haber 22-04-24 09:39

Hepsiburada tavsiye ekonomisini büyütüyor: Tavsiye’nin lideri, Link Gelir ile hanelere 1 milyar TL kazandıracak

Hepsiburada müşterilerine kendi çevrelerine ürün tavsiyesinde bulunarak gelir elde etme imkanı sunduğu “Link Gelir” programı ile Türkiye’de tavsiye ekonomisini büyütecek.

Finans 19-04-24 14:59

500'den fazla erkekle sevgili oldu! Özel olanı bulmaya çalıştığını söyledi... Herkese aynısı tavsiye ediyorum

Eski bir Penthouse modeli olan Samantha Philips 500'den fazla erkekle sevgili olduğunu söyleyerek bir anda dikkatleri üzerine çekti. İkili ilişkilere dair verdiği tavsiyelerle tepkilerin odağına yerleşen ünlü isim, "Özel olanı bulmaya çalışıyorum. Herkese aynısı tavsiye ediyorum" dedi.

Trend 17-04-24 10:43

Getir, bazı varlıklarını elden çıkarmaya hazırlanıyor

Hızlı teslimat şirketi Getir'in FreshDirect ve BiTaksi uygulamalarını elden çıkarmayı değerlendirdiği iddia edildi. Sky News'ün haberine göre; beş ülkede faaliyet gösteren Getir, yeniden yapılandırma konusunda tavsiye aldı. Getir sözcüsü, "Prensip olarak söylentiler hakkında yorum yapmıyoruz" açıklamasında bulundu.

Finans 16-04-24 15:17

iPhone kullanıcıları dikkat! Kripto para cüzdanı Trust Wallet uyardı: Acilen iMessage özelliğini kapatın!

iPhone iMessage özelliğinde kritik bir zafiyet keşfedildi. Kripto para cüzdanı Trust Wallet, söz konusu zafiyetin Apple tarafından güncelleme geliştirilerek kapatılana kadar; bu özelliğin kapatılmasını tavsiye etti. Peki İOS cihazlarda iMessage nasıl kapatılır? İşte detaylar...

Haber 16-04-24 07:42

Çiğ süte yüzde 8,5 zam geliyor! 1 Mayıs'ta geçerli olacak

Ulusal Süt Konseyi (USK), çiğ süte zam yapılacağını duyurdu. USK, çiğ süt tavsiye fiyatının 1 Mayıs'tan geçerli olmak üzere üreticinin eline litre başına net 14,65 lira geçecek şekilde belirlenmesine karar verdi.

Finans 15-04-24 19:27

Tuvalette belirti gösteriyor! Bu 3 renk acilen doktora gitmenizi işaret ediyor

İdrarın değişen renklerini ve bunların gerçekte ne anlama geldiğini araştıran bir uzman, her zaman sifonu çekmeden önce idrarınızın rengine bakmanız gerektiğini tavsiye etti. Bu sayede bazı hastalıkları erken teşhis edebilir ve sağlığınızı koruyabilirsiniz.

Haber 15-04-24 08:49

Lisede blok ders uygulamasına son verilmesi için MEB'e tavsiye kararı! 'Uygun değil'

Kamu Denetçiliği Kurumu (KDK), Diyarbakır'da yapılan bir başvuru üzerine, lisede sürekli hale getirilen blok ders uygulamasına son verilmesi yönünde Milli Eğitim Bakanlığına (MEB) ve Diyarbakır Valiliğine tavsiye kararı verdi.

Egitim 11-04-24 12:02

Hem portatif hem kullanışlı! Sıcak yaz aylarının kurtarıcısı mini vantilatörler

Yaz aylarında sıcaktan bunalanlara mini vantilatörler tavsiye ediliyor. Küçük boyutları sayesinde kolaylıkla taşınarak her yere götürülebilen mini vantilatörler, kullanıcılarına her zaman serinlik vadediyor. Böylece yaz sıcaklarıyla etkili mücadele ediliyor. Birçok markanın birbirinden kaliteli mini vantilatör modeli bulunuyor. Gelin, bütçenize uygun en kaliteli ve yüksek performanslı mini vantilatör çeşitlerine beraber göz atalım.

Haber 01-04-24 18:08

Zam haberi almayan emeklilere milletvekilinden 'ek iş' tavsiyesi! 1980'li yılları örnek gösterdi: Sadece devletten beklemek yerine...

Son olarak seyyanen zam hayalleri yıkılan emeklilere MHP'li milletvekili Ramazan Kaşlı'dan tavsiye geldi. Emeklilere 'ek iş' yapabileceklerini salık veren Kaşlı tavsiyesinde 1980'li yılları örnek gösterdi, bir de "sadece devletten beklemek yerine" vurgusu yaptı.

Finans 26-03-24 15:19

Yürüyüşte, koşuda, arkadaş buluşmasında rahatlık ve tarz sunacak spor tayt modelleri

Baharla birlikte açık havada geçireceğiniz vakitlerde rahat hissetmenizi sağlayacak bir tayt arıyorsanız içeriğimize bir göz atmanızı tavsiye ederiz. Çünkü ister yoga matında poz verin ister parkta koşu yapın ister spor salonunda antrenmanlarınıza odaklanın, doğru taytla her anı konforlu geçirmek mümkün. Kombinlerinizi canlandıracak, hareket özgürlüğünüzü artıracak ve gün boyu konfor sağlayacak spor tayt modellerinden oluşan seçkimizle dolu dolu bir sezon geçirmeye hazır olun!

Kadin 25-03-24 23:34

Versace'nin en beğenilen erkek parfümü Eros ve Dylan Blue indirime girdi

Prime Day'i kaçıranları üzülmeyin! Versace'nin en beğenilen erkek parfümlerinden Eros ve Dylan Blue, Prime Day sonrası yeniden indirime girdi. Karizmatik ve güçlü erkeklerin vazgeçilmez kokuları arasında yer alan, girdiğiniz her ortamda dikkat çekmenizi sağlayacak bu parfümlere bir şans vermek isterseniz kısa süreli bu indirimi kaçırmamanızı tavsiye ederiz. Alıp almamakta kararsız kalanlar için parfümlerin detaylı incelemesi yazımızda...

Haber 23-03-24 12:47