Cem Tv Haberleri

Eylül Han Tezel kimdir? Eylül Han Tezel kaç yaşında? Eylül Han Tezel nereli?

Eylül Han Tezel, bir süredir Halk TV ekranlarında yayınlanan “Eylül Han Tezel ile Gündem Özel” programını sunmaktadır. Eylül Han Tezel, programda gece yaşanan gelişmeleri ve gün boyu yaşanan olayları uzman konuklar ile beraber değerlendirmektedir. Eylül Han Tezel mesleğe, 2010 yılında Sky Türk’te “Bu Sabah” programının sunuculuğunu yaparak başlamıştır.

Haber 22-03-2021 15:07

Cem TV kapatıldı mı? Türksat'tan açıklama geldi

Türksat AŞ'nin, Cem TV ile kanalın mali yükümlülüklerini ısrarla yerine getirmemesi nedeniyle sözleşme yenilemediği, konunun siyasi gündemle ilişkilendirilmeye çalışılmasının gerçeği yansıtmadığı bildirildi.

Trend 05-04-2019 12:28

İYİ Partili Ümit Özdağ'ın TSK'ya yönelik iddialarına Milli Savunma Bakanlığı'ndan çok sert cevap!

İYİ Partili Ümit Özdağ'ın Cem TV'de katıldığı Kral Çıplak programında söylediği, "Kara Harp Okulu'nda cuma namazını hangi tarikatın imamı kıldıracak diye öğrenciler arasında kavga çıkmış ve konu Genelkurmay'a kadar gitmiş" ifadelerine Milli Savunma Bakanlığı'ndan sert yanıt geldi. MSB, Özdağ'ın iddilarının gerçeğini yansıtmadığını ve TSK bünyesinde geçmişten beri bulunan cami ve mescitlerde imamlık ve müezzinlik görevlerini erlerin yerine getirildiği belirtildi.

Haber 21-08-2018 01:11