Donny Van De Beek Haberleri

SON DAKİKA | Van'da feci kaza! Yolcu otobüsü ile TIR çarpıştı: 2 ölü, 4’ü ağır 30 yaralı

Son dakika haberi: Van-Bitlis kara yolunda yolcu otobüsü ile TIR çarpıştı. Feci kazada 2 kişi hayatını kaybederken, 4’ü ağır 30 kişi de yaralandı. İşte olay yerinden ilk bilgiler ve görüntüler...

Haber 2024-06-09 09:18:10

Gece gündüz demeden alışveriş yapıyorlar! Van sokakları İranlı turistlerle doldu taştı, ortaya renkli görüntüler çıktı

İranlılar bir kez daha gözde tatil adreslerinden Van'a akın etti, doyasıya alışveriş yapıp gönüllerince eğlendi! Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi'nin ölümü nedeniyle geçtiğimiz günlerde yas tutulan ülkeden tatil fırsatını değerlendirmek için Van'a gelen İranlı turistler renkli görüntüler de verdi. İranlılar esnafın yüzünü güldürmeyi de ihmal etmedi.

Haber 2024-06-05 14:39:37

Acem köftesi tarifi: Acem köftesi nasıl yapılır?

Etli köfte, Van köftesi isimleri ile de bilinen Acem köftesi Van şehrinin yöresel lezzetleri arasında yer alır. Sofranızda yöresel lezzetlere yer vermeyi seviyorsanız Acem köftesi tarifini mutlaka denemelisiniz.

Yemek 2024-05-21 01:26:58

Muş'ta gizemli cisim paniği! Birçok ilde de görüldü

Muş semalarında akşam saatlerinde tanımlanamayan bir cisim görüntülendi. Gökyüzünde beliren cisim görenleri şaşırtırken etrafına ışıklar saçtığı belirtildi. Öte yandan gizemli cismin Muş'un yanı sıra Van ve çevre illerde görüldüğü aktarıldı.

Haber 2024-04-13 00:00:17

Bahçeli'nin bayram mesajında 'Van' tepkisi: Mazbatanın verilmesi skandal

Siyasi liderlerden peş peşe bayram mesajları gelmeye devam ediyor. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli paylaştığı bayram mesajında Van'da yaşanan olaylara dikkat çekerek, "Hukuken seçime girmesi baştan yanlış olan ve bölücü terör örgütü PKK’ya övgüler düzdüğü bilinen bir şahsa belediye başkanlığı mazbatasının verilmesi de baştan ayağa skandaldır ve yanlıştır." ifadelerini kullandı.

Haber 09-04-24 12:26

Hakkari'de endişe yaratan görüntüler! DEM Parti protestolarında silahlar meydana çıktı, asker şehre indi

DEM Parti'nin kazandığı Van Büyükşehir Belediye başkanlığının İl Seçim Kurulu kararıyla ikinci sıradaki AK Parti'ye verilmesinin ardından sokaklar karıştı. Protestoların adreslerinden biri de Hakkari olurken, bölgeden gelen görüntüler endişe yarattı. Silahların çıktığı protestolara müdahale için, askerin şehre indiği görüldü.

Haber 03-04-24 06:42

Van'da seçim gerginliği devam ediyor! Ateş yakıp yolları kapattılar: Olaylar diğer illere de sıçradı

DEM Parti’nin, Van Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Abdullah Zeydan'ın memnu haklarının Adalet Bakanlığı'nın seçime 2 gün kala yaptığı itiraz üzerine geri alındığının açıklanmasının ardından bir grup, parti binası önünde bir araya geldi. Sloganlar atıp yürüyüşe geçen grubu polis, basınçlı su sıkıp, gaz bombaları kullanarak dağıttı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya ise Van, Hakkâri, Siirt, Batman, Şırnak, İzmir'de 89 şüphelinin gözaltına alındığını açıkladı.

Haber 02-04-24 23:23

Sahine tatlısı tarifi: Sahine tatlısı nasıl yapılır?

Hem pratik hem de çok lezzetli bir tatlı tarifi arıyorsanız sahine tatlısı tarifimizi kesinlikle denemelisiniz. Birkaç malzeme ile kolayca hazır edilerek sunulabilen bu tatlı Türk mutfağından Van şehri ile özdeşleşmiş olan bir tatlı. Enerji ve şifa kaynağı olarak da bilinen sahine tatlısını iftar sofralarınızda da servis edebilirsiniz.

Yemek 08-03-24 02:45

Galatasaray, Beşiktaş derbisine moralli gidiyor! Antalyaspor karşısında üç puanı Kerem Aktürkoğlu getirdi

Trendyol Süper Lig’in 27. haftasında Galatasaray, sahasında Antalyaspor ile karşı karşıya geldi. Fenerbahçe'nin kazandığı haftada puan kaybına tahammülü olmayan sarı-kırmızılılar Antalyaspor karşısında 2-1'lik galibiyet alarak Beşiktaş derbisine moralli gitti. Sarı-kırmızılıların gollerini Kerem Aktürkoğlu atarken, Antalyaspor'un tek sayısını Sander van de Streek kaydetti.

Spor 26-02-24 22:00

Fransa Kadın Futbol Ligi'nde aynı takımda oynayan Danielle van de Donk ve Ellie Carpenter, nişanlandıklarını açıkladı!

Fransa Kadın Futbol Ligi ekiplerinden Lyon'da forma giyen Danielle van de Donk ve Ellie Carpenter, nişanlandıklarını açıkladı. İşte detaylar...

Spor 02-01-24 23:10

Manchester United futbolcusu Van de Beek, Eintracht Frankfurt'a kiralandı

Almanya 1. Futbol Ligi (Bundesliga) takımlarından Eintracht Frankfurt, İngiltere Premier Lig ekibi Manchester United'dan Hollandalı orta saha oyuncusu Donny van de Beek'i sezon sonuna kadar kiraladı.

Spor 02-01-24 08:06

'Her biri günlük 500 dolar harcıyor' İranlı turistler yılbaşı için akın akın o şehre geliyor

Yılbaşını Van'da geçirmek isteyen İranlı turistler, kente akın etmeye başladı. Otellerine yerleşen turistler, esnafın yüzünü güldürdü. Doluluk yüzde 100'e ulaşırken Van Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Yardımcısı Fevzi Çeliktaş "Kayıtlı otellerimizin yatak kapasiteleri 12 bin, kayıtlı olmayanlarla 15 bini buluyor. 2022'de 434 bin turist giriş yapmıştı. Bu yıl 160 bin İranlı daha fazla ilimize geldi" dedi. Çeliktaş, bir turistin günlük 500 dolar harcadığını söyledi.

Haber 30-12-23 12:19

Cumhur İttifakı’nda gündem Yeniden Refah Partisi! Fatih Erbakan AK Parti’den hangi ili istedi? İşte kulislerde konuşulanlar…

İktidarın iki büyük ortağı AK Parti ile MHP arasında yerel seçimler için nasıl bir işbirliği yapılacağı genel hatlarıyla artık belli olsa da iktidarı destekleyen Yeniden Refah Partisi, HÜDA PAR ve DSP ile görüşmeler devam ediyor. Kulislerde Yeniden Refah Partisi için Van, DSP için de Edremit belediye başkanlıklarının adı geçiyor.

Haber 22-12-23 14:23

TÜİK verileri paylaştı! Yaşayanların en zengin olduğu il açıklandı... İstanbul değil! İşte kişi başı gelirde zirvedeki ve son sıradaki kentler

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), 'İl Bazında Gayrisafi Yurt İçi Hasıla (GSYH), 2022' verilerini açıkladı. Açıklanan listede kişi başı gelirde ilk sırada Kocaeli, son sırada Van yer aldı. GSYH'de en yüksek payı %30,4 ile İstanbul alırken; 2022'de en yüksek oranlı ekonomik büyüme Antalya'da, en yüksek oranlı küçülme ise Karabük'te oldu. İşte TÜİK'in açıkladığı GSYH verilerinde dikkat çeken rakamlar...

Finans 07-12-23 11:06

Kar, 8 ilde hayatı olumsuz etkiledi! Yollar kapandı, ulaşım durdu

Türkiye'de kar hayatı olumsuz etkiledi. Özellikle Türkiye'nin doğusunda şiddetini iyice artıran kar yolları kapadı, ulaşımı etkiledi. Ağrı, Kars, Ardahan, Van, Erzurum, Bitlis ve Hakkari ile Kastamonu’da yollar kar nedeniyle kapandı. Kar kazaları da beraberinde getirirken, Kars’ta kayganlaşan yolda TIR’a çarpan takside 1 kişi öldü, 3 kişi de yaralandı. Öte yandan Bayburt - Erzurum karayolundaki Kop Geçidi’nde ulaşımda aksamalar yaşandı.

Haber 21-11-23 08:07

Van depreminde yaşamını yitirenler kabirleri başında anıldı

Van'ın Erciş ilçesinde, 23 Ekim 2011'de meydana gelen depremde hayatını kaybedenler mezarları başında anıldı.

Yurthaber 23-10-23 13:33

Son dakika: Muğla ve Van'da peş peşe korkutan depremler!

Son dakika haberi: Akdeniz açıklarında 4,2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Saat 06.47'de meydana gelen depremin ardından bu kez korkutan haber Van'dan geldi. Van Gölü'nde saat 08.05'te 4 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Haber 21-10-23 07:15

Görüntüler Van Gölü'nde kaydedilmişti! Bilim insanlarından korkutan sözler: 'Normal bir durum değil'

Van Gölü'nde geçtiğimiz günlerde 3 ayrı hortum oluşmuştu. O anlar ise vatandaşlar tarafından kaydedilmişti. Van Gölü'ndeki hortumlar bilim insanlarını endişelendirdi. "Daha önceki kayıtlarda görmedim. Ön incelemede de karşılaşmadım" diyen Prof. Dr. Faruk Alaeddinoğlu, "Böyle gezici siklonların oluşabilmesi ve böylesi hortumların gerçekleşmesi aslında çok özel durumların bir sonucudur" dedi.

Haber 06-10-23 08:57

Parti il başkanına kafede kurşun yağdırmıştı... 2 yıl sonra yakalandı, her şeyi itiraf etti! 10 bin lira için öldürmüş

Diyarbakır’ın Bismil ilçesinde 2021’de silahla vurulduktan sonra kaldırıldığı hastanede 17 gün sonra yaşamını yitiren Osmanlı Partisi Van İl Başkanı Ziya Camcı (60) cinayetinin şüphelisi Selçuk Işık (25), 2 yıl sonra düzenlenen operasyonla saklandığı yerde yakalandı. Çıkarıldığı mahkemede suçunu itiraf eden Işık, “Kendisine 10 bin lira ödeyerek tabanca için anlaştık. Tabancayı teslim etmeyince paramı almak için Bismil’e gittim. Bana silah göstermesi üzerine öldürdüm” dedi. İşte detaylar...

Haber 28-09-23 11:30

İran'da korkutan deprem! Van ve çevre iller de sarsıntıyı hissetti

AFAD, İran'da 4.2 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini açıkladı. Van ve çevre iller de sarsıntıyı hissetti.

Haber 21-09-23 18:12

Van Gölü'nde korkutan görüntü! Sular çekilince bin yıllık tarihi kale ortaya çıktı

Van'ın Erciş ilçesine bağlı Çelebibağı Mahallesi'nde gölün çekilmesiyle Urartu Krallığı tarafından inşa edilen tarihi kale ve kalıntıları ortaya çıktı. Bölgeye bir grup arkadaşıyla giden araştırmacı- gazeteci Nihat Çavuşoğlu, gölde yaklaşık 6 kilometre çekilme yaşandığını belirterek, "Urartu Krallığı zamanında Van Gölü kıyısında inşa edilen kale, Osmanlı İmparatorluğu döneminde de onarımı yapılarak kullanılıyordu. Çekilme ile birlikte bu kale de gün yüzüne çıktı" dedi. İşte detaylar...

Haber 17-09-23 11:59

Fas'taki felakette 'Van depremi' detayı... Uzman isim o benzerliğe dikkat çekti!

İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ) Deprem Araştırma ve Uygulama Merkezi (DAUM) Müdürü Prof. Dr. Hasan Sözbilir, Fas'ta meydana gelen depremin Van'da 2011 yılında meydana gelen depremle benzerliğine dikkat çekti. Sözbilir, iki depremin de 8-9 şiddetinde hissedildiğine dikkat çekerek, "Deprem üretme potansiyeline sahip 30'a yakın fay segmenti bulunuyor" dedi.

Haber 10-09-23 12:08

Galatasaray'a Manchester United'dan orta saha! Görüşmeler başladı

Orta sahaya oyuncu arayışlarına devam eden Galatasaray, Manchester United forması giyen Donny van de Beek için nabız yokladı.

Spor 30-08-23 21:24

Esnafın yüzünü güldürüp köpük partisine koşuyorlar! İranlı turistlerin Van Gölü'ndeki eğlencelerinden renkli görüntüler

İranlı turistlerin yeni gözde adreslerinden biri ne Alaçatı ne Bodrum... Tatil için Van'ı tercih eden turistler Van Gölü'nde tatilin tadını doyasıya çıkarıyor. Akşam vakti kapalı mekanlarda, gündüzleri Van Gölü'nde eğlenen İranlılar esnafın da yüzünü güldürüyor. Turistler yüzlerce kişiyi alabilen 4 katlı eğlence gemisinde dans ve köpük partileri de düzenliyor. O eğlencelerden oldukça renkli görüntüler geldi.

Haber 28-08-23 12:59

Görenler büyük şaşkınlık yaşıyor! Ciddi boyuta ulaştı... Hepsi gün yüzüne çıktı

Van Gölü'nde çekilmeler ciddi boyuta ulaştı! Dünyanın en büyük sodalı gölü olma özelliğine sahip olan Van Gölü’ndeki çekilme sürüyor. Çekilmeyle, göle atılıp kirliliğe neden olan maddeler de gün yüzüne çıktı. Vatandaşlar son durumu şaşkınlıkla izliyor.

Haber 02-08-23 11:16

Resmi tatili fırsat bilip Türkiye'ye akın ettiler, caddeler doldu taştı! Geceleri eğlence, gündüzleri alışverişteler: İstanbul'a gitmemize gerek yok

Ülkelerindeki 5 günlük resmi tatili fırsat bilen İranlı turistlerin tercihi Van oldu. Van'a yakın olmalarını değerlendiren İranlılar sokakları da otelleri de doldurdu. İranlıların Van'a akın etmesi esnafın da yüzünü güldürdü. Turistler gece eğlence merkezlerinin tadını çıkarıp gündüzleri alışverişle geçiriyor.

Haber 31-07-23 11:36

Yaklaşık 100 yıllık! Balçık temizliği sonrası tamamen ortaya çıktı

Küresel iklim değişikliği ABD Havacılık ve Uzay Ajansı'nın (NASA) düzenlediği uzay fotoğraf yarışmasıyla adını dünyaya duyuran Van Gölü'nü de etkiledi. Van Gölü'nde küresel iklim değişikliğinin etkisiyle yaklaşık 100 yıllık balıkçı iskelesi, büyük ölçüde su kaybından dolayı suların çekilmesiyle çamur içerisinde kaldı... Yaklaşık 100 yıllık balıkçı iskelesi, göldeki balçık temizliğinden sonra tekrar su yüzeyine çıktı.

Haber 07-06-23 16:32

Van Gölü nasıl yazılır, Van Gölü yazımı nasıl olmalıdır? Van Gölü büyük mü yazılır küçük mü yazılır, TDK'ye göre doğru yazılışı nedir?

Türkçe sözcük ve sözcük grupları bakımından oldukça geniş ve zengin bir dildir. Türkçedeki kelimelerin arasında yer alan yer isimleri çok fazla kafa karıştıran bir konudur. Bu nedenle en fazla imla hatası yapılan konular arasında isimler bulunur. Van Gölü sözcüğü de bir yer ismi olarak nasıl yazılması gerektiği konusunda kafa karıştıran bir kelimedir. Bu tür sözcüklerin nasıl yazılması gerektiği konusunda en güvenilir kaynak Türk Dil Kurumudur. Peki, Van Gölü yazımı nasıl olmalıdır?

Egitim 22-05-23 10:49

SON DAKİKA | Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan anket açıklaması: Tereddüte yer vermeyecek şekilde öndeyiz

Son dakika haberi... 14 Mayıs'ta yapılacak Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Seçimleri öncesi liderlerin programları yoğun bir şekilde devam ediyor. Gün içinde Van ve Erzurum'da miting gerçekleştiren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, katıldığı bir televizyon programında açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, anketlere ilişkin sorulan soruya "Hem Cumhurbaşkanlığı hem de meclis seçimlerinde tereddüte yer vermeyecek şekilde öndeyiz." yanıtını verdi.

Haber 05-05-23 22:31

'Benim boyum 180 cm bunlar 160 cm var' Van Gölü'nde ortaya çıktı! Dünyanın en büyüğü...

Van Gölü'nden dikkat çeken görüntüler geldi. Gölün bazı kıyı bölgelerinde suların çekilmesiyle beraber gölün derinliklerinde bulunan mikrobiyalitlerin tamamı ortaya çıktı. Doğa fotoğrafçısı Murat Doğan, geçen sene fotoğraf çekmek için suya girmek zorunda kaldıklarını belirterek bu sene suyun 1,5 metre çekildiğini ve bunun ardından mikrobiyalitlerin gün yüzüne çıktığını söyledi. Boyunun 180 cm olduğunu ifade eden Doğan, mikrobiyalitlerin de 160 cm olduğunu aktardı.

Haber 24-04-23 09:28

Geceyi gündüze çevirdi! Hem korkuttu hem de hayran bıraktı... O anlar kamerada

Bitlis’in Ahlat ilçesinde etkili olan gök gürültülü sağanak yağışla birlikte Van Gölü’ne düşen şimşekler adeta geceyi gündüze çevirdi.

Haber 21-04-23 09:50

Van kedisi nasıl yazılır, Van kedisi yazımı nasıl olmalıdır? Van kedisi büyük mü yazılır küçük mü yazılır, TDK'ye göre doğru yazılışı nedir?

İnsanların birlikte yaşayabilmesi için iletişim önemli bir kanaldır. Doğru iletişim kurmak içinse dili uygun şekilde kullanmak gerekir. Konuşmak ve yazmak için ayrı kurallar bulunur. Yazı yazarken de yazım kurallarına uymak büyük öneme sahiptir. Özel isimlerin yazımı konusu karışıklık yaşanan konuların başında gelir. Bu sebeple Van kedisinin nasıl yazıldığı da merak edilen konulardan biridir.

Egitim 20-04-23 10:05

BBP Genel Başkanı Destici, Hatay'da afetzedelerle iftarda buluştu:

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, bugüne kadar yapılanlara bakıldığında, İzmir, Van, Elazığ depremi ve diğer bütün afetlerin ardından devletin mutlaka telafi edecek işler ve hizmetler yaptığını, bu depremde de yapacağını bildirdi.

Yurthaber 03-04-23 07:58

SON DAKİKA | AFAD duyurdu! İran'da deprem, Van ve çevre illerden de hissedildi

Son dakika: İran'da sabah saatlerinde bir deprem meydana geldi. AFAD, yerin 7 km altında meydana gelen depremin büyüklüğünü 5.6 olarak açıkladı. Paniğe yol açan deprem Van ve çevre illerden de hissedildi.

Haber 24-03-23 07:03

Mercek bulutu ne anlama geliyor, neyin habercisi? Van ve Niğde'de görülen mercek bulutu vatandaşları korkuttu!

Mercek bulutu Bursa'nın ardından Van ve Niğde'de de görüldü. Vatandaşların telefonlarına kaydettiği görüntüler görenleri endişelendirdi. Güneş tutulması sonrasında deprem olacağı halk arasında oldukça yaygın bir inanış olması nedeniyle bu şekildeki ilginç doğa olaylarında tedirginlik yaşanabiliyor. Peki mercek bulutu nedir, neyin habercisi? Mercek bulutu ne anlama geliyor? İşte detaylar...

Haber 21-02-23 14:20

Bu kez de Van semalarında görüldü! Vatandaşlar o anı ölümsüzleştirdi

Van'ın Gürpınar, Edremit ve Gevaş ilçelerinden görülen mercek bulutları merak konusu oldu. Sosyal medyada da gündem olan bulutlar bazı kullanıcılara tarafından depremin habercisi olarak yorumlandı. Öte yandan mercek bulutlarının meteorolojik bir olay olduğu ve herhangi bir deprem işaret etmediği biliniyor.

Haber 21-02-23 01:10

Sosyal medyadaki ses kaydı korku yarattı! Samsun Valiliği'nden deprem açıklaması

Samsun Valiliği, sosyal medyada dolaşan “Samsun’da bir saat içerisinde 6,3 şiddetinde deprem olacak” şeklindeki ses kaydına yönelik açıklama yaptı. Açıklamada, “Kasıtlı ya da kasıtsız olarak paylaşılan asılsız bilgilere itibar etmemeleri ve doğru bilgi için resmî kaynakları takip etmeleri büyük önem arz etmektedir” dedi. Öte yandan Van Valiliği de, sosyal medya hesaplarından yapılan "kentte büyük bir deprem beklendiği"ne yönelik paylaşımlara itibar edilmemesi uyarısında bulundu.

Haber 06-02-23 15:57

Van kedisi ama kardan! 3 arkadaş kar yağışını eğlenceye dönüştürerek yaptı: Yarım günümüzü aldı

Hakkari ve ilçelerinde etkili olan kar yağışının ardından kapanan 240 köy ve mezra yolunun yeniden ulaşıma açılması için çalışmalar sürdürülürken, Yüksekova ilçesinde 3 arkadaş, kar yağışını eğlenceye dönüştürerek kardan 'Van kedisi' yaptı. Kardan kedinin yarım günlerini aldığını belirten Ferhan Bakır (27), "Küçüklüğümden beri resimle ilgileniyorum. Daha önce de arkadaşlarla kardan tilki, aslan ve uçak yaptık" dedi.

Haber 05-02-23 11:49

Son dakika: Okan Buruk üstünü çizdi, Hollanda devine gidiyor! Galatasaray'da Patrick van Aanholt krizi çözüldü...

Son dakika haberleri: Spor Toto Süper Lig'de liderlik koltuğunda oturan Galatasaray, ara transfer dönemine de Kaan Ayhan'ı kiralık olarak kadrosuna katarak girmişti. Teknik direktör Okan Buruk; Giresunspor maçının ardından takviyelerin devam edeceğini, Haris Seferovic ve Patrick van Aanholt'la da yolların ayrılacağını açıklamıştı. Deneyimli çalıştırıcının üstünü çizdiği Aanholt'un yeni adresi belli oldu. İşte detaylar...

Spor 30-01-23 16:07

Son dakika: İran'da şiddetli deprem! Van'da da hissedildi

Son dakika haberi... Kandilli Rasathanesi'nden yapılan açıklamaya göre İran'da 6.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Şiddetli deprem, Van ve çevre illerden de hissedildi. İran Acil Durum Merkezi, depremde ilk belirlemelere göre 2 kişinin hayatını kaybettiğini, 122 kişinin yaralandığını açıkladı.

Haber 28-01-23 21:25

Batuhan Karadeniz'den olay yorumlar! 'Aboubakar kulüpten içeri giremezdi', 'Jorge Jesus'un Arda Güler'i oynatmama sebebi...'

Spor Toto Süper Lig'de 20. hafta heyecanı sürerken, flaş gelişmeler de yaşanmaya devam ediyor. Son olarak Van Spor FK forması giyen ve 15 Ekim 2022 tarihinden itibaren kulüpsüz olan Batuhan Karadeniz, spor yorumculuğuna başlamıştı. Nut Spor YouTube kanalında Kayserispor - Beşiktaş maçını değerlendiren Karadeniz, Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus ve Arda Güler hakkında da çarpıcı yorumlarda bulundu.

Spor 23-01-23 15:02

VAN BAŞKALE'DE DEPREM! 19 Ocak 2023 deprem mi oldu, nerede, kaç şiddetinde? AFAD'dan son dakika açıklaması!

Deprem ile ilgili son dakika açıklamaları Türkiye İran sınırında gerçekleşen ve Van Başkale ilçesinden de hissedilen sarsıntı sonrası merak konusu oldu. AFAD' ve Kandilli Rasathanesi tarafından yapılan açıklamanın detayları incelenmeye başlandı. Öte yandan Van Başkale yaşayan birçok vatandaş internette "Deprem mi oldu, nerede, kaç şiddetinde?" soru ve konu başlıklarını araştırıyor. İşte 19 Ocak 2023 Perşembe gününün son depremler listesi...

Haber 19-01-23 09:03

VAN'DA DEPREM mi oldu, nerede, kaç şiddetinde? Van Başkale ve Hakkari'den de hissedildi! 18 Ocak 2023 son depremler listesi!

Deprem ile ilgili son dakika açıklamaları AFAD ve Kandilli Rasathanesi'nden yapılan açıklama sonrası vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. İran'da gerçekleşen 5.7 şiddetinde deprem Van Başkale'den de hissedildi. Birçok kişi "18 Ocak 2023 deprem mi oldu, nerede, kaç şiddetinde?" soru ve konu başlıklarını internette araştırılıyor. İşte İşte Van Başkale'den de hissedilen İran depremi ile ilgili Kandilli Rasathanesi ve AFAD'dan yapılan son dakika açıklaması..

Haber 18-01-23 13:43

Son dakika | Van ve Hakkari'de de hissedildi! İran sınırında korkutan deprem: AFAD açıkladı

Son dakika haberi: Türkiye-İran sınırında meydana gelen deprem Van ve Hakkari illerinde de hissedildi. Deprem bir süreliğine paniğe yol açtı.

Haber 18-01-23 13:32

SON DAKİKA DEPREM haberleri 18 Ocak 2023: Deprem mi oldu, nerede, kaç şiddetinde? Van Başkale'den de hissedildi!

Deprem ile ilgili son dakika açıklamaları 18 Ocak 2023 Çarşamba günü vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. İran'da gerçekleşen 5.7 şiddetinde deprem Van Başkale'den de hissedildi. Kandilli Rasathanesi ve AFAD son depremler listesini anbean güncelliyor. Birçok kişi arama motorlarında "Deprem mi oldu, nerede, kaç şiddetinde?" gibi soru ve konu başlıklarını araştırıyor. İşte 18 Ocak Çarşamba gününün son depremler listesi...

Haber 18-01-23 13:29

En az asgari ücret kadar maaş veriliyor! Askerliği uzatana 51 bin TL ödenecek: Sigorta primi, görev tazminatı...

Askere gidecek binlerce yükümlüyü ilgilendiriyor. Normal süresi 6 ay olan askerliği, 6 ay daha uzatarak 1 seneye tamamlayana 51 bin TL ödenecek. Er ve erbaşlar için aylık olarak en az asgari ücret düzeyinde ödenecek maaşın yanı sıra ikinci 6 aylık dönemde sigorta primini de devlet ödüyor. Hatay, Kilis, Gaziantep, Şanlıurfa, Mardin, Şırnak, Hakkari, Van, Ağrı ve Iğdır gibi illerdeki sınır birliklerinde görev yapanlara ilave ödeme, görev tazminatı veriliyor.

Finans 12-01-23 08:47

Olağanüstü yetenek! Hem iki elini hem de iki ayağını aynı anda kullanarak resim çiziyor

Hollanda’da yaşayan 29 yaşındaki Rajacenna Van Dam isimli bir ressam olağanüstü yeteneği sayesinde sosyal medyada dünya genelinde binlerce takipçiye ulaştı. Yaklaşık 150 bin takipçisi bulunan ressam sosyal medyadan yayınladığı çizim videolarıyla kısa sürede popüler oldu. Dünya basınında manşetlerdeki yerini alan Dam, hem iki elini hem de iki ayağını aynı anda kullanarak birden fazla resim çizebiliyor.

Trend 09-01-23 14:45

Van’ın tek boynuzlu dağ keçisi 3 yıldır aynı bölgede

Van Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğü ekipleri tarafından tek boynuzlu dağ keçisi bu sene de aynı bölgede görüntülendi.

Yurthaber 06-01-23 15:11
Van

3 ülke resmi salgın ilan etti, Türkiye'de de yayılıyor! Aciller doldu, taştı

Almanya ve Slovakya'nın ardından Belçika'da da grip, resmi olarak salgın ilan edildi. Belçika Ulusal Halk Sağlığı Enstitüsü (Sciensano) yetkilisi Steven Van Gucht, "Hastanelerimizde Kovid-19 vakaları kadar grip vakaları görmeye başladık." dedi. Türkiye'de de koronavirüs vakaları azaldı, grip vakaları arttı. Salgın özellikle çocuklar arasında hızla yayılırken acil servisler doldu, taştı.

Haber 05-01-23 08:50