Elif Ceren Balıkçı Haberleri

Kayıp Prenses'in minik Duru'su son hali ile görenleri şaşırttı! Meğer ünlü dizilerin yıldızıymış

Bir dönem ekranların vazgeçilmez dizisi olan Kayıp Prenses, 7'den 70'e herkesin ilgisini çekiyordu. Dizinin baş kahramanı Duru, henüz 7 yaşında küçük bir peri kızıydı ve yeteneklerini yeni keşfetmekteydi. Duru rolüne can veren oyuncu şimdilerde büyüdü. Halen oyunculuk mesleğini sürdürmekte olan oyuncu, ünlü dizilerde de boy gösterdi.

Magazin 09-05-2023 18:58

Bez Bebek'in Pompirikya'sı Elif Ceren Balıkçı'nın son hali şoke etti! Bakan bir daha baktı

2007- 2010 yılları arasında FOX TV'de yayınlanan ve başrolünde Evrim Akın, Tan Sağtürk ve Oya Aydoğan'ın yer aldığı Bez Bebek dizisinin çocuk oyuncusu Elif Ceren Balıkçı Kulina'nın torunu Pompirikya'yı canlandırıyordu.

Magazin 02-03-2023 15:47

Neydi ne oldu! Bez Bebek'in Pompi'si Elif Ceren Balıkçı'nın son haline inanamayacaksınız!

2010 yılında oynadığı Bez Bebek dizisinde canlandırdığı Pompi karakteriyle hafızalara kazınan güzel oyuncu Elif Ceren Balıkçı, son haliyle adeta herkesi şoke etti. Instagram hesabından paylaştığı pozlarla yıllar sonra gündeme gelen güzel oyuncuyu görenler tanıyamadı.

Magazin 23-07-2022 14:49

Bir zamanların çocuk oyuncusuydu! Elif Ceren Balıkçı'nın estetikli halini görenler tanıyamadı

Bir zamanların çocuk oyuncusu Elif Ceren Balıkçı şimdilerde sosyal medyayı aktif olarak kullanıyor. Pozlarıyla dikkat çeken Elif Ceren Balıkçı'nın estetikli halini görenler tanıyamadı. İşte son hali...

Magazin 23-02-2022 13:53

Elif Ceren Balıkçı

Elif Ceren Balıkçı Hakkındaki Haberler Mynet'te. Elif Ceren Balıkçı Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.