Elif Ceren Balikci Haberleri

Ağabeyden kardeşine bir aileyi katletme talimatı! Önce eşini, sonra çocuklarını, sonra da kendini öldür kurtulalım

Şubat ayında Erzurum'da yaşanan kadın cinayetinin ardından kan donduran detaylara ulaşıldı. Cezaevinden firar eden Şafak Saydam eşi Elif Saydam'ı öldürmüştü. Şafak Saydam'ın ağabeyinin, "Kardeş önce karını, sonra çocuklarını sonra da kendini öldür kurtulalım" talimatını verdiği ortaya çıktı. Cani kardeşler için müebbet hapis cezası istendi.

Haber 2024-07-23 11:46:20

İzmir’deki elektrik faciasında çok konuşulacak itiraf! ‘Elimizde malzeme olmadığı için’ diyerek anlattı…

Türkiye’nin konuştuğu İzmir’deki elektrik faciası ile ilgili ortaya çıkan ifadeler gündem yaratacak. Gözaltındaki şüphelilerin ifadeleri elektrik altyapısında ihmalleri ortaya koyarken “Elimizde malzeme olmadığı için boruyu değiştirme gibi bir işimiz yoktu” sözleri facianın resmen göz göre göre geldiği şeklinde yorumlandı. Akıma kapılarak can veren Özge Ceren Deniz’in babası, “Kusuru olanların hafif sebeplerle değil, kastla yargılanmalarını istiyorum” talebinde bulundu.

Haber 2024-07-23 07:46:15

İzmir'deki trajedide dağıtım şirketinden açıklama! Bilgi verilmedi, onayımız alınmadı

İzmir'de sel sırasında İnanç Öktemay ve Özge Ceren Deniz'in elektrik akımına kapılarak ölmesi sonrası gözler belediyeye ve elektrik dağıtım şirketine çevrilmişti. Şirketten açıklama geldi. Açıklamada "5 Ocak'ta ilgili altyapı kuruluşu tarafından bilgi verilmeden ve onayımız olmaksızın bölgedeki elektrik şebekemiz üzerine üç yeni yağmur suyu ızgarası yapıldığı belirlenmiştir" dendi.

Haber 2024-07-14 10:59:22

İzmir'de elektrik kaçağı faciasında hayatını kaybetmişti! Tıp fakültesi öğrencisi Özge Ceren Deniz'in son videosu ortaya çıktı

23 yaşındaki Özge Ceren Deniz, İzmir'in Konak ilçesi Alsancak semtinde yağmurda yolun karşısına geçmek isterken elektrik akımına kapılarak arkadaşı İnanç Öktemay ile birlikte hayatını kaybetti. Acı olay Türkiye'yi ayağa kaldırırken, tıp fakültesi öğrencisi olan Özge Ceren Deniz'in son videosu ise izleyenlerin yüreklerini burktu.

Haber 2024-07-14 00:37:46

Elektrik akımı faciası sonrası İzmir Büyükşehir Belediyesinden açıklama: 'Kaçakla ilişkilendirilebilecek bir altyapı çalışmasından söz edilemeyeceği ortadadır'

İzmir'in Konak ilçesinde Özge Ceren Deniz ve İnanç Öktemay, yağmurda yolun karşısına geçmek isterken yoldaki elektrik akımına kapılarak hayatını kaybetmesinin ardından İzmir Büyükşehir Belediyesinden açıklama geldi. Açıklamada "Bölgede belediyemizin yürüttüğü ve elektrik hattında oluşabilecek kaçakla ilişkilendirilebilecek bir altyapı çalışmasından söz edilemeyeceği ortadadır" denildi.

Haber 14-07-24 00:02

Özgür Özel'den İzmir'deki acı olayla ilgili paylaşım: 'Paylarına düşen en ağır cezayı almalarının takipçisi olacağız'

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İzmir'de sağanak sırasında elektrik akımına kapılarak ölen Özge Ceren Deniz ile İnanç Öktemay ile başsağlığı mesajı yayımladı. "21'inci yüzyılda hiçbir yurttaşımız böylesi trajik biçimde ölmeyi hak etmiyor" diyen Özel paylaşımında, sorumluların paylarına düşen en ağır cezayı almalarının takipçisi olacaklarını ifade etti.

Haber 13-07-24 20:13

İzmir'de elektrik akımına kapılarak can veren İnanç Öktemay gözyaşlarıyla defnedildi! Annenin feryatları yürekleri dağladı

İzmir'in Konak ilçesinde yağmurda yolun karşısına geçmek isterken elektrik akımına kapılarak yere düşen arkadaşı Özge Ceren Deniz'e yardım etmek isterken kendisi de akıma kapılarak yaşamını yitiren İnanç Öktemay, gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı. Cenazede anne Nevin Öktemay'ın feryatları yürekleri dağladı.

Haber 13-07-24 18:37

İzmir’deki elektrik dağıtımı işinden sorumlu Gediz Elektrik kimin, sahibi kim?

İzmir'de Özge Ceren Deniz ve İnanç Öktemay, yağmurda yolun karşısına geçmek isterken yoldaki elektrik akımına kapılarak hayatını kaybetti. İki kişinin hayatını kaybettiği olay Türkiye'de infiale yol açtı. Herkes bir an önce sorumluların ortaya çıkmasını isterken, gözler bölgeye elektrik dağıtan Gediz Elektrik'e ve Konak Belediyesi'ne çevrildi.

Haber 13-07-24 17:26

İzmir'de Özge Ceren Deniz ve İnanç Öktemay elektrik akımına kapılarak hayatını kaybetti! Yeni görüntüler ortaya çıktı: 3 ay önce...

İzmir'de yağmurda yolun karşısına geçmek isteyen 2 kişi elektrik akımına kapılıp hayatını kaybetti. Tepkilerin çığ gibi büyüdüğü olayda yeni ayrıntılar gün yüzüne çıktı. 2 kişinin öldüğü alanın 3 ay önce kaydedilen Google Maps görüntüsünde yol yüzeyinde kabloların gözüktüğü ortaya çıktı.

Manşet 13-07-24 16:36

İzmir'de kahreden olay! Yağmurda yolda yürürken elektrik akımına kapılan 2 kişi hayatını kaybetti

İzmir’in Konak ilçesinde, yoğun yağmur sırasında yoldaki su birikintisinden karşıdan karşıya geçmek isterken kaçak elektrik akımına kapılan 23 yaşındaki Özge Ceren Deniz ve 44 yaşındaki İnanç Öktemay hayatını kaybetti. Yaralı halde yerde yatan kişilerin yanına, kaçak elektrik akımı nedeniyle kimse yaklaşamadı. 2 kişinin dakikalarca yağmur altında yardım istediği son görüntüleri ise yürekleri burktu.

Haber 12-07-24 22:35

Batman'da duyduğu ses ölümüne neden oldu! Müdahaleler çaresiz kaldı

Henüz üniversiteden yeni mezun olan Büşra Ceren İmir, balkonda uyuduğu sırada gök gürültüsü ve şimşekten korkup fenalaştı. Sağlık ekiplerinin tüm müdahalelerine yanıt vermeyen İmir, kalp krizi nedeniyle hayatını kaybetti.

Haber 11-07-24 18:02

'Miras' tartışmasında baba ve 2 oğlu akrabalarını darp etti!

Adana'da miras nedeniyle çıkan tartışmada Kezban A. ile kızları Elif A. ve Songül A., akrabaları baba ve 2 oğlu tarafından darbedildi. O anlar ise Kezban A.'nın diğer kızı tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

Haber 03-07-24 00:57

Yaz aylarında en çok o kullanılıyor! İçeriğine bakmadan almayın... Uzmanı tek tek anlattı

Yaz aylarının gelmesiyle birlikte vatandaşlara güneş kremi seçimi ve kullanımı konusunda uyarılarda bulunan Dermatoloji Uzmanı Doktor Elif Topçu, “Her yerde satılan, ne olduğunu bilmediğimiz denetlemeden geçmeyen birçok ürün var piyasada. Bu ürünlerden yarar beklerken zarar görebiliriz” dedi.

Kadin 21-06-24 15:29

Termometreler 40'ın üzerine çıktı, uzmanı 'komaya kadar gidebilir' diyerek uyardı: Uyursanız uyanamayabilirsiniz! O saatlere dikkat

Hava sıcaklığının 40 derecenin üzerine çıktığı Antalya'da, uzmanlardan sıcak çarpması uyarısı geldi. Nöroloji Bölümü'nden Uzm. Dr. Elif Sarıönder Gencer, güneşin dik olduğu saatler arasında kapalı ve serin mekanların tercih edilmesini gerektiğini belirterek, ‘Vücut ısınızın ayarı bozulabilir' uyarısında bulundu.

Haber 14-06-24 12:11

Çocuklarda güneş yanığı deri kanseri riskini 8 kat artırıyor! Tüm vücut için 2 yemek kaşığı kuralına dikkat

Tatil bölgelerinde güneşin keyfini çıkarmak kadar güneşin zararlı ışınlarından korunmak da oldukça önem taşıyor. Özellikle çocukların uzun süre güneş altında kalmaması gerektiği konusunda aileleri uyaran Dr. Öğr. Üyesi Elif Cömert Özer, “Çocukluk çağında su toplayacak ölçüde güneş yanığı geçirilmesi ileri yaşlarda melanom adı verilen deri kanser riskinde 8 kata kadar artışa neden olmaktadır” dedi.

Kadin 10-06-24 09:30

Defne Kayalar bu karesiyle gündem oldu! Kızılcık Şerbeti'nin Nursema'sı Ceren Karakoç'a bakışları sosyal medyayı salladı

Kanal D’nin Uluslararası Emmy Ödüllü dizisi Yargı'da ‘İclal Savcı’ olarak izleyici karşısına çıkan başarılı oyuncu Defne Kayalar, geçtiğimiz akşam ödül törenine katıldı. Kırmızı derin göğüs dekolteli elbisesi ile dikkat çeken Kayalar Kızılcık Şerbeti'nin Nursema'sı Ceren Karakoç'a bakışları ile sosyal medyayı salladı.

Magazin 05-06-24 09:01

Kızılcık Şerbeti'nin Nursema'sı Ceren Karakoç Çok utanırım bundan diyerek anlattı! Yaptığı aldatma itirafı olay oldu

Şimdilerde Kızılcık Şerbeti'nde hayat verdiği Nursema karakteriyle adından söz ettiren ünlü oyuncu Ceren Karakoç başarılı oyunculuğuyla dikkat çekiyor. Oyuncu bu kez katıldığı bir programda yaptığı açıklamalarla gündeme geldi. Karakoç'un aldatma itirafı sosyal medyada çok konuşuldu.

Magazin 04-06-24 15:47

LGS ve YKS öncesi uzmanından sınav kaygısıyla başa çıkma yolları

Psikiyatri Uzmanı Dr. Ceren Bilgesoy, YKS ve LGS’ye girecek öğrenciler için sınav kaygısı ile başa çıkma yöntemlerine değindi. Bilgesoy, ailelerin kendi kaygılarını çocuklarına yansıtmaması gerektiğinin altını çizerek, “ Aileler, sınava ilişkin konuşmalarda özenli davranmalı, gerçekçi olmalı, akranlarıyla karşılaştırmaktan kaçınmalıdır. Duygu ve düşünce paylaşımı, empati önemlidir” dedi.

Kadin 31-05-24 15:59

Kirli Sepeti dizisinde 2 yeni ayrılık daha! Dizide yaprak dökümü

Ayça Bingöl, Ceren Moray ve Cansu Tosun'un başrollerini paylaştığı Kirli Sepeti dizisinin kadrosunda yaprak dökümü yaşanıyor. Dizinin Murat'ını canlandıran Halil İbrahim Ceyhan'dan sonra 2 isim daha diziye veda ediyor.

Magazin 31-05-24 13:46

Kolları engel tanımıyor, kendi kilosunun 1,5 katını kaldırabiliyor

Türkiye Bedensel Engelliler Powerlifting Gençler ve Büyükler Türkiye Şampiyonası'nda geçen yıl 80 kilo kaldırarak Türkiye birincisi olan Simge Elif Poyraz'ın 2024 yılındaki hedefi, 67 kilo sıkletinde 90 kilo kaldırarak rekora imza atmak, Avrupa'da da Türkiye’yi en iyi şekilde temsil etmek.

Kadin 29-05-24 19:44

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın Ömür'ü Ceren Benderlioğlu'dan şaşırtan itiraf: Cesur sahneler çektim

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde canlandırdığı Ömür Façalı karakteriyle akıllara kazınan oyuncu Ceren Benderlioğlu son olarak öpüşme sahneleri ile ilgili konuştu.

Magazin 28-05-24 16:07

Yeşim Ceren Bozoğlu Yalan dizisiyle ekrana dönüyor! Afişte görenler şaştı kaldı: Ne güzel zayıfladı

Yalan dizisi ile ekrana dönmeye hazırlanan ünlü oyuncu Yeşim Ceren Bozoğlu’nun değişimi gündem oldu. Verdiği kilolar ile bambaşka birine dönen başarılı oyuncu 60 kilo vermişti.

Magazin 27-05-24 14:45

Filenin Sultanları, Milletler Ligi ve Paris Olimpiyatlarına hazır

Bu yaz FIVB Milletler Ligi (VNL) ve 2024 Paris Olimpiyat Oyunları’nda mücadele edecek olan A Milli Kadın Voleybol Takımı’nın başarılı oyuncularından İlkin Aydın, Elif Şahin, Ayça Aykaç Altıntaş, Beyza Arıcı, Gizem Örge ve Cansu Özbay açıklamalarda bulundu.

Spor 14-05-24 14:48

İki yılda 60 kilo verdi! Değişimiyle görenleri şaşırtan Yeşim Ceren Bozoğlu'nun son pozları sosyal medyayı salladı

Doktorlar dizisinde 'Fikret Eralp' karakterine hayat veren Yeşim Ceren Bozoğlu iki yılda tam 60 kilo vermişti. Ünlü oyuncunun son pozları çok konuşuldu. Bozoğlu'nun yeni görüntüsü ile ilgili sosyal medyada yorum yağdı.

Magazin 08-05-24 14:03

İş yerinde çay kahve tüketenler dikkat! Uzman isim uyardı: Sık yapılan hatalardan biri!

Dengeli bir beslenme planı oluşturarak sağlıklı yiyecekler tüketmenin iş hayatında başarılı olmanın anahtarı olduğunu söyleyen Diyetisyen Elif Akçeken, “Oturarak çalışan bireyler kilo almamak için rafine karbonhidratlar, şekerli atıştırmalıklar ve yağlı gıdalardan kaçınmalıdır. Sık yapılan hatalardan biri de aşırı çay ve kahve alımıdır. İş yerinde aşırı kafein tüketimi uykusuzluğa, anksiyeteye ve hatta kalp çarpıntısına neden olabilir" dedi.

Kadin 26-04-24 14:26

Patiswiss'in eski CEO'su Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu hakkında yeni iddia! 'Bağırıp çağırıp...'

Sosyal medyada bir kullanıcının küflü çikolata paylaşımına verdiği yanıtla tepki çeken Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu, görevinden istifa ettiğini açıklamıştı. Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu hakkındaki ortaya yeni iddialar atılmaya devam ediyor.

Finans 26-04-24 07:44

'Küflü çikolata' yanıtı Patiswiss'te Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu'na istifa getirmişti: Yeni yönetim kurulu başkanı belli oldu

Müşterisine verdiği 'küflü çikolata' yanıtı ile Türkiye'nin gündemine oturan Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu Patiswiss'in CEO'luk görevinden istifa etmişti. Resmi hesaplardan yapılan duyuruda yönetim kurulu başkanlığına Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu'nun eşi Ali Sinan Tunaoğlu'nun CEO'luk görevine getirildiği duyuruldu.

Finans 24-04-24 13:32

Patiswiss'in eski CEO'su Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu'nun özgeçmişinde dikkat çeken detay! 2013'te bitirdiğini açıkladığı yüksek lisans programı ilk mezununu 2015 yılında vermiş

Sosyal medyada bir kullanıcının küflü çikolata paylaşımına verdiği yanıtla tepki çeken Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu, görevinden istifa ettiğini açıklamıştı. Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu'nun LinkedIn profilinde 2013 yılında bitirdiğini söylediği Hacettepe Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Yüksek Lisans programının ilk mezunlarını 2015 yılında verdiği ortaya çıktı. Diğer yandan İsviçre merkezli Patiswiss markasından da bir açıklama geldi.

Finans 23-04-24 21:56

Patiswiss tartışmasına Murat Ülker'den de yorum geldi: Her mevkide öğreneceğimiz şeyler var

Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu, aldığı çikolataların küflü çıktığını paylaşan yapan bir tüketiciyi tehdit eden yanıtı sonrası başlayan tartışmalara Yıldız Holding CEO'su Murat Ülker de dahil oldu.

Finans 23-04-24 11:37

Küflü çikolata yanıtı ile tepki çekmişti: Patiswiss CEO'u Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu görevinden ayrıldı

Patiswiss'in CEO'u Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu, görevinden ayrıldığını duyurdu. Tunaoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Bugün itibarıyla Yönetim Kurulu Başkanlığı görevimden ayrılıyorum" dedi.

Finans 22-04-24 13:40

Elif Aslı Yıldız'ın eski haberleri de ortaya çıktı! Her şey 2014'te başladı diyerek o fotoğrafı paylaştı, 'Kendim çözmeyi severim' diyordu ama...

Küflü çikolata eleştirisine verdiği yanıtla tepki çeken Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu'nun şimdi de kariyeri ve yaşamı mercek altına alındı. "Kendi işimi kendim çözmeyi severim" çıkışıyla gündem olan Tunaoğlu'nun kullandığı üslup ve tehditvari ifadeleri tepkilerin odağı olurken, dikkat çeken bir de iddia ortaya atıldı. 200 metrekarelik pastaneden kısa sürede 5. fabrikaya uzanan yükselişiyle konuşulan Tunaoğlu'yla ilgili paylaşılan bir fotoğraf dikkat çekti: "Her şey 2014'te başladı"

Finans 22-04-24 10:56

Küflü çikolata ortalığı karıştırdı! Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu'nun tüketiciye yanıtı olay yarattı... Önce Karşında biz varız deyip tehdit etti, sonra özür diledi

Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu, aldığı çikolataların küflü çıktığını paylaşan yapan bir tüketiciyi adeta tehdit etti. Yaptığı yorumla bir anda tepkilerin odağı haline gelen Tunaoğlu, "Karşında dev Migros ve biz varız" ifadesini kullandı. Olay, sosyal medyada büyük yankı uyandırırken; Tunaoğlu, daha sonra paylaşımını silip yanlış anlaşıldığını söyledi.

Finans 22-04-24 06:39

Mide ülserine karşı doğal probiyotik arı ekmeği tavsiyesi! Adeta protein deposu

Gıda Yüksek Mühendisi Dr. Aslı Elif Tanuğur Samancı, sağlık faydaları bilimsel çalışmalarla ortaya koyulan arı ekmeğinin, mide ülserinin önlenmesi ve tedavisinde potansiyel faydalar sunabilecek doğal bir arı ürünü olduğu belirtti.

Kadin 19-04-24 15:31

Eylem Tok ve oğlu yurt dışına kaçmıştı! Türkiye'nin konuştuğu olayda yeni gelişme: Serbest bırakıldı

İstanbul'da meydana gelen olayda 17 yaşındaki T.C. kullandığı araçla kaza yapmış ve Oğuz Murat Aci'yi öldürmüştü. Yazar Eylem Tok, kaza sonrası oğlu ile önce Mısır sonra ABD'ye kaçmıştı. Olayla ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Tok ve oğlunu havalimanına götüren ve davanın tek tutuklu sanığı Ayşe Ceren Saltoğlu serbest bırakıldı.

Haber 18-04-24 21:56

Aşk iddialarıyla gündemdeydi! Melisa Döngel ödül gecesi tarzıyla dillere düştü! 'Dilimlenmiş biber dolması gibi'

Son dönemde adı birçok isimle anılan Melisa Döngel şimdilerde Ayça Bingöl, Ceren Moray ve Cansu Tosun gibi isimlerin kadrosunda yer aldığı Kirli Sepeti dizisinde rol alıyor. Oyunculuğu ve güzelliğiyle dikkat çeken Döngel bu defa ödül gecesi tarzıyla adından söz ettirdi. 'Yılın En İyi Kadın Oyuncusu' seçilen Döngel'in tarzı hiç beğenilmedi ve pozlarına yorum yağdı.

Magazin 18-04-24 08:13

Onursal Adıgüzel'in eşi Çekmeköy Belediyesi'ne başkan yardımcısı olarak atandı iddiası! Gündem olan iddiaya açıklama geldi

CHP'li Ataşehir Belediye Başkanı Onursal Adıgüzel'in eşi Elif Duygu Adıgüzel’in CHP'li Çekmeköy Belediyesi’nde başkan yardımcısı olarak atandığı iddia edildi. Gündem olan iddia sonrası Çekmeköy Belediye Başkanı Orhan Çerkez'den açıklama geldi.

Haber 17-04-24 21:22

Kirli Sepeti'nin yıldızı Melisa Döngel sessizliğini bozdu! Ünlü futbolcu Barış Alper Yılmaz ile aşk mı yaşıyor?

Başrollerini Ayça Bingöl, Ceren Moray ve Cansu Tosun gibi isimlerin yer aldığı Kirli Sepeti dizisinde hayat verdiği 'Aylin' karakteri ile adından söz ettiren Melisa Döngel başarılı oyunculuğu ve güzelliğiyle dikkat çekiyor. Son dönemde özel hayatıyla da adından söz ettiren Melisa Döngel'in ünlü futbolcu Barış Alper Yılmaz ile aşk yaşadığı iddia edildi. Ünlü oyuncu aşk iddialarına yanıt verdi.

Magazin 17-04-24 10:23

Yılmaz Erdoğan, Cansu Taşkın'a dava açıyor' iddialarına yanıt! Erdoğan'dan açıklama geldi

Yılmaz Erdoğan'ın bir süredir aşk yaşadığı iddia edilen Cansu Taşkın ve kız kardeşine dava açacağı iddia edilmişti. Erdoğan'ın Cansu Taşkın ve Elif Vurgun'u dava edeceği haberleri asılsız çıktı. Erdoğan sosyal medya hesabından açıklama yaptı.İşte detaylar....

Magazin 16-04-24 23:11

İbrahim Tatlıses ve Ayşegül Yıldız’ın kızları Elif Ada kocaman oldu! Annesinin boyuna ulaşan Elif Ada son haliyle şaşırttı

Ayşegül Yıldız, İbrahim Tatlıses ile 2011 yılında dünyaevine girmişti. Elif Ada adını verdikleri bir kızı olan İbrahim Tatlıses ve Ayşegül Yıldız, 2 yıl sonra boşanmıştı. Ünlü çiftin kızları Elif Ada, büyüdü, doğum gününü kutladı. Annesinin boyuna ulaşan Elif Ada'nın son halini görenler şaşırdı.

Magazin 15-04-24 08:59

Armağan Çağlayan Elif Karlı'ya o şarkıyla ilgili Şu an olsa o şarkıyı size söyletmezler deyince...

196Sekiz’in yeni serisi “Şimdiki Aklım Olsaydı’nın” yeni bölümünde Armağan Çağlayan'a Elif Karlı konuk oldu. Karlı bir dönem popüler olan şarkısıyla ilgili bomba ifadeler kullandı.

Magazin 12-04-24 14:06

Cansu Taşkın'ın kardeşi bu sefer Sinan Akçıl'ın mesajını ifşa etti! Yılmaz Erdoğan'ın aşk pozları gündemdeydi

Ekranlara uzun zaman sonra dönen Yılmaz Erdoğan ve Cansu Taşkın’ın aşk görüntüleri gündem olmuştu. Videoyu yayınlayan Elif Vurgun bu sefer Sinan Akçıl'dan kendisine gelen mesajı paylaştı.

Magazin 11-04-24 15:05

Feyza Civelek'ten sonra o da dile düştü! Kızılcık Şerbeti'nin Nursema'sı Cannes tarzıyla gündemde

Geçtiğimiz gün yurt dışı başarılarını kutlamak adına Cannes'a giden Kızılcık Şerbeti oyuncuları arasında yer alan Feyza Civelek tarzıyla sosyal medyanın diline düşmüştü. Civelek'in rol arkadaşı Ceren Karakoç'un kıyafeti de beğenilmedi.

Magazin 11-04-24 07:47

Özge Ulusoy isyan etti: Pişmanlık ve vicdansızlık sıfır

Özge Ulusoy'un babası emekli Albay Haydar Ulusoy, geçtiğimiz yıllarda Ankara'da karşıdan karşıya geçerken Elif Nasır'ın çarpması sonucu hayata gözlerini yummuştu. Nasır, ilk duruşmada tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmıştı. Babasının mezarını ziyaret eden Ulusoy, konuyla ilgili yeni açıklamalarda bulundu.

Magazin 09-04-24 09:51

Kızılcık Şerbeti'nin Nursema'sı Ceren Karakoç son pozlarıyla sosyal medyayı salladı! Aman Pembe görmesin

Şimdilerde Kızılcık Şerbeti'nde hayat verdiği Nursema karakteriyle adından söz ettiren ünlü oyuncu Ceren Karakoç başarılı oyunculuğuyla dikkat çekiyor. Oyuncu, son olarak sosyal medya hesabından paylaştığı pozlarıyla gündeme geldi. Siyah elbisesiyle poz veren oyuncunun sade ve şık haline beğeni ve yorum yağdı.

Magazin 06-04-24 16:53

Ukrayna’dan tur rehberi olarak geldiği Diyarbakır’da Müslüman oldu

İlk kez 2018 yılında Türkiye’ye gelen ve 2019 yılında Diyarbakır’a düzenlediği turda İslam dininden etkilenerek araştırmaya başlayan tur rehberi Polina Andriienko, Diyarbakır’da düzenlenen ihtida töreni ile Elif ismini alarak Müslüman oldu.

Yurthaber 04-04-24 10:32

Anne ve kızının öldüğü ilaçlama davası tüm Türkiye'nin gündemindeydi! Yakalama kararı çıkartıldı

Ankara'da anne Türkan Sabancılar ile kızı Elif Sude Sabancılar'ın ölümüne yol açan apartmandaki haşere ve tahtakurusu ilaçlaması davasıyla ilgili flaş bir gelişme yaşandı. 1'i tutuklu 3 sanıklı davada, İbrahim Çatuk'un tutukluluk halinin devamına karar verilirken; tutuksuz sanık Ramadan Abass Aden hakkında yakalama emri çıkartıldı.

Haber 02-04-24 18:17

O yöntemle 40 kilo verdi! Beyin Koçu Elif Erdenay anlattıklarıyla Hakan Ural'ı şoke etti

Hakan Ural ve Nur Tuğba Namlı'nın 'Neler Oluyor Hayatta' programına katılan Beyin Koçu Elif Erdenay anlattıklarıyla herkesi şoke etti. Erdenay, o yöntemle 40 kilo verdiğini ve uçak korkusunu yendiğini açıkladı. Hakan Ural duyduklarına inanamadı.

Magazin 23-03-24 10:30

Sahurdan hemen sonra yapılan bu hata organları yoruyor! 1 saat kuralına dikkat

Ramazan ayının gece saatlerinde kalkılan sahura dair çarpıcı bir açıklama yapıldı. Birçok kişi sahur yapar yapmaz uyumayı tercih ediyor. Kastamonu Üniversitesi Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Anabilim Dalı Dr. Öğretim Üyesi Elif Zeynep Özer, sahurdan sonra hemen uyumanın organları yorduğunu söyledi.

Haber 19-03-24 14:55

Eski eşine kabusu yaşattı, savunması 'pes' dedirtti! 'Zaten küçük bir kadın, istesem her zaman öldürürüm'

Çanakkale'de Halil Karabıyık (36), markette bıçakla saldırdığı eski eşi Elif Gedik'i (35) yaraladı. Tutuklu yargılanan Karabıyık'ın ilk duruşmadaki savunması 'pes' dedirtti. Karabıyık, "Öldürme gibi bir niyetim yoktu. Öldürme gibi bir niyetim olsaydı bıçağı belden aşağıya bacaklarına doğru sallamazdım, boynuna, kalbine saplardım. Zaten küçük bir kadın, istesem her zaman öldürürüm" dedi. Mahkeme heyeti, Karabıyık'ın tutukluluk halinin devamına karar verip, duruşmayı erteledi. İşte detaylar...

Haber 14-03-24 17:59