Emrah Safa Gürkan Haberleri

Çok satanlar kitapları sizin için bir araya getirdik! İşte kitap kurtlarını heyecanlandıracak o liste

Amazon'un çok satan kitaplar listesinde sürükleyici hikayeleri ve içeriğiyle öne çıkan farklı kategorilerdeki kitapları sizin için listeledik. Her okurun beklentisine hitap edeceğini düşündüğümüz felsefenin derinliklerinden biyografik yolculuklara, tarihin sayfalarından modern kurgulara kadar uzanan bu seçkide, sizi bekleyen sürükleyici hikayeler ve bilgi dolu eserler var. Haydi, edebiyatın zengin dünyasında yolculuğa çıkalım ve kitap dolu anların keyfini çıkaralım.

Haber 10-01-2024 15:39

Celal Şengör'ün Carl Sagan sözleri olay oldu! Fatih Altaylı yayını kesti reklam arasına gitti

Fatih Altaylı'nın sunduğu Teke Tek Bilim programında ilginç anlar yaşandı. Programa katılan Prof. Dr. Celal Şengör'ün Amerikalı gökbilimci ve astrobiyolog Carl Sagan hakkında konuşurken kullandığı ifade sosyal medyada gündem oldu. Şengör, "Sen şimdi Carl Sagan'ı s....et" deyince stüdyoda kahkahalar havada uçtu, Altaylı ise reklam arasına gitti.

Haber 20-03-2023 23:51

İstifa iddialarıyla gündem olan Lütfü Savaş 'Afrika Prensi' diyerek paylaştı ünlü tarihçiden yanıt gecikmedi! 'Üstündeki bile çakma...'

Türkiye'yi yasa boğan deprem en çok Hatay ve Kahramanmaraş şehirlerini etkiledi. Hatay'ın kent meydanı, Antakya bölgesi, lüks rezidanslar enkaz altında kaldı. Deprem felaketinin ilk gününden beri gündemde olan Rönesans Rezidans hakkındaki sözleriyle tepki çeken Lütfü Savaş'ın 'prens' paylaşımı sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 20-02-2023 16:49

Emrah Safa Gürkan

Emrah Safa Gürkan Hakkındaki Haberler Mynet'te. Emrah Safa Gürkan Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.