Franco Armani Haberleri

Columbia, Armani, Boyner... Ünlü markalardaki indirimleri sizin için seçtik

Columbia, Armani, Boyner... Ünlü markalardaki indirimleri sizin için seçtik

Haber 2024-02-23 17:37:03

Seks bağımlısıydım! itirafı çok konuşulmuştu! Örümcek Adam'ın yıldızı James Franco'nun son hali ağızları açık bıraktı

Örümcek Adam'da sergilediği performansla hafızalara kazınan ünlü Hollywood oyuncusu James Franco sosyal medyada yeniden gündem oldu. Kendisine ait oyunculuk okulundaki kadın öğrenciler tarafından 6 yıl önce cinsel tacizle suçlanan ABD'li oyuncu bir dönem seks bağımlılığı sorunuyla mücadele ettiğini ama artık değiştiğini belirtmişti. James Franco'nun son hali görenleri şaşırttı. İşte James Franco'nun gündem olan değişimi...

Magazin 2023-12-14 08:23:27

Armani, Dior, Lancome ve dahası! Dünyaca ünlü markaların parfümlerinde büyük fırsat

Dünyaca ünlü markaların övgü toplayan parfümleri Gülümseten Kasım Fırsatları kapsamında indirime girdi! %40'a varan indirimle satışa sunulan Versace, Armani, Dior, Lancome ve daha birçok markanın parfümlerine bir şans vermeye ne dersiniz? İster kendinize alın ister sevdiklerinize hediye edin; işte detaylar!

Haber 2023-11-17 14:36:42

Maymunlar Cehennemi: Başlangıç filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? Maymunlar Cehennemi Başlangıç nerede çekildi? 17 Eylül Kanal D yayın akışı

Maymunlar Cehennemi: Başlangıç (Rise Of The Planet Of The Apes) filmi ile ilgili aramalar filmin Kanal D yayın akışı listesinde yer almasıyla hız kazandı. James Franco ve Andy Serkis'in başrolde olduğu aksiyon ve macera tarzındaki film bu akşam televizyonda ekrana gelecek. Her yayınlandığında büyük bir ilgi ile izlenen filme yine filme ilgi oldukça yoğun. Peki, Maymunlar Cehennemi: Başlangıç filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? Maymunlar Cehennemi Başlangıç nerede çekildi? Kanal D yayın akışı

Magazin 2023-09-17 19:06:45

Lacoste, Fossil, Guess, Tommy Hilfiger, Armani... Dünyaca ünlü markaların saatlerinde indirim

Dünyaca ünlü markaların her tarza ve beğeniye uygun saatlerinde indirimler başladı! Armani Exchange, Lacoste, Fossil, Guess, Tommy Hilfiger ve daha birçok markanın saatlerini keşfetmeye ne dersiniz? İster kendinize ister sevdiklerinize hediye edebileceğiniz kaliteli saatlerle tanışmak için acele edin.

Haber 21-07-23 09:26

Armani, Kiko, Lancome, YSL... Parfümden maskaraya %40'a varan indirim

Lancome'dan Yves Saint Laurent'e, Armani'den Kiko'ya dünyaca ünlü kişisel bakım ve kozmetik markalarında yaz indirimleri başladı. Parfümden şampuana, maskaradan ruja her ihtiyaca uygun ürünlere %40'a varan indirimlerle sahip olmak için acele edin, işte detaylar!

Haber 13-07-23 00:53

Zamanı takip etmenin en şık yolu! Ünlü saat markalarında Babalar Günü Fırsatı

Armani Exchange, Lacoste, Fossil, Guess, Tommy Hilfiger gibi dünyaca ünlü birçok markanın kol saatlerinde Babalar Günü'ne özel fırsatlar başladı. İster kendinize ister babanıza hediye edebileceğiniz kaliteli onlarca saat ile tanışmak için acele edin. Saat&Saat'in koleksiyonunu gelin birlikte keşfedelim.

Haber 12-04-23 12:09

Modern ve şık kadınların kokusu Armani Si parfüm incelemesi ve yorumları

Giorgio Armani imzasını taşıyan Si Kadın Parfümü özgürlük, bağımsızlık ve cesaretin kadınsı bir ifadesini içeriyor. İçindeki zengin çiçek ve meyve notaları her ortama uyum sağlayacak bir koku yaratıyor. Kalıcılığı sayesinde gün boyu size eşlik ederken teninizde çekici ve zarif bir iz bırakıyor. Şık şişesi ile banyo dolabınızda veya makyaj masanızda dekoratif bir detay oluşturacak bu parfüme bir şans vererek hem güzelliğinizi vurgulamaya hem de kendinize özgüven katmaya ne dersiniz?

Haber 31-03-23 14:58

Farkım kokum diyorsanız işte sizin için en iyi Armani parfüm çeşitleri ve yorumları

Armani, kaliteli ve lüks ürünleriyle tanınan bir İtalyan moda markası. Armani'nin yarattığı parfüm koleksiyonu da zarif kokularıyla kullanıcılarını büyülüyor. Erkekler için ferah ve maskülen kokular sunan marka, kadınlara ise daha çiçeksi ve tatlı kokularla hitap ediyor. Armani erkek parfümleri ve Armani kadın parfümleri kalıcılığı ve yoğunluğu ile öne çıkarken her beğeniye ve ortama uygun şekilde tasarlanıyor. Sizin için Armani'nin en iyi parfümlerini seçtik. İşte detaylar!

Haber 20-03-23 09:03

En sevilen markaların ürünlerini en uygun fiyata alın! Modadan kişisel bakıma indirimler burada

Her zaman stil sahibi olmak, havalı görünmek isteyenlerdenseniz ve güzellik rutininize de özen gösteriyorsanız tam da olmanız gereken yerdesiniz. Armani, Yves Saint Laurent, Derimod, Levi's ve daha birçok tanınmış markanın ürünlerine indirimli fiyatlarla sahip olabilirsiniz. İşte sizin için seçtiğimiz en iyi fırsatlar!

Haber 15-03-23 11:58

Dünya Kupası'nın iddialı takımı Arjantin’in yıldızı Franco Armani'nin eşinden olay pozlar! Bikinisinin altını sıyırdı: Sosyal medya yıkıldı

Arjantin Milli Futbol takımının yıldızı Franco Armani'nin eşi Daniela Rendón'ın sosyal medya hesabında paylaştığı kareler olay oldu. Modellik yapan ve asıl mesleği avukatlık olan Latin güzelinin verdiği pozlar yürek hoplattı. Sıcak havuza girerken yeşil bikinisinin altını sıyıran Daniela Rendón, göğüs dekolteli paylaşımlarına yorumlar yağdı.

Magazin 22-11-22 10:19

Mutlu hayatı yerle bir olmuştu! Süper Lig'in yıldızı Franco Cangele son haliyle hayrete düşürdü: Bakın şimdi ne yapıyor?

Franco Cangele, bir dönem Süper Lig'de top koşturan en iyi Arjantinli futbolcular arasında yer alıyordu. Sakaryaspor, Kayserispor ve Elazığspor'da forma giyen yıldız futbolcunun hayat hikayesi filmleri aratmıyor. Yıldız futbolcunun eşi 2014 yılında hayatını kaybetti. Bir döneme damga vuran 'Buz Adam' lakaplı Arjantinli golcü Franco Cangele son haliyle görenleri şaşırttı. İşte performansıyla Süper Lig'e damga vuran Franco Cangele'nin son hali...

Spor 15-11-22 14:14

Dilan Çiçek Deniz'in Armani lansmanı için giydiği elbiseye alternatif öneriler

Sonbahar başlasa da davetler ve lansmanlar kaldığı yerden devam ediyor. Objektiflere yansıyan birbirinden özel tasarımlar, gideceğimiz davetler için bizlere de ilham oluyor. Güzelliğiyle dillerden düşmeyen Dilan Çiçek Deniz de Armani lansmanında giydiği elbiseyle gündemden düşmüyor. Dilan Çiçek Deniz'in elbisesi sizin de gözlerinizi kamaştırdıysa doğru yerdesiniz. Gittiğiniz davetlerde bakışlarını üzerinizde toplamanızı sağlayacak alternatif parçaları seçtik. İşte detaylar!

Magazin 23-09-22 14:00

Dilan Çiçek Deniz Venedik film festivalinden pozlarıyla göz kamaştırdı!

Kusursuz Kiracı'nın Mona'sı Dilan Çiçek Deniz Venedik film festivalinde boy gösterdi. Armani Beauty'nin davetlisi olan Deniz, festivalde boy göstediği pozlarını takipçileriyle paylaştı. Dilan Çiçek Deniz fit fiziğiyle dikkat çekti.

Magazin 07-09-22 14:46

Fidel Castro’nun kızının hayatını konu alacak “Alina of Cub” filminin başrol oyuncusu James Franco oldu

Küba Devriminin lideri olarak tarih sahnesinde büyük bir yere sahip olan Fidel Castro’nun kızı Alina Fernandez’in hayatını konu alacak olan filmin hazırlıkları başladı. Tarihi liderin yaşamından da kesitler sunulacak olan filmde Fidel Castro’ya James Franco hayat verecek. Castro’nun kızını ise Ana Villafane canlandıracak.

Trend 06-08-22 18:00

Amber Heard-Johnny Depp davasında Elon Musk da tanık olarak dinlenecek!

Amber Heard ve Johnny Depp'in uzun süredir ertelenen davası gelecek ay başlayacak. Heard ve Depp'in birbirlerini iftirayla suçladığı davada, aralarında Elon Musk, James Franco gibi isimlerin olduğu ünlü tanıkların ifadesine başvurulacak

Magazin 21-03-22 17:59

Olimpia Milano - Fenerbahçe Beko maçında gerilim! Oyunculara saldırdılar...

Fenerbahçe Beko, THY EuroLeague'in 25. haftasında AX Armani Exhange Milan'ın İtalya'da konuğu oldu. Rakibini deplasmanda dominant bir oyunla mağlup eden temsilcimiz Fenerbahçe'nin başantrenörü Aleksandar Djordjevic ile Milano'dan Sergio Rodriguez arasında ufak çaplı bir sürtüşme yaşandı. Maçın bitişiyle birlikte Milano basketbolcuları Fenerbahçeli sporcuların üzerine koşarak saldırmaya çalıştı. Sahanın bir anda karışmasıyla hakemlere araya girdi ve olay büyümeden sonlandı.

Spor 04-02-22 09:36

Göztepe, Arjantinli Franco Di Santo'yu transfer etti

Göztepe, Arjantinli Franco Di Santo'yu transfer etti

Yurthaber 18-01-22 18:58

Üçlü ilişki iddiasıyla gündeme gelmişti! James Franco, Amber Heard ve Johnny Depp davasında kürsüye çıkıyor

Tacizle suçlanan ve açtığı okulda öğrencileriyle cinsel ilişkiye girdiğini kabul eden aktör James Franco bu sefer geçtiğimiz yılın en sansasyonel davalarından biri olan Johnny Depp, Amber Heard davasıyla gündemde. Johnny Depp, Amber Heard'ün kendisiyle evli olduğu sırada Franco'yla ilişki yaşadığını iddia ediyor.

Magazin 26-12-21 01:28

James Franco: Cinsel istismarla suçlanan ABD'li aktör öğrencileriyle ilişki yaşadığını itiraf etti

Amerikalı ünlü aktör James Franco, cinsel istismarla suçlanmasından dört yıl sonra, oyunculuk okulundaki öğrencilerle cinsel ilişkiye girdiğini itiraf etti. Jess Cagle Podcast'ta konuşan Franco, "Eğitim verdiğim dönemde öğrencilerimle birlikte oldum. Bu yanlıştı" dedi.

Haber 23-12-21 15:37

Açtığı oyunculuk okulunda öğrencilerle yattığını kabul eden James Franco: Aklım başımda değildi

ABD'li aktör James Franco, hakkındaki cinsel istismar suçlamalarının su yüzüne çıkmasından 4 yıl sonra kendi oyunculuk okulundan öğrencilerle yattığını kabul etti.

Magazin 23-12-21 13:41

Fenerbahçe Beko-AX Armani Exchange Milan maçının ardından

Fenerbahçe Beko Başantrenörü Aleksandar Djordjevic: "İlk çeyrekte sayı bulamadık. Bu da maçın seyrini belirledi" - AX Armani Exchange Milan Başantrenörü Ettore Messina: "Birinci ve üçüncü çeyrekte hücumda çok iyiydik"

Yurthaber 12-11-21 23:17

MAÇ SONUCU | Fenerbahçe Beko 43-68 Olimpia Milano

Fenerbahçe Beko, THY Avrupa Ligi'nin 9. haftasında İtalya'nın AX Armani Exchange Olimpia Milano ekibi ile karşı karşıya geldi.

Spor 12-11-21 22:43

Kiğılı Fortitudo Bologna ile AX Armani Exchance Olimpia Milano karşılaşacak

İtalya Seri A maçında ekipler bugün saat 19.00’da karşı karşıya geliyor - Kiğılı Üst Yöneticisi (CEO) Hilal Suerdem: - "İtalya modanın kalbi ve Kiğılı burada tarih yazdı. Modanın kalbinde, ilk defa bir Serie A’daki takımın başına Kiğılı ismi geldi"

Yurthaber 23-10-21 14:23

Anadolu Efes'in rakibi Milan

THY EuroLeague'in 4. haftasında Anadolu Efes ile AX Armani Exchange Milan karşılaşacak.

Spor 15-10-21 08:24

Anadolu Efes, CSKA Moskova'yı az farkla yenerek Euroleague'de finale yükseldi

Turkish Airlines Euroleague Final Four mücadelesinde Anadolu Efes, CSKA Moskova'yı 89-86 mağlup ederek adını finale yazdırdı. Efes'in finaldeki rakibi, Barcelona - Armani Exchange Milan eşleşmesinin galibi olacak.

Haber 28-05-21 22:19

Anadolu Efes'in Euroleague final maçı ne zaman? Temsilcimizden büyük zafer!

Anadolu Efes, CSKA Moskova'yı 89-86'lık skorla mağlup ederek final turuna yükseldi. Finalde Barcelona - AX Armani Exchange Milan ile karşı karşıya gelecek olan Anadolu Efes ilk kez şampiyonluk mücadelesi verecek. Peki, Anadolu Efes'in Euroleague final maçı ne zaman? İşte, ayrıntılar...

Spor 28-05-21 22:13

Sığınmacı kılığında saldırı planlandığı iddia edilen Alman subay yargılanıyor

Almanya’da Suriyeli mülteci kimliğiyle saldırı planları yapmakla suçlanan Alman üsteğmen Franco A.

Haber 20-05-21 21:22

MAÇ SONUCU | Milan 98-75 Anadolu Efes

Euroleague'deki temsilcilerimizden Anadolu Efes 34. hafta maçında deplasmanda AX Armani Exchange Milan'a konuk oldu.

Spor 09-04-21 23:24

25 yaşındaki futbolcu Franco Acosta ölü bulundu

İspanya LaLiga ekiplerinden Villareal'in eski futbolcusu Franco Acosta'nın doğum gününde girdiği nehirde kaybolmasının ardından iki gün sonra cansız bedenine ulaşıldı. Kardeşinin ihbarı sonrası Cumartesi günü aramaların başlatıldığı Uruguaylı futbolcunun cansız bedenine ulaşıldı.

Spor 09-03-21 18:20

Fenerbahçe Beko İtalya'dan zaferle dönüyor

Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımı, THY Avrupa Ligi'nin 27. haftasında İtalya'nın AX Armani Exchange Milan takımını deplasmanda 100-92 yendi.

Spor 04-03-21 08:26

Meclis'te 'diktatör' tartışması

TBMM Genel Kurulu‘nda bütçe görüşmeleri sırasında AK Parti ve CHP arasında ‘diktatör’ tartışması yaşandı. CHP Grup Başkanvekili Engin Altay, "Sayın Erdoğan'ı, Özgür Özel Franco'ya benzetmedi, tam tersine Erdoğan Franco gibi konuştu" dedi. AK Parti Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu, "Devletin Cumhurbaşkanına, milletimizi ve devletimizi temsil eden ordumuzun Başkomutanına 'diktatör bozuntusu' diyen, soytarı bozuntusudur, bu bir soytarılıktır" ifadelerini kullandı.

Haber 18-12-20 23:41

Anadolu Efes 69-72 Armani Exchange Milan

Anadolu Efes, EuroLeague'in 15. hafta karşılaşmasında AX Armani Exchange Milan ile karşılaştı.

Spor 17-12-20 22:44

THY Avrupa Ligi'nde bir maç Kovid-19 nedeniyle ertelendi

Basketbol THY Avrupa Ligi'nin 6. haftasında oynanması gereken AX Armani Exchange Milan-ALBA Berlin maçı, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) nedeniyle ertelendi.

Spor 23-10-20 17:00

Aradığınız en yeni saatler Saat&Saat online mağazasında

Skagen, Emporio Armani, Guess, Tommy Hilfiger, Diesel gibi dünyaca ünlü markalarının en yeni modellerine Saat&Saat online mağazasında tek tık ile ulaşmak mümkün oluyor.

Trend 20-10-20 14:56

THY Avrupa Ligi'nin en başarılısı Messina

THY Avrupa Ligi'nde yeni sezonda 18 takım içinde en tecrübeli ve başarılı başantrenör olarak AX Armani Exchange Olimpia Milan'ın İtalyan çalıştırıcısı Ettore Messina olarak ön plana çıkıyor. Obradovic'in Fenerbahçe Beko'dan ayrılması ve bir sezon takım çalıştırmaması bu sonuçtaki en büyük etken.

Spor 30-09-20 12:23

Franco: İspanya hükümeti, faşist diktatörün anıt mezarını kaldırmayı planlıyor

İspanyol hükümeti, faşist diktatör General Francisco Franco'nun anıtını kaldırarak İspanya İç Savaşı'nda iki taraftan ölen insanlar için bir mezarlığa dönüştürmeyi planlıyor.

Haber 16-09-20 12:53

Malcolm Delaney, AX Armani Exchange Milan'da

İtalya'nın AX Armani Exchange Milan Basketbol Takımı, Barcelona ile sözleşmesini fesheden 31 yaşındaki ABD'li skorer Malcolm Delaney'yi kadrosuna kattı.

Spor 03-06-20 07:43

Koronavirüs: Ölü sayısının bir ayda 5476’ya ulaştığı İtalya’da ‘kritik hafta’

Koronavirüs ölümlerinin yaklaşık bir ayda 5476'ya ulaştığı İtalya'da, karantina tedbirlerinin üzerinden 2 hafta geçmesi nedeniyle bu hafta "kritik" olarak değerlendiriliyor. Sağlık Yüksek Kurulu Başkanı Franco Locatelli, "Eğilimin tersine dönme sinyali göstermesini bekliyoruz" dedi.

Haber 25-03-20 13:24

Koronavirüs: Ölü sayısının bir ayda 5476’ya ulaştığı İtalya’da ‘kritik hafta’

Koronavirüs ölümlerinin yaklaşık bir ayda 5476'ya ulaştığı İtalya'da, karantina tedbirlerinin üzerinden 2 hafta geçmesi nedeniyle bu hafta "kritik" olarak değerlendiriliyor. Sağlık Yüksek Kurulu Başkanı Franco Locatelli, "Eğilimin tersine dönme sinyali göstermesini bekliyoruz" dedi.

Haber 25-03-20 13:24

Koronavirüs: Ölü sayısının bir ayda 5476’ya ulaştığı İtalya’da ‘kritik hafta’

Koronavirüs ölümlerinin yaklaşık bir ayda 5476'ya ulaştığı İtalya'da, karantina tedbirlerinin üzerinden 2 hafta geçmesi nedeniyle bu hafta "kritik" olarak değerlendiriliyor. Sağlık Yüksek Kurulu Başkanı Franco Locatelli, "Eğilimin tersine dönme sinyali göstermesini bekliyoruz" dedi.

Haber 25-03-20 13:23

Koronavirüs, basketbola da engel oluyor

Turkish Airlines Euroleague'in 27’nci haftasındaki AX Armani Exchange Milan-Real Madrid mücadelesi, İtalya’da koronavirüs salgınının yayılması dolayısıyla seyircisiz oynanacak.

Spor 01-03-20 15:16

Armani koronavirüs nedeniyle boş salonda defile yaptı

İtalya'ya da sıçrayan Koronavirüs nedeniyle dün Venedik Karnavalı'nın iptal edilme kararını ardından, dünyaca ünlü moda devi Armani de Milano Moda Haftası kapsamında yapacağı büyük defilede son dakika değişikliğine gitti.

Haber 24-02-20 16:47

Giorgio Armani’den moda dünyasına olay tecavüz suçlaması

İtalyan moda tasarımcısı Giorgio Armani, moda sektörünün kadınlara yaklaşımını bir nevi tecavüz olarak nitelendirdi.

Magazin 23-02-20 14:51

Giorgio Armani’den moda dünyasına “tecavüz” suçlaması

İtalyan modacı Giorgio Armani, Milano moda haftası sırasında dün yaptığı açıklamalarda, moda reklamlarında kadın bedeninin "yarı çıplak" gösterilmesi nedeniyle çok sayıda kadının da kendilerini bu şekilde giyinmeye mecbur hissettiğini söyledi ve bunu "bir nevi tecavüz" olarak niteledi.

Haber 22-02-20 13:54

AX Armani Exchange Milan, Crawford'u transfer etti

AX Armani Exchange Milan, Crawford'u transfer etti

Spor 27-01-20 14:02

Kayserispor, Cangele’ye plaket verdi

Hes Kablo Kayserispor, eski futbolcusu Franco Dario Cangele’ye plaket verdi.

Spor 26-01-20 14:34

Kayserispor, Cangele’ye plaket verdi

Hes Kablo Kayserispor, eski futbolcusu Franco Dario Cangele’ye plaket verdi.Hes Kablo Kayserispor, eski futbolcusu Franco Dario Cangele’ye Ankaragücü maçı öncesi kulübe yaptığı hizmetlerden ötürü teşekkür plaketi verdi.

Yurthaber 26-01-20 08:48

THY Euroleague’in 21. haftasında Türk takımlarından 2’de 2

THY Euroleague'in 21. haftasında Anadolu Efes, deplasmanda Real Madrid'i, Fenerbahçe de evinde AX Armani Exchange Milano'yu mağlup etti. Bu sonuçlarla Türk takımları haftayı galibiyetle kapamış oldu.

Spor 25-01-20 11:33