Genc Kalma Yontemleri Haberleri

Moody's'den İsrail kararı

Moody's İsrail'in kredi notunu teyit etti, görünümünü "negatif" olarak tuttu. Söz konusu kararın, İsrail'in artan jeopolitik risklere maruz kalma durumundan kaynaklandığı belirtilen açıklamada, risklerin hala aşağı yönlü olduğu kaydedildi.

Finans 2024-05-12 13:07:59

Eşine bayılma numarası yaptı! Hiç beklemediği bir tepkiyle karşılaştı... Kalk kız başıma kalma

Sosyal medyadan paylaşılan bir görüntüde bayılma numarası yapan kadın eşinin tepkilerini kameraya kaydetti. Ancak adamın tepkisi kadının beklediğinden bir hayli farklı olunca ortaya eğlenceli anlar çıktı. Kocasının tepkisini beğenmeyen kadın ise adama, "Sen beni ayağınla mı iteledin? Ben bu evde neyim?" diye sitem etti.

Trend 2024-05-10 09:20:35

Ankara’da 50 milyon lira değerinde tarihi eser ele geçirildi

Ankara’da polis ekiplerince bir tırda yapılan aramada, 18. ve 19. yüzyıldan kalma bin 120 adet antika eşya ele geçirildi.

Yurthaber 2024-05-09 12:11:10

İtalya'da bir kentte kırmızı alarm! Okullarda eğitime ara verildi, 36 bin kişi tahliye edildi

İtalya'nın Viterbo kentinde İkinci Dünya Savaşı'ndan kalma bomba bulundu. 2 tonluk bombanın bulunduğu muhit kırmızı alan ilan edildi, bölgedeki ilk ve orta dereceli okullar tatil edilerek ikamet eden 36 bin kişi de tahliye edildi.

Haber 2024-05-07 22:13:16

Uzman isim 'Astımı ve şiddetini etkiliyor' diyerek açıkladı! Hava kalitesine dikkat

Hem çocuklarda hem yetişkinlerde artan astım hastalığına dikkat çeken Prof. Dr. Hikmet Tekin Nacaroğlu “Astım belirtileri arasında nefes darlığı, hırıltılı solunum ve öksürük bulunur. Küresel ısınmaya bağlı ortaya çıkan iklim değişiklikleri, hava kirliliği, işlenmiş ve paketli gıda tüketimin artması, alerjenlere sık maruz kalma, deterjan gibi kimyasal maddelerin yaygın kullanımı gibi çevresel faktörler, astım dahil alerjik reaksiyonların görülme sıklığını ve şiddetini artırdığı bilinmekte” dedi.

Haber 06-05-24 12:25

Zehir saçıyor: Elektronik sigarada kurşun ve uranyum tehlikesi! Özellikle o aromada iki kat daha fazla...

ABD'de yapılan bir araştırmada, elektronik sigara kullanan ergenlik çağındaki gençler, insan sağlığına zararlı metallerden kurşun ve uranyuma maruz kalma riski konusunda uyarıldı.

Haber 01-05-24 22:18

12 yaşındaki çocuğun başına talih kuşu kondu! Yürürken bulduğu metal parçası 2000 yıldır keşfedilmeden duran Roma bileziği çıktı

Britanyalı 12 yaşındaki bir çocuk annesiyle yürüyüşe çıktıkları sırada olağanüstü bir keşfe imza attı. Küçük çocuğun yerde görerek aldığı metal parçası birinci yüzyıldan kalma nadir bir Roma bileziği çıktı. 2000 yıllık sonra derece nadir olan bileziğin değerinin ise servet olduğu ifade edildi.

Trend 05-04-24 11:32

Varis nedir, neden olur? Varis belirtileri ve tedavisi

Varis, genellikle bacaklarda ve ayaklarda beliren, mor veya mavimsi renkte görülen genişlemiş ve kıvrılmış damarlar olarak tanımlanır. Varis kan damarlarının elastikiyetini kaybetmesi ve kanın geri akışının artması sonucu ortaya çıkar. Günümüzde hayat tarzının getirdiği, uzun süreli oturarak veya ayakta kalma gibi faktörler nedeniyle varis vakaları artmaktadır.

Haber 29-03-24 13:41

Bağcılar'daki sapık sucunun ardından şimdi de sapık bakkal! Serbest kalma ihtimali ağızları açık bıraktı: Kimseye söylemezsen her istediğini veririm

Türkiye bir süredir Bağcılar'da suculuk yaparken hem akrabalarının çocuklarını hem de mahalledeki çocukları istismar eden Metin Şenay'ı konuşurken Bursa'dan da benzer bir haber geldi. Bir bakkal 3 çocuğu istismar etti. Olay rehber öğretmenin dikkati sayesinde açığa çıkarılırken sapık bakkalın ilk duruşmada serbest kalma ihtimali bulunuyor. İşte detaylar...

Haber 29-03-24 06:37

Kütahya’da yarım asırlık ‘Askıda iftar’ geleneği

Kütahya’da, Osmanlı’dan kalma ’Askıda yemek’ geleneği, Ramazan ayında da devam ediyor.

Yurthaber 27-03-24 07:55

Gelibolu Tarihi Su Altı Parkı, savaşın izlerini taşıyan batıklarıyla dalış tutkunlarının yeni rotası oldu

Kültür ve Turizm Bakanlığı Çanakkale Savaşları ve Gelibolu Tarihi Alan Başkanlığının girişimleriyle 2021'de dalış turizmine kazandırılan Birinci Dünya Savaşı'ndan kalma gemi batıkları, su altındaki tarihi keşfetmek isteyenlerin gözde rotalarından biri haline geldi.

Yurthaber 18-03-24 10:00

Çanakkale Savaşları’ndan kalma yeni bir şehitlik alanı tespit edildi

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Tarih Bölümü Öğretim Üyesi, Askeri Tarih Araştırmaları Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Murat Karataş, Çanakkale Savaşları’ndan kalma yeni bir şehitlik alanı tespit etti.

Yurthaber 12-03-24 15:47

Şehzade kebabı tarifi: Şehzade kebabı nasıl yapılır?

Türk mutfağına has geleneksel lezzetlerin tarihçesi yüzlerce yıl önceye dayanır. Şehzade kebabı da Osmanlı saraylarından mutfaklarımıza ulaşmaya başarmıştır. Şehzade kebabı, hem çok eski zamanlardan kalma hem de efsaneleri ile konuşulan ve kendini konuşturan bir yemektir.

Yemek 10-03-24 17:39

Nagihan'ın ricası ile Survivor'a geri dönmüştü! Survivor All Star'da beklenmedik veda! Gözyaşlarına hakim olamadı

Survivor All Star'da heyecan hız kesmeden devam ediyor. Haftanın eleme adayları adada kalma mücadelesi verdi. Öncesinde ödül oyunu için karşı karşıya gelen yarışmacılardan nefes kesen bir mücadele ekranlara yansıdı. Mavi ve kırmızı takımın kıyasıya rekabet ettiği Survivor yarışmasında bu hafta erkek elemesi gerçekleşti. İddialı bir isim adaya gözyaşları içinde veda etti.

Magazin 08-03-24 14:54

Günde 3 tane yiyen bu dertten kurtuluyor! Fiyatıyla birlikte bu detaya da dikkat: Ramazan öncesi esnafın 'hurma' mesaisi...

Son günlerde hurmaya talep arttı ancak asıl patlamanın önümüzdeki günlerde yaşanması bekleniyor. Vatandaşlar "Hurma fiyatları ne kadar?" sorusunun yanıtını ararken tezgahlarda 180 TL'den başlayan hurma fiyatları çeşidine göre değişiyor. Hurmanın faydaları saymakla bitmezken diyabet hastaları içinse özel bir çeşit hurma önerisi yapıldı. Geçen yıldan kalma hurmalara dikkat! Tazesiyle beklemişinin ayırt edilmesi için nelere dikkat etmek gerektiği de açıklandı.

Finans 06-03-24 14:30

Sosyal medya bu belediye başkan adayını konuşuyor! Sloganıyla gündem oldu: Arada kalma yanımda kal

Adalet Partisi İzmir Bayraklı Belediye Başkan adayı Buse Nur Taşkıran'ın seçim afişinde kullandığı slogan sosyal medyada kısa içerisinde gündem oldu. İlçe genelinde astığı afişlerle kararsız seçmenin oyunu isteyen Taşkıran'ın afişinde, "Arada kalma yanımda kal" sloganı yer aldı. Taşkıran ayrıca telefon numarasını da Instagram hesabından neden paylaştığını açıkladı.

Haber 04-03-24 17:51

Yer: İstanbul! Güneşli ve sıcak havayı fırsat bildiler, oraya akın ettiler: İlk defa böyle bir havaya denk geliyorum

Şubat ayında güneşli ve sıcak havayı fırsat bilenler Taksim’e akın etti... Taksim Meydanı ile İstiklal Caddesi, sıcak ve güneşli havayı fırsat bilenlerin akınına uğradı! Yazdan kalma bir hava olduğunu söyleyen İstiklal Caddesi’nde seyyar satıcılık yapan Murat Akdağ ise "İstanbul’da yaklaşık 20 senedir buralardayım, ilk defa böyle bir havaya denk geliyorum" dedi.

Haber 25-02-24 09:40

Sıcak havayı gören sahile akın etti

Zonguldak‘ta yazdan kalma gibi bir günü yaşayan vatandaşlar sahile akın etti.

Haber 23-02-24 17:07

Yeni kabus: Alaskapox virüsü! Yetkililer ilk ölümün gerçekleştiğini duyurdu! İşte belirtiler...

Alaska'da yaşayan yaşlı bir adam, Alaskapox'a yakalandıktan sonra ölen ilk kişi olarak kayıtlara geçti. Sky News'in haberine göre yetkililer, kurbanın virüse maruz kalma kaynağının "belirsiz" olduğunu söyledi; ancak evinde başıboş bir kediye baktığını ve bunun kendisini tırmaladığını ve muhtemelen bulaşmaya neden olduğunu bildirdiğini söyledi.

Haber 12-02-24 12:04

Ordu’da yaban hayvanları için doğaya yem bırakıldı

Ordu’da etkili olan kar yağışı sonrasında olumsuz hava şartları nedeniyle aç kalma tehlikesi altında bulunan ve doğal ortamda yiyecek bulmakta zorlanan yaban hayvanları için doğaya yem bırakıldı.

Yurthaber 01-02-24 14:40

En iyi hayatta kalma filmleri – Nefesinizi kesecek en iyi hayatta kalma temalı filmler listesi

Film izlemek birçok kişinin en keyif aldığı aktivitelerden biri olarak karşımıza çıkmaktadır. Özellikle hayatta kalma filmleri, izleyen insanları oldukça etkilemektedir. Her insan hayatta kalmak için belirli konularda mücadele etmektedir. Özellikle yaşam ile ölüm arasında kalındığında bu mücadele daha da zorlu bir hâle dönüşür. Zor durumlar karşısında yaşamak için savaşan kişileri konu alan birçok film vardır. Peki, en iyi hayatta kalma filmleri hangileridir?

Trend 24-01-24 14:26

Survivor'da yer yerinden oynadı! Turabi eleme adayı olarak Acun Ilıcalı'nın adını yazdı: Çok kötü azarlıyorsun

Bu sene SMS oylamasının olmadığı Survivor'da adada kalma mücadelesi tüm hızıyla devam ediyor. Yarışmanın iddialı isimlerinden Turabi, bir önceki bölümde konseydeki davranışları nedeniyle Acun Ilıcalı'dan azar işitmişti. Turabi bu azar üzerine eleme adayı olarak bakın kimi yazdı. O anlar herkesi çok şaşırttı.

Magazin 23-01-24 10:44

'Tosuncuk' lakaplı Çiftlik Bank CEO'su Mehmet Aydın hapishaneye girdikten sonra ilk kez konuştu! Yeni halini paylaştı: 'Tek pişmanlığım evlenmek'

Türkiye'de binlerce kişiyi dolandıran Çiftlik Bank CEO'su 'Tosuncuk' lakaplı Mehmet Aydın cezaevine girdikten sonra ilk kez konuştu. Avukatı aracılığıyla bir mektup gönderen Aydın, tek pişmanlığının evlenmek olduğunu ifade ederken 2028'de serbest kalma planları yaptığını ifade etti. Serbest kalırsa Mars'a gideceğini ifade eden Aydın, cezaevinde yeni halinin fotoğrafını paylaştı.

Haber 22-01-24 19:56

Daha önce hiç böyle bir şey görmemiştik 'Barbenheimer Yıldızı' bilim insanlarını şaşırttı! Hikayenin nasıl sona ereceğini henüz bilmiyoruz

Bilim insanları, evrenin erken dönemlerinden kalma ve şu anki kozmos anlayışımıza uymayan devasa bir yıldızın kanıtlarını keşfetti. Bilinen başka hiçbir yıldıza benzemeyen bir kimyasal bileşime sahip olması muhtemel olan bu açıklanamaz varlık, aynı derecede benzersiz bir başka yıldızın kozmik tarihinin izini süren bir grup "yıldız arkeoloğu" tarafından tespit edildi. Araştırmacılar, bu antik yıldızı "Barbie" ve "Oppenheimer "filmlerine gönderme olarak "Barbenheimer Yıldızı" şeklinde adlandırdı.

Haber 22-01-24 09:45

Survivor All Star'da gözyaşları sel oldu! İddialı yarışmacı adaya veda etti

Ekranların sevilen yarışma programı Survivor All Star'da dün akşam eleme heyecanı vardı. Bu hafta potaya giren Seda, Kardeniz, Berna ve Sahra düelloda bireysel performanslarını sergiledi. Bu sene SMS oylamasının olmadığı Survivor'da adada kalma mücadelesinin ilk etabında potadan Sahra ve Berna çıkarken, finale Kardeniz ve Seda kaldı. İddialı yarışmacı Survivor hayallerine veda etti.

Magazin 19-01-24 15:12

Diyarbakır'da akılalmaz olay! Osmanlı'dan kalma tarihi köprü dinamit patlatılınca hasar gördü

Diyarbakır'da, viyadük yapımı için sürdürülen çalışmalarda akılalmaz bir olay yaşandı. Yüklenici firma çalışma sırasında dinamit patlatınca 2'nci Abdülhamid zamanında yapılan tarihi Taşköprü zarar gördü. Aynı bölgede geçtiğimiz aylarda da bazı evlerin dinamit patlatılması nedeniyle hasar gördüğü de ortaya çıktı.

Haber 17-01-24 00:15

Gül hastalığı nedir? Gül hastalığı belirtileri ve tedavisi

Halk arasında gül hastalığı olarak da adlandırıldığı görülen rozasea, genel olarak yüzde kırmızılık, şişme ve küçük kırmızı damarların belirdiği bir cilt durumudur. Bu kronik cilt hastalığı, genellikle orta yaşlı yetişkinleri etkiler. Ancak rozasea, her yaş grubundan insanı da etkileyebilir. Rozasea genellikle güneşe maruz kalma, stres, sıcak içecekler, baharatlı yiyecekler ve alkol gibi tetikleyici faktörlere tepki olarak ortaya çıkar. Peki gül hastalığı nedir ve neden olur?

Haber 13-01-24 17:09

Türkiye savunmada atağa kalktı! Dikkat çeken yükseliş! Dünyanın en güçlü orduları 2024 listesi yayımlandı... İşte Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK) listedeki yeni sırası

Dünyanın en güçlü orduları belli oldu. ABD merkezli Global Firepower, her yıl olarak hazırladığı dünyanın en güçlü ordularını bu yıl da güncelledi. Dünyanın en güçlü orduları 2024 listesinde Türkiye'nin yükselişi ise dikkat çekti. Ülke ordularının hareket kabiliyeti, sahada uzun kalma gibi birçok faktörün dikkate alınarak hazırlanan listede, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK) 2023 yılına göre 3 basamak yükseldiği görüldü.

Finans 10-01-24 09:45

Parçaladılar, yıktılar ve hatta patlattılar! Yeni görüntüler ortaya çıktı, DEAŞ bir tarihi böyle yok etti

2015 yılında terör örgütü DEAŞ'ın antik kentlere ve tarihi eserlere verdiği zararlar tüm dünyada büyük yankı uyandırmıştı. O dönem DEAŞ'ın tarihi şehirlere saldırdığı yönünde pek çok haber gelirken son olarak DEAŞ'ın 2015 yılındaki o saldırılarından yeni görüntüler ortaya çıktı. Görüntülerde, terör örgütünün antik dönemlerden kalma eserleri tek tek parçaladığı, yıktığı, hatta patlattığı anlar yer aldı.

Haber 06-01-24 18:24

Antalya'da heyecanlandıran keşif! 2 kilometre uzunluğunda, Birinci Dünya Savaşı'ndan kalma: Bir ilk!

Antalya'da Birinci Dünya Savaşı'ndan kalma ve 2 kilometre olduğu belirlenen savaş mevzileri ve komuta kontrol merkezi keşfedildi. Büyük heyecan uyandıran keşif sonrası emekli albay Suat Akgül, "Hem Antalya hem Akdeniz kıyısında bu şekilde büyük, geniş ve korunaklı siperlerin olması bir ilktir" dedi.

Trend 05-01-24 12:20

Antalya'da heyecanlandıran keşif: Birinci Dünya Savaşı'ndan kalma! 'Bu bir ilk'

Antalya'da, Birinci Dünya Savaşı'ndan kalma, 2 kilometre uzunluğunda savaş mevzileri ve komuta kontrol merkezi keşfedildi. Mevziler hakkında tespit ve tescil çalışmaları yapan emekli albay Suat Akgül, "Bütün olarak düşündüğümüzde hem Antalya hem Akdeniz kıyısında bu şekilde büyük, geniş ve korunaklı siperlerin olması bir ilktir" dedi. İşte detaylar...

Haber 05-01-24 10:59

Antalyaspor'a imza atan Sergen Yalçın'dan Beşiktaş açıklaması! Sözleşmesinde teklif gelmesi halinde serbest kalma maddesi var mı?

Antalyaspor'da Sergen Yalçın için imza töreni düzenlendi. Akdeniz ekibine sezon sonuna kadar imza attığı açıklanan deneyimli çalıştırıcıdan Beşiktaş itirafı geldi.

Spor 02-01-24 14:49

4 erkekten biri 21 yaşından önce kel kalıyor! Saç dökülmesi sorunu olanlar dikkat, bu yöntemi denemeden geçmeyin

Dünya çapında 56 milyon kişinin saç dökülmesi sorunuyla mücadele ettiği açıklandı. Yayımlanan verilere göre 35 milyon erkek ve 21 milyon kadın, yoğun saç dökülmesi sorunu yaşıyor. Kel kalma korkusu yaşayan bireyler hem sağlık hem de estetik açıdan tedirgin olabiliyor. İşte saç dökülmesinin önüne geçmek için dikkat etmeniz gerekenler...

Haber 27-12-23 09:13

Karşılaşma sonrası ortaya çıktı! Meğer Fenerbahçe-Galatasaray derbisinde ikinci yarı oynanmamış

Süper Lig'in 18. haftasında oynanan Fenerbahçe-Galatasaray mücadelesinde faul rekoru kırılırken, oyun tam 45 kez fauller nedeniyle durdu. Karşılaşmanın ardından ortaya çıkan istatistikler herkesi şaşkına çevirirken topun oyunda kalma süresi ise tartışmalara neden oldu. İşte detaylar...

Spor 25-12-23 09:58

Anüsüne sıkıştırdığı bombayla acil servise gitti! Hastanede kaosa neden oldu... Bomba imha uzmanları çağrıldı, hastane tahliye edildi

Fransa'nın Toulon kentinde ismi açıklanmayan 88 yaşındaki bir adam rektumuna 1. Dünya Savaşı döneminden kalma bir bomba yerleştirdikten sonra hastanenin acil servisine geldi. Hastane personeli hastanın anüsünde sıkışan bombayı fark ettikten sonra bomba imha uzmanlarını çağırarak hastaneyi tahliye etti. Sağlık benzeri daha önce böyle bir vakayla karşılaşmadıklarını söyledi.

Trend 15-12-23 14:17

Beşiktaş'ta Aboubakar'ın kadro dışı kalma sebebi ortaya çıktı! Skandal... Meğer olay bambaşkaymış

Beşiktaş'ta geçtiğimiz günlerde yapılan açıklamayla birçok futbolcu kadro dışı kalırken bu isimlerden biri de Kamerunlu golcü Vincent Aboubakar olmuştu. Alınan bu karar herkesi şaşkına çevirirken hem oyuncudan hem de menajerinden açıklamalar gelmişti. Aboubakar'ın neden kadro dışı kaldığı sorusunun yanıtı ise herkesi şaşırttı. İşte detaylar...

Spor 14-12-23 15:29

Roma'da 'olağanüstü' keşif: Yaklaşık 2200 yıllık

İtalya'nın başkenti Roma'da, Antik Roma döneminden kalma özel bir konutun keşfedildiği açıklandı. Kolezyum yakınlarında keşfedilen konutun içerisinde mozaik olduğu bildirildi.

Haber 13-12-23 10:10

Türkiye’de 7 il gezdi ama birine hayran kaldı! Yerleşmeye karar verdi, Türkçe öğreniyor: İnsanının yüreği çok yumuşak

Türkiye’de belirlediği 7 ili gezen Güney Koreli Hyun Jung Lee, Diyarbakır'a adeta hayran kaldı. Hem kentten hem de insanların yakın ilgisinden etkilenip kalma kararı alan Lee, Diyarbakır’da yaşayıp Kore mutfağı açmak için Dicle Üniversitesi Dil Öğretimi Uygulama ve Araştırma Merkezi’nde Türkçe öğreniyor. Hyun Jung Lee, "Diyarbakır’ı çok seviyorum. Türkiye’nin 81 şehri var. 7 il gezmek için geldim. Diyarbakır insanının yüreği çok yumuşak. Diyarbakır sıcak, insanı da çok sıcaktır” dedi.

Haber 03-12-23 15:04

İçmeden önce bir daha düşünün! Bu içecekler saçları döküyor

Uzmanlar günde 50-100 saç teli dökülmesinin normal olduğunu söylüyor. Dünya çapında 56 milyon kişinin saç dökülmesi sorunuyla mücadele ettiği ortaya çıktı. Bu soruna yol açan bir faktör var. Fakat uzmanlar, hemen hemen herkesin sık sık tükettiği bazı içeceklerin kel kalma riskini yüzde 60 oranında artırdığını vurguladı. İşte saç dökülmesine yol açan içecekler...

Haber 29-11-23 12:58

Leke kremleri ne işe yarar? Cilt leke kremi nasıl kullanılır?

Cilt üzerinde oluşan lekeler birçok kişinin güzellik endişelerinden biri haline gelmiştir. Bu lekeler genellikle güneşin zararlı UV ışınlarına maruz kalma, yaşlanma, genetik faktörler, hormonal değişiklikler veya cilt yaralanmaları gibi çeşitli nedenlerden kaynaklanabilir. Ciltte oluşan lekeler bireyin cilt tonuyla uyumlu bir görünüm arayışını etkileyerek öz güveni olumsuz etkileyebilir.

Kadin 25-11-23 17:11

Galatasaray'da Sacha Boey depremi! Görüşmeler sonunda anlaşma sağlanamadı

Galatasaray'ın performansıyla göz dolduran isimlerinden Sacha Boey için yönetim harekete geçti. Sarı-kırmızılı yöneticiler, Fransız oyuncuyla yeni sözleşme yapıp serbest kalma bedelinin 25 milyon euro'ya çıkartılmasını istiyordu. Sacha Boey cephesinden bu isteğe ret cevabı geldi ve görüşmelerde anlaşma çıkmadı.

Spor 25-11-23 14:30

Gülhane Parkı'na nasıl gidilir? Gülhane Parkı nerede, hangi semtte?

İstanbul derin bir geçmişle ve tarihi yapılarla dolu bir şehirdir. Osmanlı İmparatorluğu zamanından kalma birçok eser ve mimari yapı günümüze kadar ulaşmayı başarmıştır. Gülhane Parkı da bunlardan biridir. Gülhane Parkı’nın Topkapı Sarayı’nın bahçesi olması, içinde gül bahçeleri ve koru bulunması dışında Tanzimat Fermanı’nın okunduğu yer olması ile de özel bir yerdir. Hatta bu nedenle Gülhane Hattı Hümayunu olarak da bilinir.

Haber 22-11-23 21:39

Sacha Boey ile Galatasaray arasında gerginlik! Yıldız oyuncuyla bir türlü anlaşma sağlanamıyor

Galatasaray'ın performansıyla göz dolduran isimlerinden Sacha Boey için yönetim harekete geçti. Sarı-kırmızılı yöneticiler, Fransız oyuncuyla yeni sözleşme yapıp serbest kalma bedelinin 25 milyon euro'ya çıkartılmasını istiyordu. Sacha Boey cephesinden bu isteğe ret cevabı geldi ve yıldız oyuncu masadan kalktı.

Spor 21-11-23 08:28

Milyonda bir ihtimaldi... Çift rahimle doğan kadın hamile! İki rahminden de doğum yapacak

Her biri kendi rahim ağzına sahip iki rahim ile doğan Kelsey Hatcher inanılmaz günler geçiriyor. Alabamalı kadın ikiz bebeklerini iki ayrı rahimden dünyaya getirecek. Süreci izleyen doktor yaptığı açıklamada her ikisinde de hamile kalma şansının en az milyonda 1 olduğunu söyledi.

Magazin 20-11-23 12:42

Galatasaray'ın yıldızı Sacha Boey, teklif aldığı dünya devini resmen açıkladı!

Galatasaray'ın performansıyla göz dolduran isimlerinden Sacha Boey için yönetim harekete geçti. Sarı-kırmızılı yöneticiler, Fransız oyuncuyla yeni sözleşme yapıp serbest kalma bedelinin 25 milyon euro'ya çıkartılmasını istiyordu. Sacha Boey cephesinden bu isteğe ret cevabı geldi ve yıldız oyuncu masadan kalkmıştı. Bu gelişmenin ardından Sacha Boey'den açıklama geldi.

Spor 19-11-23 12:50

Mardin'deki bu köy keşfedilmeyi bekliyor! Devletimiz hemen el atsa çok mutlu oluruz

Mardin’in Kızıltepe ilçesi Yurderi köyünde hüküm süren medeniyetlerden kalma tarihi yapılar, turizme kazandırılmayı bekliyor. Köy sakinlerinden Hasan Ortekin, "Keldani Kilisesi, mağaralar ve birçok tarihi yerimiz bulunuyor. Devlet yetkililerimizden buranın keşfedilmesini istiyoruz. Turistik açıdan önemli bir köy. Tarihi konum açısından devletimiz hemen el atsa çok mutlu oluruz." ifadelerini kullandı.

Haber 16-11-23 17:53

Yalnızlık onların kaderi! Herkes onlardan kaçıyor, en talihsiz burçlar belli oldu

Astrologlara göre bazı burçlar diğerlerine oranla daha melankolik ve yalnız kalma eğilimdeler. Onlar, negatif enerjileri baskın geldiğinde ortamdakileri soğutabiliyor. İşte yalnızlık sorunu yaşayan burçlar...

Kadin 16-11-23 09:56

Cilt (Deri) kanseri nedir? Cilt kanseri olduğumu nasıl anlarım?

Cilt kanseri günümüzde giderek artan bir sağlık sorunu haline gelmiştir. Cilt kanseri genellikle güneşin zararlı UV ışınlarına maruz kalma ile ilişkilidir. Cilt kanseri cilt hücrelerinin kontrolsüz bir şekilde büyümesi sonucu ortaya çıkan bir tümörle karakterizedir. Güneş ışınlarına maruz kalma, yanıklar, güneşe uzun süreli maruz kalma gibi faktörler cilt kanseri riskini artırabilir.

Haber 16-11-23 00:07

Beşiktaş'ta Aboubakar sürprizi! Yine mi gidiyor?

Suudi Arabistan kulübü Al-Ittihad, Aboubakar ile ilgileniyor. Suudi Arabistan'a yeniden dönmeye sıcak bakan Aboubakar için Suudi kulübü serbest kalma maddesini ödemeye hazır olduğu iddia edildi.

Spor 15-11-23 09:32