Hidirellez Ne Yapilir Haberleri

Öğretmen atamaları ne zaman? Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin canlı yayında tarih verdi

Öğretmen atamaları ne zaman yapılacak? Yeni öğretmen ataması ile ilgili gelişmeler merakla takip ediliyor. Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, canlı yayında önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Tekin öğretmen atamalarında merakla beklenen tarih için "Kabine toplandıktan sonra Cumhurbaşkanımızın da kararını aldıktan sonra açıklamamızı yapacağız" ifadelerini kullandı.

Egitim 2024-05-01 16:38:57

19 yıldır ne vatandaşlığı ne de kimliği var! Genç kızın hayat hikayesi filmleri aratmıyor

İzmir’de yaşayan 19 yaşındaki Dilan, hayatı boyunca kimliğe ve vatandaşlığa sahip olmadı. Annesi sınır dışı edilen ve babasını hiç görmeyen genç kız, yaşadığı zorlu süreci anlattı. 12 yaşındayken cinsel istismara uğrayan Dilan, 18 yaşına geldiğinde ise devlet yurdundan ayrılmak zorunda kaldı. “Çaresizim, annemin ve babamın hatalarının bedelini ben ödemek istemiyorum” diyen Dilan'ın hikayesi filmleri aratmıyor. İşte detaylar...

Haber 2024-05-01 09:59:31

01 Mayıs 2024 dolar ne kadar oldu, euro ne kadar? 01 Mayıs Çarşamba dolar kaç TL, euro kaç TL?

Son dönemde Dolar ve Euro'da yaşanan değişimler nedeniyle milyonlarca kişi dolar fiyatlarını yakından takip ediyor. 01 Mayıs 2024 dolar ne kadar oldu, euro ne kadar? 01 Mayıs Çarşamba dolar kaç TL, euro kaç TL? Döviz kurundaki en güncel gelişmeleri, Dolar alım ve satım fiyatlarını haberimizden takip edebilirsiniz.

Finans 2024-05-01 09:20:07

Ücretsiz doğal gaz dönemi bitti! Faturalar artık 150 lira daha fazla olacak

Ücretsiz doğal gaz ne zaman sona erecek? Nisan 2023’ten bu yana devam eden ücretsiz doğal gaz desteği için sürenin sonuna gelindi. Yaklaşık 20 milyon haneye verilen 25 metreküplük doğal gaz desteğinin sona ermesi ile faturalarda artık 150 TL’lik aylık destek de sona erecek. Öte yandan Mayıs ayında doğal gaz faturaları için fiyat tarifesi kararı da BOTAŞ tarafından açıklandı. İşte detaylar…

Finans 2024-05-01 08:30:30

Diğer Haber Etiketleri

SON DAKİKA: Altın fiyatları Fed faiz kararını bekliyor: ‘Dengeleri değiştirecek’ diyerek uyardılar: Saat 21.00’de duyurulacak

Son dakika haberi… Altın fiyatları için kritik gün geldi. Ons altın ve gram altın fiyatında yaşanan düşüş sonrası gözler ABD Merkez Bankası Fed faiz kararına çevrildi. Fed faiz kararı bugün saat 21.00’de açıklanacak. Peki altın fiyatları faiz kararı sonrası ne olur? Altın gram fiyatı düşer mi yükselir mi? Piyasa Uzmanı İslam Memiş ve Şirin Sarı dikkat çeken iki değerlendirmede bulundu. Sarı, ‘piyasadaki dengeler değişecek’ derken, Memiş gram altın tahminini açıkladı.

Finans 01-05-24 07:34

Prof. Dr. Naci Görür bu kez o ili işaret etti: ‘Bunları konuşmanın hiç anlamı yok!’

Deprem uyarıları en çok merak edilen Prof. Dr. Naci Görür bu kez Manisa’daki deprem tehlikesi üzerine konuştu. Manisa’nın aktif fay hatları üzerinde kurulduğunu belirten Görür, söz konusu canlı fayların 7 ve üzeri büyüklükte deprem üretme potansiyeline sahip olduğunu söyledi. Görür ayrıca, "Burada deprem olacak mı? Ne zaman olacak? Nasıl olacak? Bunları konuşmanın hiç anlamı yok. Bu bölge er geç depremle sınanacaktır" dedi.

Haber 01-05-24 07:26

Matbaa nasıl yazılır? Matbaa mı matba mı, TDK'ye göre doğru yazılışı nedir?

Pek çok insanın bildiği matbaa sözcüğünün doğru yazılışı ve ne anlama geldiği sıklıkla karıştırılmaktadır. Bunun nedeni ise matbaa kelimesinin Arapçadan dilimize ödünçlenen yabancı kökenli bir sözcük olmasıdır. Bu noktada bu kelimeye yönelik hatalı bilgilerin giderilmesi amacıyla TDK güncel yazım kılavuzlarına başvurulmalıdır. Peki, matbaa nasıl yazılır? TDK’ye göre doğru yazılışı nedir?

Egitim 30-04-24 20:18

Kombin nasıl yazılır? Kombin mi konbin mi, TDK'ye göre doğru yazılışı nedir?

Günümüzde pek çok insanın aşina olduğu kombin sözcüğünün doğru yazılışı ve ne anlama geldiği karıştırılabilir. Bunun nedeni ise kombin sözcüğünün İngilizceden dilimize ödünçlenen yabancı kökenli bir kelime olmasıdır. Dolayısıyla bu tür kelimelere yönelik bilgi eksikliklerinin giderilmesi amacıyla TDK güncel yazım kılavuzlarına başvurulmalıdır. Peki, kombin nasıl yazılır?

Egitim 30-04-24 20:11

MYNET ÖZEL | AK Parti kongreye gidiyor, kabine değişiyor! Değişim isteyenleri nasıl bir kongre süreci bekliyor? MYK’dan neler çıktı?

31 Mart seçimlerinin ardından geçen bir aylık süre zarfında seçimden 2. parti olarak çıkan AK Parti kongreye gidiyor. Bugün yapılan MYK, değişimden önceki son MYK olarak tanımlanıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan, 22 Mayıs'ta MKYK'yı toplayacak. Kabine değişikliği de öne çekiliyor. AK Parti'deki değişim bekleyen grubun rahatsızlığı ne? İşte detaylar...

Finans 30-04-24 17:35

4 aylık enflasyon ile emekli zammı ne olacak? Yeni ipucu o anketten geldi! İşte en düşük emekli maaşı tahmini…

Emekli zammı için enflasyon rakamları belirleyici oluyor. Temmuz zammı bekleyen milyonlarca SSK ve Bağ-Kur emeklisi yüzde 15,05’lik zammı cebine koydu. Emekliye zamda kritik gün ise 3 Mayıs Cuma! 4 Aylık enflasyon ile emekli maaşı tablosu bir kez daha değişecek. Peki en düşük emekli maaşı ne kadar, kaç TL olacak? İşte SSK Bağ-Kur (4a-4b) emekli maaşı zammı için yeni rakamlar…

Finans 30-04-24 14:42

CHP lideri Özel'den 1 Mayıs çıkışı! AYM kararını gösterdi: Taksim'i yasaklamak anayasayı tanımamaktır!

Son dakika haberi: Partisinin grup toplantısında açıklamalarda bulunan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, Taksim Meydanı'nın 1 Mayıs'ta yasaklanmasına tepki gösterdi. Anayasa değişikliği gündemine de atıfta bulunan CHP lideri Özel, bu konuda Anayasa Mahkmesi'nin kararı olduğunu hatırlatarak "Sen mevut anayasaya uymuyorsan, yenisini yapsan ne olur. O yüzden yenisi yapılana kadar eskisine uymak herkesin görevidir." diye konuştu.

Haber 30-04-24 14:15

Bülent Uygun'dan Galatasaray maçı öncesi tüm Sivas'ı tedirgin eden açıklama!

Süper Lig’deki şampiyonluk yarışıyla ilgili konuşan Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, “Sonuçta şampiyonun kim olacağı beni ilgilendirmiyor. Ben kendi takımımla ne kadar başarılı olabilirim ona bakıyorum. Kimin ne olduğu beni çok fazla ilgilendirmiyor. Ya da bizim camiamızı ilgilendirmiyor” dedi.

Spor 30-04-24 13:47

Gökhan Çınar Merve Taşkın'a açık açık sordu! Bedenini göstererek para...

Fenomen Merve Taşkın, Gökhan Çınar’ın Katarsis programına konuk oldu. Çınar müstehcen pozları yüzünden sık sık gündeme gelen Taşkın'a açık açık "Para kazanmanın kolay yolunu insanlara gösterdiğin, bedenini göstererek para kazanmak üzerinden başka insanlara da kötü model örnek olabileceğine dair eleştirilere ne dersin?" diye sordu.

Magazin 30-04-24 10:58

30 Nisan 2024 dolar ne kadar oldu, euro ne kadar? 30 Nisan Salı dolar kaç TL, euro kaç TL?

Son dönemde Dolar ve Euro'da yaşanan değişimler nedeniyle milyonlarca kişi dolar fiyatlarını yakından takip ediyor. 30 Nisan 2024 dolar ne kadar oldu, euro ne kadar? 30 Nisan Salı dolar kaç TL, euro kaç TL? Döviz kurundaki en güncel gelişmeleri, Dolar alım ve satım fiyatlarını haberimizden takip edebilirsiniz.

Finans 30-04-24 09:20

TV yayın akışı 30 Nisan 2024 Salı! Bugün kanallarda ne var? Show, TV8, NOW, Kanal D, Star TV, ATV, TRT 1 yayın akışı...

30 Nisan 2024 Salı günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı televizyon seyircileri tarafından merakla araştırılıyor. 30 Nisan Salı Bahar, Ben Bu Cihana Sığmazam, Kara Bela, Mehmed: Fetihler Sultanı, Hava Muhalefeti ve Survivor All Star 2024 programları ekrana gelecek. Peki, Show TV, Kanal D, TV8, ATV, STAR TV, TRT 1 , NOW yayın akışı nasıl? İşte 30 Nisan Salı 2024 TV yayın akışı...

Trend 30-04-24 07:27

Rüzgârlı Tepe dizisinin sezon final tarihi belli oldu!

Kanal 7’nin kısa sürede çok sevilen günlük dizilerinden olan Rüzgârlı Tepe’nin ne zaman sezon finali yapacağı belli oldu.

Magazin 29-04-24 17:47

Eşini öldürüp intihar etti! Yakınlarından şoke eden 'uyuşturucu' iddiası: 'Alıp içeri atmış olsalar...'

Manisa'da Hamza Demirkıran (24), eşi Buse Demirkıran'ı (23) av tüfeğiyle vurup öldürdükten sonra aynı silahla intihar etti. Demirkıran'ın uyuşturucu bağımlısı olduğunu söyleyen dayısı Vahdettin Cambaz (48), "Metamfetamin kullanıyordu. Ne yaşadıysa çocuk, ailesi uyurken yanında bebek varken gelip vuruyor. Artan bu uyuşturucu belası millettin başına bela oldu. Daha çok canlar yanmadan, yetkililer buna bir çare bulsunlar. Şikayet ediyoruz, alıp içeri atmış olsalar bu olay yaşanmayacaktı" dedi.

Haber 29-04-24 14:59

18 kilo altını olduğunu söylemişti! Kobra Murat Zeynep Bastık'ın doğum gününe gitti... Bakın ne kadar kazandı

Geçtiğimiz günlerde doğum gününü kutlayan Zeynep Bastık partiye Kobra Murat'ı davet etti. Birlikte eğlendikleri dans ettikleri görüntüler sosyal medyada gündem olurken Kobra Murat partiden kazandığı ücreti açıkladı.

Magazin 29-04-24 12:22

Araç sahibi olmak isteyenleri üzecek haber: Son 22 yılın zirvesinde! Taşıt kredisi faizi fırladı! Aylık taksit tutarı dudak uçuklattı

Araç sahibi olmak veya aracını değiştirmek isteyenleri üzecek haber. Taşıt kredilerinde faiz oranları yükseldi, son 22 yılın zirvesi görüldü. Aylık taksit ödemeleri ise cep yakıyor. 400 bin TL taşıt kredisinin aylık taksit tutarı ne kadar? İşte detaylar...

Finans 29-04-24 10:01

29 Nisan 2024 dolar ne kadar oldu, euro ne kadar? 29 Nisan Pazartesi dolar kaç TL, euro kaç TL?

Son dönemde Dolar ve Euro'da yaşanan değişimler nedeniyle milyonlarca kişi dolar fiyatlarını yakından takip ediyor. 29 Nisan 2024 dolar ne kadar oldu, euro ne kadar? 29 Nisan Pazartesi dolar kaç TL, euro kaç TL? Döviz kurundaki en güncel gelişmeleri, Dolar alım ve satım fiyatlarını haberimizden takip edebilirsiniz.

Finans 29-04-24 09:20

Dolar ve Euro güne nasıl başladı? 29 Nisan 2024 güncel fiyatlar, dolar ve Euro kaç para?

Küresel piyasalar ABD'den gelecek veriler, enflasyon rakamları ve Fed'in faiz kararına odaklanmışken dolar ve Euro 29 Nisan 2024 sabahına nasıl başladı? Dolar ve Euro ne kadar?

Finans 29-04-24 09:15

Arka Sıradakiler'in Özge'siydi... Sevda Dalgıç son görüntüsüyle şaşırttı! Bakın şimdi ne yapıyor

2007 senesinde Fox TV'de ekrana gelen Arka Sıradakiler dizisinde Özge karakterini canlandıran Sevda Dalgıç, seneler içindeki değişimi ile görenleri şaşırttı. Geçtiğimiz gün Nişantaşı'nda görüntülenen Dalgıç şu anda sağlıklı yaşam ve beslenme eğitimi verdiğini açıkladı.

Magazin 29-04-24 09:12

1 buçuk milyona sıfır araç aldı! Daha 1000 KM'yi görmeden başına gelmeyen kalmadı: Ne bayi ne distribütör şimdi telefonlarına çıkmıyor

Sıfır araba aldığı için sevinen Uğur Çalışkan başına gelenlere inanamadı. Aracı bin kilometreyi görmeden 5 kere arıza yaptı. Üstelik bu arıza neredeyse canına mal oluyordu. Aracının değiştirilmesini isteyen Çalışkan bir kez daha hayal kırıklığı yaşadı. İşte talihsiz sürücünün yaşadıkları...

Finans 29-04-24 08:49

Altın fiyatları için geri sayım başladı, son 2 gün! Yatırımcıların gözü kritik kararda, en ufak sinyal bile yansıyacak: Gram altın, çeyrek altın bugün ne kadar?

Altın fiyatları Fed kararına odaklandı. Fed, 1 Mayıs 2024 Çarşamba günü faiz kararını açıklayacak. Faiz kararı sonrası altın fiyatları de etkilenecek. Fed'in faiz kararı öncesi 29 Nisan 2024 Pazartesi günü gram altın, çeyrek altın fiyatları ne kadar?

Finans 29-04-24 08:45

Serenay Sarıkaya'dan sonra Hasan Can Kaya... Cem Yılmaz daha fazla dayanamadı

Serenay Sarıkaya'nın göğüs dekoltesine gönderme yaptığına dair günlerce gündemde olan Cem Yılmaz'ın Hasan Can Kaya yorumu da çok konuşuldu. Cem Yılmaz'ın bu sefer de paylaşımları Hasan Can Kaya'ya gönderme olarak algılanınca komedyen bakın ne paylaştı.

Magazin 29-04-24 07:51

Manchester City ne yapsa liderliğe oturamıyor!

İngiltere Premier Lig'de Manchester City, deplasmanda Nottingham Forest'ı 2-0 yendi.

Spor 28-04-24 20:58

8 ayda 20 kilo vermişti! Bergüzar Korel 'Bahar detoksu'nu paylaştı... Yumurtanın içine bakın ne koydu

Ünlü oyuncu Bergüzar Korel 8 ayda 20 kilo vererek eski fiziğine kavuşmuştu. Formunu korumak için diyetisyenle beslenmeye devam eden Korel 'bahar detoksu' yapıyor. Korel formunu nasıl koruduğunu da takipçileriyle paylaştı.

Magazin 28-04-24 13:32

ABD'de pandemi paniği! Bilim insanlarının eli kolu bağlı... İlk vaka görüldü: 'Çok geç olabilir...'

ABD'deki süt inekleri arasında ilk kez 25 Mart'ta bildirilen H5N1 kuş gribi salgını şu anda sekiz eyalette en az 33 sürüye yayıldı. Geçtiğimiz hafta, piyasada satılan sütlerde virüsün genetik kanıtı ortaya çıktı. Federal yetkililer süt tedarikinin güvenli olduğunu söylese de bu son gelişme, salgının gerçekte ne kadar yaygın olduğuna dair rahatsız edici soruları gündeme getiriyor. Bilim insanları konuyla ilgili 'ellerinin kollarının bağlı' olduğunu ifade ederken, virüs bir insana bulaştı bile..

Haber 28-04-24 11:23

Hasan Can Kaya Cem Yılmaz'a 'Veteran komedyen' deyince gündem oldu! Hülya Avşar'dan yorum: Öyle demek istememiştir

Cem Yılmaz ve Hasan Can Kaya arasında yaşanan ‘veteran komedyen’ polemiği sosyal medyada günlerdir gündemde. Hülya Avşar'a bu konu sorulunca Avşar bakın ne yanıt verdi.

Magazin 28-04-24 11:10

İslam Memiş, Altın için beklenen müjde geldi! diyerek duyurdu! Makas kapanacak, daha ucuza alabileceğiz

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in altın ithalatına yönelik sözleri gündem oldu. Altın fiyatları altın ithalatı yasağının kaldırılmasının ardından nasıl etkilenecek? Yasağın kaldırılması ne anlama geliyor? İşte detaylar...

Finans 28-04-24 11:06

Uzun zamandır ortalarda yoktu! Sertab Erener'in son haline yorum yağdı: 'Ne Sertab kalmış ne de Erener'

Bir süredir ekranlardan uzak olan Sertab Erener, 'Mecbursun' klibiyle geri döndü. Erener'in klibindeki son hali herkesi şaşırttı. Ünlü şarkıcının estetikle değişen yüzüne sosyal medyada 'Ne Sertab kalmış ne de Erener' yorumları yağdı.

Magazin 28-04-24 10:15

Dünyaca ünlü fizikçiler Fethiye'de buluştu, 2 derece daha artarsa geri dönüş yok diye uyardı!

Nobel Ödüllü İngiliz bilim insanı Geoffrey Levermore, Muğla'nın Fethiye ilçesinde dünyadaki ünlü fizikçilerin katıldığı 9'uncu Uluslararası Süperiletkenlik Manyetizma Konferansı (ICSM2024) ve 2'nci Uluslararası Kuantum Malzemeleri ve Teknolojileri Konferansı'nda (ICQMT2024) konuşma yaptı. Levermore, "Eğer dünyanın sıcaklığı gelecekte 2 derece daha artarsa hakikaten biz ne olacağını tam olarak bilmiyoruz ve bir daha geri dönüşü olmayan bir noktaya geleceğiz." dedi.

Haber 28-04-24 09:51

Fenerbahçe - Beşiktaş derbisi sonrası spor yazarları ne dedi? İki takım hakkında dikkat çeken değerlendirmeler: 35 puanlık farkı doğrulayan derbi

Trendyol Süper Lig'in 34. haftasında ezeli rakipler Fenerbahçe ve Beşiktaş karşılaştı. Sarı-lacivertliler sahadan 2-1'lik skorla galip ayrılarak puanını 89'a yükseltirken Galatasaray ile arasındaki puan farkını tekrar 4'e indirdi. Kadıköy'de oynanan dev derbide Fenerbahçe'nin gollerini 30. dakikada Michy Batshuayi, 69. dakikada İrfan Can Kahveci atarken, Beşiktaş'ın tek golünü 82. dakikada Cenk Tosun kaydetti. Derbi sonrası Fenerbahçe spor yazarlarından tam not aldı.

Spor 28-04-24 09:42

Kaya Çilingiroğlu’nun eski eşi Feraye Tanyolaç'ın Boğaz'ın yanı başındaki evinin kirasını duyanları şaşırttı! Ev sahibi mahkemeye başvurdu! Bakın ne kadar istiyor

Demet Akalın'ın aldığı kiradan sonra şimdi de Kaya Çilingiroğlu'nun eski eşi Feraye Tanyolaç'ın ödediği kira gündeme geldi. Tanyolaç'ın ev sahibi kiracısının ödediği paraya isyan ederek mahkemeye başvurdu.

Magazin 28-04-24 09:01

'Annem pavyonda çalışıyordu...' diyerek itiraf etti! Esra Ezmeci çok şaşırdı! 'Kardeşimin babası kocammış'

Klinik psikolog ve yazar Esra Ezmeci'nin Beyaz TV'de yayınlanan 'Yeni Baştan' programının itiraf köşesinde yine şaşırtan bir olay gündeme geldi. Annesinin yıllar önce pavyonda çalıştığını söyleyen Dersu Hanım 'Kardeşimin babası kocammış' deyince Esra Ezmeci ne diyeceğini bilemedi. Programdaki o anlar sosyal medyanın gündemine oturdu.

Magazin 27-04-24 15:47

'Aniden ortaya çıktığını fark ettim' Gökyüzünde görür görmez telefona sarıldı! İnsanı andıran cisim... İzleyenler şaşkına döndü

Muş’un Varto ilçesi semalarında akşam saatlerinde insan şeklini andıran bir cisim görüntülendi. Cismin ne olduğu bilinmezken cismin videosu ise izleyenleri şaşkına çevirdi. O anları kaydeden vatandaş "Akşam saat 17.00 sularında merada hayvanlarımı otlatırken havada bir cismin aniden ortaya çıktığını fark ettim. Bu cisim, insan şeklinde siyah bir cisimdi" dedi.

Haber 27-04-24 15:31

Bir türlü verilemeyen inatçı kiloların sebebi bu olabilir! İhmal edilirse vücuda çok fazla zararı var

İnatçı fazla kilolar bazen can sıkıcı olabiliyor. Bir türlü verilemeyen kilolar hakkında konuşan Endoüroloji Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Prof. Dr. İsmet Yavaşcaoğlu, "Gittikçe kilo alma, ne yaparsa yapsın kilo verememe, tansiyon yüksekliği, arada çarpıntı, aniden yüzün kızarması gibi belirtiler, böbrek üstü bezlerden kaynaklanıyor olabilir." dedi.

Kadin 27-04-24 15:16

İlkokul, ortaokul ve lise müfredatı değişiyor! İntegral dönemi sona erdi: İşte çok konuşulan 'matematik' detayı

Milli Eğitim Bakanlığı okullardaki müfredatta değişikliğe gidiyor. Taslağı dün açıklanan metin için 1 hafta görüş bildirme süresi bulunuyor. Müfredatta en çok konuşulan konu ise matematikte integralin kaldırılması oldu. Peki yeni müfredatla ne amaçlandı? İntegral'e neden yer verilmedi? İşte merak edilen soruların yanıtları.

Haber 27-04-24 15:08

1 bardak kola içtiğinizde vücudunuzda neler oluyor neler! İşte 1 saat içinde olanlar

Kola, dünya genelinde en popüler içeceklerden biridir. Ancak, bir bardak kola içmenin vücudumuzda ne gibi etkiler yarattığı konusu pek bilinmez. Bir bardak kola içtiğinizde vücudunuzda neler oluyor? İşte içtiğiniz andan itibaren bir saat boyunca yaşananlar ve bu içeceğin vücut üzerindeki etkileri...

Kadin 27-04-24 09:54

'Kim, ne taktı' derdine son! Düğünlerde takılan altınlar, paralar için yakın takip: Sayfa sayfa not alma dönemini bitirecek uygulama

Düğünlerin, nikâh törenlerinin vazgeçilmez bir parçası takı merasimidir. Öyle ki bazıları için çok büyük önem taşıyor. "Kim, ne taktı?" diyerek sayfa sayfa not alan bile var. Ancak yeni bir uygulama çıktı. Yazılım mühendisi bir genç, "Takı Takip" uygulamasını geliştirdi. İşte haberin detayları…

Finans 27-04-24 08:53

Mayıs ayının en şanslı burçları açıklandı: O tarihlere dikkat! Talih kapıları ardına kadar açılıyor

Astroloji, insanların yaşamlarını etkileyebilecek fırsatları ve zorlukları keşfetmeye yardımcı olan eski bir bilimdir. Mayıs ayının en şanslı burçları açıklandı. Bu astrolojik bilgiler doğrultusunda birçok kişi önündeki önlerindeki fırsatları değerlendirebilir ve kararlarını buna göre şekillendirebilir. Talih kapılarının açılacağı bu tarihlerde, mayıs ayının şanslı burçlarının sizin için ne getireceğini öğrenmek istiyorsanız haberimize göz atabilirsiniz.

Kadin 27-04-24 08:46

SON DAKİKA: Emekli zammında ‘formül’ tartışması! SGK Uzmanı İsa Karakaş, ‘Hükümetin elinde bir çıkmaz var’ diyerek anlattı (SSK, Bağ-Kur en düşük emekli maaşı ne kadar olacak?)

Son dakika: Temmuz zammı ile emekli maaşları bir kez daha artacak. 16 milyon kişi 6 aylık enflasyon oranında emekli zammı alacak. En düşük emekli maaşı ve emekli kök maaş düzenlemesi ile milyonların geliri yükselecek. Merkez Bankası’ndan zam oranı için ipucu gelirken SGK Başuzmanı İsa Karakaş ise emekliye zam formülünü açıkladı. İşte SSK, Bağ-Kur emekli maaşı zammı haberinin detayları...

Finans 27-04-24 08:08

TV yayın akışı 27 Nisan 2024 Cumartesi! Bugün kanallarda ne var? Show TV, TV8, Kanal D, Star TV, NOW, ATV yayın akışı...

27 Nisan 2024 Cumartesi günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı televizyon seyircileri tarafından merakla araştırılıyor. 27 Nisan 2024 Cumartesi akşamı Güldür Güldür Show, Üç Kız Kardeş, Kardeşlerim, K-9, Gönül Dağı, Korkma Ben Yanındayım ve Survivor All Star 2024 programları kıyasıya rekabet edecek. Peki, Show TV, Kanal D, TV8, NOW, ATV, STAR TV, TRT 1, TV8 yayın akışı nasıl?

Trend 27-04-24 07:34

Gonca Vuslateri anne oldu! Kızına bakın ne isim koydu

Geçtiğimiz ay Levent isimli sevgilisiyle dünyaevine giren ünlü oyuncu Gonca Vuslateri anne oldu. Güzel haberi Başak Sayan duyurdu.

Magazin 27-04-24 07:24

Kıskançlık cinayeti! Sevgilisini sokak ortasında katletti, sonrasında bakın ne yaptı

Muğla'nın Marmaris ilçesinde Ali İhsan Kaya (38), sokakta tartıştığı kız arkadaşı İlknur Çetin'i (35) bıçaklayarak öldürdü. Polisteki ifadesinde cinayeti kıskançlık nedeniyle işlediğini söyleyen Kaya, tutuklandı. Kaya'nın cinayetin ardından kaldığı aparta dönüp kıyafetini değiştirdikten sonra dışarıya çıktığı belirlendi. İşte detaylar...

Haber 26-04-24 14:59

Büyükekşi ilk kez açıkladı! Ali Koç, Bakan Bak'a ne dedi? 'Aday olacak mısınız?' sorusunu da böyle yanıtladı

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi kamuoyundaki tartışmalar devam ederken dikkat çeken bir çıkışa imza attı. Riyad'da oynanamayan Süper Kupa Finali'yle ilgili konuşan Büyükekşi, maç öncesinde Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un, Spor Bakanı Osman Aşkın Bak'a U-19'la takımıyla çıkacaklarını söylediğini belirtti. İşte ses getiren açıklamalar...

Spor 26-04-24 11:01

Altın fiyatlarında rüzgar terse döndü, üst üste düşüşler yaşamıştı, yeniden yükselişte! İslam Memiş kritik seviyeleri açıkladı! '1 Mayıs'a kadar... '

Altın fiyatlarında ibre terse döndü, birkaç gündür düşüşte olan altın yükselmeye başladı. Analistler, ABD Merkez Bankası'nın (Fed) enflasyonla mücadelede politika alanının daraldığına yönelik korkuların varlık fiyatları üzerinde etkili olduğunu belirterek, para piyasalarındaki fiyatlamaların da bankanın ilk faiz indirimine yönelik toplantıyı yılın son çeyreğine doğru ötelemeye devam ettiğini ifade etti. 26 Nisan Cuma günü gram altın, çeyrek altın ne kadar?

Finans 26-04-24 10:40

26 Nisan 2024 dolar ne kadar oldu, euro ne kadar? 26 Nisan Cuma dolar kaç TL, euro kaç TL?

Son dönemde Dolar ve Euro'da yaşanan değişimler nedeniyle milyonlarca kişi dolar fiyatlarını yakından takip ediyor. 26 Nisan 2024 dolar ne kadar oldu, euro ne kadar? 26 Nisan Cuma dolar kaç TL, euro kaç TL? Döviz kurundaki en güncel gelişmeleri, Dolar alım ve satım fiyatlarını haberimizden takip edebilirsiniz.

Finans 26-04-24 09:20

Merkez Bankası kararı sonrası yüzde 60'a dayandı: 1 milyon TL'nin getirisi dudak uçuklattı, işte banka banka faiz oranları!

Merkez Bankası dün faiz kararını açıkladı. Banka, politika faizini yüzde 50'de sabit bırakırken TL mevduatı destekleyecek adım geldi. 1 milyon TL'nin 3 aylık mevduat faizinde getirisi kaç para oldu? Bankalardaki faiz oranları ne kadar oldu, hangi banka ne kadar faiz veriyor? İşte güncel liste...

Finans 26-04-24 08:53