Ingiltere Championship Haberleri

Ozan Tufan, Hull City'i ipten aldı! Sunderland karşısında 1 puanı son anlarda getirdi...

Spor haberleri: İngiltere Championship'te 23. hafta mücadelesinde Hull City ile Sunderland karşı karşıya geldi. Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City, MKM Stadyumu'nda oynanan müsabakadan 1-1'lik beraberlikle ayrıldı. Ev sahibi Hull City'nin golünü oyuna 71. dakikada dahil olan Ozan Tufan kaydetti.

Spor 17-12-2022 20:27

'Shota Arveladze'nin istifası kabul edilmedi!' Hull City'de Acun Ilıcalı kararını verdi...

İngiltere Championship'te geride kalan 11 haftada sadece 3 galibiyet alabilen ve 11 puanla 20. sırada yer bulan Hull City'de kazan kaynıyor. Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu İngiliz kulübünde teknik direktör Shota Arveladze'nin geleceği tartışma konusu olurken, flaş bir iddia gündeme geldi. Gürcü teknik direktörün istifasını Ilıcalı'ya sunduğu öne sürüldü. Acun Ilıcalı'nın ise Shota'ya verdiği cevap ve aldığı karar ortaya çıktı. İşte detaylar...

Spor 18-09-2022 15:00

Acun Ilıcalı maç bitmeden stadı terk etti! Hull City puan almayı bile unuttu! Swansea deplasmanında da kayıp...

İngiltere Championship'te 11. hafta mücadelesinde Swansea ile Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City takımı karşı karşıya geldi. Swansea.com Stadyumu'nda oynanan müsabaka, ev sahibi ekibin 3-0'lık üstünlüğüyle sonuçlandı. Bu skorun ardından Hull City, üst üste 4. mağlubiyetini aldı. Öte yandan kulübün sahibi Acun Ilıcalı, maç bitmeden stadı terk etti.

Spor 17-09-2022 16:33

Hull City, Premier Lig'i kafaya koydu! Norwich'i devirip, liderlik koltuğuna oturdular...

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu ve teknik direktörlüğünü Shota Arveladze'nin yaptığı Hull City, İngiltere Championship'in 3. haftasında Norwich City'i konuk etti. Kadrosuna yaptığı takviyelerle dikkat çeken İngiliz ekibi, Norwich'i 2-1 mağlup etti ve liderliğe yükseldi.

Spor 13-08-2022 20:00

Ingiltere Championship

Ingiltere Championship Hakkındaki Haberler Mynet'te. Ingiltere Championship Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.