Iokbs Kac Dakika Haberleri

SON DAKİKA | İçişleri Bakanlığı duyurdu: Ankara Emniyet Müdürlüğü'nde 3 isim görevden uzaklaştırıldı! Ayhan Bora Kaplan detayı

Son dakika haberi: İçişleri Bakanlığı, Ankara İl Emniyet Müdür Yardımcısı, Ankara İl Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürü ve Müdür Yardımcısı'nın görevlerinden uzaklaştırıldıklarını duyurdu. Bakanlığın açıklamasında, Ankara’da bir suç örgütü ile ilgili gündeme gelen iddiaların açıklığa kavuşturulması ve soruşturmanın zarar görmemesi için bu 3 ismin görevden uzaklaştırıldığı belirtildi. Ayhan Bora Kaplan davasıyla ilgili sosyal medyada yer alan iddialar gündem olmuştu.

Haber 2024-05-09 17:25:01

Yarın 81 ilde okullar tatil mi? MEB'den açıklama geldi... Müdür cinayeti sonrası öğretmenler karar almıştı

Son dakika haberi: Okullar 10 Mayıs cuma günü (yarın) tatil mi diye merak edilirken, Milli Eğitim Bakanlığı'ndan açıklama geldi. MEB'den yapılan açıklamada söz konusu tatil iddiaları yalanlandı. İstanbul'da okul müdürü İbrahim Oktugan'ın okuldan atılan öğrenci tarafından öldürülmesi sonrası bazı sendikalar yurt genelinde yarın için protesto kararı almıştı.

Egitim 2024-05-09 15:54:07
meb

Merkez Bankası enflasyon tahminini yükseltti! Emekli ve memur zammı tablosunda ibre yukarı yönlü! İşte olası yeni zam oranları...

Son dakika haberi... Merkez Bankası Başkanı Fatih Karahan bugün enflasyon sunumunda yıl sonu enflasyonda tahminlerini yüzde 38'e yükseldi. Enflasyon tahminin yükselmesi temmuzda zam bekleyen emeklilerin de hesabını değiştirdi. Beklentilerdeki oranlar gerçekleşirse emekli ve memur maaşlarında yeni zam oranları ne olacak?

Finans 2024-05-09 14:13:08

SON DAKİKA: Yeni randevu sistemini Sağlık Bakanı Fahrettin Koca duyurdu!

Son dakika haberi: Sağlık Bakanı Koca, hastane randevusunun bir gece önce onaylanmasını gerektiren Onaylı Randevu Sistemine, 13 Mayıs Pazartesi günü başlanacağını açıkladı. Hastanelerdeki yeni randevu sisteminde randevusu olan hasta önceki gün saat 20:00'ye kadar onay vermek durumunda kalacak.

Haber 2024-05-09 13:41:09

SON DAKİKA | Antalya'da faciadan dönüldü! Uçağın ön tekeri patladı, burun üstü iniş yaptı

Son dakika haberi: Corendon Havayolları’nın 9H-TJF tescilli Boeing 737 uçağının Köln - Alanya Gazipaşa inişinde ön tekeri patladı. Tekerin patlaması sonrası uçak ön dikme üzerine indi. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, konuya ilişkin açıklamada bulundu. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu da, sosyal medya hesabından konua ilişkin açıklama yaptı. İşte detaylar...

Haber 09-05-24 12:30

Yeni mülakat sisteminin taslağındaki ilk detaylar belli oldu! Öğretmen atamalarında yeni dönem…

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, öğretmen atamalarındaki yeni dönemle ilgili bilgi verdi. Yeni mülakat sisteminin taslağındaki ilk detaylar belli oldu. Bu taslağa göre, mülakatlar 45 dakika sürecek ve kamera ile kayıt altına alınacak. İşte tüm detaylar!

Haber 09-05-24 11:56

SON DAKİKA: 500 ve 1000 TL'lik banknot açıklaması! Merkez Bankası Başkanı: Gerekli adımları atacağız

Son dakika haberi... 500 ve 1000 TL'liklerin geleceğini iddiasına Merkez Bankası Başkanı Fatih Karahan yanıt verdi. Karahan, "Tedavüldeki kupür kompozisyonunun değişimlerini de dikkate alıyoruz. Analizler sonucunda ihtiyaç görülürse gerekli adımları atacağız." dedi.

Finans 09-05-24 11:44

SON DAKİKA | Kayseri'de feci kaza! Yolcu otobüsü şarampole uçtu: Yaralılar var

Son dakika haberi: Kayseri-Niğde yolu İncesu ilçesi yakınlarında şehirlerarası yolcu otobüsü şarampole uçtu. Kazada yaralılar olduğu öğrenildi.

Haber 09-05-24 11:30

SON DAKİKA: Merkez Bankası Fatih Karahan duyurdu! Yıl sonu enflasyon tahmini değişti! 'Kesinlikle izin vermeyeceğiz'

Son dakika... Merkez Bankası yıl sonu enflasyon beklentisini açıkladı. Merkez Bankası Başkanı Fatih Karahan, yılın ikinci enflasyon raporunu açıkladı. Karahan, "Enflasyon beklentilerinde kalıcı bir bozulmaya kesinlikle izin vermeyeceğiz" dedi. 2024 yıl sonu enflasyon tahminini yüzde 38’e güncellendi.

Finans 09-05-24 10:37

Doların gözü saat 10.30'da! Merkez Bankası açıklaması öncesi son durum

Dolar fiyatları ile ilgili son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. Sabah saatlerine 32,26 TL'den başlayan Dolar/TL kurundaki hareketleri anlık olarak takip eden vatandaşlar ve yatırımcılar "Dolar ne kadar oldu? Dolar kaç TL?" sorularına yanıt arıyor. (9 Mayıs 2024 güncel döviz kuru, dolar, euro fiyatları...)

Finans 09-05-24 09:33

Son dakika | Merakla bekleniyordu! ÖSYM duyurdu, ALES sonuçları açıklandı: İşte 2024 ALES sonuçları öğrenme ekranı...

Son dakika haberi: Merakla beklenen 2024 ALES/1 sonuçları açıklandı. ÖSYM'den açıklama geldi. ALES sonuçları nereden, nasıl öğrenilir? İşte detaylar...

Egitim 08-05-24 15:20

Son dakika | İYİ Partililer o sözleri ayakta alkışladı! Müsavat Dervişoğlu ilk konuşmasında esti gürledi: Karşınızda bizi bulacaksınız

Son dakika haberi: Meral Akşener'den koltuğu devralan, İYİ Parti'nin çiçeği burnunda genel başkanı Müsavat Dervişoğlu TBMM'de ilk grup toplantısında kürsüye çıktı. Dervişoğlu konuşmasına İYİ Parti'den ayrılanlara ses getirecek bir çağrı yaparak başladı. Konuşmasında yeni anayasa tartışmalarına geniş yer ayıran Dervişoğlu'nun sözlerinin ayakta alkışlandığı anlar toplantıya damgasını vurdu.

Haber 08-05-24 10:57

Son dakika | İstanbul Havalimanı'nda faciaya ramak kala! Uçak gövdesi üzerine iniş yaptı: Yüreklerin ağza geldiği anlar kamerada

Son dakika haberi: İstanbul Havalimanı'nda güpegündüz facianın eşiğinden dönüldü. İniş takımı açılmayan kargo uçağı tehlikeli bir iniş yaptı. Panik dolu anlar kameraya yansıdı. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı olayın nedenini ve detaylarını paylaşan bir açıklama yayımladı. Olay sonrası kazanın yaşandığı 16R pisti geçici süreliğine hava trafiğine kapatıldı.

Haber 08-05-24 09:38

SON DAKİKA | AFAD duyurdu! Elazığ’da 3.9 büyüklüğünde deprem

Son dakika haberi: AFAD verilerine göre Elazığ’ın Sivrice ilçesinde 3.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Haber 08-05-24 09:30

SON DAKİKA | DEM Parti bürosuna silahlı saldırı! 14 mermi isabet etti

Son dakika haberi: Şanlıurfa’nın Birecik ilçesinde DEM Parti bürosuna silahlı saldırı gerçekleştirildi. Saldırıda büronun camlarına 14 adet mermi isabet ettiği öğrenildi. Polis ekipleri, saldırıyı gerçekleştiren kişi ya da kişilerin belirlenmesi için çalışma başlattı. Şanlıurfa Valiliği silahlı saldırıyla ilgili bir açıklama yaptı. Açıklamada, faillerin yakalanması için çalışmaların yürütüldüğü belirtildi.

Haber 08-05-24 09:05

SON DAKİKA: Motorin ve benzine indirim geldi! Akaryakıt fiyatları tabelada değişti (8 Mayıs Çarşamba güncel benzin-mazot-LPG fiyatları)

Son dakika haberleri… Akaryakıt fiyatları başta benzin ve motorin olmak üzere araç sahiplerinin gündeminde yer almaya devam ediyor. 15 Mayıs’ta başlayacak tek fiyat dönemi öncesinde sevindiren akaryakıt indirimi bugün itibarıyla tabelalara yansıdı. Benzin litre fiyatı 1,37 TL, motorin (mazot) litre fiyatları ise 1,24 TL geriledi. 8 Mayıs 2024 Çarşamba güncel akaryakıt fiyatları ne kadar, kaç TL? İşte İstanbul, Ankara ve İzmir benzin litre fiyatı ve mazot fiyatı…

Finans 08-05-24 08:57

Son dakika! Başakşehir'de işçi yatakhanesinde korkutan yangın! Çok sayıda ekip sevk edildi

Son dakika haberi: Başakşehir’de şantiyeye ait işçilerin kaldığı bir yatakhanede yangın çıktı. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Ekiplerin yangına müdahalesi sürüyor.

Haber 07-05-24 16:01

Son dakika | Feci olayda 9 kişi hayatını kaybetmişti! Gaziantep'teki kazada flaş gelişme

Son dakika haberi: Gaziantep'in İslahiye ilçesinde 9 kişinin yaşamına mal olan feci kazayla ilgili yeni gelişme yaşandı. Minibüsle çarpışan beton mikserinin sürücüsü Mehmet Göğüş tutuklandı.

Haber 07-05-24 14:59

Son dakika | Adaylık iddialarına son noktayı koydu! Özgür Özel, Ey Mehmet Şimşek diyerek yüklendi

Son dakika haberi: CHP lideri Özgür Özel, Devlet Bahçeli ile görüşmesinin hemen ardından Mecliste grup toplantısında görüşmeden detayları payaştı. Yeni KDV artışları yapılacağını öne süren Özel "Mehmet Şimşek vatandaşın cebine yeniden el atmak üzere" dedi. Şimşek'e IMF üzerinden yüklenen Özel, "Ey Mehmet Şimşek, IMF'in hayaleti hep yoksulun üzerinde dolaşıyor, şu gulyabaniyi biraz da zenginlere götür be kardeşim!" diye konuştu. Özel'in adaylık çıkışı da çarpıcıydı.

Finans 07-05-24 14:23

SON DAKİKA | İYİ Parti'den istifa eden Bahadır Erdem CHP'ye katıldı! Rozetini Özel taktı

Son dakika haberi: İYİ Parti'den istifa eden Bahadır Erdem, CHP'ye katıldı. İYİ Parti'nin 31 Mart 2024'te yapılan yerel seçimlere tek başına girme kararı almasının ardından partiden ayrılan Bahadır Erdem'e rozetini CHP lideri Özgür Özel bizzat taktı.

Haber 07-05-24 13:57

SON DAKİKA | Lisede dehşet! Okuldan atılan öğrenci okul müdürüne kurşun yağdırdı

Son dakika haberi: Eyüpsultan’da yabancı uyruklu öğrenci, liseden atılmasından sorumlu tuttuğu okul müdürü İbrahim Oktugan’a silahla 5 el ateş etti. Odasında uğradığı silahlı saldırı sonucu ağır yaralanan okul müdürü hastaneye kaldırılırken, olay yerinden kaçan şüpheli polis ekipleri tarafından yakalandı.

Haber 07-05-24 13:35

SON DAKİKA: İl Spor Güvenlik Kurulu'ndan Galatasaray-Fenerbahçe derbisine az bir zaman kala deplasman seyircisi kararı!

Son dakika... Galatasaray ile Fenerbahçe derbisinin oynanmasına kısa bir süre kala İl Spor Güvenlik Kurulu'ndan kritik bir karar geldi. Buna göre, RAMS Part'ta oynanacak mücadelede 2 bin 400 sarı-lacivertli taraftar takımlarını desteklemek üzere tribünlerdeki yerini alabilecek.

Spor 07-05-24 12:16

SON DAKİKA | Fahrettin Koca açıkladı! MHRS'de yeni düzenlemenin ayrıntıları 9 Mayıs'ta belli olacak

Son dakika haberi: Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Merkezi Hekim Randevu Sistemi'nde (MHRS) yeni düzenlemeye ilişkin, 9 Mayıs Perşembe günü bir basın toplantısı yapılmasının planlandığını belirtti. Bakan Koca, "Bu perşembe tüm basın mensuplarımızı bekliyoruz. Kapsamlı bir değerlendirme yapacağız. Sağlık sistemimizi ve sağlık yönetiminin koordinasyonu konusunda tüm adımları birinci elden duyacaksınız" dedi.

Haber 07-05-24 12:12

CHP lideri Özel, TBMM'de Bahçeli'yi ziyaret etti! Görüşme sonrası açıklama yapılmadı

CHP lideri Özgür Özel, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi Meclis'teki makamında ziyaret etti. Görüşme yaklaşık 45 dakika sürdü. Bahçeli görüşmenin ardından, "Açıklamayı sayın Genel Başkan yapacak" ifadelerini kullandı.

Haber 07-05-24 12:04

Altın fiyatlarında jeopolitik gerilim alarmı! Uzman isim uyardı, beklentileri açıkladı: 'Bu seviyeler orta ve uzun vadede...' (7 Mayıs gram altın, çeyrek altın ne kadar?)

Altın fiyatlarında son dakika... Orta Doğu'da jeopolitik gerilimler yeniden tırmandı.İsrail ordusu, Refah bölgesine kara saldırısı başlatarak Gazze'nin Mısır'a açılan sınır kapısının Filistin tarafını ele geçirdiğini duyurdu. Jeopolitik gerilimlerin ardından altın fiyatlarının yönü ne oldu? 7 Mayıs Salı Günü gram altın, çeyrek altın ne kadar oldu?

Finans 07-05-24 09:54

Benzin ve motorin indiriminde rakam belli oldu! Bu gece değişiyor (7 Mayıs Salı güncel akaryakıt fiyatları)

Akaryakıt fiyatları için son dakika gelişmesi yaşandı. Araç sahipleri dikkat! Hem benzin fiyatı hem de motorin fiyatları bu gece yarısından itibaren değişiyor. Peki 7 Mayıs 2024 Salı güncel akaryakıt fiyatları ne kadar, kaç TL? İşte İstanbul, Ankara ve İzmir benzin litre fiyatı ve mazot fiyatı…

Finans 07-05-24 09:46

Son dakika: İsrail ordusu Refah’a girdi! Sınır kapısının Gazze tarafını ele geçirdiler…

İsrail, Hamas'ın ateşkesi kabul etmesinden saatler sonra Refah'ta askeri operasyona başladı. İsrail ordusu, Gazze’nin Refah bölgesine kara saldırısı başlatarak Mısır’la olan sınır kapısının Gazze tarafını ele geçirdiğini duyurdu.

Haber 07-05-24 09:23

MEB duyuracak! Bakan Tekin’den son dakika ‘mülakat’ açıklaması geldi! Öğretmen ataması bugün belli oluyor...

Kamuya öğretmen ataması ile ilgili beklenen gün gelse de tartışmalar devam ediyor. Atama sayısı ve branş dağılımı bugün belli olacak ama MEB, mülakat konusunda geri adım atmıyor. Öğretmen adayları ise AK Parti’nin daha önce vermiş olduğu ‘mülakatı kaldıracağız’ sözlerini hatırlatıyor. Bakan Tekin de mülakat hakkındaki görüşlerini bugün bir kez daha açıklayarak mülakatın olacağını vurguladı. Verdiği ‘profesör’ örneği ise dikkat çekti...

Egitim 07-05-24 07:46

SON DAKİKA | Haydarpaşa açıklarında yük gemisi karaya oturdu, boğaz trafiği askıya alındı

Son dakika haberi: İstanbul Haydarpaşa Mendireği önlerinde makine arızası yapan ALEXIS isimli 229 metre boyundaki yük gemisinin karaya oturması nedeniyle İstanbul Boğazı'nın gemi trafiği çift yönlü askıya alındı. Geminin kurtarılması için kurtarma ekiplerinin yönlendirildiği bildirildi.

Haber 07-05-24 06:58

Hamas ateşkesi kabul etti! İsrail Savaş Kabinesi, Refah’ta saldırılara devam kararı aldı! ABD'den açıklama geldi

Son dakika haberi: Hamas Hareketi Siyasi Büro Başkanı İsmail Heniyye, Katar ve Mısır'a, Gazze Şeridi'nde ateşkes anlaşmasına ilişkin önerilerini onayladığını bildirdi. Ateşkes teklifinin detayları da ortaya çıktı. Ancak bu açıklamanın ardından İsrail Savaş Kabinesi, Refah’ta saldırılara devam kararı alırken, Refah şehrinin doğusunu yoğun bir şekilde bombaladığı belirtildi. ABD yönetiminden ise " İsrail'in Refah'a kara saldırısı düzenlemesini desteklemiyoruz" açıklaması geldi.

Haber 06-05-24 19:42

Milli muharip uçak KAAN ikinci kez gökyüzü ile buluştu! 14 dakika havada kaldı

Türkiye'nin en önemli teknoloji projelerinden Milli Muharip uçak KAAN, ikinci uçuşunu başarıyla tamamladı. KAAN, 14 dakika havada kalarak, 10.000 feet irtifa ve 230 knot hıza ulaşmayı başardı.

Haber 06-05-24 17:16

SON DAKİKA | Irak'ın kuzeyine hava harekatı! 16 terörist etkisiz hale getirildi

Son dakika haberi: MSB, Irak'ın kuzeyindeki Hakurk, Metina ve Gara bölgelerinde tespit edilen, aralarında sözde yöneticilerin de olduğu 16 PKK'lı teröristin hava harekatıyla etkisiz hale getirildiğini duyurdu.

Haber 06-05-24 16:59

Son dakika | YSK, 31 Mart seçimlerinin kesin sonuçlarını açıkladı: Bu belediyelerde seçimler yenilenecek

Son dakika haberi: Yüksek Seçim Kurulu (YSK) Başkanı Ahmet Yener, 31 Mart'taki Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nin kesin sonuçlarını açıkladı. Buna göre bazı seçimlerin yenileneceği belediyeler ve bu belediyelerdeki yeni seçim tarihi belli oldu.

Haber 06-05-24 15:37

Son dakika | Erdoğan'dan 'ihanet' çıkışı! Serzenişler artıyor, farkındayız deyip rest çekti: Artık çok daha kararlı şekilde üzerine gideceğiz

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Erdoğan, son dönemde kamu mallarıyla ilgili tartışılan serzenişlere gündeme getirdi. "Kamu malına el uzatmak bizim nazarımızda ihanete eş değerdir. Tespit ettiğimiz tüm eksiklerin, hataların, varsa ihanetlerin üzerine inşallah bundan sonra çok daha kararlı şekilde gideceğiz" mesajını verdi.

Haber 06-05-24 15:03

SON DAKİKA | Okuldan atılan kız öğrenci silahla liseyi bastı! Dehşet anları kamerada

Son dakika haberi: Mardin’in Kızıltepe ilçesinde devamsızlık ve disiplin cezaları nedeniyle okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, elinde silahla okulu bastı. Okulun kapısına dayanan kız öğrenci kapıya tekmeler atıp içeri girmeye çalıştı. Havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. O anlar cep telefonu kamerasına yansıdı. İşte o görüntüler...

Haber 06-05-24 14:24

SON DAKİKA | Gaziantep’te feci kaza! TIR, yolcu minibüsünü biçti: Çok sayıda ölü ve yaralı var

Son dakika haberi: Gaziantep’in İslahiye ilçesinde tır, çarpıştığı yolcu minibüsünü biçti. Kazada ilk belirlemelere göre 9 kişi hayatını kaybetti, çok sayıda kişi ise yaralandı. Ölenlerden 4’ünün öğrenci olduğu belirtildi. Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, kazaya ilişkin İslahiye Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından adli soruşturma başlatıldığını belirtti.

Haber 06-05-24 13:43

Emekli zammında yeni tablo! Mehmet Şimşek ve Vedat Işıkhan sınırı belirledi: En düşük emekli maaşında 2 formül

Son dakika: Bağ-Kur SSK emekli zammı Temmuz ayında bir kez daha artacak. Ocak ayında yüzde 49,25 zam alan emekliler için 4 aylık enflasyon da şimdiden netleşti. Memur emeklisinin de 4 aylık enflasyon farkı ortaya çıktı. Şimdi gözler emekli kök maaş ve en düşük emekli maaşı düzenlemelerine çevrildi. İşte en düşük emekli maaşı tahmini ve SGK emekli maaşı hesaplama tablosu…

Finans 06-05-24 13:14

SON DAKİKA | İsrail ordusu Gazze'nin güneyindeki mahalleleri boşaltıyor

Son dakika haberi: İsrail Devlet Televizyonu KAN, İsrail ordusunun, Refah'ın doğusunda İsrail sınırı yakınındaki bazı mahalleleri boşaltmaya başladığını duyurdu.

Haber 06-05-24 08:45

Son dakika: AKARYAKITA İNDİRİM geliyor! Benzin ve motorinde kararlar peş peşe geldi: Önce indirim sonra tek fiyat (6 Mayıs Pazartesi güncel benzin-mazot-LPG fiyatı)

Son dakika haberleri… Benzin ve motorin fiyatları EPDK kararı ile 15 Mayıs sonrasında tek tarife dönemine geçiyor. Ancak öncesinde araç sahiplerini sevindirecek bir başka gelişme daha yaşandı. Akatyakıt fiyatları yarın gece yarısından itibaren değişecek. Çifte indirim yolda. 6 Mayıs 2024 benzin motorin (mazot) fiyatları ne kadar, güncel akaryakıt fiyatları kaç TL? Benzin litre fiyatı, motorin litre fiyatı ve otogaz fiyatı kaç para? İşte detaylar…

Finans 06-05-24 08:36

Son dakika | Sibergözde teker teker yakalandılar! İnternette vatandaşı dolandıranlara bir darbe daha

Son dakika haberi: Sanal alemde siber suçlarla vatandaşı dolandıran 51 kişi yakalandı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya "SİBERGÖZ-38" operasyonlarının detaylarını duyurdu.

Haber 06-05-24 08:15

SON DAKİKA | İstanbul Boğazı’nda gemi trafiği çift yönlü ve geçici olarak askıya alındı

Son dakika haberi: Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü (KEGM), dümen arızası yapan kargo gemisi nedeniyle İstanbul Boğazı’nda gemi trafiğinin çift yönlü ve geçici olarak askıya alındığını duyurdu.

Haber 06-05-24 07:03

Son dakika| Van'da 3.9 büyüklüğünde deprem! Derinliği...

Van'ın Tuşba ilçesinde 3.9 büyüklüğünde deprem oldu. Deprem, 7 kilometre derinliğinde meydana geldi.

Haber 05-05-24 23:14

Hakim Ziyech yıldızlaştı, Galatasaray Sivasspor'u 6-1 mağlup etti! Sarı-Kırmızılılar 35 yıl sonra bir rekoru daha kırmayı başardı

Son dakika... Süper Lig'de şampiyonluğun en büyük adayı Galatasaray 35. hafta mücadelesinde sahasında Sivasspor'u konuk etti. Tam 7 golün kaydedildiği mücadelede Sarı-Kırmızılılar rakibini 6-1 mağlup ederken 35 yıl sonra bir rekoru daha kırmayı başardı. İşte detaylar...

Spor 05-05-24 20:53

Son dakika | Yaz gelirken kar sürprizi! İstanbul'un yanı başı beyaza büründü; Meteoroloji 18 il için sarı alarm verdi

Son dakika haberi: Yaz mevsimi yaklaşırken Türkiye'de kar sürprizi yaşandı. Uludağ'da beyaza büründü. Meteoroloji Genel Müdürlüğünden 18 il için sarı kodlu uyarı geldi. Ayrıca 9 kentte bugün ve yarın yağmur ve kar yağışı bekleniyor. İşte son dakika hava durumu uyarılarıyla meteoroloji açıklamaları...

Haber 05-05-24 10:48

İlk sefer gerçekleşti! İstanbul-Sivas arası 7 saate düştü: İstanbul'dan göçü başlattık

İstanbul-Sivas Yüksek Hızlı Tren Hattı seferlerinin ilki Sivas'a gerçekleştirildi. 483 yolcu kapasitesine sahip seferin süresi, İstanbul-Sivas arası 7 saat 18 dakika, Sivas-İstanbul yönünde ise 7 saat 8 dakika sürecek.

Finans 05-05-24 08:41

SON DAKİKA: Arda Güler'in takımı Real Madrid, Barcelona'nın Girona'ya mağlup olmasıyla bitime 4 hafta kala La Liga şampiyonluğunu ilan etti!

Son dakika... İspanya La Liga'nın 34. hafta mücadelesinde Barcelona Girona'ya 4-2 mağlup olurken, Cadiz'i 3-0 ile geçen Real Madrid ligin bitimine 4 hafta kala şampiyonluğunu ilan etti. İşte detaylar...

Spor 04-05-24 21:36

3-0 kazanılan Cadiz maçında 65 dakika sahada kalmıştı! Ancelotti'den Arda Güler için çok ilginç açıklama... Gençlere süre vermek için burada değilim

Real Madrid Cadiz engelini 3 golle geçerek şampiyonluğa bir adım daha yaklaşırken Carlo Ancelotti karşılaşmanın ardından dikkat çeken açıklamalarda bulundu. İşte o sözler...

Spor 04-05-24 20:49

Arda Güler'in ilk 11 başladığı mücadelede Real Madrid şampiyonluk meşalesini yaktı!

İspan La Liga'da heyecan 34. hafta mücadeleleri ile sürüyor. Haftanın dikkat çeken maçında Real Madrid sahasında Cadiz'i 3-0 mağlup ederken, Arda Güler 65 dakika sahada kaldı. İşte detaylar...

Spor 04-05-24 19:15

Son dakika! Edanur'un ölümüyle ilgili yeni gelişme: 4 İBB çalışanı hakkında gözaltı kararı

Son dakika: 5 yaşındaki Edanur'un çukura düşerek hayatını kaybetmesiyle ilgili 4 İBB çalışanı hakkında gözaltı kararı verildi. 3 kişi yakalandı.

Haber 04-05-24 16:03