Kira Tespit Davasi Haberleri

Ayağı bağlı, halıya sarılı halde bulunan cansız bedenin kimliği tespit edildi! 'Ben öldürmedim ama öldüreni tanıyorum'

Büyükçekmece'de balıkçıların bulduğu ayağı zincirle bağlı ve halıya sarılı cansız bedenle ilgili yeni gelişme yaşandı. Cansız bedenin 24 yaşındaki Sedef Güler'e ait olduğu ve ailesinin kayıp ihbarı yaptığı belirlendi. Olayla ilgili gözaltına alınan bir kişi ise, "Cinayeti ben işlemedim ama yardım ettim. Öldüreni de tanıyorum" dedi.

Haber 2024-06-08 13:17:38

Kirada yüzde 25 sınırı kalksa bile... 'O artışları yapamazlar' diyerek açıkladı! Sözleşmedeki detaya dikkat çekti

Konutta yüzde 25 kira sınırının uzatılmayacak olması kiracıları düşündürdü. Avukat Ali Onar kiracıların paniğe kapılmaması gerektiğini, ev sahiplerinin kafasına göre artış yapamayacağını söyledi. Onar eskisi gibi yıllık enflasyon ortalamasına göre tavan artışın belirleneceğini belirtip “Yüzde 100 - 200 gibi artışlar yapılamaz. Kira sözleşmelerinde böyle hüküm olsa dahi bu sözleşme geçersiz. Bir tavan miktarı belirlenmiştir. Yasa, kiracıyla ev sahibi arasında makul denge sağlamak istemekte” dedi.

Finans 2024-06-08 12:12:03

Bir ilin sağlını böyle hiçe saydılar! Birçok kasapta ele geçirildi: Çukurlara gömülerek imha edildi

Adıyaman'da ele geçirilen etler vatandaşların sağlığının nasıl görmezden gelindiğini gözler önüne serdi. Kaçak et ihbarıyla harekete geçen ekipler 3 kasapta tüberkülozlu et tespit etti. Etler iş makineleriyle kazılan çukurlara gömülerek imha edildi.

Haber 2024-06-08 10:04:27

5 büyükbaşta 'şap' hastalığı tespit edildi! O ilçede kurban satışı yasaklandı

İzmir'in Seferihisar İlçesi'nde 5 büyükbaşta 'şap' hastalığı tespit edilmesinin ardından yetkililer harekete geçti. 10 kilometrelik alanda kurban satışı yasaklandı. Urla İlçe Tarım ve Orman Müdürü Mehmet Fatih Yıldız konuyla ilgili bilgi verdi.

Haber 2024-06-08 08:07:50

Bankadan kredi çekemeyenleri böyle ağlarına düşürdüler! Galerici görünümüyle...

Kırşehir’de paraya ihtiyacı olan ve bankadan kredi çekemeyen vatandaşlara araç satışı adı altında veya sahip oldukları firmalar üzerinden fatura kestirdikleri ve ticaret süsü vererek suçu örtmeye çalıştıkları tespit edilen 4 kişi, jandarma ekipleri tarafından 5 aylık takip sonucu düzenlenen ’Galericiler-2’ operasyonuyla yakalandı. Şahıslar tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Haber 07-06-24 17:20

'Denize girmek sağlığa zararlı olabilir' Aşırı artışlar artık sık! O tehlikeye dikkat çekti

Yapılan bir araştırmada, Marmara Denizi'nde aşırı alg (Red-tide) olayının daha sık görülmeye başladığı tespit edildi. Prof. Dr. Melek İşinibilir Okyar bu olaya neden olan bazı türlerin güçlü doğal toksinler ürettiğini ve bunların bazılarının daha büyük organizmalar için tehlikeli olabileceğini vurguladı. Balık ve çeşitli organizmaların ölümlerine neden olabileceğini belirten Okyar, bu algler görüldüğünde denize girmenin insan sağlığını olumsuz yönde etkileyebildiğine işaret etti.

Haber 07-06-24 11:31

Şırnak'ta kaçak elektrik operasyonu! Müezzin cami hoparlöründen öyle bir şey söyledi ki...

Dicle Elektrik, Şırnak'ın İdil ilçesinde yüzde 85 oranında kaçak elektrik kullanıldığını belirledi. Şırnak İl Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerle Açma köyüne giden Dicle Elektrik ekipleri hiç beklemedikleri bir olayla karşılaştı. Köye giden ekiplerin yolu kesilip köye girişleri engellenmeye çalışıldı. Ayrıca köydeki müezzin, ekiplerin kaçak elektrik kullananları tespit çalışmalarını baltalamak için cami hoparlöründen "kapınızı açmayın" uyarısında bulundu.

Haber 07-06-24 10:46

Ortaköy'deki lüks evine ödediği kira ile gündemdeydi... Selen Görgüzel'den şaşırtan iddia: 'Uyurken evime...'

Hamdi Alkan’ın eski eşi şarkıcı Selen Görgüzel yaptığı paylaşımlar ve sahne tarzlarıyla sık sık gündeme geliyordu. Görgüzel bu kez farklı bir konu ile gündeme geldi. Ev sahibi ile sorunlar yaşayan ünlü şarkıcı sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla dikkat çekti. Ünlü isim, 'Ev sahibim gürültü yaptığımı iddia ederek uyurken evime polis gönderdi' diyerek Adalet Bakanlığı'na seslendi.

Magazin 07-06-24 10:22

Salgın hastalık paniği büyüyor: Temas ile bulaşıyor, vaka sayısı giderek artıyor! Kaynağı tespit edilemedi

İngiltere Sağlık Güvenliği Ajansı (UKHSA) ülkede, "escherichia coli (koli basili)" bakterisinin neden olduğu bir salgın bulunduğunu ve yıl sonuna kadar vaka sayısının 1500'e yükselebileceğinin tahmin edildiğini bildirdi.

Haber 07-06-24 07:52

Ev sahipleri 1 Temmuz'u bekliyor: Kirada yüzde 25 tartışması: Fiyatlarda 'denge' detayı!

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in kira zammında yüzde 25 sınırı düzenlemesinin uzatılmayacağı sinyalini vermesinin ardından 1 Temmuz sonrası için hazırlıklar da başladı. Yüzde 25 sınırının kaldırılmasını bekleyen ev sahiplerinin boş dairelerini kiralamaya başlayacağı düşünülüyor. Gayrimenkul Yatırımcıları Derneği (GYODER) Başkanı da kirada yüzde 25 sınırının kaldırılmasının fiyatları nasıl etkileyeceğini anlattı.

Finans 06-06-24 11:29

Euro 2024 öncesi A Milli Takım'a kötü haber! Maça devam edememişti... Ozan Kabak kadrodan çıkarıldı

Euro 2024 öncesi İtalya ile oynanan hazırlık maçında sakatlanan Ozan Kabak'tan kötü haber geldi. TFF, Ozan Kabak'ın sağ diz ön çapraz bağlarında yırtık tespit edildiğini ve Euro 2024 geniş kadrosundan çıkarıldığını açıkladı.

Spor 05-06-24 14:40

Ortaköy'deki lüks evine 20 bin TL kira veriyordu! Selen Görgüzel'e mahkemeden şok

Hamdi Alkan’ın eski eşi şarkıcı Selen Görgüzel bu sefer de ev sahibiyle yaşadığı sorunlarla gündemde. Şarkıcı havuzlu lüks sitede aylık 20 bin liraya oturduğu Ortaköy’deki evinden mahkeme kararıyla çıkartılıyor. İşte detaylar...

Magazin 05-06-24 09:49

İstanbul’da evler boş kaldı! Günler sonra bitecek: ‘Tansiyon artıyor…’ diyerek uyardılar

Ev sahibi ve kiracılar dikkat! Kirada zam sınırının bitmesine kısa bir süre kala emlak sektörü temsilcilerinden uyarı geldi. İlanlarda en çok boş konutun İstanbul'da görüldüğünü kaydeden uzmanlar, kira fiyatlarının 1 Temmuz sonrasında düşmesini beklemediklerini dile getirdi. 'Tansiyon artıyor' diyerek dikkat çeken verileri paylaştılar.

Finans 05-06-24 08:59

Caner Özyurtlu Türkiye'yi terk etti! Kira sözleri sosyal medyada damga vurdu: Hayatımda ilk defa barınma garantim oldu

Oyuncu ve senarist Caner Özyurtlu kariyeri ve sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiriyor. Özyurtlu, konuk olduğu bir programda hayatıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Yunanistan'a taşındığını söyleyen oyuncu, hayatında ilk defa barınma garantisi olduğunu ve artık komünist olduğunu ifade etti.

Magazin 04-06-24 16:45

Cenazesinde bir anda dirildi! 74 yaşındaki kadın herkesi şoke etti: Bu çok sıra dışı bir durum

Amerika Birleşik Devletleri'nin Nebraska bölgesindeki bir bakımevinde 74 yaşındaki Constance Glantz'ın öldüğü açıklandı. Bakımevinde kalan kadının ölümünden sonra ailesi cenaze işlemlerini başlattı. Cenaze töreni sırasında 74 yaşındaki kadının aniden dirilmesi ve hayatta olduğunu tespit edilmesi herkesi şaşkına çevirdi.

Trend 04-06-24 13:22

Alkol aldı, cami cami gezip Kur'an-ı Kerim'leri yırttı

Eskişehir'de alkol aldıktan sonra girdiği iki camide 'Kur’an-ı Kerim'leri yırtan Muhammed Enes S. (25), gözaltına alındı. Sağlık kontrolünden geçirilen şüphelinin 1.81 promil alkollü olduğu tespit edildi.

Haber 04-06-24 13:20

Lüks aracıyla gece mahalleyi birbirine kattı! Hiçbir şey olmamış gibi gitti evine uyudu

Üsküdar Maruf Sokak'ta oturanlar gece 03.30 sıralarında dışarıdan gelen yüksek sesle irkildi. Pencereden bakanlar lüks bir aracın yüksek hız yapıp park halindeki otomobillere vurduğunu gördü. Olayı çıkaran kadının hiçbir şey olmamış gibi evine gidip uyuduğu tespit edildi. Alkollü ve ehliyetsiz kadın gözaltına alınırken de taşkınlık çıkardı.

Haber 04-06-24 12:58

Detay vermedi ama yeni çalışmayı duyurdu! Hepsinin kapısını çalacak… 5 yıl sonra da 10 yıl sonra da satılsa yüzde 40’a kadar vergi…

Hazine ve Maliye Bakanlığı, vergilendirmede daha adaletli ve dengeli bir modeli yaşama geçirmek için yasa değişikliği üzerinde çalışıyor. Bu kapsamda Maliye, kira gelirleri, gayrimenkul satışındaki vergi istisnaları gibi bir dizi konuda önemli düzenlemeleri yaşama geçirmeye hazırlanıyor.

Finans 04-06-24 09:09

Yozgat'ta çok sayıda köpek kimyasal madde kullanılarak öldürüldü! Valilik açıklama yaptı: 'Suç duyurusunda bulunuldu'

Yozgat’ın Azizli Mahallesi'nde 20’den fazla sokak köpeği ölü olarak bulundu. Yapılan incelemede köpeklerin kimyasal madde kullanılarak öldürüldüğü ve toplu olarak bölgeye atıldığı tespit edildi. Yozgat Valiliği, çok sayıda köpeğin ölü bulunmasıyla ilgili Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunulduğunu bildirdi.

Haber 03-06-24 23:20

Antalya Belediye başkanının makam aracına cam bardak fırlatıp sileceğine zarar vermişti! Şüpheli gözaltına alındı

Antalya'nın Finike ilçesinin Belediye Başkanı CHP'li Mustafa Geyikçi'nin makam aracına geçen cumartesi gecesi belediye hizmet binası önünde park halindeyken zarar verildi. Güvenlik kameralarından yapılan incelemenin ardından olayın şüphelisi B.K. gözaltına alındı. Üzerine cam bardak fırlattığı aracın sileceğine zarar veren şüphelinin kendisini de yaraladığı ve kanını makam aracına sürdüğü tespit edildi. Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi, kınadığı olayın takipçisi olacaklarını belirtti.

Haber 03-06-24 18:36

Kayıp öğrencinin şüpheli ölümü! Cansız bedeni, evinin yakınındaki binanın otoparkında bulundu

İzmir'in Buca ilçesinde, dünden beri haber alınamayan denizcilik lisesi öğrencisi Hasan Hüseyin Kaynak'tan acı haber geldi. 16 yaşındaki öğrenci, yakınları tarafından evlerine 400 metre mesafedeki bir binanın otoparkında ölü bulundu. Vücudunda morluklar tespit edilen Kaynak'ın cenazesi, kesin ölüm nedeninin tespiti için otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi.

Haber 03-06-24 17:27

Bakan Şimşek'ten kira artış oranı açıklaması! Çalışmamız yok

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Son dönemde vatandaşın belini büken enflasyon problemi konusunda Bakan Şimşek, bütün aktörlerin sabırlı olmasını, enflasyonun yakında kalıcı olarak düşeceğini ifade etti. Ayrıca kiralarda %25 artış sınırı düzenlemesiyle ilgili de Bakan Şimşek, "Bunu uzatacak bir düzenleme yapmazsak zaten ortadan kalkıyor; şu anda bir düzenleme yapma çalışmamız yok." dedi.

Haber 03-06-24 16:07

İstanbul'da korkutan rapor! İBB tarama test sonuçlarını paylaştı: Kendi ağırlığını bile taşıyamayacak bina sayısı 1556

Dün sabah saatlerinde Küçükçekmece'de çöken binanın ardından akıllara yeniden 'binalar depreme hazır mı?' sorusu geldi. İBB bugün binalara yapılan hızlı tarama testinin sonucunu paylaştı. Ortaya çıkan rakamlar İstanbul'daki acı gerçekle bir kez daha yüzleştirdi. 1556 binanın kendi yükünü bile taşıyamayacak durumda olduğu tespit edildi.

Haber 03-06-24 15:43

Enes Ünal, A Milli Takım'ın EURO 2024 kadrosundan çıkarıldı

EURO 2024'e hazırlanan A Milli Takımımızda dün yapılan antrenmanda sakatlanan ve ayak başparmağında kırık tespit edilen Enes Ünal, aday kadrodan çıkarıldı.

Spor 03-06-24 13:52

Son dakika | Haziran ayı kira artış oranı belli oldu! Kritik ay öncesi son rakamlar geldi

Son dakika haberi: TÜİK'in enflasyon verilerini açıklamasıyla haziran ayı kira artış oranı da belli oldu. Konutlarda yüzde 25 kira zam sınırı 1 Temmuz itibarıyla sona erecek. İş yerlerindeki artış oranı ise haziran itibarıyla yüzde 62,51 olarak belirlendi.

Finans 03-06-24 10:37

Ev sahibi ile kiracı sokak ortasında birbirine girdi! 'Burayı kan gölüne çeviririm'

Kağıthane’de ev sahibi bir adam, 5 ay önce evini kiraya verdiği kişiden yakında evlenecek olan oğlu için son 3 ay kira almamak şartıyla evini boşaltmasını istedi. Teklifi kabul eden kiracı, 3 ay sonra ev sahibini oyalayarak evden çıkmayınca ortalık karıştı. Sokağa taşan kavga kameralara yansırken, silahla gelen ev sahibinin küçük oğlunun “burayı kan gölüne çeviririm” diye bağırdığı anlar şoke etti. İşte o görüntüler...

Haber 03-06-24 10:30

Günlerdir kayıptı! Cansız bedeni bulundu

Küçükçekmece'de boş bir arazide piknik yapanlar tarafından erkek cesedi bulundu. Silahla vurulmuş şekilde bulunan kişinin yapılan incelemesinde polis, cesedin günlerdir kayıp olan Furkan Ç.’ye(25) ait olduğunu tespit etti.

Haber 03-06-24 06:10

MSB duyurdu: 16 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi

Milli Savunma Bakanlığı (MSB) tarafından yapılan açıklamada, Irak’ın kuzeyindeki Hakurk ve Metina bölgelerinde tespit edilen 14 PKK’lı terörist ile Suriye’nin kuzeyindeki Fırat Kalkanı bölgesinde belirlenen 2 PKK/YPG’li teröristin etkisiz hale getirildiği duyuruldu.

Haber 02-06-24 12:09

Batık gayrimenkul devine 585 milyon dolar ceza!

Çin'de batık gayrimenkul şirketi Evergrande'ye 585 milyon dolar para cezası verildi. Çin Menkul Kıymetler Düzenleme Komisyonundan (CSRC) dün yapılan açıklamada, Hengda Gayrımenkul Grubu'nun aldatıcı bilançolarla usulsüz borç tahvili çıkardığının tespit edildiği bildirildi.

Finans 02-06-24 10:16

MSB duyurdu: 6 PKK/YPG'li terörist etkisiz hale getirildi!

Milli Savunma Bakanlığı (MSB) tarafından yapılan açıklamada, Zeytin Dalı bölgesinde tespit edilen 6 PKK/YPG'li teröristin etkisiz hale getirildiği ifade edildi.

Haber 01-06-24 14:54

5 yıllık şikayete Türk hekim son verdi! Sağlığına kavuşan Kırgız kadın: Türk hekimlerinin elleri altın

Kırgızistan’ın başkentinden Antalya’ya karın ağrısı şikayetiyle gelip yumurtalıklarında tümör tespit edilen Kırgız hasta, başarılı bir ameliyat sonrası sağlığına kavuştu. Tedavisinin ardından yüzü gülen 71 yaşındaki Khaırrınısa Razıeva, doktorunu Kırgızlara özgü olan “Elleri altın” sözüyle tanımladı.

Kadin 01-06-24 14:53

Milli Takım'a üzücü haber! Enes Ünal sakatlandı

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Bournemouth'un formasını terleten milli futbolcu Enes Ünal, sakatlığı sebebiyle A Milli Takım kadrosundan çıkartıldı. Yapılan açıklamada Ünal'ın sol ayak baş parmağında kırık tespit edildiği ifade edildi.

Spor 01-06-24 11:32

Sakarya’da halkı sokağa döken koku! AFAD ekipleri harekete geçti…

Sakarya’nın Erenler ilçesinde halkı sokağa döken bir koku yayıldı. Koku üzerine şikayetler artınca AFAD ekipleri devreye girdi. Valilik yaptığı açıklamada “İlk belirlemelere göre halk sağlığını tehlikeye düşürmeyecek bir koku tespit edilmiştir. 25 kişilik ekip oluşturulmuş ve kokunun kaynağı ivedilikle araştırılmaya başlanılmıştır” ifadelerini kullandı.

Haber 01-06-24 07:15

'Yakından bakıp incelediğimizde...' İlk defa görüntülendi! 'Çok heyecan verici'

Tunceli’de 8 yıl önce tespit edilen kurbağa alt türü ‘Neurergus Strauchii Munzurensis’in bir alt türü daha görüntülendi.

Haber 31-05-24 14:36

Kiracısı ev sahibi 1 Temmuz'u bekliyor! Yüzde 60'ı boş... Kiralarda düşüş yaşanır mı?

Ev sahipleri ve kiracıların gözü 1 Temmuz'da yüzde 25 kira zam sınırı için verilecek kararda. Yüzde 25 zam sınırı kaldırılır mı? Kaldırılırsa kira fiyatları nasıl etkilenir? Piyasadaki ilanlardan konutların yüzde 60'a yakınını boş konut ilanları oluşturuyor.

Finans 31-05-24 08:34

Cesedini tanınmaz hale getirmişti! Sır cinayet 18 yıl sonra aydınlatıldı! Katil en yakın arkadaşı çıktı

Kütahya'da 2006 yılında öldürüldükten sonra toprağa gömülmüş olarak bulunan ve kimliği tespit edilemeyen erkek cesedin, aynı yıl Eskişehir’de kaybolan Erhan Kübra’ya ait olduğu ortaya çıktı. Zanlının öldürdüğü arkadaşının başını ezerek tanınmaz hale getirmeye çalıştığı belirlendi. Eskişehir Cinayet Büro Amirliği'nde oluşturulan özel ekip, 18 yıllık cinayetin zanlısının Kübra’nın en yakın arkadaşı A.K. olduğu belirlendi. Katil zanlısı A.K. ile ona yardım ettiği öne sürülen Y.Ş. gözaltına alındı.

Haber 30-05-24 19:56

Renk değişimini fark edenler ihbarda bulundu! Sebebi ortaya çıktı

İzmit Körfezi’nde geçen günlerde yaşanan renk değişimi Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından araştırıldı. Alınan numunelerin TÜBİTAK laboratuvarlarında yapılan incelemesinde, renk değişiminin sebebinin fitoplankton çoğalmasından kaynaklandığı tespit edildi. Özellikle ilkbahar aylarında havaların da ısınması ile birlikte deniz suyunun renginin kısa süreli olarak kırmızı veya kahverengiye dönmesinin normal olduğu belirtilirken insan ya da su canlılarının sağlığına zararının olmadığı öğrenildi.

Haber 30-05-24 15:31

1 milyar doların üstünde haksız kazanç! Bakan Yerlikaya duyurdu: 127 gözaltı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya sosyal medyadan yaptığı açıklamada, "Ankara merkezli 21 ilde 'Smart Trade Coin' isimli sözde kripto varlık alım/satım platformu üzerinden 'Sıfır Risk İle Yüksek Kazanç' vaadiyle nitelikli dolandırıcılık suçunu işleyen şahıslara yönelik 'SİBERGÖZ-42' operasyonları düzenlendi. 1 milyar dolar haksız kazanç elde ettiği tespit edilen ve uluslararası dolandırıcılık eylemi gerçekleştiren 127 şüpheli yakalandı." ifadelerini kullandı.

Haber 30-05-24 11:13

Pendik'te 4 ayrı çöp konteynerinde parçalanmış ceset bulunmuştu! Korkunç detaylar ortaya çıktı: Önce boğdu, sonra parçaladı

Pendik’te 79 yaşındaki Nihat Salih’in 4 ayrı çöp konteynerinde parçalanmış cesedi bulundu. Olayla ilgili gözaltına alınan Bilal D. sevk edildiği mahkemede tutuklanarak cezaevine gönderildi. Kan donduran olayla ilgili korkunç detaylar ortaya çıktı. Suçlamaları kabul etmeyen şüphelinin evinde bulunan bir balta üzerinde, ölen Nihat Salih’in DNA’sı bulundu. Şüphelinin Bilal D.’yi önce boğduğu daha sonra baltayla parçalara ayırarak çöp konteynerlerine attığı tespit edildi. İşte detaylar...

Haber 30-05-24 09:59

Rekabet Kurulu kararını verdi: Beyaz et sektöründeki 4 firmaya 1,2 milyar lira rekabet cezası

Beyaz et sektöründeki 4 firmaya 1,2 milyar lira rekabet cezası verildi. Rekabet Kurulu Başkanı, "Rekabete aykırı uygulamaları tespit edilen firmalara Rekabetin Korunması Hakkında Kanun kapsamında ağır idari para cezaları uyguladık ve uygulamaya devam ediyoruz" açıklamasını yaptı.

Finans 29-05-24 12:37

Hepsi boş bekletiliyordu: 1 Temmuz'dan sonra sayıları artacak! Kira sözleşmesinde 11'inci yıl detayı

Yüzde 25 kira zam sınırının 1 Temmuz itibarıyla bitecek olması ile artışta TÜFE hesaplamasına geri dönülecek. Emlak sektörü temsilcileri sınırın sona ermesinin ardından boş tutulan evlerin de piyasaya arz edilmesini bekliyor.

Finans 29-05-24 09:22

Türkiye'ye gelen 20 ton etten bakteri çıktı! Gıda zehirlenmelerinin başrolü 'salmonella' iddiası doğrulandı

Daha önce yurt dışında çoğunlukla çocuklarda görülüp paniğe yol açan salmonella bakterisi Türkiye'ye gelen 20 ton ette tespit edildi. CHP Genel Başkan Yardımcısı Erhan Adem'in iddiası üzerine Et ve Süt Kurumu'ndan açıklama geldi. 'Salmonella bakterisi nedir' sorusunun yanıtı yeniden merak edilmeye başlarken Türkiye'deki salmonella vakası için atılacak adım da belli oldu.

Haber 29-05-24 08:57

Sokak ortasında 'açım' diyerek kendini kesti, mal varlığı şoke etti!

Ankara'dan ailesiyle Bolu’ya gelen Levent Ü. (39), ev bulamadığını ve aç kaldığını söyleyerek sokak ortasında bıçakla kendini kesti. Aileye yardım etmek için inceleme yapan Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ekipleri, Levent Ü.'nün şaşırtıcı mal varlığını tespit etti. Bunun üzerine aile, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü binasından kaçarken, olayla ilgili adli soruşturma başlatıldı. Levent Ü.'nün bıçakla kendisine zarar verdiği anlar ise kameraya yansıdı. İşte o görüntüler...

Haber 28-05-24 15:10

MYNET ÖZEL | SON DAKİKA: Dilan Polat Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'ne yatırılacak! Adli Tıp raporu savcılığa ulaştı

Dilan Polat hakkındaki son dakika haberine Mynet ulaştı! Dilan Polat, intihar girişimi nedeniyle Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları hastanesine yatırılacak. Savcılığa ulaşan raporda Dilan Polat için "Suisid (intihar) riski tespit edildi" ifadesi yer alıyor. Dilan Polat, 3 aylık sürenin ardından cezaevine geri dönecek.

Manşet 27-05-24 15:51

14 yaşındaki kızın lüks rezidanstaki feci ölümü! Sinir krizi geçirip 15. kata çıkmıştı: Görüntüler ortaya çıktı

Geçen sene İstanbul'da yaşanan acı olayın görüntülerine ulaşıldı. Kağıthane'de 14 yaşındaki kız ailesine kızarak 15 katlı rezidansın teras katına çıkmıştı. Aşağı düşerek hayatını kaybeden kızın kendini attığı tespit edildi. İşte o anlar...

Haber 25-05-24 10:03

Sarımsakta büyük tehlike! Uzmanlar uyardı: ‘İnsan dışkısı bile bulundu…’

Kanada ve Amerika'da son yapılan araştırmalarda Çin sarımsağında birden çok zararlı madde tespit edildi. Açıklamada ‘ağır metal var’ deniyor. Uzmanlar insan sağlığını tehdit eden çok tehlikeli bir durumdan bahsederken herkes ‘satın alırken Çin sarımsağı olup olmadığını nasıl anlayacağız’ sorusunun yanıtını aramaya başladı. Uzman isim anlattı.

Manşet 25-05-24 08:37

O paraların yüzde 10’u vatandaşa verilecek! Mehmet Şimşek açıkladı: Alışveriş, kira, maaş ödemesi… Hepsini kapsıyor

Vergi kaçakçılarını ihbar edenlere ikramiye geliyor. Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, vergi kaçaçıranlar ile ilgili şikayetlerin sosyal medyadan iletilebileceğini açıkladı. Üstelik kaçakçıdan alınan vergiden onu ihbar edene pay verilecek. Payda oran da belli oldu.

Finans 25-05-24 08:34

Rota KKTC'ye döndü! Yabancılardan yoğun ilgi: KKTC yönetiminden Türklere yeni hak

Konut yatırımcıları, pound cinsinden kira getirisi nedeniyle rotayı KKTC'ye çevirdi. Yabancıların da yoğun ilgisinin olduğu KKTC'de inşaat projeleri de arttı. KKTC yönetimi bir düzenleme yaparak Türklerin tapu alma hakkını 1'den 3'e çıkardı.

Finans 24-05-24 21:49

Kocaeli'de yaya köprüsünün asansöründe iğrenç olay! Kameralara aldırmadan tuvaletini yaptı

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde bir kişi, yaya köprüsünün asansörüne tuvaletini yaptı. Güvenlik kameralarına yansıyan görüntüler sosyal medyada da büyük tepki çekti. Kamera görüntülerini inceleyen polis ekipleri, kimliğini tespit ettikleri şahsı gözaltına aldı.

Haber 24-05-24 20:27