Masal Haberleri

Düzyazı nasıl yazılır, düzyazının özellikleri nelerdir? Düzyazı yazarken nelere dikkat edilmelidir, önemli düzyazı örnekleri hangileri?

Bir kişinin duygu, düşünce ya da olayları anlatması için düzyazı yazması mümkündür. Ancak bu doğrultuda düzyazı kapsamına dâhil olan eserlerin türleri, özellikleri ve örnekleri incelenmelidir. Bu anlatım biçiminin detayları keşfedildiği takdirde düzyazının ne olduğu tam anlamıyla öğrenilebilir. Daha sonra düzyazı yazmak isteyen kişiler, temel kuralları dikkate alarak hikaye ya da makale gibi farklı türleri temsil eden eserler oluşturabilir. Peki, düzyazı nasıl yazılmalıdır?

Egitim 18-05-2023 16:29

Çocuklarınızın mışıl mışıl uyumasını sağlayacak faydalı ve bilgilendirici en güzel masal kitapları

Masallar, genellikle hayalî karakterlerle ve fantastik olaylarla dolu anlatılardır. Çocukların geniş hayal dünyası, masalların renkli içeriği sayesinde daha çok genişleyebilir. Masal kitapları sürükleyici olaylarla aynı zamanda ders verici nitelik taşır. Çocuklar, masal kitapları sayesinde okuma saatini keyifle bekler. Gelin, kurgusal anlatımlarla çocukların yaratıcılığını geliştiren, bilgilendirici masal kitaplarını birlikte inceleyelim.

Haber 15-05-2023 18:36

Deprem sonrası kayıp olarak aranıyordu! Masal bebekten sevindiren haber

Hatay’da depremi yaşayan Nergis ve Cumali Bakkaylı çifti, 7 ay önce dünyaya gelen bebekleri Masal'a deprem sonrası ulaşamadı. Erken doğumla 6,5 aylık dünyaya gelen ve hastanede tedavi gören Masal, kayıp olarak aranmaya başladı. Masal'ın, tedavi gördüğü hastanenin depremde hasar görmesi nedeniyle önce Mersin’e, ardından Konya’daki hastaneye sevk edildiği ortaya çıktı. Masal bebeği arayan aileye, hastane personeli ulaştı. İşte olayın detayları...

Haber 05-03-2023 12:16

Masal

Masal Hakkındaki Haberler Mynet'te. Masal Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.