Mayonez Sos Haberleri

Sofralarda ketçap ve mayonezin yerine geçecek! 'Yıllandıkça değer kazanıyor, 30 yıl raf ömrü var' Lezzeti damak çatlatıyor, hastalıklara karşı zırh gibi koruyor

Kastamonu’da Taşköprü sarımsağından üretilen püre, tüp şeklindeki ambalajıyla ketçap ve mayonez gibi sofralarda yer almaya başladı. Ayrıca yıllanmış Taşköprü sarımsağı ekstraktı da, kalp krizi, kolesterol, damarlarda yağlanma gibi birçok hastalığı önlediği gibi hastalıklara karşı insan vücudunu dinç tutuyor.

Kadin 06-02-2024 12:11

Yemeklerinizin lezzetine lezzet katacak en iyi mayonez markaları

Mayonez, dünya üzerinde en çok tercih edilen soğuk soslar arasında yer alıyor. Burgerlerden salatalara, patates kızartmasından makarnalara daha pek çok yemeğin yanında tüketilen mayonez, farklı seçenekleriyle de tüketicilerinin karşısına çıkıyor. Peki, mayonez nedir? Mayonez, çiğ yumurta sarısı ve bitkisel yağların uzun bir süre çırpılıp sirke ya da limon suyu ile tatlandırılmasıyla elde ediliyor. İşte en iyi mayonez markaları...

Haber 30-01-2023 16:50

Mutfağa sokmayın! Kanserin oluşumuna neden olan en büyük etkenlerden

Sağlıksız beslenme sağlık için çok riskli durumlar yaratmaktadır. Sağlıksız beslenmenin artışı kanser ve kalp hastalıkları vakalarını da artırmıştır. Masum sanarak yediğimiz bazı yiyecekler tehlikeli hastalıklara neden olabilmektedir. Bilmediğimiz birçok yiyeceğin içerisinde mısır nişastası bulunur. Uzmanlar mısır nişastası içeren gıdaların tüketilmesi hakkında dikkat etmeniz gerektiğini söylemektedir.

Haber 28-10-2022 08:03

Dışarıdan almayın! Evde mayonez tarifi, mayonez nasıl yapılır? Hangi malzemeler kullanılır?

Mayonez ve ketçap ayrılmaz ikililerden. Mayonez severler bu sosu neredeyse her tarifte kullanıyor. Soğuk mezelerin ve salataların lezzetine lezzet katan mayonezi hep dışarıdan alıyorsanız yanlış yapıyorsunuz! Evde mayonez nasıl yapılır? diye merak ediyorsanız bu tarifi uygulayabilirsiniz.

Yemek 22-08-2022 12:35

Mayonez Sos

Mayonez Sos Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Mayonez Sos Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.