Mehmet Esen Haberleri

Usta oyuncu Mehmet Esen siyasete atıldı! O partiden belediye başkanlığı aday adayı oldu

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Son Yaz, Menajerimi Ara ve son olarak Yalı Çapkını dizisinde rol alan usta oyuncu Mehmet Esen siyasete atıldı. Sine-Sen Genel Başkanı ve oyuncu Mehmet Esen, 31 Mart 2024'te yapılacak olan yerel seçimlerde CHP'den Adalar Belediye Başkanlığı aday adayı oldu. Mehmet Esen, adaylık haberini sosyal medya hesaplarından duyurdu.

Magazin 02-12-2023 16:52

Usta oyuncu Mehmet Esen'i yıkım ölüm! Acı haberi sosyal medyadan duyurdu

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Son Yaz, Menajerimi Ara ve son olarak Yalı Çapkını dizisinde rol alan usta oyuncu Mehmet Esen bir süredir sağlık sorunları yaşayan ve yatağa mahkum kalan annesi Suzan Esen'i kaybetti. Ünlü isim, acı haberi sosyal medya hesabından duyurdu.

Magazin 31-08-2023 10:19

Ayla filminin konusu nedir, oyuncuları kim? Ayla filmi gerçek hikaye mi, hangi ödülleri aldı, IMDb puanı kaç?

Ayla filmi unutulmaz yerli filmlerin arasında yer alıyor. Ayla filmi bu akşam Trt 1 ekranlarında sinema severler ile buluşacak. Yayınlandığı günden bu yana izlenme rekorları kıran Ayla filmi birçok ödül almıştır. 1950 yılında başlayan Kore Savaşı sırasında yaşanan gerçek bir hikayeden uyarlanan Ayla filminin fragmanıyla beraber film hakkında detaylar merak edildi. Peki, Ayla filminin konusu nedir, oyuncuları kim? Ayla filmi gerçek hikaye mi, hangi ödülleri aldı, IMDb puanı kaç?

Trend 25-10-2022 20:05

Mehmet Esen filmi için 25 yaş gençleşti

Esen fotoğrafını sosyal medya hesabından "Beni yeni bir filmde böyle görürsen sakın şaşırma" notuyla paylaştı.

Magazin 28-07-2021 12:15

Mehmet Esen

Mehmet Esen Hakkındaki Haberler Mynet'te. Mehmet Esen Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.