Ne Zaman Yatirilacak Haberleri

Aziz Yıldırım'dan Ali Koç'a tarihi çağrı! ''Fenerbahçe için gelin yeni bir sayfa açalım, ne yapacaksak birlikte yapalım''

Fenerbahçe başkan adayı Aziz Yıldırım, açıklamalarda bulundu. Ali Koç'a çağrıda bulunan Aziz Yıldırım, ''60 bin üye var. Hiç kimse çıkmayacak mı? Elini taşın altına koymayacak mı? İsterdik ki 5 tane ayrı başkan adayı çıksın. Fenerbahçe’de mal yaratan tek başkan benim. Hep borçtan bahsediliyor ama bıraktığım maddi kaynaktan bahsetmiyorlar.'' dedi.

Spor 2024-05-17 16:44:00

Ev değil, araç değil, evlilik ilanı... Nur Viral ne diyeceğini bilemedi! Canlı yayında bomba anlar

Beyaz Tv ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan Nur Viral'le Hayatta Her Şey Var programı her bölümüyle büyük yankı uyandırıyor. Bazı günler ünlü sunucuya uzman isimler eşlik ediyor. Nur Viral'e bu defa Pendik İlçe Müftüsü Musa Bilgiç konuk oldu. Programda gündeme getirilen bir ilan ise sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 2024-05-17 15:31:30

Ferdi Kadıoğlu için istenilen bonservisi kabul ettiler! Yıldız isim yeni sezonda 'Ada' yolcusu

Süper Lig'de sezonun tamamlanmasına az bir zaman kala transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe'de sezonun en iyilerinden olan Ferdi Kadıoğlu için görüşmeye gelen İngiliz devi ile büyük oranda anlaşma sağlandığı öne sürüldü. İşte detaylar...

Spor 2024-05-17 15:04:41

Her derde deva: Sabahları 1 kaşık yiyen yorgunluk nedir bilmiyor! Hastalıklara karşı kalkan oluşturuyor

Hastalıklardan korunmak ve hızlıca iyileşmek için bağışıklık sistemini her zaman güçlü tutmak gerekiyor. Bunun için düzenli ve dengeli beslenmenin yanı sıra şifalı karışımları tüketmek de etkili oluyor. Tıbbın babası olarak da bilinen Hipokrat, çörek otunun ilk savunucularından biri olarak biliniyor. Her derde deva olan bal ve çörek otu bir araya geldiğinde şifalı bir ilaca dönüşüyor. Vücuttaki yorgunluğu da alan bu karışım birçok hastalığa karşı kalkan oluyor.

Manşet 2024-05-17 14:23:51

ABD'de tırmanan fabrika inşaat harcamaları ne gösteriyor?

ABD, küresel güç dengesi, dünyanın geleceği ve bazı ülkelerin gelecekteki büyüme beklentileri açısından sonuçları olan ilginç bir ekonomik canlanmanın tadını çıkarıyor.

Yurthaber 17-05-24 13:35
abd

'1755'li yıllarda İstanbul'da görüldüğünde kıyamet alameti diye kaçışmışlar' Uzman isim açıkladı: Bundan sonra daha sık olacak

Gümüşhane Üniversitesi Jeofizik Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Nafiz Maden, geçtiğimiz günlerde Türkiye’nin birçok yerinden görünen kutup ışıklarının bundan sonra daha yoğun olarak görülebileceğini söyledi. Türkiye’de görülen kutup ışıklarıyla ilgili hem Osmanlı hem de Cumhuriyet döneminden kayıtlar olduğunu hatırlatan Maden, özellikle 1755'li yıllarda İstanbul'da bu auroranın görüldüğü zaman bazılarının kıyamet alameti sandığını belirtti.

Haber 17-05-24 09:57

Arkadaşıyla iddialaştı, 7 gün boyunca sadece su içti! Bakın sonuç ne oldu

Hakkari’nin Şemdinli ilçesinde yaşayan Mihriban Yılmaz, "İnsan yemeden yaşar mı" diyen arkadaşıyla iddiaya girerek, 7 gün boyunca yalnızca su içti. Yılmaz bu süreçte 11 kilo verdi.

Kadin 17-05-24 09:24

17 Mayıs 2024 dolar ne kadar oldu, euro ne kadar? 17 Mayıs Cuma dolar kaç TL, euro kaç TL?

Son dönemde Dolar ve Euro'da yaşanan değişimler nedeniyle milyonlarca kişi dolar fiyatlarını yakından takip ediyor. 17 Mayıs 2024 dolar ne kadar oldu, euro ne kadar? 17 Mayıs Cuma dolar kaç TL, euro kaç TL? Döviz kurundaki en güncel gelişmeleri, Dolar alım ve satım fiyatlarını haberimizden takip edebilirsiniz.

Finans 17-05-24 09:20

Altın fiyatlarında son durum! Kritik veriler hareketlendirdi, haftayı yükselişle kapatmaya hazırlanıyor (17 Mayıs güncel altın fiyatları, gram altın çeyrek altın)

Altın yatırımcıları altın fiyatlarındaki grafiği takip etmeye devam ediyor. Kritik veriler sonrası 17 Mayıs 2024 Cuma günü gram altın çeyrek altın ne kadar oldu?

Finans 17-05-24 09:18

TV yayın akışı 17 Mayıs 2024 Cuma! Bugün kanallarda ne var? Show TV, TV8, Kanal D, Star TV, NOW, ATV, TRT 1 yayın akışı...

17 Mayıs 2024 Cuma günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı televizyon seyircileri tarafından merakla araştırılıyor. 17 Mayıs 2024 Cuma akşamı Kızılcık Şerbeti, Arka Sokaklar, Maymunlar Cehennemi: Şafak Vakti, Kara Ağaç Destanı, Gaddar, Yalı Çapkını ve Survivor All Star 2024 programları kıyasıya rekabet edecek. Peki, Show TV, Kanal D, TV8, NOW, ATV, STAR TV, TRT 1 yayın akışı nasıl?

Trend 17-05-24 08:06

Mücahit Birinci'den Selahattin Demirtaş açıklaması! Cumhurbaşkanımızın 'siyasette yumuşama' ile kastettiği hususu yanlış mecraya çekerek...

Eski HDP Eş Genel Başkanları Selahattin Demirtaş ve Figen Yüksekdağ'ın da içinde olduğu 108 sanığın yargılandığı Kobani davasında karar açıklandı. AK Parti eski MKYK üyesi Mücahit Birinci, Selahattin Demirtaş ile ilgili bir açıklama yaptı. Birinci'nin açıklamasındaki "siyasette yumuşama" detayı dikkat çekti. Peki, "siyasetteki yumuşama" ile ilgili Abdulkadir Selvi ne demişti? İşte detaylar...

Haber 16-05-24 17:16

Kocasına dudak şişirme şakası yaptı! Eşinin tepkileri viral oldu: Bu ne? Balon balığı gibi olmuşsun

Sosyal medyada 'nesrin.karatosun' kullanıcı adıyla paylaşım yapan bir kadın kocasına dudak şişirme şakası yaptığı anları paylaştı. Karatosun'un eşinin verdiği tepkiler sosyal medya kullanıcılarını gülümsetmeyi başardı.

Trend 16-05-24 15:48

Yeni anayasanın içeriği ne zaman belli olacak? Kurtulmuş tarih verdi

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş yeni anayasa hazırlıklarıyla ilgili, "Önümüzdeki yasama dönemi başladığında, ekim ayından itibaren bu meselenin içeriğine ilişkin görüşmeler başlayabilir." ifadelerini kullandı.

Haber 16-05-24 14:38

Deniz kenarında bir anda karşısına çıktı! Sosyal medyadan paylaşınca kimse ne olduğunu anlamayamadı... Üzerinde zırhı var

Deniz kenarında yürüyüş yaptığı sırada karşısına çıkan balık türünü ilginç bulan bir kişinin sosyal medya paylaşımı gündem oldu. Balığın donmuş bir halde kıyıya vurduğunu dile getiren kişi türünü bilemeyince çareyi sosyal medyaya sormakta buldu. O anlar kısa sürede viral olmayı başardı.

Manşet 16-05-24 14:26

Esra Ezmeci ne diyeceğini bilemedi... 'Hocaya gittik böyle söyledi' dedi açık açık anlattı! 'Karım gözümün önünde başka bir adamla...'

Klinik psikolog ve yazar Esra Ezmeci'nin Beyaz TV'de yayınlanan 'Yeni Baştan' programı konukları ve işlediği konularla sık sık gündeme geliyor. Programa bu defa Yusuf Bey'in anlattıkları damga vurdu. Çocukları ile yıllardır görüşmediğini söyleyen Yusuf Bey'in eşiyle ilgili anlattıkları ağızları açık bıraktı. Esra Ezmeci duyduklarına inanamadı...

Magazin 16-05-24 10:20

Altın fiyatlarında hareketlilik! İslam Memiş 'Altın piyasası için sürpriz açıklamalar gelebilir' dedi, 'Hazır olun' uyarısı (16 Mayıs gram altın çeyrek altın fiyatları)

Küresel piyasaların beklediği ABD enflasyon verilerinin açıklanmasının ardından altın yönünü yukarıya çevirdi. Altın yatırımcıları 'Altın fiyatlarında son durum ne, gram altın çeyrek altın ne kadar' sorularının yanıtlarını arıyor. (16 Mayıs 2024 Perşembe gram altın çeyrek altın fiyatları)

Finans 16-05-24 10:09

Depremden önce 6 dairesi vardı, şimdi konteynerinde ne elektrik ne de su var! O ülke davet etti, 'ülkemi seviyorum' diyerek kabul etmedi

6 Şubat depremlerinin ardından birçok acı yaşandı. En çok yıkımı ise Hatay'ın Antakya ilçesi yaşadı. Depremde 6 evini kaybeden Ayşe Koçak ise şimdi elektriği suyu olmayan konteynerinde yaşamaya çalışıyor. Koçak kendisine Almanya'dan davet geldiğini belirterek, "Gidemem, memleketimi terk edemem. Ben devletimi çok seviyorum." dedi.

Haber 16-05-24 09:58

'Çocuğu öldür' Yenidoğan çetesinin konuşmaları ortaya çıktı! Hasta bebeklerle ilgili korkunç sözler 'Ölüyor mu ne yapıyorsa yapsın ya'

İstanbul ve Tekirdağ'da hasta bebekleri para karşılığı anlaştıkları özel hastanelerin yenidoğan servislerine sevk eden çetenin soruşturmasında detaylar ortaya çıktı. Doktor ve hemşirelerin sözleri kan dondururken hasta bebekle ilgili bir hemşirenin "Çocuğu öldür" dediği, başka hemşirenin buna "Öldüreceğim de öldürsem de bir dert biliyor musun?" cevabı verdiği öğrenildi. Başka vakada da doktorla hemşirenin ihmali gizlemek için ölen bebeğin hastaneye entübe geldiğini kayda geçirdiği belirlendi.

Haber 16-05-24 09:54

Ay'a adım atacak bir sonraki ülke hangisi olacak?

Apollo 11, 1969'da Buzz Aldrin ve Neil Armstrong'u Ay yüzeyine indirdi. Sonraki 3 yılda yapılan yeni Apollo seyahatlerinde 10 Amerikalı daha Ay yüzeyine ayak bastı. Bugün yalnızca ABD değil Çin ve Hindistan da benzer programlar yürütüyor. Peki Ay yarışındaki bu hızlanmanın sebebi ne? Hangi ülke, neyin peşinde?

Yurthaber 16-05-24 09:47

Şükrü Özyıldız ile yaşadığı aşkla gündemdeydi! Sibil Çetinkaya Cannes tarzıyla sosyal medyanın diline düştü

Sosyal medya fenomeni Sibil Çetinkaya şimdilerde ünlü oyuncu Şükrü Özyıldız ile yaşadığı aşkla gündemde. Sevgilisi ile yayınladığı kareleriyle adından söz ettiren Sibil Çetinkaya şimdi de Cannes'a gitti. Cannes Film Festivali'nde boy gösteren Çetinkaya'nın ne elbisesi ne de takıları beğenilmedi. Ünlü isim sosyal medyanın diline düştü.

Magazin 16-05-24 09:25

16 Mayıs 2024 dolar ne kadar oldu, euro ne kadar? 16 Mayıs Perşembe dolar kaç TL, euro kaç TL?

Son dönemde Dolar ve Euro'da yaşanan değişimler nedeniyle milyonlarca kişi dolar fiyatlarını yakından takip ediyor. 16 Mayıs 2024 dolar ne kadar oldu, euro ne kadar? 16 Mayıs Perşembe dolar kaç TL, euro kaç TL? Döviz kurundaki en güncel gelişmeleri, Dolar alım ve satım fiyatlarını haberimizden takip edebilirsiniz.

Finans 16-05-24 09:20

Doğum oranları rekor seviyeye düştü: TÜİK verileri bize ne söylüyor?

Türkiye İstatistik Kurumu 2023 yılı doğum istatistiklerine göre Türkiye’de toplam doğurganlık hızı kayıtlara geçen en düşük seviyeye geriledi. Peki bu veriler, demografik gidişat için ne anlama geliyor?

Yurthaber 16-05-24 07:55

Putin Çin'de: Rusya lideri ziyaretle ne mesaj vermek istiyor?

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in iki gün sürecek olan Çin ziyareti başladı.

Yurthaber 16-05-24 07:53

'Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli': Yeni müfredat neden tepki çekti, MEB'in eleştirilere yanıtı ne oldu?

Milli Eğitim Bakanlığı'nın 26 Nisan'da kamuoyu ile paylaştığı "yeni müfredat" olarak bilinen öğretim programları taslakları tartışma yarattı.

Yurthaber 16-05-24 07:48
meb

Fransa'nın asker gönderdiği denizaşırı toprağı Yeni Kaledonya'da ne oluyor?

Fransa, Güney Pasifik'te bulunan denizaşırı toprağı Yeni Kaledonya'da "yeni seçim reformu" nedeniyle başlayan ve günlerdir süren çatışmaları bastırmak üzere adaya asker gönderdi.

Yurthaber 16-05-24 07:47

Fatih Terim'den çok konuşulacak açıklama! Şampiyonluğu kaybetti, maç sonunda ne demek istedi?

Yunanistan Süper Lig play-off'larında teknik direktörlüğünü Fatih Terim'in yaptığı Panathinaikos, deplasmanda Rumen teknik direktör Mircea Lucescu'nun oğlu Razvan'ın çalıştırdığı PAOK'a 4-1 yenildi ve şampiyonluk umutlarını kaybetti. Panathinaikos teknik direktörü Fatih Terim, PAOK maçı sonrasında açıklamalarda bulundu.

Spor 16-05-24 07:32

TV yayın akışı 16 Mayıs 2024 Perşembe! Bugün kanallarda ne var? Show TV, TV8, Kanal D, Star TV, NOW, ATV, TRT 1 yayın akışı...

16 Mayıs 2024 Perşembe günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı televizyon seyircileri tarafından merakla araştırılıyor. 16 Mayıs Perşembe akşamı Bahar, İnci Taneleri, Aldatmak, Eyyvah Eyvah 3, Mehmed: Fetihler Sultanı, Hudutsuz Sevda ve Survivor All Star 2024 programları ekrana gelecek. Peki, Show TV, Kanal D, TV8, ATV, STAR TV, TRT 1,NOW yayın akışı nasıl? İşte 16 Mayıs Perşembe TV yayın akışı...

Trend 16-05-24 07:22

Hyaluronik asit nedir, faydaları nelerdir? Hyaluronik asit serum ne işe yarar?

Kadın ya da erkek fark etmeksizin cildi korumak, cildi olası sorunlardan kurtarmak için cilt bakımlarını aksatmamak gerekir. Bu noktada adı gündemde olan hyaluronik asitin ne olduğu merak konusu olabilir. Peki, hyaluronik asit nedir ve faydaları nelerdir? Hyaluronik asit serum ne işe yarar?

Kadin 16-05-24 01:58

Bronzer nedir, nereye sürülür? Bronzer ne işe yarar?

Çeşitli cilt yapılarına göre ürünler, işlemler ve uygulamalar geliştirilmiştir. Tüm bunların amacı daha güzel, daha sağlıklı bir cilde sahip olmaktır. Peki, bu ürünlerden biri olan bronzer nedir ve nereye sürülür? Bronzer ne işe yarar?

Kadin 16-05-24 01:47

Hydrafacial nedir, nasıl yapılır? Hydrafacial ne işe yarar?

Sağlıklı ve canlı bir cilde sahip olmak herkesin isteyebileceği bir durumdur. Hem daha iyi hissetmek hem daha sağlıklı ve güzel görünmek için cildi korumak ve bu amaçla çeşitli cilt bakımlarını düzenli olarak yapmak önemlidir. Alanında uzman kişilere danışarak bu amaçla üretilen çeşitli ürünler ve uygulamalar da kullanılabilir. Hydrafacial da bu uygulamalardan biridir.

Kadin 16-05-24 01:32

Tuzsuz şampuan nedir, ne işe yarar? Tuzsuz şampuanın farkı ne? Tuzsuz şampuanın kullanımı ve faydaları

İnsanın en önemli ve en değerli aksesuarı saç olarak kabul edilir. Hem kadınlar hem de erkekler için oldukça önemsenen, ruh hâlinden dış görünüşe son derece etkili olduğu bilinen saçların bakımı da önemlidir. Saç bakım ürünlerinin başında ise şampuanlar ve saç kremleri gelir. Peki, tuzsuz şampuan nedir ve ne işe yarar?

Kadin 16-05-24 00:58

Mor şampuan nedir, ne işe yarar? Mor şampuan nasıl kullanılır?

Zevke, tercihe ya da çeşitli amaçlara göre saçların rengi değiştirilebilir. Bu işlem bir güzellik salonunda, bir kuaförde yaptırılabildiği gibi uygulanacak olan renkte boya dışarıdan alınarak evde de yapılabilmektedir. Ancak boyalı saçlar çeşitli bakımlar ile korunmalıdır. Bu anlamda mor şampuan ismi son zamanlarda gündeme gelmektedir.

Kadin 16-05-24 00:40

Kapatıcı (Concealer) nedir, ne işe yarar?

Cilde uygulanan çeşitli ürünler seçilirken çok dikkat edilmelidir. En hassas bölge olan cilt yapısında dikkat edilmezse büyük sorunlar yaşanabilir. Deride oluşan ve küçük görünen birçok problem de ileriki zamanlarda çok büyük sorunlara yol açabilir. Bu noktada kapatıcı (concealer) kullanımı da önemlidir.

Kadin 16-05-24 00:26

Dermaroller nedir, ne işe yarar? Dermaroller nasıl kullanılır?

Kadın ya da erkek fark etmeksizin cilt son derece hassas ve düzenli olarak bakım yapılması gereken bir yapıya sahiptir. Çeşitli alerjiler ya da akneler ve sivilceler cildi yıpratabilir. Çözüme ulaştırılmayan cilt sorunları da ciddi başka problemlerin doğmasına neden olabilir. Bu nedenlere bağlı olarak cilt bakımlarını aksatmamak önemlidir. Bu kapsamda kullanılan cilt bakım araçlarından biri de dermaroller'dir.

Kadin 16-05-24 00:06

Brezilya fönü nedir, nasıl yapılır? Brezilya fönü ne kadar dayanır?

Hem kadınlar için hem de erkekler için saçlar, düzenli olarak bakıma veya kişinin ruh hâline ya da gideceği yere göre çeşitli işlemlere ihtiyaç duyabilmektedir. Son zamanların en moda saç işlemlerinden biri olan Brezilya fönü de bu işlemlerden biridir.

Kadin 15-05-24 23:07

TAM ATM nedir? TAM ATM'de hangi bankalar var?

Türkiye’nin 81 ilinde 5.600 bankamatikle birlikte hayata geçirilen TAM ATM projesinin 7 ayrı kamu bankasının ortak girişimi olduğu bilinir. Yaşadığı yerde TAM ATM bankamatiklerinin aktif olarak kullanıma açıldığını gören kişiler ise bu projeye yönelik olan belirli hususları sorgular. Bunlar arasında TAM ATM projesinin kime ait olduğu, ne gibi avantajları beraberinde getirdiği ve Türkiye’nin dört bir yanında konumlandırılan bu bankamatiklerin hangi işlemler için kullanılabildiği yer alır.

Finans 15-05-24 22:39

Emlak vergisi 1. ve 2. taksiti ne zaman?

Emlak vergisi taşınmaz mülklere, konutlara sahip olan vatandaşların muaf tutulmadıkları sürece ödemekle yükümlü olduğu vergi türlerinden biridir. Bu vergiyi ödememe durumu çeşitli cezai yaptırımlara tabidir. Ödemeler 1 yıl içinde ve 2 ayrı takside bölünerek de yapılabilmektedir. Peki emlak vergisi 1. ve 2. taksiti ne zaman?

Haber 15-05-24 22:31

2024 emlak vergisi 1. taksiti ne zaman ödenecek? Emlak vergisi 1. taksiti son ödeme tarihi 2024

Kanunlar doğrultusunda ödenmekle yükümlü olunan ve devletin yetkili birimleri tarafından takip edilen bazı vergi ödemeleri bulunur. Bu ödemelerden biri de emlak vergileridir. Emlak vergileri belirli dönemlerde ödenmesi gereken ve ödemesi çeşitli yollardan yapılabilen bir vergi türüdür.

Haber 15-05-24 22:11

Böylesi görülmedi! Akrabalarına kızdı, iş yerine o pankartları astı! Akrabalarım olmayınca her şeyin sahibi oldum

Adana’da bir kişi akrabalarından zarar görünce açtığı iş yerine, ‘Akrabalarımız giremez’ ve ‘Akrabalarım oturamaz’ dövizleri astı. İş yeri sahibi Şahin Ataban (40) “Ne gelirse akrabadan gelir derler. Akrabalarım olmayınca her şeyin sahibi oldum” dedi.

Haber 15-05-24 22:01

Meteoroloji yeni raporu yayınladı! Birçok il için sağanak yağış uyarısı geldi: İstanbul, İzmir ve Ankara...

Yaz ayının yaklaşmasıyla birlikte 'hava ne zaman ısınacak?' sorusu merak ediliyor. Mevsim normalleri altında seyreden sıcaklık değerleri artışa geçiyor. Türkiye’de birçok bölge için yer yer gök gürültülü sağanak yağış uyarısı yapılırken, mevsim normallerinin altında seyreden hava sıcaklığında ise 2-4 derece artış beklendiği açıklandı.

Manşet 15-05-24 20:30

İsteyen ailelerin çocuklarına test! Türkiye'de bir ilk... Gözden kaçanlar ve fark edilemeyenler tespit edilecek

Manisa’nın Alaşehir ilçesindeki Rehberlik ve Araştırma Merkezi tarafından hazırlanan proje ile Alaşehir ve Sarıgöl ilçelerinde ilkokula başlayacak olan çocuklardan gönüllü olanlara ’Okula ne kadar hazırım’ projesinde testler yapılacak. Test sonuçları farklı çıkan çocuklar ailelerin istemesi halinde hastaneye veya Rehberlik Araştırma Merkezine yönlendirilecek.

Kadin 15-05-24 17:34

Yanlış yıkıyormuşuz! Havluların sertleşmemesi için ucuz tüyo... Evinizde olan o ürünü kullanmayı bırakın

Yeni satın alınmış havlular, ilk başta yumuşaklığıyla göz doldururken zaman içerisinde yıkana yıkana o yumuşaklığını kaybedip daha sert ve kuru bir hal alıyor. Bu durum da bir süre sonra o havluların artık kullanmak istenmeyecek hale gelmesine neden oluyor. Ancak bir uzman, havluları yanlış yıkadığımıza dikkat çekerek daima yumuşak kalması için hem basit hem de ucuz tüyoyu paylaştı. İşte tasarruf ettirirken aynı zamanda havlularınızı ilk günkü yumuşaklığında tutacak o yöntem...

Kadin 15-05-24 15:47

El Nakba: 1948'de ne oldu ve Filistinliler neden 15 Mayıs'ı 'Felaket Günü' olarak anıyor?

Dünyanın dört bir yanındaki Filistinliler için 15 Mayıs "El Nakba" yani "Felaket Günü" demek. Filistinliler bugün, İsrail Devleti'nin kurulmasıyla evlerini terk etmek zorunda bırakılıp mülteci konumuna düşmelerini anıyor.

Yurthaber 15-05-24 13:26

Diyet yapmadan kilo vermenin formülünü paylaştı! Pizza ve tatlılara veda etmeden... İşte 5 basit ipucu 'Hedefe daha hızlı ulaşacaksınız'

Yaz ayları ve tatil planlarının hayata geçmesi için geri sayım başladı. Yaz tatiline artık sayılı zaman kala pek çok kişi fazla kilolarını vermek üzerine araştırma içerisine girdi. Bu amaç doğrultusunda zayıflamak isteyenlerin uyguladığı pek çok farklı diyet var. Ancak ABD'li bir beslenme uzmanı, diyet yapmadan ya da kalori saymadan herkesin kilo verebileceği ya da verdiği kiloyu koruyabileceği basit yaşam tarzı değişikliklerinin formülünü paylaştı.

Kadin 15-05-24 12:51

Survivor Yunanistan'da Türk yarışmacılar da yarıştı! Ne yaptın Acun abi?

Survivor Türkiye son dönemin en çok konuşulan yarışmalarından olurken Survivor Yunanistan da sosyal medyada zaman zaman gündeme geliyor. Son olarak Yunanistan'ın yarışmasında Türk oyuncular da yer alınca sosyal medyada Acun Ilıcalı'ya sitem gecikmedi.

Kulis 15-05-24 11:49

Alkol paylaşımları gündem oluyordu! Cem Yılmaz'a Ticaret Bakanlığı Reklam Kurulu'ndan ceza!

Zaman zaman sosyal medyada alkolüyle pozlarını paylaşan Cem Yılmaz ramazan ayında rakıyla poz verine tepki çekmişti. Ticaret Bakanlığı Reklam Kurulu'ndan Cem Yılmaz'a ceza gecikmedi.

Kulis 15-05-24 11:37

Ons altın, gram altın, çeyrek altın... Hepsini etkilecek! Altın için kader günü! Yön belli olacak

Altın yatırımcıları altın fiyatlarındaki hareketliliği takip ederken altın için kader günü bugün yaşanacak. ABD enflasyonunun açıklanmasının ardından altın fiyatları yönünü bulacak. (15 Mayıs 2024 Çarşamba gram altın çeyrek altın ne kadar?)

Finans 15-05-24 09:22

15 Mayıs 2024 dolar ne kadar oldu, euro ne kadar? 15 Mayıs Çarşamba dolar kaç TL, euro kaç TL?

Son dönemde Dolar ve Euro'da yaşanan değişimler nedeniyle milyonlarca kişi dolar fiyatlarını yakından takip ediyor. 15 Mayıs 2024 dolar ne kadar oldu, euro ne kadar? 15 Mayıs Çarşamba dolar kaç TL, euro kaç TL? Döviz kurundaki en güncel gelişmeleri, Dolar alım ve satım fiyatlarını haberimizden takip edebilirsiniz.

Finans 15-05-24 09:20

TV yayın akışı 15 Mayıs 2024 Çarşamba! Bugün kanallarda ne var? TV8, Kanal D, Star TV, NOW, ATV, TRT 1 yayın akışı...

15 Mayıs 2024 Çarşamba günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı seyirciler tarafından merak ediliyor. 15 Mayıs Çarşamba akşamı Sandık Kokusu, Taş Kağıt Makas, Kuruluş Osman, Hababam Sınıfı, Kara Ağaç Destanı, Şahane Hayatım ve Survivor All Star 2024 programları ekranda olacak. Kanal D, TV8, NOW, Show TV, ATV, STAR TV, TRT 1 yayın akışı nasıl? İşte 15 Mayıs Çarşamba TV yayın akışı...

Trend 15-05-24 07:34