Nike Beyaz Ayakkabı Haberleri

Hem şıklık hem rahatlık arayanlar buraya! İşte Nike markasının en çok tercih edilen spor ayakkabı modelleri

Konfor dolu ve hoş tasarımlı bir spor ayakkabı mı arıyorsunuz? Öyleyse hayalinizdeki ayakkabıyı bulmanıza yardımcı olalım. Malzemesi kalitesi ve üstün teknolojileriyle konfor vadeden Nike ayakkabılar, tasarım anlayışlarıyla da estetik bir ürün olma konusunda son derece iddialı. İşte hem şıklık hem rahatlık arayanlar için Nike markasının en çok tercih edilen spor ayakkabı modelleri!

Haber 22-08-2023 15:54

Tüm zamanların en iyi Nike modelleri incelemesi ve yorumları

Koşmayı seviyor fakat ayakkabınızdan rahatsız oluyorsanız yeni bir tane almanın zamanı gelmiş olabilir. Koşu ve spor ayakkabıları ile meşhur olan Nike şimdiye kadar onlarca ikonik modele imza attı. Biz de bu modelleri inceledik ve en iyilerini sizin için burada bir araya getirdik. Haydi gelin, keyifle giyeceğiniz bu modellere birlikte göz atalım.

Haber 25-07-2023 16:48

Tasarım ve performansı buluşturan Nike Air Max Excee incelemesi ve yorumları

Retro tarzı ayakkabılardan hoşlanıyor ama ne alacağınıza karar veremiyorsanız tasarımı ve performansı birleştiren Nike Air Max Excee modeli, tam size göre olabilir. Klasik dokunuşların olduğu ayakkabı, yeniliği ve akıcılığı ifade eden uzatılmış çizgileriyle ön plana çıkıyor. Gelin, üç pencereli air bölmesinden uzun ömürlü kullanımına kadar birçok özelliği ile öne çıkan modele birlikte göz atalım.

Haber 18-07-2023 16:23

Rahatlığı ve şıklığıyla gönlünüzü fethedecek en iyi kadın sneaker modelleri

Ayakkabılar yalnızca kombinlerin şık birer parçası olmakla kalmaz, gün boyu yaşayacağımız konforun da bir belirleyicisi olurlar. Her gün yepyeni modellerin piyasaya sürüldüğü bu alanda spor ayakkabılar pek çok kişinin favorileri olmayı başarıyor. Buna bağlı olarak modaya uygun seçimler yaparken spor ayakkabılardan yararlanmamak mümkün değil. İşte rahatlığı ve şıklığıyla gönlünüzde taht kuracak en güzel sneaker modelleri...

Kadin 10-03-2023 12:22