Orhan Bursalı Haberleri

Cumhuriyet gazetesinde yazarlar fena kapıştı: Kusmamı durduramıyorum!

Cumhuriyet gazetesindeki 'Osman Kavala' kavgası büyüyor. Bartu Soral'ın 'Kavala' için kullandığı ifadelere Zeynep Oral tepki gösterirken, tartışmalara Orhan Bursalı ve Enver Aysever de katıldı.

Haber 29-11-2018 12:02

Orhan Bursalı yazdı: ‘7 seçim kaybetti, iktidarı istemiyor’ propagandası

Cumhuriyet gazetesi yazarı Orhan Bursalı, bugün kaleme aldığı "‘7 seçim kaybetti, iktidarı istemiyor’ propagandası" başlıklı yazısında AK Parti'nin 24 Haziran seçimleri öncesi en büyük korkusunu açıkladı.

Haber 06-05-2018 09:59

Nobel ödüllü bilim adamı Aziz Sancar: Evrim gerçektir ve inanç meselesi değildir

Cumhuriyet gazetesi yazarı Orhan Bursalı, Nobel ödüllü bilim insanı Aziz Sancar'ın "Ben Allah'a inanıyorum, isteyen evrime inanır" şeklindeki sözlerinin çarpıtıldığını belirtti. Bursalı, Aziz Sancar'ın "Ben Müslümanım ve Allah'a inanıyorum. Evrime inanmak gibi bir şey yoktur, Evrim bir gerçektir ve inanç meselesi değildir." dediğini öne sürdü. Ayrıca Bursalı, Sancar'ın "En eski evrimciler İslamın Altın Çağı denen dönemde şimdiki Irak'taki Müslüman bilim adamlarıydı" dediğini de aktardı.

Haber 29-06-2017 16:52

Orhan Bursalı, Nagehan Alçı'ya 'Lak lak edip duruyorsun orada' deyince tansiyon yükseldi

Cumhuriyet gazetesi yazarı Orhan Bursalı, Milliyet gazetesi yazarı Nagehan Alçı'ya "Lak lak edip duruyorsun orada" demesi canlı yayında tansiyonu yükseltti.

Haber 09-02-2017 00:38