Pilot Eğitimi Haberleri

Pilot nasıl olunur? THY veya Hava Kuvvetleri'nde nasıl pilot olunur?

Pilotluk, tüm zamanların en popüler ve ilgi çeken mesleklerinden birisidir. Gerek kazancı gerekse de yaşam tarzı ile tüm dünyada gençlerin hayallerini süsleyen bir meslek. Pilot olmak için hangi aşamalardan geçilmesi gerektiği ise bu mesleği tercih etmek isteyenlerin merak ettiği bir konu. Peki, pilot nası olunur? Bu mesleğe dair izlenecek adımları yazımızın devamında bulabilirsiniz.

Haber 06-01-2021 10:15

Bedelli düzenlemesinin de bulunduğu torba teklif Meclis'te (2)

Fakülte veya yüksekokullardan pilot olarak mezun olanlar ile ticari pilot lisansı veya havayolu nakliye pilotu lisansı bulunanlar öncelikli olmak üzere en az dört yıl süreli mühendislik eğitimi veren fakülte veya yüksekokullardan mezun olan kadın veya erkeklerden muvazzaf subay olmak için başvuranlardan gerekli şartları taşıyanlar, muvazzaf subaylığa nasbedilerek pilotaj eğitimine başlatılacaklar - 2020 yılı sonuna kadar harp okullarının 2, 3 ve 4. sınıflarına üniversitelerin ilgili bölümlerinden öğrenci alınabilecek - İnsan sağlığı hizmetlerinde çalışan sağlık mesleği mensupları için 60 gün fiili hizmet süresi zammı uygulanması getiriliyor

Haber 18-07-2018 12:46

SunExpress'ten gençlere büyük fırsat: Bedava pilotluk eğitimi

Türk Hava Yolları bünyesindeki SunExpress,bedava pilotluk eğitimi imkanı vereceğini duyurdu. İlk aşamada, 80 pilot adayı aranıyor. İşte, SunExpress'in bedava pilotluk eğitimi hakkında detaylarlar!

Finans 09-03-2016 09:33

Diğer Haber Etiketleri

Pilot Eğitimi

Pilot Eğitimi Hakkındaki Haberler Mynet'te. Pilot Eğitimi Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.