Pure Beauty Haberleri

Tüm cilt tipleri için en iyi Pure Solutions ürünleri

Cilt bakımında aradığımız çözümü bulmak bazen düşündüğümüz kadar kolay olmasa da doğanın saf gücünü ve bilimin ileri teknolojilerini bir araya getiren The Purest Solution, cilt sağlığınızı ve güzelliğinizi desteklemek için en etkili içerikleri sunuyor. Lekeler, sivilceler, siyah noktalar veya cilt tonu eşitsizliği gibi her türlü cilt problemine karşı etkili olan Pure solutions ürünlerinden oluşan bir liste hazırladık. İşte detaylar!

Kadin 2024-03-23 04:29:56

53 yaşındaki Jennifer Lopez üstsüz poz vererek anlattı! 'Sağlıkla ilgili...'

JLo Beauty Instagram sayfasında yeni bir görsel paylaştı. 53 yaşındaki Jennifer Lopez, stres seviyesini kontrol altında tutmak için yaptığı beş şeyi sıralarken üstsüz poz verdi.

Magazin 2023-04-07 14:46:59

Fiyatı 5293 TL'ye düştü! Teknoloji harikası dikey süpürgede kaçırılmayacak fırsat

Evinizi kısa sürede derinlemesine temizleyecek, son teknoloji ürünü kullanışlı bir süpürgeye mi ihtiyacınız var? Cevabınız "Evet!" ise bu harika önerimize kulak vermelisiniz. Kullanıcılarından tam not alan Electrolux Pure Q9 PQ91-50MB 2'si 1 Arada Şarjlı Dikey Süpürge kısa süreliğine 700 TL indirimle satışta! Güçlü motoru, ikisi bir arada özelliği sayesinde keyifli temizliğin tadını çıkarmanızı sağlayacak cihaz sizi bekliyor!

Haber 2023-03-13 13:59:56

Güzellik sektörü başkentte buluşacak

"Beauty Life Expo Ankara", 6-8 Kasım'da ANFA Fuar ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilecek

Yurthaber 2022-07-28 13:47:33

Jennifer Lopez'in soyunmasından ilham aldı! Sharon Stone ve Ulrika Jonsson'dan olay pozlar

Ben Affleck'le kısa süre önce evlenen Jennifer Lopez çırılçıplak pozlarıyla gündemde. 53 yaşına giren ünlü şarkıcı, yeni bir kariyere daha adım atarak "JLo Body by JLo Beauty" yeni vücut bakım serisini duyurdu. Jennifer Lopez'in 53 yaşında soyunmasından ilham alan Ulrika Jonsson çırılçıplak pozlarıyla gündem oldu.

Magazin 28-07-22 08:05

Arsız JLO! Jennifer Lopez kocası Ben Affleck ile balayındayken tanıtım için çıplak pozlarını paylaştı

Ben Affleck ile sessiz sedasız evlenen Jennifer Lopez markası için kameraya karşısına geçti. Lopezin kendi markası olan “Jlo Beauty” için verdiği pozlar dünya medyasında geniş yer buldu.

Magazin 27-07-22 10:15

Merak konusuydu! Siyah Güzellik'in kökeni tespit edildi

Mars'tan gelen ve Siyah Güzellik ismiyle anılan (Black Beauty) gök taşı, 2011 yılında Sahra Çölü'nde bulunmuştu. Araştırmacılar, Mars'tan gelen en eski gök taşı Siyah Güzellik'in merak edilen tam köken yerini belirledi.

Haber 14-07-22 17:26

Gratis, Beauty Akademi ile kadın istihdamına destek veriyor

Gratis Eğitim Merkezi'nde hem teorik hem de uygulamalı olarak eğitimler verilecek. Eğitimlerin sonunda ise mezunlara, Gratis’in profesyonel güzellik hizmetleri sunduğu Beauty mağazalarında iş imkanı sağlanacak

Yurthaber 23-02-22 13:06

Beauty Life Expo ve Cosmo Hair Expo fuarı, Antalya'da açıldı

"Beauty Life Expo" ve "Cosmo Hair Expo" fuarı, Antalya'da açıldı

Yurthaber 03-10-21 15:57

Selena Gomez'in Rare Beauty'si dünyaya açılıyor

Selena Gomez, kendi kurduğu Rare Beauty markasının ürünlerini küresel satışa çıkarıyor.

Magazin 25-05-21 17:31

Top Beauty World 2020 listesine giren Hande Erçel'den cesur poz

Sen Çal Kapımı dizisinin oyuncusu Hande Erçel, Top Beauty World 2020'nin listesinde dünya güzellerini geride bırakarak 1. sırada yer almıştı. Instagram'da 17 milyondan fazla takipçisi bulunan Hande Erçel bu haber sonrası cesur pozuyla dikkat çekti.

Magazin 21-12-20 15:30

Hande Erçel, Top Beauty World 2020'nin listesinde dünyanın en güzel kadını seçildi

Sen Çal Kapımı dizisinin yıldızı Hande Erçel, Top Beauty World 2020'nin listesinde dünya güzellerini geride bırakarak 1. sırada yer aldı. Instagram'da 17 milyondan fazla takipçisi bulunan Hande Erçel güzelliğiyle dünya çapında ses getirmeyi başardı.

Magazin 21-12-20 03:04

Üç fonksiyonu bir arada sunuyor

Ortam havayı temizleme fonksiyonuna sahip olan bu ürün, başarılı bir ısıtma ile birlikte, odaları soğuk tutmasını da çok iyi biliyor. Bir klimadan daha kompakt ve ergonomik olan Pure Hot + Cool tek bir cihazla birden fazla işlevi bir arada sunması ile fark yaratıyor.

Haber 05-12-20 09:42

Vanlı kuaför ve güzellik merkezlerine microblading ve kirpik eğitimi

Van’da Kaya Kozmetik ile NUES Kuaför ve Güzellik Salonu tarafından microblading ve ipek kirpik eğitimi düzenlendi.Elite World Van Otel’de düzenlenen programda, Zarina Beauty Akademi sahibi Zarina Byashimova Azizoğlu tarafından kuaför ve güzellik merkezi işletmecilerine microblading ve kirpik eğitimi verildi.

Yurthaber 13-11-20 14:52

ICPAM-VAN 2020 Konferansı başladı

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi ve Abdullah Gül Üniversitesi işbirliği ile ‘3rd International Conference on Pure and Applied Mathematics’ (ICPAM-VAN 2020) isimli konferans başladı.Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi (Van YYÜ) Fen Fakültesi Matematik Bölümünün düzenlediği bilimsel organizasyon çerçevesinde 3-5 Eylül 2020 tarihleri arasında yapılan “online” konferansa Van YYÜ Rektörü Hamdullah Şevli de online olarak katıldı.

Yurthaber 04-09-20 16:16

Dünyanın dört bir yanından: Hepsi kızıl!

Fotoğrafçı Brian Dowling “Redhead Beauty” adlı kitabında dünyanın dört bir yanından kızıl saçlı insanların portrelerine yer verdi. Fotoğrafçı 20 farklı ülkede, 130 modelle çalıştı. Dowling çalışmasının, kızıl saçlı insanlara yönelik zorba ve damgalayıcı tavırlarla savaşmasını umuyor.

Haber 09-06-20 14:31

Çocuklara ilham veren yeni su şişeleri

Bağışıklık sistemini güçlendirmek ve sağlıklı kalmak için düzenli olarak su içmenin daha fazla önem kazandığı bugünlerde, çocukların su tüketim alışkanlığı kazanmasını hedefleyen Nestlé Pure Life, daha önce piyasaya sürdüğü Barbie şişelerine yepyeni bir seri daha ekledi.Nestlé Pure Life Barbie Kariyer Serisi, astronottan ressama, futbolcudan doktora 9 farklı tasarımı ile çocukların farklı meslekleri tanımalarına olanak sağlıyor.

Yurthaber 07-05-20 10:05

Kat Von D kendi kurduğu kozmetik markasından ayrıldı

Amerikalı TV programcısı Katherine von Drachenberg, kendi adını taşıyan kozmetik markasından ayrıldığını duyurdu.Amerikalı TV programcısı ve modellik yapan Katherine von Drachenberg (Kat Von D), kendi adını taşıyan kozmetik markasından (Kat Von D Beauty) diğer sanatsal uğraşlara odaklanmak üzere ayrıldığını açıkladı.

Finans 17-01-20 13:26

Baby Face Beauty ile cildinizdeki izlerle vedalaşın

Günümüzde cildin güzelliğini ve genç görünümünü korumak için birbirinden farklı yöntemler bulunur. Özellikle ameliyatsız estetik uygulamaları son yıllarda giderek popüler hale geldi. Bunların arasında en çok dikkat çeken yöntemlerin başında baby face beauty uygulaması geliyor. Prof. Dr. Şükrü Yazar Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı, baby face beauty uygulaması hakkında bilinmesi gerekenleri anlattı.

Kadin 12-12-19 12:12

Rihanna moda işini sevdi! Gece yarısı havuza inip gözlük tanıttı

Barbadoslu sanatçı Rihanna makyaj markası Fenty Beauty'den sonra çıkardığı iç çamaşırı markası Savage x Fenty ile moda dünyasında hızla ilerliyor. Fenty Beauty markasına ait yeni güneş gözlüğünü tasarımını da her zaman olduğu gibi instagram hesabından tanıtan sanatçı fotoğraflarıyla 4 milyonun üzerinde beğeni aldı. Bununla birlikte Rihanna, koleksiyonu tanıtırken ise oldukça temkinliydi. Bakın neden?

Kadin 22-11-19 10:33

Herkes birbirine benziyor! Birçok kadın 'mükemmel' bir yüze sahip olmak için ünlüleri taklit ediyor

Sosyal medya, aslında, doğal insan oranlarından oldukça uzak olan güzellik standartlarını empoze ediyor: çok küçük burunları, çok dolgun dudakları, keskin elmacık kemikleri ve kadınları daha dikkat çekici kılan şeyler. Bu standartlara uymak isteyenlerin bazı radikal değişiklikler yapmaya karar vermeleri şaşırtıcı değil, bu yüzden kozmetologları ve plastik cerrahları ziyaret ediyorlar. Ancak Insta-beauty olmak çok zaman ve para gerektiriyor. Tam olarak ne kadar? Bu makalede öğreneceksiniz.

Kadin 15-11-19 14:23

Orenda Kozmetik yurt dışına açılıyor

Türkiye’nin yerli derma kozmetik firması Orenda, Beauty İstanbul fuarından, yurt dışı bağlantıları ile döndü.

Haber 18-10-19 11:09

YouTube ruj reklamlarıyla dolup taşacak, hazır mısınız?

Artırılmış gerçeklik teknolojisiyle artık rujları YouTube mobil uygulaması üzerinde denemek mümkün olacak.  Beauty Try-On isimli özellik sayesinde kullanıcılar MAC ve NARS reklamlarına basarak, markaların rujlarını kendi dudaklarında test edebilecekler.

Trend 16-10-19 09:17

CNR Beauty & Wellness Show İstanbul'a 400'ün üzerinde marka katıldı

CNR Expo İstanbul Fuar Merkezi'nde buluştuğu fuarı, aralarında doktor, estetisyen ve güzellik uzmanlarının bulunduğu 20 binin üzerinde sektör profesyoneli ziyaret etti

Finans 23-09-19 10:18

CNR Beauty & Wellness Show İstanbul'a ziyaretçi akını

Gençlik formüllerinin görücüye çıktığı CNR Beauty & Wellness Show İstanbul, gençleştiren mucize teknolojileriyle de ziyaretçilerin ilgi odağı haline geldi - Kozmetik, güzellik ve sağlık sektörlerinin aynı platformda buluştuğu fuarda yerli ve yabancı 400’ün üzerinde marka güzelliğin teknoloji ile uyumuna dair örnekler sergiledi

Yurthaber 20-09-19 15:41

CNR Beauty & Wellness Show İstanbul'a ziyaretçi akını

Gençlik formüllerinin görücüye çıktığı CNR Beauty & Wellness Show İstanbul, gençleştiren mucize teknolojileriyle de ziyaretçilerin ilgi odağı haline geldi - Kozmetik, güzellik ve sağlık sektörlerinin aynı platformda buluştuğu fuarda yerli ve yabancı 400’ün üzerinde marka güzelliğin teknoloji ile uyumuna dair örnekler sergiledi

Finans 20-09-19 15:40

CNR Beauty&Wellness Show İstanbul'da kapılarını açtı

Kozmetik, güzellik ve sağlık ürünlerinin aynı platformda buluştuğu CNR Beauty&Wellness Show başladı - 22 Eylül'e kadar ziyaretçilerini ağırlayacak olan CNR Beauty&Wellness Show İstanbul, gündelik makyajdan profesyonel makyaja, ciltte yaşlanma yönetiminden estetiğe kadar güzelliğe dair tüm teknolojileri bu fuarda buluşturuyor

Haber 19-09-19 16:17

CNR Beauty&Wellness Show İstanbul'da kapılarını açacak

Cilt bakımı ve medikal estetik sektörü CNR Beauty & Wellness Show İstanbul’da buluşuyor

Yurthaber 12-09-19 09:56

CNR Beauty&Wellness Show İstanbul'da kapılarını açacak

Cilt bakımı ve medikal estetik sektörü CNR Beauty & Wellness Show İstanbul’da buluşuyor

Finans 12-09-19 09:54

İç güzellik hiç bu kadar güzel anlatılmamıştı!

Sebastián Gutiérrez, Inner Beauty serisinde kumaş yüzlerin altında gizlenen anatomik portreler çizerek iç güzellik kavramına dokunuyor.

Trend 08-09-19 03:29

Birinci Dünya Savaşı temalı '1917'den ilk fragman yayınlandı

Skyfall ve American Beauty filmlerinin yönetmeni Sam Mendes'in yıldızlarla dolu yeni filmi '1917'den ilk fragman yayınlandı.

Trend 02-08-19 10:16

'Güzellik Salonu Sendromu!' Kuafördeki bu hareket felç kalmanıza sebep olabilir

Tıp dünyasındaki adı Güzellik Salonu Felç Sendromu (Beauty Salon Stroke Syndrome) olan bu tehlikenin şakası yok! Ancak merak etmeyin, anlatacaklarımız sayesinde bir sonraki kuaför randevunuzu iptal etmenize gerek kalmayacak.

Kadin 29-07-19 10:24

Kim Kardashian yeni vücut fondötenini önce kendi daha sonra büyükannesinin üzerinde denedi

Kurucusu olduğı KKW Beauty sayesinde ciddi bir başarı sağlayan ve markasının reklamlarını sadece Instagram hesabından yapan reality şov yıldızı Kim Kardashian yeni vücut ürünüyle yine tüm dikkati üzerine çekti. Sedef rahatsızlığı ile mücadele eden Kim, ürünü önce kendi daha sonra da büyükannesinin üzerinde denedi.

Kadin 21-06-19 12:03

Bu adam güzelliğin peşinde dünyayı geziyor! İçlerinde Türkiye de var

Güzelliğin her yerde bulunabileceğini göstermek için başlattığı 'The Atlas of Beauty' (Güzellik Atlası) isimli proje ile adını duyuran Romanyalı fotoğrafçı Mihaela Noroc, güzelliğin peşinde dünya turuna devam ediyor. Noroc, geçtiğimiz yıl başlattığı projesi kapsamında Türkiye de dahil 60'dan fazla ülkeyi ziyaret etti. İşte Noroc'un kadrajından güzelliğin her yerde olduğunu gösteren o fotoğraflar...

Trend 20-06-19 14:24

2019'un en yakışıklı isimleri! Türkiye'den de 3 isim var

ABD merkezli internet sitesi Top Beauty World 2019'un En Yakışıklı isimlerini açıkladı. Dünyanın birçok yerinden ünlü isimler listeye girdi.

Magazin 18-05-19 11:17

Hande Erçel, dünya çapında yapılan oylamada ‘En Güzel Kadın’ seçildi!

Hande Erçel, ABD merkezli Top Beauty World dergisinin yaptığı oylamada "2019'un En Güzel Kadını" seçildi.

Trend 14-05-19 20:11

Kozmetik sektörü Dubai'de buluştu

İKMİB Başkanı Adil Pelister: - "Orta Doğu pazarı kozmetik sektörü ihracatımızda önemli bir fırsat sunuyor. Beauty World ME fuarı da her yıl büyüyen ve dünyada büyük yer tutmaya başlayan bir fuar. Bu açıdan firmalarımızın fuar etkinliklerini iyi değerlendirmelerini öneriyoruz"

Finans 17-04-19 14:26

Bu güzellik yarışması bildiklerinizden çok farklı! Yara izleri, onlara bambaşka kapılar açtı

'Güzellik, cilt teninden daha fazlasıdır'. Bu sözler Miss Unique Beauty güzellik yarışmasına katılan kadınlara ait. Üçüncü derecede yanıklar, şekil bozuklukları, yara izleri kısaca farklılarıyla ön plana çıkan kadınlar, toplumun güzellik algısına meydan okumak için yarışıyor. Yani bildiğimiz güzellik yarışmalarından değil.

Kadin 22-03-19 09:08

Rihanna güzellik markası Fenty Beauty için poz verdi

Barbadoslu şarkıcı Rihanna güzellik markası Fenty Beauty için objektiflerin karşısına geçti. Markasına ait Body Lava adlı vücut parlatıcısı için poz veren 31 yaşındaki Barbadoslu şarkıcı, tüm vücudunu baştan aşağı altın rengine bürüdü.

Kadin 21-03-19 15:42

Kim Kardashian'ın güzellik sırrı şaşkına çevirdi! 'Gülümsememek'

KKW Beauty kozmetik markası kurucusu ve şov yıldızı Kim Kardashian takipçilerine güzellik sırlarından bahsetti. Bir takipçisinin mimik ve yüzündeki çizgiler için ne yapıyorsunuz sorusuna ise bekmedik bir cevap verdi: Gülümsemeyin!

Kadin 13-02-19 12:20

Türk giyim firmalarından Londra çıkarması

İngiltere'nin en büyük giyim fuarı "Pure London" aralarında Türk markalarının da bulunduğu bin 300'den fazla katılımcıyla başladı - Girişimci Bahadır Çam: - "Rekabetin arttığı, ticaret savaşlarının olduğu bir dünyada ihracatımızı artırmaya yönelik çalışıyoruz" - "Yerel iş birliklerine giderek müşteri odaklı çalışıyoruz. Her bölgeye uygun özel koleksiyonlar oluşturuyoruz"

Haber 10-02-19 18:30

Rihanna babasını mahkemeye verdi

Şarkıcı ve Fenty Beauty isimli kozmetik markasının sahibi Rihanna, babası Ronald Fenty'i, "soyadını ticari marka olarak kullanmak" suçlamasıyla dava etti

Haber 16-01-19 13:15

Güzelliğin peşinde dünya turu: Güzellik Atlası

Güzelliğin her yerde bulunabileceğini göstermek için başlattığı 'The Atlas of Beauty' (Güzellik Atlası) isimli proje ile adını duyuran Romanyalı fotoğrafçı Mihaela Noroc, güzelliğin peşinde dünya turuna devam ediyor.

Trend 27-12-18 11:39

Herkes Koreli kadınların güzellik sırlarının peşinde! Huş mucizesini duymuş muydunuz?

Son birkaç yılda, Güney Kore dünyanın güzellik başkenti haline geldi. Ünlü Kore cilt bakım ürünlerini ve püf noktalarını tanımlamak için kullanılan K-beauty diye bilinen özel bir terim bile var. Genellikle beklenmedik, şaşırtıcı ve hatta dünyanın geri kalanı için garip bu ürünlerin etkinliği kanıtlanmış ve Koreli kadınların inanılmaz genç görünmesine yardımcı oluyor. Güney Kore'de kullanılan en popüler ve sıra dışı güzellik ürünlerinden oluşan kısa bir rehber hazırladık.

Kadin 30-11-18 17:10

Kızıl saçlı kadınların güzelliğini gözler önüne seren fotoğrafçı

Berlin'de yaşayan Amerikalı fotoğrafçı Brian Dowling, “Redhead Beauty” adlı projesiyle 20 farklı ülkeden 130'un üzerinde kızıl saçlı kişinin fotoğrafını çekti. Kızıl saç, dünyadaki en nadir saç rengidir ve dünya nüfusunun yaklaşık% 1'ini etkileyen MC1R olarak bilinen bir gen mutasyonundan kaynaklanır. Kızıl saçlar, yaşlandıkça sarışın ya da saf beyaz olurlar.

Trend 07-11-18 11:32

Kim Kardashian parfümlerini kadın bedenlerini kullanarak tanıttı! Instagram'ın kurallarını zorladı

KKW Beauty güzellik markasının kurucusu olan Reality şov yıldızı Kim Kardashian her yeni ürünüyle ses getiriyor. Geçtiğimiz günlerde yeni far paletiyle konuşulan Kardashian bu kez piyasaya sürdüğü iki yeni parfümüyle gündemde.

Kadin 02-11-18 15:55

CNR Beauty&Wellness Show İstanbul başladı

Fuarda, makyaj malzemelerinden masaj yataklarına, dinlenme koltuklarından incelme cihazlarına, ekolojik temel bakım ürünlerine kadar gençleştiren ve güzelleştiren pek çok ürün sergileniyor

Finans 20-09-18 17:04

Dünyanın en güzel yüzleri! 2018 listesine Türkiye'den 5 isim girdi

ABD merkezli internet sitesi "Top Beauty World" 2018’in ‘En Güzel Yüzlü' adaylarını açıkladı. Dünyanın birçok yerinden ünlü isimler listeye girdi.

Haber 30-07-18 21:41