Rams Global Haberleri

PlayGate Ventures kuruldu: Dijital oyun endüstrisinde güçlü iş birliğine imza atıldı!

Türkiye oyun endüstrisinin gelişimi noktasında önemli bir kaldıraç olacak olan PlayGate Ventures kuruldu. Yerel ve global yatırımcılara açık olacak fon, dijital oyun ve oyun teknolojileri yatırımcılarını hedefliyor.

Haber 2024-05-08 12:39:43

Dünyanın farklı ülkelerinden mühendis kızlar İstanbul’da buluşacak

Limak Şirketler Grubu’nun, STEM alanlarında kadın istihdamını artırmayı amaçlayan ve ülke sınırlarını aşarak küresel bir sosyal etki hareketine dönüşen projesi Global Engineer Girls (GEG) 10-12 Mayıs tarihleri arasında Kosova, Kuzey Makedonya, Suudi Arabistan ve Türkiye’nin farklı şehirlerinden gelen mühendis kızları İstanbul’da ağırlayacak.

Yurthaber 2024-05-07 12:18:48

SON DAKİKA: İl Spor Güvenlik Kurulu'ndan Galatasaray-Fenerbahçe derbisine az bir zaman kala deplasman seyircisi kararı!

Son dakika... Galatasaray ile Fenerbahçe derbisinin oynanmasına kısa bir süre kala İl Spor Güvenlik Kurulu'ndan kritik bir karar geldi. Buna göre, RAMS Part'ta oynanacak mücadelede 2 bin 400 sarı-lacivertli taraftar takımlarını desteklemek üzere tribünlerdeki yerini alabilecek.

Spor 2024-05-07 12:16:55

Fed'in faiz indirimi için beklentiler değişti! S&P'den revizyon geldi

S&P Global Ratings, ABD Merkez Bankasının (Fed) faiz indirimi döngüsüne muhtemelen aralık ayında başlayacağının öngörüldüğünü bildirdi. Fed 1 Mayıs'ta politika faizini sabit tuttuğunu açıklamıştı.

Finans 2024-05-03 12:33:43

Galatasaray'a dev gelir! Loca sayısını arttırdılar, 200 milyon TL ek gelir elde etti

Sahasındaki maçaları kapalı gişe oynayan Galatasaray, RAMS Park'taki gelirlerini artırmak için loca sayısını yükseltti. Sarı kırmızılı yönetim bu sayede 6 milyon dolarlık ek gelir sağladı. İşte detaylar...

Spor 01-05-24 10:09

Koton halka arzında detaylar belli oldu!

Kadın giyim markası Koton, halka arz oluyor. Yurt içi ve yurt dışındaki 437 mağazası ve online satış kanallarıyla 70 ülkede ürünlerini satışa sunan Koton, halka arzdan elde edeceği gelirle global bir moda markası olma yolculuğunu büyütecek yatırımlar gerçekleştirmeyi hedefliyor. Koton, orta vadede yurt içi ve yurt dışında 130 ile 150 yeni mağaza açmayı planlıyor.

Finans 30-04-24 16:54

Scoutium ve Staige arasında uluslararası büyümeyi hızlandıracak ortaklık

Futbol kulüplerinin akademilerine global çözümler getiren Scoutium ile spor prodüksiyonları için otomatik yapay zeka kameralarıyla önemli hizmetler sunan Staige GmbH, uluslararası büyümeyi hızlandırmak için yakın bir iş birliği gerçekleştiriyor.

Spor 30-04-24 15:13

Concentrix + Webhelp, yoluna Concentrix adıyla devam ediyor!

Concentrix + Webhelp ticari adı altında faaliyet gösteren global teknoloji ve hizmet şirketi olan Concentrix Corporation (NASDAQ: CNXC), bugün adını Concentrix olarak değiştirdiğini ve marka gelişimini sürdürdüğünü duyurdu.

Haber 29-04-24 22:31

Galatasaray yoluna gümbür gümbür devam ediyor! Pendikspor engelini 4-1'lik skorla geçtiler...

Trendyol Süper Lig’in 33. haftasında Galatasaray, Pendikspor’u konuk etti. Şampiyonluk yolunda kayıp yaşamak istemeyen Galatasaray ile küme düşmeme mücadelesi veren Pendikspor müthiş bir oyun ortaya koydu. RAMS Park'ta oynanan maçı Galatasaray 4-1 kazanarak Fenerbahçe ile puan farkını maç fazlasıyla 5'e çıkarttı.

Spor 21-04-24 20:57

Instagram silinen mesajları geri getirme: Instagram'da silinen mesajlar nasıl geri getirilir?

Instagram’da silinmiş mesajları tekrar görmek istemek, birçok Instagram kullanıcısı tarafından araştırılan konular arasındadır. Global olarak milyonlarca üyesi bulunan popüler sosyal medya platformu Instagram’da fotoğraf ve video postlarıyla birlikte mesajlaşma özelliği de sıklıkla kullanılır. Kullanıcılar DM üzerinden atılan mesajları bilerek veya bilmeyerek silebilmekte ve daha sonra da mesajların nasıl geri yükleneceğini merak etmektedir. Instagram'da silinen mesajlar nasıl geri getirilir?

Haber 18-04-24 23:39

Scoutium’dan Kanada ekibi Aurora FC ile iş birliği anlaşması

Yenilikçi teknolojisi sayesinde futbol kulüplerinin akademilerine global çözümler getiren, genç yeteneklerin video ve istatistiklerini objektif olarak sunan Scoutium, yaklaşık 60 yıllık futbol tarihi olan Kanada ekibi Aurora FC ile iş birliği anlaşması imzaladı.

Spor 17-04-24 18:33

Serenay Sarıkaya'nın dekoltesi gündemdeydi! Banu Alkan'dan 'silikon' yorumu

Serenay Sarıkaya, New York'ta düzenlenen 'GQ Global Creativity Awards' gecesinde giydiği elbiseyle gündem olmuştu. Oyuncunun derin göğüs dekolteli siyah elbisesi çok konuşulurken Banu Alkan'dan da konuyla ilgili bir yorum geldi.

Magazin 14-04-24 11:03

Zayıf noktası ortaya çıktı! İran ve İsrail ordularının karşılaştırmasında ilginç sonuç: Nükleer silah endişesi yine gündemde

Orta Doğu bir kez daha diken üstünde! Nükleer silah tartışmalarıyla sık sık gündeme gelen İran'ın İsrail'e saldırısı gerilimi had safhaya taşıdı. 3. dünya savaşı endişeleri de tırmanırken iki ülkenin askeri güçleri karşılaştırıldığında ilginç bir tablo ortaya çıktı. Global Firepower'ın 2024 raporunda da iki ülkenin sıralamaları dikkat çekti. Peki İran ordusu ne kadar güçlü, İsrail'in ordusu kaçıncı sırada?

Finans 14-04-24 09:54

Serenay Sarıkaya GQ gecesinde tarzıyla gündem oldu! Bu sefer olmamış

New York'ta düzenlenen GQ Global Creativity Awards gecesinde Serenay Sarıkaya da vardı. Kırmızı halıda boy gösteren güzel oyuncunun kıyafeti sosyal medyayı ikiye böldü.

Magazin 12-04-24 07:45

Beşiktaş'ta Aboubakar ve Ghezzal gelişmesi!

Beşiktaş'ta kadro değişiyor. Sakatlığını atlatan Al-Musrati, 4 Nisan'da oynanacak RAMS Başakşehir maçında 11'de yer alacak. Bunun yanında Aboubakar ve Ghezzal'ı lig sonuna kadar ilk 11'de oynatmayı düşünen Fernando Santos, kadro planlamasını sil baştan yaptı.

Spor 30-03-24 17:43

Scoutium, Hollanda'daki ilk işbirliğini gerçekleştirdi! Dordrecht ile anlaşma sağlandı

Yenilikçi teknolojisi sayesinde futbol kulüplerinin akademilerine global çözümler getiren, genç yeteneklerin video ve istatistiklerini objektif olarak sunan Scoutium, Avrupa'da büyüme operasyonlarına bir yenisini daha ekleyerek Hollanda'nın 2. Lig ekiplerinden FC Dordrecht ile iş birliği anlaşması imzaladı.

Spor 29-03-24 16:37

S&P, Türkiye'nin büyüme tahminini yükseltti

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu S&P Global, gelişmekte olan ülkeler için 2024 yılı toplam büyüme tahminini yüzde 4,2'ye yükseltirken, Türkiye için de yüzde 3'e çıkardı.

Finans 27-03-24 07:20

Emre Belözoğlu ve Çağdaş Atan'dan maç sonunda isyan! ''Sözlerimi dikkatli seçmek istiyorum ama...''

Trendyol Süper Lig'de RAMS Başakşehir'i 2-1 yenerek galibiyet hasretine son verdi. Karşılaşması sonrası iki takımın hocaları Emre Belözoğlu ve Çağdaş Atan, saha zeminine isyan etti.

Spor 16-03-24 18:57

Scoutium, Türkgücü München ile Almanya'daki ilk iş birliğini gerçekleştirdi

Yenilikçi teknolojisi sayesinde futbol kulüplerinin akademilerine global çözümler getiren, genç yeteneklerin video ve istatistiklerini objektif olarak sunan Scoutium, yaklaşık 50 yıllık futbol mirası olan Almanya’nın Regionalliga ekiplerinden Türkgücü München ile iş birliği anlaşması imzaladığını duyurdu. 

Spor 14-03-24 20:52

Rams Park'ta ilklerin gecesi! Kerem Demibay'ın yıldızlaştığı maçta Galatasaray, Çaykur Rizespor engelini 6 golle aştı...

Trendyol Süper Lig’in 29. haftasında Galatasaray, Çaykur Rizespor’u konuk etti. İlklerin yaşandığı maçta atılan goller izleyenleri hayran bıraktı. İki takımın da yüksek tempoda oynadığı mücadelede haftanın en iyi maçı olmaya aday cinstendi. Liderlik yarışında hata yapmak istemeyen Galatasaray, Rizespor'u 6-2 mağlup ederek yoluna kayıpsız devam etti. Sarı-kırmızılıların gollerini Köhn, Torreira, Icardi ve Kerem Demirbay (3) kaydetti. Rizespor'un iki golü ise Casper Hojer ve Olawoyin'den geldi.

Spor 08-03-24 21:55

İnşaat sektöründe dayanıklılık ve kalitenin öncüsü RAMS Türkiye: “En büyük hassasiyetimiz deprem güvenliği”

Attığı her adımda, şehrin mimarisine ve insanların yaşamlarına değer katan RAMS Türkiye, bugünden geleceğe yatırım yaparak yüksek güvenlik standartlarıyla öne çıkan projelere imza atıyor.

Haber 19-02-24 18:29

Sivil havacılıkta değişimin sinyalleri! Türkiye için dikkat çeken açıklama: Global sertifika sistemi hayata geçirildi

Sivil Havacılık Genel Müdürü Kemal Yüksek, global bir sertifika sistemini hayata geçirdiklerini belirterek, "Bu sistem bir süre sonra Türkiye'mizi, 'Büyük Türkiye Modeli' adı altında bölgenin, daha sonra uluslararası anlamda büyük bir coğrafyanın merkezi haline getirecek." dedi.

Finans 13-02-24 14:19

Galatasaray kaldığı yerden devam ediyor! RAMS Başakşehir'i 2-0 mağlup eden sarı-kırmızılılar maç fazlasıyla liderliğe yükseldi

Trendyol Süper Lig’in 25. haftasında Galatasaray, sahasında RAMS Başakşehir ile karşı karşıya geldi. Fenerbahçe ile şampiyonluk yolunda çekişen sarı-kırmızılıların puan kaybına tahammülü yoktu. Müthiş baskıyla oynayan Galatasaray sahadan 2-0 galip ayrılarak maç fazlasıyla liderliğe yükseldi.

Spor 10-02-24 21:01

Galatasaray, Bandırmaspor'u 4-2 mağlup ederek Ziraat Türkiye Kupası'nda çeyrek finale yükseldi!

Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası son 16 turu maçında evinde 1’inci Lig ekiplerinden Bandırmaspor’u ağırladı. Rams Park’ta oynanan mücadele sarı-kırmızılıların ağır üstünlüğü ile geçildi. Galatasaray sahadan 4-2 galip ayrılarak adını çeyrek finale yazdırmayı başardı.

Spor 06-02-24 22:47

Herkesin kazandığı bir yarış StartGate Global Game Jam’24

StartGate, dünyanın en büyük oyun geliştirme etkinliği Global Gam Jam’in (GGJ) bu yılki adreslerinden biri oldu. StartGate Global Game Jam’24 kapsamında bir araya gelen 16 takım, 48 saat boyunca yaratıcılıklarının sınırlarını zorladı. “Beni Güldür” GGJ global temasında ve StartGate’in, JCI iş birliğinde organize ettiği “Nitelikli Eğitim” temalı alt yarışma kategorisinde oyunlar üretildi.

Haber 06-02-24 18:10

Galatasaray'dan Dubois için sürpriz takas teklifi!

Galatasaray, sezon başında Başakşehir'e kiraladığı Dubois'i geri getirmek istiyor. RAMS Başakşehir kulübü anlaşmaya sadık kalarak Dubois'i sezon sonundan önce sarı-kırmızılılara yollamak istemiyor. Sacha Boey'un satışının ardından sağ bek mevkisindeki eksiği kapatmak isteyen Galatasaray yönetimi, Başakşehir'e Sergio Oliveira'yı teklif etti.

Spor 01-02-24 11:10

48 saat aralıksız oyun geliştirdiler

İzmir’i oyun sektöründe söz sahibi yapma hedefiyle kurulan Oyun Girişimciliği Merkezi (OYGEM), Next in Game iş birliği ile her yıl dünyanın birçok yerinde aynı anda düzenlenen oyun geliştirme sektörünün en büyük faaliyeti Global Game Jam etkinliğine üçüncü kez ev sahipliği yaptı.

Yurthaber 31-01-24 14:10

RAMS Başakşehir Konyaspor karşısında muhteşem bir geri dönüşe imza attı! 2-0 geriye düştükleri maçı kazandılar

Süper Lig'in 23. hafta karşılaşmasında Başakşehir, Konyaspor ile karşı karşıya gelirken Turuncu-lacivertliler 2-0 geriye düştüğü mücadeleden 3-2 galibiyetle ayrıldı. İşte detaylar...

Spor 28-01-24 18:51

S&P: ABD'de resesyon riski hafifledi

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu S&P Global, ABD'de gelecek 12 ay içinde resesyon olasılığının geçen yılın ortasından bu yana hafiflediğini bildirdi.

Finans 28-01-24 15:42

Fenerbahçe Başakşehir karşısındaki oyunuyla Süper Lig tarihinin rekorunu kırdı!

Süper Lig'in 22. hafta karşılaşmasında RAMS Başakşehir'e konuk olan Fenerbahçe mücadeleden 1-0 galibiyetle ayılırken, bu karşılaşmada kırılması zor bir rekora da imza attı. İşte detaylar...

Spor 26-01-24 10:08

Fenerbahçe liderliği son anda korudu! Sarı-lacivertliler deplasmanda RAMS Başakşehir'i 90+3'te attığı golle 1-0 mağlup etti

Trendyol Süper Lig'in 22. haftasında Başakşehir ile Fenerbahçe karşı karşıya geldi. Liderlik için puan kaybına tahammülü olmayan sarı-lacivertliler maçın başından sonuna kadar yüksek tempoda mücadele etti. Ev sahibi RAMS Başakşehir'in iki kırmızı kart gördüğü mücadelede 90. dakikada penaltı kazanan sarı-lacivertliler attığı golle karşılaşmadan 1-0 galip ayrıldı.

Spor 24-01-24 22:02

Fenerbahçe'den tepkilere yol açan Fatih Terim paylaşımı! Galatasaray taraftarı kısa süre içinde fark edince ortalık karıştı...

Fenerbahçe'nin RAMS Başakşehir ile karşılaşacağı maç öncesi sarı-lacivertlilerin yaptığı paylaşım Galatasaray taraftarı tarafından tepkiyle karşılandı. Fenerbahçe'nin sosyal medyadan maç gününe özel yaptığı paylaşımda, RAMS Başakşehir'in stadyumunun ismine yer verilmemesi dikkatlerden kaçmadı.

Spor 24-01-24 16:56

Türkiye Fransa'yı geçti, tırmanıyor! Dünyanın en güçlü hava kuvvetleri listesi açıklandı... İşte 2024'e damga vuracak ilk 10 ülke

Dünyanın en güçlü hava kuvvetlerine sahip ülkeleri belli oldu. ABD merkezli Global Firepower, her yıl olarak hazırladığı en güçlü hava kuvvetlerine sahip ülkeler listesi güncellendi. 2024 yılının ilk verileriyle birlikte Türkiye, Fransa'yı geride bıraktı. Açıklanan güncel listede Türkiye, dünyanın en güçlü hava kuvvetleri sıralamasında yine ilk 10'da yer aldı. İşte dünyanın en güçlü hava kuvvetleri 2024 listesindeki ülkelerin sıralaması...

Finans 22-01-24 11:40

Standard & Poor'dan Türk şirketler ve büyüme açıklaması

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu S&P Global, Türk şirketlerinin sermaye piyasasına erişiminin iyileştirilmesinin 2024-2025 yıllarında büyümeyi destekleyebileceğini söyledi. Raporda Türk şirketlerinin son yıllarda yüksek enflasyon, dalgalı para birimi ve yüksek faiz oranlarıyla mücadele etmek zorunda kaldığına işaret edildi.

Finans 19-01-24 08:08

48 saate kaç oyun sığar: Gözler StartGate Global Game Jam24’te!

Avrupa ve Ortadoğu’nun en büyük Dijital Oyun ve Oyun Teknolojileri Girişimcilik Merkezi StartGate, açılışının üzerinden henüz 7 ay geçmişken küresel platformda önemli bir başarıya imza atıyor. StartGate, dünyanın en büyük oyun geliştirme etkinliği Global Game Jam’in bu yıl Türkiye’deki 12 mekânından biri olacak. 26-28 Ocak tarihleri arasında cesur oyun geliştiricilerin ve dijital hayalperestlerin ağırlanacağı StartGate Global Game Jam’24 için son başvuru tarihi 23 Ocak.

Haber 18-01-24 16:14

Başakşehir'den G.Saray'a kötü haber geldi!

Trendyol Süper Lig ekiplerinden RAMS Başakşehir’in Başkanı Göksel Gümüşdağ, Galatasaray'dan kiraladıkları Dubois'in geri dönme ihtimaline cevap verdi.

Spor 16-01-24 15:17

İsrail paylaşımı yapan diğer futbolcu serbest!

RAMS Başakşehir'in İsrailli futbolcusu Eden Karzev, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım sonrası gözaltına alındı. İfadesinin ardından Karzev, serbest bırakıldı.

Spor 15-01-24 18:59

Finansta dev satın alma

Blackrock 12,5 milyar dolarla Global Infrastructure Partners'ı (GIP) satın alma konusunda anlaşmaya vardı. BlackRock, yaklaşık 9,5 milyar dolar değerinde 3 milyar dolar nakit ve yaklaşık 12 milyon hisse ödeyecek ve anlaşmanın üçüncü çeyrekte tamamlanması bekleniyor.

Finans 12-01-24 15:46

Türkiye savunmada atağa kalktı! Dikkat çeken yükseliş! Dünyanın en güçlü orduları 2024 listesi yayımlandı... İşte Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK) listedeki yeni sırası

Dünyanın en güçlü orduları belli oldu. ABD merkezli Global Firepower, her yıl olarak hazırladığı dünyanın en güçlü ordularını bu yıl da güncelledi. Dünyanın en güçlü orduları 2024 listesinde Türkiye'nin yükselişi ise dikkat çekti. Ülke ordularının hareket kabiliyeti, sahada uzun kalma gibi birçok faktörün dikkate alınarak hazırlanan listede, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK) 2023 yılına göre 3 basamak yükseldiği görüldü.

Finans 10-01-24 09:45

Josef de Souza, Başakşehir-Adana Demirspor maçını tribünden takip etti

RAMS Başakşehir’in Çin ekibi Beijing Guoan’dan kadrosuna kattığı Brezilyalı futbolcu Josef de Souza, Adana Demirspor mücadelesini tribünden takip etti.

Spor 06-01-24 19:36

RAMS Başakşehir yenilmezlik serisini 4 maça yükseltti

Trendyol Süper Lig'in 19. haftasında sahasında Yukatel Adana Demirspor ile 0-0 berabere kalan RAMS Başakşehir, yenilmezlik serisini 4 maça yükseltti.

Spor 06-01-24 19:31

Fenerbahçe'de Miha Zajc ile yollar ayrılıyor! İstanbul'da mutlu olan yıldız oyuncu yine İstanbul ekibiyle anlaşmak üzere...

Fenerbahçe'de istediği forma şansını bulamayan 29 yaşındaki Miha Zajc, Süper Lig ekiplerinden RAMS Başakşehir ve Fatih Karagümrük ile görüştü.

Spor 03-01-24 15:12

Transferin adı: Josef de Souza! Brezilyalı yıldız oyuncu RAMS Başakşehir ile 1.5 yıllık sözleşme imzaladı

BJ Guoan'dan ayrılan Josef de Souza, Süper Lig ekiplerinden RAMS Başakşehir ile her konuda anlaşmaya vardı. Son olarak ülkemizde Beşiktaş forması giyen Brezilyalı yıldız oyuncu İstanbul'a geri dönmüş oldu.

Spor 01-01-24 16:49

Türkiye'de pandemi dönemi böyle geçti! Kendisine organik maske yapan da vardı arabasını koronavirüsten korumak isteyen de...

Çin'in Wuhan kentinde ortaya çıkan ve kısa sürede tüm dünyaya yayılarak global bir salgın haline gelen koronavirüs Türkiye'de de yoğun bir şekilde yaşandı. Maske zorunluluğu, sokağa çıkma yasakları ve sosyal mesafe kurallarının etkili olduğu günlerde kaydedilen birbirinden ilginç anlar sosyal medyada gündem oldu. O görüntülerde kendisine organik maske yapan da vardı, arabasına maske yapan da...

Trend 25-12-23 13:12

İyileştikten sonra da etkilemeye devam ediyor! Bu semptomlara dikkat: Long Covid bir ömür sürebilir

Koronavirüs, ilk olarak Çin'in Vuhan Eyaleti'nde Aralık ayının sonlarında solunum yolu belirtileriyle ortaya çıktı ve 13 Ocak 2020 tarihinde tanımlanarak tüm dünyada global bir salgın olarak ifade edildi. Dünya genelindeki milyonlarca insan koronavirüs hastalığına yakalandı. Ancak kimi hastaların iyileşmesine rağmen semptomları devam etti. "Long Covid" olarak tanımlanan bu durumda iyileşmenin sonrasında semptomların haftalar, aylar hatta yıllarca sürebileceği ifade edildi.

Trend 24-12-23 09:58

Akyazı'da kazanan çıkmadı! Trabzonspor ile RAMS Başakşehir'in karşılaşması 1-1'lik eşitlikle sona erdi

Trendyol Süper Lig'in 18. hafta maçında Trabzonspor ile RAMS Başakşehir kozlarını paylaştı. Karadeniz ekibi, çıkışını bu maçı da kazanıp sürdürmek istiyordu. Karşılıklı ataklara sahne olan mücadele 1-1'lik eşitlikle sona erdi.

Spor 23-12-23 20:56

Trabzonspor maçında Abdullah Avcı ile Batista Mendy arasında ilginç an!

Trendyol Süper Lig’in 18. haftasında Trabzonspor, RAMS Başakşehir’i konuk etti. Mücadelenin ilk yarısında beraberliği yakalayan Trabzonspor'da Batista Mendy'nin golü sonrası ilginç bir olay yaşandı.

Spor 23-12-23 20:22

Futbolun yeni formatı Avrupa Süper Ligi için Türkiye'den ilk bildirim Fenerbahçe ve Başakşehir'den geldi!

Avrupa Birliği Adalet Divanı'nın Avrupa Süper Ligi’nin kurulmasını engelleyerek rekabet yasasına aykırı hareket ettiğine hükmetmesinin ardından Türkiye'den ilk bildirim Başakşehir ve Fenerbahçe'den geldi. RAMS Başakşehir ve Fenerbahçe Avrupa Kulüpler Birliği’nin (ECA), Avrupa Süper Ligi’ni desteklememe kararına katıldıklarını duyurdu.

Spor 21-12-23 18:21

GALATASARAY FATİH KARAGÜMRÜK MAÇI SONUCU! Galatasaray Fatih Karagümrük maçı kaç kaç bitti?

Galatasaray Fatih Karagümrük maçı canlı olarak ekrana geldi. Süper Lig'in 17. haftasında, ligin 2. sırasında bulunan sarı-kırmızılılar Rams Park'tan üstünlükle ayrılmayı hedefledi. 3 puan hedefleyen Okan Buruk'un ekibi, hafta sonu ise ezeli rakibi Fenerbahçe ile kozlarını paylaşacak. Galatasaray Fatih Karagümrük maçı sonucu internette araştırılıyor. Peki, Galatasaray Fatih Karagümrük maçı kaç kaç bitti?

Spor 20-12-23 23:15