Sex And The City Dizisi Haberleri

Filmlerde ve dizilerde göründükten sonra trend haline gelen şeyler

Filmler, diziler birkaç saatliğine de olsa gerçek hayattan kopmamızı ve sorunlarımızı unutmamızı sağlayabiliyor. Filmlerde görülen bazı elbiseler, eşyalar, bakım önerileri, yiyecekler hayatımızda yer edinebiliyor. İşte filmlerde görüldükten sonra popüler olan şeyler...

Kadin 01-11-2022 12:32

Sex And The City oyuncusu Chris Noth'a yeni suçlama! Elini kıyafetimin altına sokup...

Üç kadın tarafından hakkında cinsel saldırı iddiaları ortaya atılan ve bu iddiaları reddeden Chris Noth'a yeni bir suçlama daha geldi. Şarkıcı ve söz yazarı Lisa Gentile, ünlü oyuncunun kendisini zorla öpmeye çalıştığını iddia etti.

Magazin 24-12-2021 12:02

Chris Noth tecavüz iddiaları sonrası diziden kovuldu

Hakkında iki kadının öne sürdüğü tecavüz iddialarının ardından, ünlü oyuncu Chris Noth, rol aldığı 'The Equalizer' dizisinden kovuldu. Ünlü aktör ayrıca ticarette de 12 milyon dolar kaybetti.

Magazin 21-12-2021 12:08

Sex and the City'nin yıldızı Chris Noth hakkında iki ayrı 'cinsel taciz' iddiası!

"Sex And The City"nin ve 9 Aralık'ta gösterilmeye başlanan devamı "And Just Like That..."in yıldızlarından biri olan Chris Noth, iki kadın tarafından cinsel saldırıyla suçlandı.

Magazin 18-12-2021 08:16

Sex and the City dizisi oyuncusu Willie Garson 57 yaşında hayatını kaybetti

Altı sezon boyunca devam eden Sex and the City dizisinde canlandırdığı Stanford Blatch karakteriyle tanınan oyuncu Willie Garson, birçok yapımda yer almıştı. Garson'ın ölüm sebebi ise açıklanmadı.

Magazin 22-09-2021 10:50

Türk oyuncu Esin Varan Sex and the City'nin yönetmeni John David'in yeni dizisinde!

House of Cards, Sex and the City, Homeland gibi dizilerin yönetmeni John David Coles'ın yönettiği Law and Order adlı dizide uzun yıllar Amerika'da oyunculuk yapan Türk oyuncu Esin Varan rol aldı. Ünlü oyuncu Christopher Meloni ve Dylan McDermott ile kamera karşısına geçen Varan, Amerikalı doktor Atul Sharma’yı canlandırdı. Varan, diziyi ve bir oyuncu olarak Amerika'da yaşadıklarını anlattı.

Magazin 06-09-2021 11:38