Toksik Haberleri

Toksik ilişki nasıl olur? Toksik ilişki nasıl anlaşılır?

İnsan ilişkileri bazen en iyi şartlar altında bile idare edilebilecek kadar zor olabilir. İnsanlar birbirinden farklı yapıda ve duygudadır, bundan dolayı her zaman birbirini anlayamaz. Özellikle aşk karmaşık bir duygudur. Bazı durumlarda ilişkiler faydasız ve toksik olabilir. Uzun vadede olumsuz etkilerin farkına varmak her zaman hızlı bir şekilde gerçekleşmez. Bu tür ilişkiler, çatışmalarla doludur ve kişilerin birbirini baltalamasını içerir. Peki toksik ilişki nasıl olur, nasıl anlaşılır?

Kadin 16-12-2023 20:28

Tek başına tüketildiğinde vücudu toksinlerden arındırıyor! Detoks etkisi en yüksek doğal besinler

Etrafta dolaşan toksin ve toksik maddeler insan vücudunu etkisi altına alıyor. Vücudu toksinlerden arındırmanın en kolay yolu detoks yapmaktan geçiyor. Doğru bir şekilde uygulanan detoks uygulamaları bağışıklık sistemini ve sindirim sistemini güçlendirebilir, vücudun doğal detoks sürecini rahatlatabilir ve fazla kilolardan kurtulmaya yardımcı olabilir. İşte detoks etkisi en yüksek doğal besinler...

Kadin 14-09-2023 11:07

Uzmanlar uyarıyor! Omega 3 kaynağı körlüğe neden olabilir

Balık en sağlıklı protein kaynağı olarak görülüyor. Sonbahar ve kış aylarında balıkçı ve pazar tezgahlarından alınan çeşit çeşit balıklar her hafta sofralarda yer buluyor. Uzmanlar zengin Omega 3 kaynağı olan balıkların tehlikeleri hakkında uyarıyor.

Haber 13-11-2022 11:46

Toksik

Toksik Hakkındaki Haberler Mynet'te. Toksik Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.