Yağ Yakan Haberleri

Yoğurdu tek başına yemeyin! İçine atacağınız bu 3 malzemeyle uyurken bile yağ yakın

Yağ yakmak pek çok insanın en çok istediği şey. Bunun için uygulanabilecek çok sayıda diyet var ancak özellikle bir tanesi uyurken bile yağ yakabileceğinizi iddia ediyor. Eğer yoğurt tüketmeyi seviyorsanız ve yağ yakmak istiyorsanız artık yoğurdu tek başına yemeyin. İçine ekleyeceğiniz limon suyu ve zerdeçal ya da pul biber alternatiflerinden biriyle etkili bir kür hazırlayabilirsiniz. İşte evde kısa sürede hazırlayabileceğiniz yağ yakan o yoğurt kürü tarifi...

Kadin 12-01-2024 13:26

Günde bir fincan yeterli! Cayır cayır yağ yakıyor, vücuttaki zararlı toksinleri atıyor

Kekik çayı, tıbbi ve aromatik bir bitki olan kekiğin yapraklarından veya çiçeklerinden hazırlanan bir bitki çayıdır. Yüzyıllardır geleneksel olarak kullanılan kekik çayı, kendine özgü tadı ve kokusuyla tanınır. Bu bitki, Akdeniz bölgesi başta olmak üzere dünyanın dört bir yanında yetiştirilir. Kekik çayının tıbbi amaçla kullanılmasının yanı sıra, yemeklerde lezzet katmak ve çeşni vermek için de kullanılır. Ancak, en çok bilinen özelliği sağlık yararlarıdır. Kekik çayının faydaları haberimizde.

Haber 13-10-2023 17:17

Cayır cayır yağ yakıyor! Spor yapmaya vaktim yok diyenlere mucize kür tarifi

Günlük hayatın bir parçası olan iş ve okul gibi koşuşturmalar nedeniyle spor yapmaya vakit kalamayabiliyor. Bu kür tarifini spor yapmadan hemen önce tüketerek 25 dakika boyunca yapacağınız herhangi bir spor ile yaklaşık 50 dakika spor yapmış kadar yağ yakabilirsiniz.

Kadin 06-10-2023 10:11

Adeta metabolizma canavarı: İştahı kesiyor, kabızlığı önlüyor! Cayır cayır yağ yakıyor

Sağlıklı beslenme ve spor yapmanın yanı sıra bazı bitkisel çayların tüketimi de metabolizmayı hızlandırmaya destek oluyor. Az bilinen bu çaylar hem hem metabolizmayı hızlandırıyor hem de cayır cayır yağ yakıyor. İşte metabolizma canavarı çaylar...

Haber 28-09-2023 15:29

Yağ Yakan

Yağ Yakan Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Yağ Yakan Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.

Sakın çöpe atmayın! Kanı temizliyor, kansere karşı koruyor

Üzüm en sevilen yaz meyvelerinden. Beyaz ve kara üzümün birçok farklı çeşidi bulunuyor. Birçok kişi çekirdekli üzüm yerine çekirdeksizleri tercih ediyor. Ancak üzümün çekirdeklerinin öyle faydaları var ki duyunca mutlaka yemek isteyeceksiniz.

Haber 31-08-2022 14:03