Yok Son Dakika Haberleri

TikTok'un yeni akımı hızla yayıldı! Bu ikili kıyafet değiştirme akımını yapınca viral olmayı başardı... Ne izledim ben?

TikTok'ta her geçen gün yeni bir akım sosyal medya kullanıcılarının ilgisini çekerek viral oluyor. Son olarak TikTok'un yeni akımı kıyafet değiştirme oldu. Bu akıma dahil olan bir ikilinin kıyafet değiştirdiği anlarda ortaya çıkan sonuç bazı sosyal medya kullanıcıları tarafından eğlenceli bulunurken bazı sosyal medya kullanıcılarının ise tepkisine neden oldu.

Trend 2024-05-02 08:43:15

Lüks yaşantısıyla gündeme gelen Rachel Araz'ın valeye ödediği para görenleri şoke etti

Moda ikonu olarak tanınan Rachel Araz, sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiriyor. Sosyal medyanın fenomen isimlerinden Araz son olarak valeye ödediği parayla ağızları açık bıraktırdı.

Magazin 2024-05-02 07:33:37

En acı tesadüf! Kızlarının son kez cenazesinin getirildiği ev kendilerine mezar oldu

Bartın'daki yangın faciasında ölü sayısı 2'ye çıktı. Bartın'da 9 gün önce engelli Tevfik Çetinbağ'ın hayatını kaybettiği yangında ağır yaralanan eşi de hayatını kaybetti. Çiftin 6 yıl önce evlat acısı yaşadıkları ortaya çıkarken, kazada ölen 9 yaşındaki kızlarının son kez cenazesinin getirildiği ev kendilerine mezar oldu.

Haber 2024-05-01 23:58:21

Panathinaikos'tan Fatih Terim kararı! Sezon sonunda ayrılacağı iddia edilmişti...

Yunanistan Süper Lig play-off'larında teknik direktörlüğünü Fatih Terim'in yaptığı Panathinaikos, sahasında Aris'e 1-0 yenilmiş ve şampiyonluk şansını mucizelere bırakmıştı. Mücadele sonrası Yunan taraftarların tepki göstermesi sonrası Panathinaikos yönetiminden flaş bir hamle geldiği iddia edilmişti. Bu konu hakkında son açıklamanın yapıldığı yazıldı.

Spor 2024-05-01 22:37:47

Diğer Haber Etiketleri

sosyal medya tiktok evlilik moda yaşında rachel araz Bartın yangın facia kulübün süper li Süper Lig Panathinaikos Fatih Terim İstanbul Altın Fed fed açıklaması ekipleri fenerbahçe maçı maçın Max Kruse a101 a101 aktuel urunler a101 aktüel a101 aktüel katalog a101 aktüel ürünler katalogu a101 alışveriş a101 bim aktüel ürünler kataloğu a101 bu hafta a101 elektrikli bisiklet a101 hafta sonu a101 hafta sonu indirimi a101 haftanın yıldızları a101 kampanya ele sözcü tv İYİ Parti Hakan Fidan İsrail karakteri Çiçek Dilligil bora öztoprak Bahar Candan Nihal Candan Dilan Polat fon getirileri da, devam edecek ışıl iyet tff, türkiye futbol federasyonu yapılan açıklama son dakika tff seçim Akaryakıt Oyuncu tekindor ünlü oyuncu Afra Saraçoğlu yalı çapkını Haluk Bilginer Giray Altınok Recep Tayyip Erdoğan satılık daire seçim anketi CHP ak parti Yeniden Refah Partisi Hukuk turu Kaya Çilingiroğlu feraye tanyolaç Seda Sayan Solmaz Çiros meteoroloji hava durumu Orhan Şen Melis Sezen Amerikan Doları Petek Dinçöz Demet Evgar bahar avlu bitcoin DEAŞ terör operasyonu naci görür deprem Manisa Taksim Meydanı disk 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü tarifi nane limon püf noktası makaron tarifi Abdulkadir Selvi Anayasa tartışma cumhurbaşkanlığı farklı yemekler risotto fk sezon galatasaray Şampiyonluk yapay zeka klişe nasıl yazılır tdk Mustafa Destici ABB Ankara Büyükşehir Belediyesi amblem cumhurbaşkanı erdoğan kongre kabine Mehmet Şimşek Emre Altuğ Pelin Sönmez çocuğun ender saraç şehit msb Eser Yenenler söyledi Berfu Yenenler Ankara bıçaklı saldırı Özgür Özel Güngören mevduat faizi

Türkiye'nin farklı illerinde ortaya çıktılar! Herkes bu cisimleri merak ediyor: Şimdi de İstanbul'da görüldü

Türkiye'nin farklı illerinde görülen cisimler sosyal medyanın gündeminde... Hatay'da tanımlanamayan cisimleri görüntüleyen bir vatandaş, “Havaya baktığım zaman 3 cisim gördüm. Sanki takım elbise giymişlerdi ve havada asılı duruyorlardı" dedi. Birçok ilde görülen cisimler son olarak İstanbul'da da görüntülendi.

Haber 01-05-24 22:31

SON DAKİKA: Fed faiz kararı sonrası ons altın, gram altın ne kadar, kaç TL? Tüm dünyanın beklediği açıklama geldi: 'İyi değerlendirmek lazım...'

Son dakika haberi… Altın fiyatları için kritik açıklama geldi. Ons altın ve gram altın fiyatında yaşanan düşüş sonrası gözler ABD Merkez Bankası Fed faiz kararına çevrilmişti. Fed faizleri sabit bıraktı. Peki altın fiyatları faiz kararı sonrası ne oldu? Altın gram fiyatı düşer mi yükselir mi? Piyasa Uzmanı İslam Memiş ve Şirin Sarı dikkat çeken iki değerlendirmede bulundu. İslam Memiş gram altın için tahminini açıkladı.

Finans 01-05-24 22:26

Son dakika: Piyasalar merakla bekliyordu! Fed faiz kararını açıkladı, Powell sinyali verdi

Son dakika haberi... Küresel piyasaların gözü kulağı, ABD Merkez Bankası Fed'in vereceği faiz kararına çevrilmişti. ABD Merkez Bankası Fed, merakla beklenen faiz kararını 21.00'de açıkladı. Piyasalar bu toplantıda politika faizinin sabit kalacağına kesin gözüyle bakıyordu. Fed, politika faizini beklentiler dahilinde değiştirmeyerek 23 yılın en yüksek seviyesi olan yüzde 5,25-5,50 aralığında sabit tuttu. Kararın ardından Fed Başkanı Powell da açıklama yaptı.

Finans 01-05-24 21:01

Son hali gündem olan Max Kruse'den maç sonunda isyan!

Bir dönem Fenerbahçe forması giyen Max Kruse'nin son hali gündem olmuştu. Kariyerine Almanya Bölgesel Lig ekiplerinden BSV Al-Dersimspor'da devam eden Kruse ilk maçına çıktı. 1-1 sona eren mücadelenin ardından eşinin kendisine izlettiği video sonrası isyan etti.

Spor 01-05-24 20:04

A101'e kamp ekipmanları geliyor! İşte 2 Mayıs 2024 A101 Aldın Aldın Kataloğu

En büyük perakende market zincirleri arasında yer alan A101'in bu haftaki 2 Mayıs 2024 Perşembe tarihli yeni sayısında yok yok! Kamp ekipmanlarından beyaz eşyaya, çekme karavandan elektrikli mopede her ihtiyaca uygun ürünlerle alışveriş severlerin yüzünü güldüren a101 online özel broşürünü merak ediyorsanız, a101 aktüel ürünleri görmek için içeriğimizi okumaya devam edebilirsiniz!

Haber 01-05-24 17:23

İzmir Milletvekili Ümit Özlale Sözcü TV spikeri Serap Belovacıklı ile evleniyor! Nikah tarihi belli oldu

Son yerel seçimlerde İyi Parti'den İzmir Büyükşeh Belediye Başkan adayı olan ve daha sonra İyi Parti'den istifa eden İzmir Milletvekili Ümit Özlale, Sözcü TV spikeri Serap Belovacıklı ile evlilik kararı aldı. Nikah tarihi de belli oldu...

Magazin 01-05-24 15:57

Son dakika | Dünyanın konuştuğu soykırım davasına Türkiye müdahil oluyor! Kararı Bakan Fidan duyurdu

Son dakika haberi: İsrail'in Gazze'de imza attığı katliam sonrası Türkiye kritik bir karar daha aldı. Türkiye, Güney Afrika'nın İsrail'e açtığı soykırım davasına müdahil olacak.

Haber 01-05-24 15:44

Dilek Taşı'nın Asuman'ı Çiçek Dilligil'in oğlu Ardahan Toprak cinsiyet değiştirmeye karar verdi! Önce adını değiştirdi...

Son olarak Salih Bademci, Hazal Subaşı ve Ozan Dolunay'ın başrollerini paylaştığı Dilek Taşı dizisinde Asuman karakterine hayat veren Çiçek Dilligil'in oğlu cinsiyet değiştirmeye karar verdi. Amerika'ya eğitim için Ardahan Toprak önce adını değiştirdi.

Magazin 01-05-24 15:07

Nihal Candan cezaevi günlerini anlattı! 37 kiloya düştüğü söylenmişti gerçeği açıkladı! Seçil Erzan ve Dilan Polat detayı dikkat çekti

Dolandırıcılık çetesine üye oldukları iddiasıyla tutuklanan Nihal-Bahar Candan kardeşlerden Nihal Candan cezaevinde anoreksiya (yiyememe) hastalığına yakalanınca 37 kiloya kadar düştüğü söylenmiş ve sağlık nedeniyle tahliye edilmişti. Evinde tedavisi devam eden Nihal Candan hasta yatağında yaşadıklarını anlattı. Nihal Candan'ın son hali herkesi şoke etti.

Magazin 01-05-24 14:33

Bu kez de yatırım fonları radarda! Bir yılda yüzde 187 kazandırdı: İşte en çok merak edilen fonlar

Özellikle enflasyona karşı kendini korumak isteyen yatırımcılar son dönemde fonlara büyük ilgi gösteriyor. Hem yabancı fon sepetleri hem de emeklilik fonlarındaki yüksek getiri piyasadaki yatırımcı sayısının artmasını sağlıyor. Zeynep Aktaş, yatırımcıların radarındaki yabancı fon sepeti ve emekli fonlarını analiz etti... İşte haberin detayları...

Finans 01-05-24 14:25

TFF'den erken seçim için çok sert açıklama! İzin verilmeyecektir

Türkiye Futbol Federasyonu resmi kanallarından yapılacak başkanlık seçimleriyle ilgili sert bir açıklama yaptı. Son günlerde yapılan erken seçim çağrılarına yanıt veren TFF, bu duruma izin verilmeyeceğini belirtti. İşte detaylar...

Spor 01-05-24 13:52

SON DAKİKA: LPG’li aracı olanlar dikkat! Otogaza 1,64 TL indirim geliyor (1 Mayıs Çarşamba güncel akaryakıt fiyatları)

Son dakika haberi… Otogaz litre fiyatına yarın geceden itibaren geçerli olmak üzere indirim geleceği öğrenildi. LPG’de indirimin 1,64 TL olması bekleniyor. İşte 1 Mayıs 2024 Çarşamba güncel akaryakıt fiyatları ile İstanbul, Ankara, İzmir LGP, benzin, motorin fiyatları…

Finans 01-05-24 13:48

Yalı Çapkını'nın yıldızı Afra Saraçoğlu kapak kızı oldu! Pozlarına beğeni yağdı

Star Tv'nin reyting rekortmeni dizisi Yalı Çapkını'nda hayat verdiği Seyran karakteriyle geniş bir hayran kitlesine sahip olan Afra Saraçoğlu başarılı oyunculuğunun yanı sıra güzelliğiyle de dikkat çekiyor. Dizideki rol arkaşı Mert Ramazan Demir ile aşk yaşayan Saraçoğlu bu defa son pozlarıyla olay oldu. Ünlü ismin pozlarına beğeni yağdı.

Magazin 01-05-24 13:15

Güldür Güldür'ün Feridun'u Giray Altınok hastalığını açıkladı! Haluk Bilginer benzetmesi olay oldu

Güldür Güldür Show'da canlandırdığı Feridun karakteri ile geniş bir hayran kitlesine ulaşan Giray Altınok son paylaşımıyla dikkat çekti. Hastalığını açıklayan Altınok sesi kısılınca ses tonunu Haluk Bilginer'e benzetti. Ünlü ismin o paylaşımı kısa sürede gündem oldu.

Magazin 01-05-24 12:59

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 1 Mayıs mesajı: Helal rızık peşinde koşan işçi ve emekçi kardeşlerimi selamlıyorum

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Erdoğan, '1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü' dolayısıyla mesaj yayımladı. Erdoğan mesajında "Helal rızık peşinde koşan tüm işçi ve emekçi kardeşlerime selam ve sevgilerimi gönderiyorum" ifadelerini kullandı.

Haber 01-05-24 12:43

Sosyal medyada gündem oldu... İstanbul'da 70 milyon TL'ye satılan daire! Özelliklerini böyle sıraladı

Konut fiyatlarındaki artış son dönemin en çok konuşulan konularından bir tanesi. Son olarak İstanbul'da 70 milyon TL'ye satılan bir daire sosyal medyada gündem yarattı. Satılık dairenin hızla yayılan videosunda dairenin 48. katta ve 9+2 olduğu belirtildi.

Haber 01-05-24 11:55

Yeniden Refah'ı geride bırakıp damgasını vurdu! AK Parti'nin oy kaybı dikkat çekti: Son seçim anketine dengeler yine değişti

Sonuçları hala konuşulan tarihi 31 Mart yerel seçimlerinin ardından şimdi de çarpıcı bir genel seçim anketi geldi. CHP'nin uzun süre sonra AK Parti'yi geride bırakarak birinci çıktığı seçime damgasını vuran bir diğer parti de Yeniden Refah Partisi olmuştu. Son seçim anketi göz önüne alındığında özellikle bir partide yaşanan yüksek oy artışı dikkat çekti.

Haber 01-05-24 11:21

Bebek'te ödediği kira ile gündemdeydi! Kaya Çilingiroğlu’nun eski karısı Feraye Tanyolaç'ın evi için ilk karar çıktı

Kaya Çilingiroğlu’nun eski karısı Feraye Tanyolaç son günlerde Bebek'te bulunan Arif Paşa Korusu'ndaki apartman dairesine ödediği kira ile gündemdeydi. Bebek'teki eve 11 bin TL kira ödeyen Tanyolaç, ev sahibinin kirasını 80 bin liraya çıkarmayı istemesi üzerine mahkemelik oldu. O ev ile ilgili ilk karar çıktı.

Magazin 01-05-24 11:00

Evleneceksen Gel ile ünlenmişti! Seda Sayan'ın favori gelin adayı Solmaz Çiros değişimiyle şaşırttı! Son haline yorum yağdı

Seda Sayan ve Uğur Arslan'ın sunduğu Evleneceksen Gel adlı evlilik programıyla ünlenen Solmaz Çiros dansları ve güzelliğiyle adından söz ettiriyordu. Evlilik programının ardından dizilerde de rol alan Solmaz Çiros uzun zamandır ortalarda yoktu. Çiros şimdi de değişimiyle gündem oldu. Fenomen gelin adayının son haline yorum yağdı.

Magazin 01-05-24 10:27

28 il için 'sarı kod' Ankara, Adana.. 'Sınırı geçmiş durumda' Kuvvetli olacak, çamur yağacak! Meteoroloji'den son dakika 1 - 5 Mayıs hava durumu

Bugün hava nasıl? Yağmur ve çöl tozları devam edecek mi? Meteoroloji Genel Müdürlüğü, son dakika hava durumu tahmin raporunu paylaşırken 28 il için sarı kodlu uyarıda bulundu. Bu iller arasında Ankara, Adana, Eskişehir, Bolu, Gaziantep, Hatay ve Düzce de var. Öte yandan Prof. Dr. Orhan Şen, sosyal medya hesabından toz taşınımı ve yağışlarla ilgili tahminlerini paylaştı. İşte il il Meteoroloji 1 Mayıs 2024 Çarşamba son dakika hava durumu tahminleri...

Haber 01-05-24 09:42

Melis Sezen davet tarzı çok beğenildi! 'Sade ve şık'

Son olarak Murat Ünalmış ile başrolünü paylaştığı Gülcemal dizisiyle ekrana çıkan Melis Sezen dansları, iddialı tarzı ve sosyal medya paylaşımlarıyla adından sıkça söz ettiriyor. Her paylaşımı olay olan ünlü isim bu defa ünlü bir markanın özel davetine katıldı. Sezen, davet tarzıyla takipçilerinden tam not aldı.

Magazin 01-05-24 09:34

01 Mayıs 2024 dolar ne kadar oldu, euro ne kadar? 01 Mayıs Çarşamba dolar kaç TL, euro kaç TL?

Son dönemde Dolar ve Euro'da yaşanan değişimler nedeniyle milyonlarca kişi dolar fiyatlarını yakından takip ediyor. 01 Mayıs 2024 dolar ne kadar oldu, euro ne kadar? 01 Mayıs Çarşamba dolar kaç TL, euro kaç TL? Döviz kurundaki en güncel gelişmeleri, Dolar alım ve satım fiyatlarını haberimizden takip edebilirsiniz.

Finans 01-05-24 09:20

Yüz gençleştirme ameliyatı olmuştu! Petek Dinçöz'ün annesi Esra Süay Toğuş'un son hali gündem oldu! 'Evrim geçirmiş'

Boşandıktan sonra gençlik aşkıyla evlenen ve yeniden sahnelere dönen Petek Dinçöz'in annesi, yüz gençleştirme operasyonu geçirmişti. Esra Süay Toğuş'un operasyondan sonraki hali ortaya çıktı. Dinçöz'ün annesine yorum yağdı.

Magazin 01-05-24 09:02

Demet Evgar'lı Bahar dizisinde Avlu'ya gönderme yapıldı! O sahneye yorum yağdı

Demet Evgar, Buğra Gülsoy ve Mehmet Yılmaz Ak'ın başrollerini paylaştığı Bahar dizisi yayınlandığı ilk günden bu yana büyük ses getiriyor. Her bölümü sosyal medyanın gündemine oturan dizinin son bölümünde yapılan 'Avlu' göndermesi izleyenleri duygulandırdı. Bahar dizisindeki o sahneye yorum yağdı.

Magazin 01-05-24 08:37

Hapis kararı kripto paraları allak bullak etti! Bitcoin ve Ethereum'da dikkat çeken düşüş: 14 Mart'tan bu yana...

Kripto para birimi Bitcoin'in fiyatı, ABD Merkez Bankasının (Fed) faiz kararı öncesinde Binance'in üst yöneticiliğinden (CEO) istifa eden Changpeng Zhao’nun 4 ay hapis cezasına çarptırılmasıyla 60 bin doların altına düştü. 46 günlük düşüş ise yüzde 18'i aştı. İşte kripto para piyasasında son durum ve güncel Bitcoin ile Ethereum fiyatı...

Finans 01-05-24 07:55

SON DAKİKA | 12 ilde DEAŞ operasyonu! Bakan Yerlikaya duyurdu: 41 şüpheli yakalandı

Son dakika haberi: 12 ilde DEAŞ terör örgütüne yönelik operasyon düzenlendi. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, gerçekleştirilen “BOZDOĞAN-34” operasyonlarında 41 şüphelinin yakalandığını duyurdu.

Haber 01-05-24 07:41

Prof. Dr. Naci Görür bu kez o ili işaret etti: ‘Bunları konuşmanın hiç anlamı yok!’

Deprem uyarıları en çok merak edilen Prof. Dr. Naci Görür bu kez Manisa’daki deprem tehlikesi üzerine konuştu. Manisa’nın aktif fay hatları üzerinde kurulduğunu belirten Görür, söz konusu canlı fayların 7 ve üzeri büyüklükte deprem üretme potansiyeline sahip olduğunu söyledi. Görür ayrıca, "Burada deprem olacak mı? Ne zaman olacak? Nasıl olacak? Bunları konuşmanın hiç anlamı yok. Bu bölge er geç depremle sınanacaktır" dedi.

Haber 01-05-24 07:26

SON DAKİKA | İstanbul'da 1 Mayıs gerilimi! CHP ve DİSK çağrı yapmıştı, Taksim'e çıkan yollar kapatıldı, gözaltılar var: Polisle göstericiler arasında arbede

Son dakika haberi: İstanbul'da 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü etkinlikleri için Taksim Meydanı'na bu yıl da izin verilmedi. CHP ve DİSK başta olmak üzere çeşitli sivil toplum kuruluşları Taksim çağrısında bulundu. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya yasak kararından geri adım atmadı. Sabah saatlerinde Taksim'e çıkan yollar kapatıldı. Beşiktaş ve Beyoğlu'nda İstiklal Caddesi'ne çıkan gruplara polis müdahale edip gözaltına aldı. Saraçhane'den Taksim'e yürümek isteyen grupla polis arasında arbede çıktı.

Haber 01-05-24 06:24

Nane limon tarifi: Nane limon nasıl yapılır?

Ağız ve boğaz sağlığına iyi geldiği bilinen ayrıca mide sorunlarına, bulantıya da engel olması ile ünlü nane limon tarifimizi aşağıda bulabilirsiniz. Evde kolaylıkla bulabileceğiniz malzemelerle birkaç dakika içinde nane limon hazırlayabilirsiniz.

Yemek 30-04-24 22:57

Makaron tarifi: Makaron nasıl yapılır?

Fransız mutfağının lezzetli atıştırmalıklarından biri olan macaron ya da makaron, uzun bir süredir ülkemizde de son derece popülerdir. Birçok markette, pastanede ve lokanta menülerinde de yer alan makaronu kendi mutfağınızda da birkaç püf noktasına dikkat ederek kolaylıkla yapabilirsiniz.

Yemek 30-04-24 22:42

AK Parti medyasında büyük kavga, ihanet suçlaması! Ekibin tetikçiliğini, kalemşörlüğünü yapıyor

Türkiye, yeni Anayasa konusunu tartışırken bir yandan Cumhurbaşkanlığı Hükümet sistemi siyasetin gündeminde. Yaşanan tartışmalar AK Parti medyasındaki isimler arasında da gerilime neden oldu. Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi'nin son dönemdeki yazılarına gazeteci Mehmet Çek'ten sert tepki geldi. Çek, "Abdülkadir Selvi, Ak Parti merkez temsil alanlarında etkili ve seçim hezimetinin de birinci dereceden sorumlusu ekibin tetikçiliğini, kalemşörlügünü yapıyor." dedi.

Haber 30-04-24 20:55

Risotto tarifi: Risotto nasıl yapılır?

İtalya mutfağının meşhur lezzetlerinden biri olan Risotto, son zamanlarda Türkiye’de de ünlü lokantaların menülerine ve hatta evlerin mutfaklarına da girmeyi başarmıştır. Yapımı birkaç aşamadan oluşan ama aslında oldukça kolay olan bu tarifi siz de denemelisiniz. İşte risotto tarifi...

Yemek 30-04-24 20:49

Yapay zeka önümüzdeki 20 yılın Süper Lig şampiyonlarını açıkladı! Zirvede eşitlik var

Yapay zeka, son 20 yılda Süper Lig'de şampiyon olacak takımları tahmin ederken listede Hatayspor, Gaziantep FK, Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş, Trabzonspor ve Alanyaspor da yer aldı. İşte detaylar...

Spor 30-04-24 20:40

Klişe nasıl yazılır? Klişe mi kılişe mi, TDK'ye göre doğru yazılışı nedir?

Türkçeyi doğru bir biçimde kullanmak ve içerisinde yer alan sözcükleri doğru yazmak son derece önemlidir. Türkçe sözlükte çok fazla kelime olduğundan bazılarının yazımında sıklıkla imla hatası yapılır. Klişe sözcüğü de yazımında çoğunlukla hata yapılan kelimelerden biridir. Sözcüklerin yazımından tereddüt yaşandığında ise sözcüğün doğru yazılışını öğrenmek gerekir. Peki, klişe nasıl yazılır, TDK’ye göre doğru yazılışı nedir?

Egitim 30-04-24 20:09

Mustafa Destici, ABB'nin amblem değişikliği ile ilgili konuştu! 'Ankara’da yaşayan hiç kimse Hititlerin torunu değil'

BBP lideri Mustafa Destici, Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) yönetiminin, kentin ambleminin yarışma ile Ankaralılara sorulmasına dair teklifi, siyasi partilerin gruplarına sunmasına ilişkin açıklamada bulundu. Destici, “Burası artık bir Türk İslam devleti ve Ankara da bu Türk İslam devletinin, Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin başkenti. Bizim Hititlerle falan da bir alakamız yok. Ankara’da yaşayan hiç kimse Hititlerin torunu değil” dedi.

Haber 30-04-24 17:59

MYNET ÖZEL | AK Parti kongreye gidiyor, kabine değişiyor! Değişim isteyenleri nasıl bir kongre süreci bekliyor? MYK’dan neler çıktı?

31 Mart seçimlerinin ardından geçen bir aylık süre zarfında seçimden 2. parti olarak çıkan AK Parti kongreye gidiyor. Bugün yapılan MYK, değişimden önceki son MYK olarak tanımlanıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan, 22 Mayıs'ta MKYK'yı toplayacak. Kabine değişikliği de öne çekiliyor. AK Parti'deki değişim bekleyen grubun rahatsızlığı ne? İşte detaylar...

Finans 30-04-24 17:35

7 yıl Çağla Şıkel’le evli kalan Emre Altuğ yeniden evlendi! Sürpriz nikah ise...

Son olarak Yalı Çapkını dizisiyle ekranlarda olan şarkıcı-oyuncu Emre Altuğ, 2015 yılında Çağla Şıkel'le yollarını ayırmıştı. Yeni teklisi ‘Tatildeyim’i müzikseverlerin beğenisine sunan şarkıcı, müzik klibi için tekrar evlendi.

Magazin 30-04-24 17:13

Değişimiyle çok konuşulmuştu... Akasya Durağı'nın Dilek'i Pelin Sönmez son haliyle şaşırttı! İddialı pozları sosyal medyayı salladı

Akasya Durağı dizisi yayınlandığı dönemde reyting rekorları kırıyordu. Dizide Dilek karakterine hayat veren Pelin Sönmez uzun zamandır ekranlardan uzak bir yaşam sürüyor. Yıllar içindeki değişimiyle herkesi şaşırtan Sönmez, sosyal medyadaki son paylaşımlarıyla dikkat çekiyor.

Magazin 30-04-24 16:26

Çocuğuna cinsel istismarla suçlanıyordu! Ender Saraç duruşmada sitem etti... Çocuğa kayyım talebi

Doktor Ender Saraç hakkında 13 yaşındaki oğluna cinsel istismarda bulunduğu iddialarına yönelik "Çocuğun cinsel istismarı" suçlamasıyla 22,5 yıl hapis istemiyle dava açıldı. Saraç'ın boşanmak üzere olduğu Benan Saraç son duruşmada neden şikayetçi olmadığını açıkladı

Magazin 30-04-24 15:48

SON DAKİKA | MSB acı haberi duyurdu! Yaklaşık 2 yıl sonra şehit oldu

Son dakika haberi: MSB Gölcük Tersanesi Komutanlığında 27 Eylül 2022 tarihinde geçirdiği kaza neticesinde yaralanarak hastaneye sevk edilen Por.Söz.Er Rıdvan Gürsoy, yaklaşık 2 yıldır yoğun bakım servisinde tedavi gördüğü hastanede yaşamını kaybederek 30 Nisan 2024 tarihinde şehit oldu.

Haber 30-04-24 15:45

Berfu Yenenler'in baby shower yorumu tartışma yaratmıştı! Eser Yenenler dalga geçti: Baby shower yapanlar...

Eser Yenenler'in eşi Berfu Yenenler son dönemlerde Youtube'da yaptığı yayınlarla gündeme geliyor. Yenenler, son olarak programına konuk ettiği Seda Bakan ile sohbeti sırasında yaptığı baby shower yorumu sosyal medyada linçlendi. Berfu Yenenler'den konuyla ilgili cevap gecikmedi.

Magazin 30-04-24 15:37

Öğrencisini sigara içerken yakalayan öğretmene kanlı pusu! Akılalmaz olay kamerada

Ankara’da bir lise öğrencisi, okula elektronik sigara getirdiği için ailesine haber veren öğretmenini bacağından bıçakladı. Pusu kuran öğrencinin o anları ise anbean güvenlik kamerasına yansıdı. Öğretmenin sağlık durumunun iyi olduğu belirtilirken meslektaşları bıçaklanan öğretmen için, "Hocamız ise bu okulda saldırıya uğraması gereken belki de en son kişi." ifadelerini kullandı.

Haber 30-04-24 14:55

Muhabir, Nihal Candan'ı sokak sokak dolaştırıp herkese sordu! Fenomenin özel hayat açıklaması şaşırttı

Nihal Candan, anoreksiya teşhisiyle cezaevinden tahliye edildiğinden beri kanal kanal dolaşarak açıklamalarda bulunuyor. Candan son olarak Show Haber muhabiriyle dolaşarak günlerini anlattı. Muhabir vatandaşlara "Tanıyor musunuz?" diye tek tek sorarken Candan'ın sözlendiği söylenen eşine dair açıklaması şaşırttı.

Magazin 30-04-24 14:43

CHP lideri Özel'den 1 Mayıs çıkışı! AYM kararını gösterdi: Taksim'i yasaklamak anayasayı tanımamaktır!

Son dakika haberi: Partisinin grup toplantısında açıklamalarda bulunan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, Taksim Meydanı'nın 1 Mayıs'ta yasaklanmasına tepki gösterdi. Anayasa değişikliği gündemine de atıfta bulunan CHP lideri Özel, bu konuda Anayasa Mahkmesi'nin kararı olduğunu hatırlatarak "Sen mevut anayasaya uymuyorsan, yenisini yapsan ne olur. O yüzden yenisi yapılana kadar eskisine uymak herkesin görevidir." diye konuştu.

Haber 30-04-24 14:15

Güngören’de dehşet anları kamerada: 5 dakika arayla aynı mahalledeki 2 iş yeri tarandı

Güngören’de aynı mahallede bulunan iki iş yeri motosikletli şahıslar tarafından uzun namlulu silahlarla tarandı.

Yurthaber 30-04-24 13:41