HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Polis kamerasından o anlar ortaya çıktı

Ethem Sarısülük'ün vurulma anı ve bir çevik kuvvet polisinin eylemciler tarafından dövülmesi basınla paylaşıldı.

Polis kamerasından o anlar ortaya çıktı

Ankara'daki Gezi Parkı olayları sırasında Ethem Sarısülük'ün vurulma anını gösteren polis kamerası görüntüleri basınla paylaşıldı. Görüntülerde polisin silahıyla havala ateş açtığı anlarda Sarısülük'ün yere düştüğü görülüyor.

Paylaşılan diğer görüntüde ise bir grup eylemci arasında kalan bir çevik kuvvet polisinin dövülmesi yer alıyor. Araya giren bazı göstericiler ise baygın haldeki polisi kucaklayarak olay yerinden uzaklaştırıyor.

Ethem Sarısülük’ün ölmeden önceki son görüntüleri ortaya çıktı

Ankara'da Gezi Parkı protestoları sırasında Ethem Sarısülük'ün vurulma ve öncesinde Türk bayrağını yakan göstericiler arasında görüldüğü anlar, polis tarafından basına dağıtıldı.

Ankara'daki Gezi Parkı olayları sırasında Ethem Sarısülük'ün vurulma anı ve öncesinde Türk bayrağını yakan göstericilerin arasında yer aldığı anların görüntüleri polis kamerasına yansıdı. Görüntülerde, Ethem Sarısürülük'ün Türk Bayrağını yakan göstericilerin arasında yola barikat kurup ateşe verdiği ortaya çıktı. İşyerlerini de taşladığı görülen Sarısülük'ün vurulma anı da an be an kaydedildi.

Ayrıca görüntülerde, bir grup eylemci arasında kalan bir çevik kuvvet polisinin dövülmesi yer alıyor. Araya giren bazı göstericiler ise baygın haldeki polisi kucaklayarak olay yerinden uzaklaştırıyor

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler