HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Aşk Laftan Anlamaz 12.Bölüm Fragmanı 28 Eylül Tanıtımı Show Tv

Show Tv'nin İzlenme Rekorları Kıran Dizisi Aşk Laftan Anlamaz 12.BöLÜM Fragmanı Yayınlandı.Aşk Laftan Anlamaz 12.Bölüm Özeti Aşk Laftan Anlamaz 12.bölüm konuzu Aşk Laftan Anlamaz 12.bölüm hakkında bilinmeyenler Aşk Laftan Anlamaz 12.bölüm fragmanı izle

Aşk Laftan Anlamaz 12.Bölüm Fragmanı 28 Eylül Tanıtımı Show Tv

Hayat, Murat'tan intikam almak için onu kıskandırmaya karar verdi. Murat'a hayatında başka birinin olduğunu söyleyen Hayat, Murat'ın gözünün önünde onu kıskandırınca Murat deliye döndü. Hayat'la konuşmayı bir türlü başaramayan Murat kıskançlıkla yapmadığı şey kalmadı.

Hayat'ı başka bir erkeğin yayında görmeye dayanamayan Murat çareyi Hayat'ı kaçırmakta buldu.

Aşk Laftan Anlamaz dizisinin iki aşık karakteri Hayat ile Murat’ın normale dönen hayatlarında kıskançlıklar yeni bir boyuta ulaşacaktır. Hamile olduğu yalan olan Didem kanıtı olmadan sahte düşük yapmıştı ve oynadığı oyunu kendi elleriyle kaybetmişti. Murat ile Hayat normale dönseler bile Hayat’ın kıskandırmaları Murat’ı kızdırmıştı.

Aşk Laftan Anlamaz son bölümde tam da Murat'tan vazgeçmişken Azime hanım'ın şirkete gelerek Hayat'la konuşması Hayat için yeni bir umut ışığı belirmesine neden olur. Tam olarak kim olduğunu söylemese de Azime hanım aslında Murat'ın Didem'i sevmediğini kalbinin bir başkasının aşkı ile dolu olduğunu anlatır. İpek babasının yaptıklarını öğrenerek onunla yüzleşmeye karar verir. Kerem'in kalbini kırdığını düşündüğü içinde yaşananları ilk olarak onun gönlünü alarak telafi etmeye karar verir.

Aslı moral vermek için Hayat'ın yanına giderken yolda Didem ile karşılaşır. Didem'in çantasından düşürdüğü ilaçlar Aslı'nın hamilelik hikayesi ile ilgili kafasında soru işaretleri oluşmasına neden olur ve bu durumu İpek ile paylaşır ancak gerçeği ispat edene kadar Hayat'a birşey söylememeye karar verirler. Murat'tan nefret edem Derya ondan intikam almak için Didem'e yardım etmeye karar verir. Derya'nın ayarladığı gazeteciler yüzünden Murat'ın yeni bir problemi daha vardır artık.

Aşk Laftan Anlamaz”ın 10. bölümünde; Murat ve Didem'in düğün hazırlıkları devam etmektedir. Azime de bu yüzden Sarte'ye gelir. Hayat, onunla konuştuktan sonra umutlanır. Çünkü Azime, Murat'ın kalbinde bir başkasının olduğunu söylemiştir. İpek, Cevat'la yüzleşir, ardından Kerem'le arasını düzeltir. Kerem ise kızların bahçesine kurulan İbrahim'i kıskanmaktadır. Aslı, Hayat'ı ziyaret etmeye gittiğinde Didem'le karşılaşır ve hamileliğine dair bir detay fark eder. Didem ve Derya arasındaki işbirliği devam etmektedir. Murat, herşey yetmezmiş gibi bir de gazetecilerle uğraşmaya başlamıştır. Aslı, İpek ve Kerem'i de yanına alıp Didem'i araştırmaya başlar. Gerçeği öğrendiklerinde ise çok geç kalmışlardır.,

AŞK LAFTAN ANLAMAZ OYUNCULARI

Hande Erçel (Hayat), Burak Deniz (Murat), Özcan Tekdemir (Aslı), Merve Çağıran (İpek), Oğuzhan Karbi (Doruk), Tuğçe Karabacak (Didem), Demet Gül (Tuval), Süleyman Felek (Kerem), Betül Çobanoğlu (Derya), Cem Emüler (Nejat), Evren Duyan (Fadik), Sultan Köroğlu Kılıç (Emine), Elif Doğan (Suna), Metehan Kuru (Gökçe), Oğuz Okul (Kemal), Gözde Kocaoğlu (Çağla), Nazan Diper (Azime)

Aşk laftan anlamaz konusu: Dizide ünlü iş adamı Murat Sarsılmaz ile Hayat’ın bir yalan üzerine başlayan Patron çalışan ilişkisinin nasıl bir aşk hikayesine dönüştüğü anlatılmaktadır. Dizi de en çok merak edilen konu ise Murat’ın Hayat hakkındaki gerçekleri ne zaman öğreneceğidir. Bahadır İnce dizinin yönetmenliğini üstlenmektedir. Dizinin yeni bölümleri çarşamba akşamları Show TV ekranlarında yayınlanmaktadır.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler