HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Hollanda basını krizi nasıl gördü: Manipülatif başlıklar

Hollanda basınından, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ve Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya'ya yönelik skandal tavrın sonrasında çok konuşulacak manipülatif başlıklar...

Hollanda basını krizi nasıl gördü: Manipülatif başlıklar

Hollanda-Türkiye gerilimi Hollanda medyasında geniş yer buldu.

"TÜRKLERİN ÖFKESİ ARTIYOR"

Hollanda'nın en yüksek tirajlı günlük gazetesi De Telegraaf'ın internet sayfasında “Türklerin öfkesi artıyor" başılıklı haberde, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Hollanda'yı “yeniden" sert bir şekilde eleştirdiği ve “Lahey'in önümüzdeki parlamento seçimlerini Ankara ile olan ilişkilerine tercih etmesi halinde Hollanda'nın bunun faturasını ödeyeceğini" söylediği yer aldı.

DE VOLKSRANT: ÇARPIŞMAK ÜZEREYİZ

De Volksrant ise “Direksiyon kıramayız çarpışmak üzereyiz" başlıklı haberİNDE, Hollanda Başbakanı Rutte'nin “patronu olduğu ülkede boyun eğen adam olmak istemediği ve diplomatik zarar ile yaptırım savaşını, sonra bakarız düşüncesiyle şimdilik kabullendiği" ifadeleri yer aldı.

ALGEMEEN DAGBLAD: TÜRKİYE ÖZÜR İSTİYOR

Başbakan Binali Yıldırım'ın fotoğrafıyla verilen manşet haberde “Türkiye özür istiyor ve yaptırımlarla tehdit ediyor" başlığı kullanıldı.

"HOLLANDA'NIN DİŞİN GÖSTERMESİ İYİ"

Gazetenin internet üzerinden yaptığı ankette okurlarına “Hollanda'nın Türkiye'ye dişini göstermesi iyi" şeklindeki görüşe yüzde 92'lik grup “Katılıyorum" yanıtını verdi.


Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler