HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İstanbul'a atom bombası atmayı öneren Jirinovski, Türkçe şiir okudu

Türkiye ile Rusya arasında kriz yaşandığı önemde İstanbul'a atom bombası atmayı öneren Rusya Liberal Demokrat Partisi Başkanı Vladimir Jirinovski, bu kez Türkçe şiir okuyup şarkı söyledi.

Rusya Liberal Demokrat Partisi Başkanı Vladimir Jirinovski, Rossiya-1 televizyon kanalında katıldığı canlı yayın programında Türkçe şiir okuyup şarkı söyledi.

Sunucu Vladimir Solovyov'un "Genelde siz sözlerinizi yabancı kelimelerle tamamlıyorsunuz. Belki şimdi de Türkçe…" demesi üzerine Jirinovski, Türkçe şarkı söyledi.

Programa katılan Türkolog bir uzman, sunucu Solovyov'un Jirinovski'nin aksanını sorması üzerine, "Tam bir İstanbul aksanı" cevabını verdi.

Jirinovski, şarkının ardından Tevfik Fikret'in ünlü 'Han-ı Yağma' şiirini okudu. Rus siyasetçi, Rus halkını Türkiye'ye tatile gitmeye davet etti.

"İSTANBUL’U YOK ETMEK ÇOK KOLAY"

2015 Kasım ayında Govorit Moskva radyosuna konuşan Jirinovski “İstanbul’u yok etmek çok kolay. Boğazın ortasına tek bir atom bombası atarsak, oluşacak 10-15 metrelik dalgalar şehri siler süpürür. Orada ise 9 milyon insan yaşıyor” dedi.

NATO'nun Türkiye'ye yardım etmeyeceğini de savunan siyasetçi, batının nükleer ateş altında kalmak istemeyeceğini belirtti.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler