HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Meksika'da akıl almaz olay: Hastane çatısında uçaktan ceset attılar!

Meksika'nın kuzeyinde, ünlü uyuşturucu baronu El Chapo (Bücür) lakaplı Joaquin Guzman'ın uyuşturucu kartelinin en etkin olduğu Sinaloa eyaletinde bir hastanenin çatısına, uçaktan insan cesedi fırlatıldı. Reuters'ın haberine göre şuan hapishanede olan Guzman'ın oldukça güçlü olduğu eyalette yaşanan olay, sabah 07.30 sularında meydana geldi. IMSS Hastanesi'nin çatısına düşen adamın cansız bedeni, hastanenin üzerinde alçaktan uçan bir uçaktan fırlatıldı.

Meksika'nın, şuan hapishanede olan ünlü uyuşturucu baronu El Chapo (Bücür) lakaplı Joaquin Guzman'ın Sinaloa uyuşturucu kartelinin etkin olduğu Sinaloe eyaletinde yer alan IMSS Hastanesi'nde akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. Uçaktan hastaneye insan cesedi attılar!.

Reuters'ın haberine göre, Meksika'daki IMSS Hastanesi'nin çatısına düşen adamın cansız bedeni, hastanenin üzerinde alçaktan uçan bir uçaktan fırlatıldı.

AYNI UÇAKTAN FIRLATILAN İKİ CANSIZ BEDEN DAHA BULUNDU!

Sağlık görevlileri, bölgede aynı uçaktan fırlatılan iki cansız beden daha bulduğunu açıkladı.

Hastane çatısına fırlatılan adamın, uçaktan atıldığı esnada hayatta olup olmadığına ilişkin henüz bir açıklama yapılmadı.


En Çok Aranan Haberler