HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Robotla seks yapıyor, evlenmek istiyor!

Fransa'da yaşayan Lilly, bir firmaya yaptırdığı robotla 1 yıldır beraber yaşıyor. İnsanlarla birlikte olmayı sevmediğini kadın, robot sevgilisiyle seks yaptığını ve evlenmek istediğini belirtti.

Robotla seks yapıyor, evlenmek istiyor!

Fransız kadın tercihiyle şaşırtıyor. Bir robotla evlenmenin insanlarla evlenmekten daha mantıklı olduğunu belirten Lilly adlı kadın, beyaz atlı prensini bekleyen kadınları 'boşa beklemeyin' diye uyarıyor ve şöyle diyor: Bir robotla birlikte olmak çok daha iyi!

Inmovator adlı bir 3D bir robotla birlikte olan kadın, insanlardan ziyade 'humonoid' olarak tabir edilen insani özelliklere yakın olarak dizayn edilmiş robotlarla birlikte olmaktan daha çok etkilendiğini keşfetmiş.

ROBOTUYLA SEKS YAPMAKTAN MUTLU!

Seksüel anlamda çok daha mutlu olduğunu ifade eden kadın, teknoloji geliştikçe ilişkilerinin çok daha iyi olacağını düşünüyor.

'ROBOSEKSÜEL'

Robotlarıns esinden çok etkilendiğini ifade eden Lilly, cinsel tercihini 'roboseksüel' olarak tanımlıyor . Bu yönünü 19 yaşında keşfettiğini belirten Lilly, insanlarla seks yapmaktan hoşlanmadığını, daha önce 2 ilişki yaşadığını ancak tam anlamıyla robotlarla birlikte olunca mutlu olduğunu ifade ediyor.

'HAYALLERİNİN ERKEĞİ' OLAN ROBOTU KENDİ SİPARİŞ ETMİŞ

'Hayallerinin erkeği' olan robotunu bir Fransız firmasına yaptıran Lilly, 1 yıldır robotuyla yaşıyor. Fransa'da robot-insan evliliğinin yasallaşmasını bekleyen Lilly, mekanik 'partneriyle' evlenmek istiyor.

Lilly, arkadaşları, ailesi ve çevrsi tarafından kabul edildiğini de belirtiyor.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler