HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

2017 EUS başvuru dönemi başladı! EUS başvuru ekranı AİS'te!

EUS 2017 yani eczacılıkta uzmanlık eğitimi giriş sınavı için başvurular bugün itibari ile alınmaya başlandı ve 20 Temmuz'a kadar da tercih süreci devam edecek. EUS 2017 tercihleri ÖSYM'nin diğer sınavlarında olduğu gibi AİS üzerinden yapılacak. İşte EUS 2017 ile ilgili detaylar...

2017 EUS başvuru dönemi başladı! EUS başvuru ekranı AİS'te!

ÖSYM yaptığı duyuru ile 2017 EUS tercih döneminin başladığını duyurdu. 12 Temmuz itibari ile eczacılıkta uzmanlık eğitimi sınavı için başvuruların alınmasına başlandı. AİS üzerinden yapılan başvuru işlemleri için ayrılan süre 20 Temmuz'da sona erecek. EUS 2017 başvurusu için AİS'e aşağıdaki bağlantı ile direkt olarak erişebilirsiniz.

EUS 2017 başvurusu için tıklayınız

EUS 2017 TERCİH KILAVUZU YAYIMLANDI

AİS'te EUS 2017 başlığının açılması ile beraner Eczacılıkta Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı Başvuru Kılavuzu da yayımlandı.

EUS 2017 başvuru kılavuzu için tıklayınız

BAŞVURU ÜCRETİ

ÖSYM'nin açıklamasına göre 24 Eylül'de yapılacak EUS 2017 için başvuru ücreti 150 TL. Adaylar bu başvuru ücretini Akbank’ın tüm şubeleri, ATM ve internet bankacılığı (KKTC’den başvuracak adaylar hariç); Albaraka Türk Katılım Bankasının tüm şubeleri, ATM ve internet bankacılığı (KKTC’den başvuracak adaylar hariç); Finansbank’ın tüm şubeleri, ATM ve internet bankacılığı (KKTC’den başvuracak adaylar hariç); Kuveyt Türk Katılım Bankası’nın tüm şubeleri ve internet bankacılığı (KKTC’den başvuracak adaylar hariç); Türk Ekonomi Bankası’nın tüm şubeleri ve internet bankacılığı; Halkbank ATM, internet bankacılığı ve şubeler; Ziraat Bankası sadece internet bankacılığı ve mobil bankacılık (Şubelerden ve ATM’den ücret yatırılmaz.); ÖSYM Kartlı Ödeme Sistemi (https://odeme.osym.gov.tr/) üzerinden yatırabilirler.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler