HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

KPSS 2017 Karayolları Genel Müdürlüğü personel alımı yerleştirme sonuçları açıklandı!

KPSS 2017 Karayolları Genel Müdürlüğü sözleşmeli personel alımı için yerleştirme sonuçları ÖSYM tarafından duyuruldu. Sınava giren olan adaylar geçtiğimiz günlerde tercih yapmışlar ve KPSS 2017 KGM yerleştirme sonuçlarını beklemeye başlamışlardı! İşte KPSS 2017/4 yerleştirme sonuçları, KPSS sonuç sorgulama sayfası...

KPSS 2017 Karayolları Genel Müdürlüğü personel alımı yerleştirme sonuçları açıklandı!

Karayolları Genel Müdürlüğüne sözleşmeli personel alımı için yapılan başvuru sonuçları açıklandı. KPSS 2017/4 KGM personel alımı sürecinde başarılı olan adayların yerleştirme sonuçları belli oldu ve ÖSYM'nin sonuç açıklama sistemi üzerinden ilan edildi. Söz konusu sayfaya aşağıdaki bağlantıdan erişebilir ve yerleştirme sonucu için sorgulama yapabilirsiniz.

KPSS 2017/4 KGM PERSONEL ALIMI YERLEŞTİRME SONUÇLARI

Yerleştirme sonuçlarını yukarıdaki sayfada T.C kimlik numaranız ve aday şifrenizi girerek öğrenebilirsiniz.

YERLEŞTİRME SONUCUNUN İNCLENMESİ TALEBİ

Yerleştirme sonuçları ile ilgili inceleme isteğinde bulunan adaylar, yerleştirme sonuçlarının açıklandığı tarihten itibaren en geç 10 gün içinde bu kılavuzdaki “Genel Amaçlı Dilekçe” örneğini kullanarak ÖSYM’ye başvurmalıdırlar (Yapılacak her türlü itiraz, adayın dava açabilme hakkı için geçerli 10 günlük zaman aşımı süresini durdurmaz.). Süre hesabında ÖSYM Genel Evrak Biriminin adayın dilekçesi üzerine bastığı tarih damgası ve numara esas alınır. Bu dilekçenin işleme konulabilmesi için dilekçeye, ÖSYM'nin T.C. Ziraat Bankası Ankara Kamu Girişimci Şubesi 6028011-5229 (IBAN NO: TR 390001002533060280115229) 5,00 TL’nin yatırıldığını gösterir banka dekontunun fotokopisinin eklenmesi gerekir.

ÖSYM'NİN KGM DUYURUSU

KPSS-2017/4 Tercih Kılavuzunda yer alan Karayolları Genel Müdürlüğünün sözleşmeli pozisyonlarına yerleştirme işlemleri tamamlanmıştır. Yerleştirme sonuçları, 25 Nisan 2017 tarihinde saat 10:00’dan itibaren ÖSYM'nin https://sonuc.osym.gov.tr internet adresinden açıklanacaktır. Adaylar yerleştirme sonuçlarını belirtilen internet adresinden T.C. Kimlik Numaraları ve şifreleri ile öğrenebileceklerdir.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler