HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İşte dünyanın en ünlü robotları!

Saatlerce uçup, fotoğraf çekip, temizlik yapan bile var...

İşte dünyanın en ünlü robotları!

Ülke: ABDRobot adı: BaxterÜretici: Renthink RoboticsBoy (cm): 190Ne yapabiliyor: Küçük imalatçılara programlama ve esneklik sağladı.


Ülke: ABDRobot adı: AtlasÜretici: Boston DynamicsBoy (cm): 188Ne yapabiliyor: Gerçek dünya deneyimi yok, Darpa Robot Yarışmalarında yazılımları test etmek için kullanıldı.


Ülke: ABDRobot adı: PR2Üretici: Willow GarageBoy (cm): 465Ne yapabiliyor: Deneysel gelişmiş kişisel hizmet robotu


Ülke: JaponyaRobot adı: SchaftÜretici: GoogleBoy (cm): 146Ne yapabiliyor: Darpa Robot Yarışması galibi. El yetilerinin yerini almak için tasarlanmış insansı robot


Ülke: AlmanyaRobot adı: K6Üretici: KukaBoy (cm): 203Ne yapabiliyor: Endüstiyel robotların koşum atı, dünyanın her yerinde fabrikalarda kullanılıyor.


Ülke: Güney KoreRobot adı: HuboÜretici: KAISTBoy (cm): 130Ne yapabiliyor: Kore Gelişmiş Bilim ve Teknolojiler Enstitüsü'nün geliştirdi ve farklı araştırmalar için kullanıldı.


Ülke: ABDRobot adı: RoboSimianÜretici: NASA-JPLBoy (cm): 120-170Ne yapabiliyor: Çok amaçlı kollara sahip deneysel robot.


Ülke: JaponyaRobot adı: :AsimoÜretici: HondaBoy (cm): 120Ne yapabiliyor: Honda'nın insanın karmaşık hareketlerini taklit edebilen ve insanlığa yardım etmesi için ürettiği robot.


Ülke: ABDRobot adı: TUGÜretici: AethonBoy (cm): 120Ne yapabiliyor: Hastanelerde çekici görevi görmek için geliştirilmiş karizması olmayan robot.


Ülke: ABDRobot adı: UBR-1Üretici: Unbounded RoboticsBoy (cm): 97Ne yapabiliyor: Tek kollu mobil servis robotu, farklı görevler verilebiliyor.


Ülke: ABDRobot adı: PackbotÜretici: iRobotBoy (cm): 200Ne yapabiliyor: Irak'ta ve Afganistan'da birçok bombayı imha ederek değerini tam anlamıyla kanıtlamış robot.


Ülke: JağonyaRobot adı: ParoÜretici: AISTBoy (cm): -Ne yapabiliyor: Robot fok Paro ev hayvanı besleyemeyen yaşlı ve hastalara fayda sağlamak için geliştirildi.


Ülke: ABdRobot adı: RoombaÜretici: iRobotBoy (cm): 35 (çapı)Ne yapabiliyor: Yerleri temizleyen ve cilalayan dünyanın en bilinen robotu.


Ülke: ÇinRobot adı: PhantomÜretici: DJIBoy (cm):35 (çapı)Ne yapabiliyor: Her yere girebilen ve herhangi bir kamera sistemine bağlanarak havadan fotoğraf çekebilen robot.


Ülke: ABDRobot adı: ReaperÜretici: General AtomicsBoy (cm): 2012Ne yapabiliyor: Saatlerce uçabilen ve uzaktan kontrol edilebilen misiller taşıyan arama ve imha robotu.

          • -
            Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler