HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Ölmeden hemen önce çekilen 10 selfie

Rus Ksenia Ignatyeva 8 metre yüksekliğindeki köprünün üstüne çıkıp arkadaşlarını etkilemek için çektiği bu selfie’nin ardından dengesini kaybetti ve kabloların üzerine düştü.

Ölmeden hemen önce çekilen 10 selfie

Rus Ksenia Ignatyeva 8 metre yüksekliğindeki köprünün üstüne çıkıp arkadaşlarını etkilemek için çektiği bu selfie'nin ardından dengesini kaybetti ve kabloların üzerine düştü. 17 yaşındaki genç kız elektrik akımına kapılarak trajik bir şekilde yaşamını yitirdi.


Meksikalı pop yıldızı Jenni Rivera 2012'nin Aralık ayında ekibiyle birlikte özel jetinin içinde kalkışan hemen önce bu selfie'yi çekti. Ancak jet yere çakıldı ve bu karede bulunan herkes kazada yaşamını yitirdi.


Paylaşımı yaptıktan saniyeler sonra bir kamyona çarpan Sanford kazada yaşamını yitirdi.


Porto Rikolu ünlü bir müzisyen olan Jadiel Mayıs ayında Instagram'a yüklediği bu kareden dakikalar sonra New York'ta yaptığı motosiklet kazasında yaşamını yitirdi.


Kuala Lumpur'dan Amsterdam'a düzenlenen seferde Ukrayna üzerinde uçuş yaptığı sırada yerden fırlatılan bir füzeyle vurularak düşürülen Malezya Havayollarına ait uçağın yolcularından Gary Slok annesi ile kalkıştan önce çektiği bu selfie'yi paylaşmıştı.


21 yaşındaki Meksikalı Oscar Otero Aguilar Facebook sayfası için elindeki silahla selfie çekmeye çalışırken yanlışlıkla kendisini vurdu. Başına kurşun isabet eden genç öldü.


13 yaşındaki Karen Hernandez Meksika'daki El Tunal nehrinin kenarında selfie çekmeye çalışırken dengesini kaybedip suya düştü. Boğulan kızın cansız bedeni Temmuz ayında itfaiyeciler tarafından bulundu.


Mart aynıda İspanya'da hareket halindeki trenin üzerine çıkarak selfie çekmeye çalışan 21 yaşındaki bir erkek, elektrik akımına kapılarak can verdi.


İran'da iki kadın kullandıkları arabanın içinde karaoke yaparken video çekmeye başladılar. Ancak yola bakmayı bırakıp videoyla uğraşan ikili başka bir arabaya çarptı. Kazadan hafif yaralarla kurtulan iki kadın ambulansta bile selfie çekti.


Tatil için Portekiz'e gelen Polonyalı çift bir uçurumun kenarında selfie çekerken aşağı düşüp yaşamlarını yitirdiler.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler