HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Yurdum insanından ilginç protestolar

Sıkıntılarının çözümüne çare arayan yurdum insanları zaman zaman ilginç eylemler düzenleyerek hem ilgililerin hemde medyanın ilgisini çekiyor. İşte o anlar

Yurdum insanından ilginç protestolar

Sıkıntılarının çözümüne çare arayan yurdum insanları zaman zaman ilginç eylemler düzenleyerek hem ilgililerin hemde medyanın ilgisini çekiyor. İşte o anlar


Eskişehir'de belediye'nin tramvay ve otobüs ulaşımına yaptığı zammı protesto etmek isteyen öğrenciler "Elramvay" adı verdikleri market sepetiyle yürüdüler.


Kuru üzüm fiyatlarından memnun olmayan üreticiler, musalla taşına koydukları kuru üzümün ''Cenaze'' namazını kıldı.


Boyacı sandıkları üzerine yazı yazan boyacı çocuklar zabıtayı protesto etti.


Dünya Su Günü çerçevesinde, ''Bursa'nın suyu için susuyoruz'' yürüyüşü düzenlendi.


Süt üreticileri süt fiyatlarının düşürülmesini protesto etmek için süt banyosu yaptılar.


Kuratörleri eleştirmek isteyen Ressam Bedri Baykam, sergi salonuna 30 koyun getirdi.


Oyunlarının bir kısmını denizde sahneleyen tiyatrocular, Marmaris'te tiyatro salonu bulunmamasını protesto etti.


Banka kredisini ödeyemeyen ve hakkında icra takibi başlatılan bir çiftçi, traktörünü tarlada ters çevirerek satışa çıkardı.


Kırılan dikiz aynasının orjinalini bulamayan kişi, üretici firmaya tepkisini göstermek için aracına lavabo aynası taktı.


Yüksekova Şoförler ve Otomobilciler odası üyeleri, ilçedeki bozuk yollara dikkat çekmek amacıyla caddedeki çukurlara fidan dikti.


Alacaklarını alamadıkları gerekçesiyle 5-0 kazandıkları maçın ardından Gebzespor futbolcuları formalarını protokol önüne çimlere serdi.


Sahaya sırtlarını dönen Göztepe taraftarları mağlup olan takımlarını protesto etti.


Üst geçit yürüyen merdiveninin arızalı olması nedeniyle çalışmaması protesto edilerek merdivenin yürümesi için dua okundu.


Öğrencilerin boykota başladığı Dil ve Tarih Coğrafya Fakültesi'nde derse girmek için pasif direnişe geçen bir öğrenciyi arkadaşları okuldan uzaklaştırdı.


Çevreci çift, Çoruh nehrinin kirletilmesinin önüne geçebilmek için hazırladığı projeyi tanıtmak amacıyla pet şişelerden yaptıkları salla nehir üzerinde gezdi.

          • -
            Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler