HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

AKP Grup Başkanvekili Bülent Turan'dan Fatih Portakal'a şok sözler

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, Fox Ana Haber'i sunan Fatih Portakal'a hakarette bulundu. Yayında 'AKP milletvekili aday adayı avukat Murat Efe'nin hakim olarak atandığını' söyleyen Portakal'a, AKP Grup Başkanvekili Bülent Turan'dan hakaret geldi. Turan, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, Fatih Portakal’ın o videosunu alıntıladı ve tartışma yaratacak ifadeler kullandı.

AKP Grup Başkanvekili Bülent Turan'dan Fatih Portakal'a şok sözler

AKP Grup Başkanvekili Bülent Turan, Fox Ana Haber’i sunan Fatih Portakal’a “gerizekalı” diye hakaret etti. Fatih Portakal, ana haber bülteni sırasında 2009 yılında AKP Çanakkale Belediye Başkanı adayı, 2015 seçimlerinde de AKP milletvekili aday adayı olan Avukat Murat Efe’nin hakim olarak atandığını söyledi.

AKP Grup Başkanvekili Bülent Turan, Fatih Portakal’ın o videosunu alıntılayarak sosyal medya hesabı üzerinden bahsedilen kişinin halihazırda AKP İl Başkan Yardımcısı olduğunu belirtti.

Turan'ın paylaşımı elbette bu 'tekzip'le kalmadı. Turan Portakal için “Gerizekalı deyince de dava açıyorlar” ifadelerini kullandı.

İşte Turan'ın Twitter hesabından paylaştığı o video;


En Çok Aranan Haberler