HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Bariyere saplanan araçtaki kadın öldü

Avcılar'da aşırı hızlı olduğu iddia edilen otomobilin yol ayrımındaki bariyerlere saplanması sonucu ön yolcu koltuğunda oturan bir kadın hayatını kaybetti.

Kaza, saat 22.30 sıralarında, Haramidere Ambarlı Yolu'nda meydana geldi. Görgü tanıkların iddialarına göre, aşırı hız yapan 34 JA 6659 plakalı otomobil, kontrolden çıkarak yol ayrımındaki bariyerlere saplandı. Bariyer, aracın ön koltuğunda oturan yolcu kadının feci şekilde can vermesine sebep oldu. Olay yerine gelen sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Kazanın meydana geldiği sırada yolda seyir halinde olduğunu ifade eden bir sürücü, aracın bariyere vurmasıyla yardım etmek için durduğunu söyledi. Görgü tanığı sürücü, "Araba direkt bariyere girdi. Ben de cesedi ayağımın dibinde görünce şok oldum. Olayı görünce direkt polise bildirdim. Aracın sürücüsü yaşlı bir adamdı. Bir isim söyleyerek bağırıyordu. Birisi savrulmuş olabilir diye aracımın altını kontrol ettim" dedi.

Görgü tanıkları, kaza yapan otomobil sürücüsünün olay yerinden kaçtığını belirtti. Polis, kaçan sürücüyü yakalamak için araç üzerindeki parmak izlerini alarak çalışma başlattı. Polis ekiplerin olay hakkındaki incelemesi devam ediyor.

(CİHAN)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler