HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Bayramda hava nasıl olacak? İşte hava durumu

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan son değerlendirmeye göre, hava sıcaklığında önemli bir değişiklik beklenmiyor.

Bayramda hava nasıl olacak? İşte hava durumu

Hava sıcaklığı, ülke genelinde mevsim normallerinin 2 ila 5 derece üzerinde seyredecek. Öğle saatlerinden sonra Manisa, Kütahya ve Bolu çevreleri ile Bilecik ve Balıkesir'in güney, İzmir'in doğu, Eskişehir'in kuzey ve batı ilçeleri kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek.

5 günlük hava durumu için tıklayınız...

Rüzgarın isegenellikle kuzey, Akdeniz kıyıları ile güneydoğu kesimlerde batı ve güneybatı yönlerden hafif ara sıra orta, Marmara ile Batı Karadeniz'in batı kıyılarında yer yer kuvvetli olarakesmesi bekleniyor.

-BÖLGELERDE HAVA DURUMU-

MARMARA: Parçalı ve az bulutlu, öğle saatlerinden sonra Bilecik ve Balıkesir'in güney çevreleri kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek. Rüzgarın bölge genelinde kuzey ve kuzeydoğu yönlerden yer yer kuvvetli olarak esmesi bekleniyor.

EGE: Parçalı ve az bulutlu, zamanla iç kesimleri yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Kütahya ve Manisa çevreleri ile İzmir'in doğu ilçeleri kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek.

AKDENİZ: Az bulutlu ve açık, zamanla batısının iç kesimleri ile Doğu Akdeniz yer yer parçalı bulutlu geçecek.

İÇ ANADOLU: Az bulutlu ve açık, kuzeybatı kesimleri yer yer parçalı bulutlu, öğle saatlerinden sonra Eskişehir'in kuzey ve batı ilçeleri kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek.

BATI KARADENİZ: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Bolu çevreleri kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek. Rüzgarın bölgenin batı kıyılarda kuzeydoğu yönlerden yer yer kuvvetli olarak esmesi bekleniyor.

ORTA VE DOĞU KARADENİZ: Az bulutlu ve açık, kıyı kesimleri ile zamanla bölge geneli yer yer parçalı bulutlu geçecek.

DOĞU ANADOLU: Az bulutlu ve açık, zamanla kuzeydoğu kesimleri yer yer parçalı bulutlu geçecek.

GÜNEYDOĞU ANADOLU: Az bulutlu ve açık geçecek.

-BAZI İLLERDE HAVA DURUMU-

ANKARA: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu. (32)

İSTANBUL: Parçalı ve az bulutlu. (30)

İZMİR: Parçalı ve az bulutlu, zamanla iç kesimleri yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra doğu ilçeleri kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı. (30)

ADANA: Parçalı ve az bulutlu. (34)

ANTALYA: Az bulutlu ve açık, zamanla iç kesimleri yer yer parçalı bulutlu. (31)

SAMSUN: Parçalı ve az bulutlu. (27)

ERZURUM: Az bulutlu ve açık, zamanla yer yer parçalı bulutlu. (26)

DİYARBAKIR: Az bulutlu ve açık. (37)

ANKA

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler