HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Beşiktaş - Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta? BJK - TS maçı biletleri ne kadar?

Beşiktaş ile Trabzonspor, Süper Lig'de bu hafta İstanbul'da karşılaşacaklar. Her iki takım, geçen hafta mağlup kapattıkları için bu maç hem Beşiktaş hem Trabzonspor açısında daha önemli hale geldi. Beşiktaş ve Trabzonspor, zirve ile aradaki puan farkı açılmamasını istiyor. Beşiktaş, Trabzonspor karşısına Leipzig maçında alınan galibiyetin morali ile çıkıyor. Peki Beşiktaş - Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta?

Beşiktaş - Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta? BJK - TS maçı biletleri ne kadar?

Beşiktaş - Trabzonspor maçı, Süper Lig 7. haftasında İstanbul Vodafone Park'ta oynanacak. Haftanın en önemli maçını Fırat Aydınus yönetecek. Beşiktaş, Trabzonspor maçı öncesinde, geçen hafta Fenerbahçe derbisini kaybettikten sonra Şampiyonlar Ligi'nde ikide iki yaparak moral kazandı. Her iki takım da zirveden uzaklaşmak istemedikleri için maçtan galip ayrılmak istiyorlar. Peki Beşiktaş - Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta? BJK - TS maçı biletleri ne kadar?

BEŞİKTAŞ - TRABZONSPOR MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Süper Lig'de haftanın en önemli maçı olan Beşiktaş - Trabzonspor karşılaşmasını hakem Fırat Aydınus yönetecek. Aydınus'un yardımcılıklarını Serkan Ok ile Süleyman Özay üstlenecek. Müsabakada dördüncü hakem olarak da Mustafa Öğretmenoğlu görev yapacak. Beşiktaş - Trabzonspor maçı 1 Ekim Pazar günü oynanacak. Vodafone Park'ta oynanacak Beşiktaş - Trabzonspor maçı saat 19.30'da başlayacak.

125. BEŞİKTAŞ - TRABZONSPOR MAÇI

Beşiktaş ile Trabzonspor, bu hafta 125. kez karşı karşıya gelecekler. Ezeli rekabetin bundan önce oynanan 124 karşılaşmasından Beşiktaş 52 kez galip ayrılırken Trabzonspor 43 kez kazandı. Beşiktaş, Trabzonspor ile oynanan son 3 karşılaşmayı kazandı.

Beşiktaş - Trabzonspor maçlarında siyah-beyazlıların 169 golüne, bordo-mavililer 133 golle karşılık verdi.

Beşiktaş ile Trabzonspor, Süper Lig'de 88 kez karşılaştılar. Bu maçların 35'ini Beşiktaş, 32'sini Trabzonspor kazandı. Bu maçlarda Beşiktaş 124 gol, Trabzonspor ise 95 gol attı.

Geçen sezon oynanan Beşiktaş - Trabzonspor maçlarında siyah-beyazlı takım İstanbul'da 2-1, deplasmanda ise 4-3 kazandı.

BEŞİKTAŞ EVİNDE DAHA FARKLI!

Beşiktaş - Trabzonspor maçlarının İstanbul'da oynanan 61 karşılaşmasında siyah-beyazlıların büyük bir üstünlüğü göze çarpıyor. Beşiktaş, bu maçların 32'sini kazanırken Trabzonspor 13 kez galip gelebildi.

İstanbul'da oynanan Süper Lig maçlarına bakıldığı zamanda toplam 43 karşılaşmanın 20'sini Beşiktaş, 12'sini Trabzonspor kazandı.

BEŞİKTAŞ - TRABZONSPOR MAÇI BİLETLERİ NE KADAR?

Beşiktaş Kulübünden yapılan açıklamaya göre 1 Ekim Pazar günü saat 19.30'da Vodafone Park'ta oynanacak karşılaşmanın biletleri, 28 Eylül Perşembe günü saat 14.00'te satışa çıktı. Taraftarların "www.passo.com.tr" internet adresinden, N’Kolay satış noktaları, passo akıllı telefon uygulaması ve 0850 724 33 44 numaralı çağrı merkezinden satın alabilecekleri Beşiktaş - Trabzonspor maçının bilet fiyatları ise şöyle:

Kategori 1: 315 lira

Kategori 2: 295 lira

Kategori 3: 265 lira

Kategori 4: 235 lira

Kategori 5: 215 lira

Kategori 6: 195 lira

Kategori 7: 120 lira

Kategori 8: 110 lira

VIP: 650 lira

1903 A-E Blok: 650 lira

1903 B-D Blok: 700 lira

1903 C Blok: 750 lira

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler