HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

CHP'li Yavaş'tan Gökçek'e gönderme

CHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş, Ankara'da kirli siyaset yapıldığını söyleydi.

ANKARA(ANKA) - CHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş, Ankara'da kirli siyaset yapıldığını söyleyerek, "Adı duyulmadık gazeteleri dağıtanlar var, işçilere afiş astıranlar, dedikodu yaptıranlar var. Onların ortalığı kirlettiği yeter. Cevabınızı sandıkta vereceksiniz. Kirli siyaseti sandığa gömüp bundan sonra Ankara'da temiz siyasetin önünü açacağız. Bu dönemde sorduğum zaman Ankara'nın en büyük sorununun Melih Gökçek'in yönetim anlayışı olduğunu gördüm. Ankara'nın da en büyük projesi Melih Gökçek yönetiminden kurtulma projesidir" dedi.

CHP'li Yavaş, partisinin Çubuk'ta düzenlenen mitinginde vatandaşlara seslendi. 30 Mart'ta yapılacak seçimin özellikle Ankaralılar için yüzyılın fırsatı olduğunu kaydeden Yavaş, "Biliyorsunuz 50'li yıllardan beri bir hemşehrimiz Ankara Belediye Başkanı olmadı. Dolayısıyla Ankara'nın ilçelerinde bir özlem var. Ankaralı milletvekilimiz de çok fazla yok. Tabii ki Ankara'da her yerden gelen hemşehrilerimiz var. Ancak ilçelerden siyaset yapan kimsemiz yok" dedi.

Ankara Belediye Başkanı Melih Gökçek'in 20 yıldır Ankara'yı yönettiğini belirten Yavaş, "Kirli siyaseti gereği kadar yapanlar var, adı duyulmadık gazeteleri dağıtanlar var, işçilere afiş astıranlar, dedikodu yaptıranlar var. Onların ortalığı kirlettiği yeter. Cevabınızı sandıkta vereceksiniz. Kirli siyaseti sandığa gömüp bundan sonra Ankara'da temiz siyasetin önünü açacağız. Bu dönemde sorduğum zaman Ankara'nın en büyük sorununun Melih Gökçek'in yönetim anlayışı olduğunu gördüm. Ankara'nın da en büyük projesi Melih Gökçek' yönetiminden kurtulma projesidir. Kirli siyaset dedik ya, "Mansur Yavaş seçilirse Çubuk'taki üniversiteyi kapatır, Mansur Yavaş seçilirse Akyurt projesi kalır' diyorlar. Size sözümdür, daha fazlasını yapacağım.Benim hiçbir şeyi yıkmaya niyetim yok. Ben gönülleri yapmaya geliyorum. Belediye başkanının seçildikten sonra rozeti olmaz. Herkesin belediye başkanı olur. Seçildikten sonra benim partim Ankara olacak, Çubuk olacak, Bala olacak, Şereflikoçhisar olacak, Kalecik olacak" dedi.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler