HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Destici-Erbil görüşmesi

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısı Hasan Erbil ile görüştü.

ANKARA (İHA) - Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısı Hasan Erbil ile gerçekleştirdikleri görüşmeye ilişkin, "Görüşmemizin ana gündem maddesi rahmetli Muhsin Yazıcıoğlu'nun şahadet süreciyle ilgiliydi. Fikir alışverişinde bulunduk, soruşturmanın gidişatı ile ilgili bilgi aldık" dedi.

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, beraberindeki heyetle birlikte Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısı Hasan Erbil ile Yargıtay'da bir görüşme gerçekleştirdi. Destici, yaklaşık bir saat süren görüşme sonrası yaptığı açıklamada, "Bugün bizim görüşmemizin ana gündem maddesi rahmetli Muhsin Yazıcıoğlu'nun şahadet süreciyle ilgiliydi" dedi. Üst düzey kamu görevlilerinin soruşturmasına Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı'nın baktığını hatırlatan Destici, yaklaşık bir saat süren görüşmede bu konuyu değerlendirdiklerini söyledi. Destici, Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısı Erbil ile fikir alışverişinde bulunduklarını belirterek, "Bilgilerimizi kendisiyle paylaştık. Soruşturmanın gidişatı ile ilgili bilgi aldık" dedi.

Ana dosyanın Malatya Özel Yetkili Cumhuriyet Savcılığı'nda olduğunu belirten Destici, Başbakanlık Teftiş Kurulu'nun dosyayı idari yönden araştırdığını ifade etti.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler