HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Eğitime kar engeli

Olumsuz hava koşulları nedeniyle Afyonkarahisar, Karaman ve Konya kent merkezleri ile Ankara'nın Polatlı, Kars'ın Sarıkamış, Sivas'ın Gürün, Uşak'ın Eşme ilçesinde okullar 1 gün tatil edildi.

Eğitime kar engeli

Kars'ın Sarıkamış, Sivas'ın Gürün, Uşak'ın Eşme, Ankara'nın Polatlı ilçesi ile Konya kent merkezi ve bazı ilçelerinde kar yağışı ve soğuk hava nedeniyle okullar 1 gün tatil edildi.

5 GÜNLÜK HAVA DURUMU İÇİN TIKLAYIN

Kars'ın Sarıkamış, Sivas'ın Gürün, Uşak'ın Eşme, Ankara'nın Polatlı ilçesi ve Konya kent merkezi ile Güneysınır, Akören, Kadınhanı, Sarayönü, Taşkent, Yunak, Derbent, Hadim, Derebucak, Çeltik, Bozkır, Ahırlı, Yalıhüyük, Altınekin, Doğanhisar ve Seydişehir ilçelerinde kar yağışı ve soğuk hava nedeniyle ilk ve orta dereceli okullarda eğitime 12 Şubat Perşembe ara verildiği duyuruldu.

Öte yandan Afyonkarahisar ve Karaman'da da yoğun kar yağışı nedeniyle eğitime ara verildiği bildirildi.

Karabük'ün Ovacık ilçesinde yoğun kar yağışı nedeniyle eğitime 2 gün, Eflani ve Eskipazar ilçelerinde bir gün ara verildi.

Alınan bilgiye göre, Ovacık'ta Spor Lisesi dışındaki ilk ve orta dereceli okullar, bugün ve yarın tatil edildi.

Eskipazar ilçesinde de taşımalı eğitim kapsamındaki öğrenciler bir gün izinli sayıldı, Eflani ilçesinde de eğitime bir gün ara verildi.

(AA)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler