HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Eski politikacı hakkında erkek çocuğuna cinsel istismar iddiası

Ergenekon davasından 5 yıla yakın hapis yatan eski politikacı O.B.'nin 15 yaşında bir erkek çocuğunu istismar ettiğine ilişkin video sosyal medyada hızla yayıldı. Ekşi Sözlük'te söz konusu iddia bir numaralı gündem maddesi oldu. Sedat Peker'in Twitter hesabından yapılan açıklamada ise, "Geçmişte tanışıklığımız olan O.B. ismindeki şahısla gördüğüm lüzum üzerine, tüm arkadaşlığımızı bitirdiğimi dostlarıma bildiririm" dendi.

Eski politikacı hakkında erkek çocuğuna cinsel istismar iddiası

Sosyal medyada eski bir politikacıya ait olduğu iddia edilen cinsel istismar videosu konuşuluyor. Söz konusu videoda O.B. olduğu iddia edilen kişi yarı çıplak bir halde görünüyor. 15 yaşında olduğu iddia edilen çocuğun ailesi yaptığı baskın anı ve tepkisi videoda yer alıyor. Bir internet sitesinde yer alan iddiaya göre olay şöyle:

"Öncelikle bu iğrenç görüntülerin video ve fotoğraf kayıtlarını paylaşmayacağım. İlgili video ve fotoğrafları Ekşi Sözlük’ten bulabilirsiniz. Söz konusu videodan hemen kısaca bahsedeyim. Sivas eski Ülkü Ocak’ları Başkanı O.B., 15 yaşında erkek bir çocukla, çocuğun kendi evinde muhtemelen bir kış günü yatakta çıplak olarak yakalanıyor. O sırada eve çocuğun annesi giriyor ama ne amaçla kayda alındığı bilinmeyen bir kamera var ortada. Daha sonra içeri giren anne, olayın şoku ile biraz afallasa da durumu anlıyor ve söz konusu şahıs O.B’ye saldırıda bulunuyor. O.B., ise ismi henüz açıklanmayan 15 yaşındaki çocuğun (kayıtta yüzü görünmese de en azından küçük olduğu anlaşılıyor) kendisini kahve içmeye çağırdığını söylüyor. O arada üstünü giyen O.B.’nin sanki ortada normal bir şey varmış gibi olayı izah edişi var. Ne kadar mide bulandırıcı video/gerçeklik görsem izlesem de bu katmerli bir iğrençlikti."

Sedat Peker'in Twitter hesabından O.B. ile ilgili geçen ay yapılan paylaşım dikkat çekti. Peker'in hesabında yapılan açıklamada, Geçmişte tanışıklığımız olan O.B. ismindeki şahısla gördüğüm lüzum üzerine, tüm arkadaşlığımızı bitirdiğimi dostlarıma bildiririm" dendi.


Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler