HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Feyza Aktan kimdir? Feyza Aktan kaç yaşında? Feyza Aktan Özcan Deniz evleniyor mu?

Feyza Aktan kimdir merak ediliyor. Özcan Deniz ile yaşadığı aşk sonrası magazin gündemine oturan Feyza Aktan kaç yaşında? Feyza Aktan ile Özcan Deniz evleniyor mu? İşte detaylar...

Feyza Aktan kimdir? Feyza Aktan kaç yaşında? Feyza Aktan Özcan Deniz evleniyor mu?

Özcan Deniz ile yaşadığı aşk sonrası gündemden düşmeyen Feyza Aktan kimdir merak ediliyor. Son olarak İstanbullu Gelin dizisiyle ekranlarda boy gösteren Özcan Deniz yakın zamanda Feyza Aktan'la dünya evine girmeye hazırlanıyor. Peki Feyza Aktan kimdir? Feyza Aktan kaç yaşındadır?

Yaklaşık 1 yıldır Antalyalı Feyza Aktan ile gözlerden uzak bir ilişki yaşayan Özcan Deniz her defasında baba olmak istediğinin altını çiziyor. Feyza Aktan'ın hamile olduğu söylentiler arasında. Feyza Aktan ile uzun süredir ilişki yaşayan Özcan Deniz nihayet dünya evine girmeye hazırlanıyor.

FEYZA AKTAN KİMDİR?

Feyza Aktan Antalyalı olan İstanbul doğumlu. 25 yaşında olan Feyza Aktan Özcan Deniz ile nikah masasına oturmaya hazırlanıyor. Özcan Deniz'den 20 yaş küçük olan Feyza Aktan'ın hamile kaldığı söylentileri dolanıyor. Feyza Aktan Özcan Deniz çifti kısa bir süre sonra Paris'te dünya evine girmeye hazırlanıyor.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler