HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Game of Thrones 7. sezon 1. bölüm izle: Kış geldi, çattı...

Game of Thrones 7. sezon 1. bölüm izlenebilir durumda. Dizinin merakla beklenen 7.sezonu, ABD ile birlikte Türkiye'de de yayınlanıyor. Haberimizden Game of Thrones dizisi 7. sezonunun 1. bölümünü izleyebilir, yeni bölüm ile ilgili diğer detayları öğrenebilirsiniz. Dünya çapında aynı anda izlenmeye açılan dizi, bu sezon 7 bölümden oluşuyor. İşte Game of Thrones 7. sezon 1. bölüm izleme linki ve diğer detaylar...

Game of Thrones 7. sezon 1. bölüm izle: Kış geldi, çattı...

David Benioff'un yaratıcısı olduğu Game of Thrones, 7.sezonu ile an itibariyle internetten de izlenmeye başlandı. 7. sezon 1. bölüm 17 Temmuz sabaha karşı yayınlandı ve Türkiye'de de Game of Thrones yayını mevcut.

Bununla birlikte Game of Thrones dizisi ile ilgili 'kaç bölüm olacak?' sorusu da kısmen belirlenmiş oldu: dizi, bu sezon sadece 7 sezon sürecek, ancak 8. sezon resmi olarak duyurulmadı. Standart ABD dizileri 45-50 dakika arasında bir süresi var, ancak Game of Thrones 7. sezon bölümleri yaklaşık 1 saatlik bölümleri ile dikkat çekiyor.

Game of Thrones 7. sezon 1. bölüm izle!

Yukarıdaki bağlantımızdan dizinin 7.sezon 1. bölümü izlenebilir.

GAME OF THRONES 7.SEZON 1.BÖLÜM: STANDART BİR BAŞLANGIÇ!

Dizinin yeni bölümü o kadar merak ediliyor ki, Game of Thrones dizinin yayın haklarını elinde bulunduran HBO'nun internet sitesi an itibariyle sunucu sorunları yaşıyor. Genç suikastçi Arya Stark, geçtiğimiz sezon finalinde Walder Frey ve oğullarını öldürmüştü. Dedikodular ise Arya’nın Walder Frey’in yüzünü giyerek diğer Frey’leri öldüreceği yönündeydi. İlk bölümde tam olarak da böyle oldu.

  1. Sezon 1. bölümde Frey’in yüzünü giyen Arya Stark, bütün Frey’ler için ziyafet yemeği verip şaraplarına zehir koydu. Frey’lerin ölümünü izlerken ise efsanevi bir konuşma yaptı. Konuşmada, “Bir kurdu hayatta bırakırsan kuzular asla güvende olmaz”, “Kuzey unutmaz”, “Kış, Frey’ler için geldi” gibi klasikleşmiş cümleler kurdu.

Mynet Youtube

En Çok Aranan Haberler