HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Garipoğlu ailesine sorgu

Münevver Karabulut cinayeti soruşturması çerçevesinde Garipoğlu ailesi Emniyette ifade verdi. Sorguya bakanlık müfettişleri de katıldı.

Garipoğlu ailesine sorgu

Edinilen bilgiye göre Cem Garipoğlu'nun amcaları Hayyam Garipoğlu ve Nizam Gariopğlu, kardeşi Levent Garipoğlu ve dedesi Kasım Garipoğlu ile kuzenleri ve hizmetçiler dahil toplam 12 kişi ifadelerine başvurulmak üzere Asayiş Şube Müdürlüğü'ne çağrıldı.

[

****](http://haber.mynet.com/detay//cerrahtan-onemli-aciklamalar/466165)

İfadesine başvurulanların isimleri ise şöyle: Dede Kasım Garipoğlu, babaanne Sakine Garipoğlu, amca Hayyam Garipoğlu, ağabey Levent Garipoğlu, abla Handan Güleç , eşi Selçuk Güleç ve Sakine Güleç ile kuzenler Emine Başar, Fatma Başar, Fulya ve Fatih Garipoğlu.

Cinayete ilişkin ifadeleri alınan Levent Garipoğlu'nun da aralarında bulunduğu 12 kişi işlemlerinin tamamlanmasının ardından Asayiş Şube Müdürlüğü'nden ayrıldı.

CEM'İN YERİ SORULDU

İlk bilgilere göre daha öncede ifadeleri alınan bu kişilere Cem Garipoğlu’nun nerede olduğu ve kendisinin maddi olarak nasıl desteklendiği soruldu. Bu arada, Cem'in ağabeyi Levent Garipoğlu geçen hafta savcılığa çağırılmış ve kan ve doku örnekleri alınmıştı.

SORGUYA, ANKARA'DAN GELEN MÜFETTİŞLER DE KATILDI

Münevver Karabulut cinayeti ile ilgili olarak Asayiş Şube Müdürlüğü'ndeki ifade alma işleminde İçişleri Bakanlığı tarafından görevlendirilen ve Ankara'dan gelen müfettişlerin de bulunduğu öğrenildi.

Aralarında Hayyam Gariboğlu'nun da bulunduğu 12 kişinin ifadesinin alınması bizzat müfettişler kontrolünde gerçekleştirildi. Öte yandan, Münevver Karabulut cinayetinde bugüne kadar çalışan polisler hakkında da soruşturma açıldığı ve müfettişlerin bu konuda da çalışma yapacağı iddia edildi.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler