HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Gianluca Lapadula ve Nikola Maksimoviç kimdir? Galatasaray, Lapadula ve Maksimoviç'in peşinde!

Gianluca Lapadula ve Nikola Maksimoviç, Galatasaray'ın takibine girdi. Galatasaray sportif direktörü Cenk Ergün'ün İtalya'ya giderek Maksimovic ve Lapadula'yı izlemeye alacağı söylendi. Peki Gianluca Lapadula ve Nikola Maksimoviç kimdir? Hangi takımlarda, hangi mevkide oynuyorlar?

Gianluca Lapadula ve Nikola Maksimoviç kimdir? Galatasaray, Lapadula ve Maksimoviç'in peşinde!

Gianluca Lapadula ve Nikola Maksimoviç, Galatasaray'ın hedefine girdi. Galatasaray yeni sezon için hazırlıklara şimdiden başladı. Derbi sonrasında, ''hem devre arası hem de sezon sonu için transfer çalışmalarına başladık'' diyen Cenk Ergün, İtalya'ya giderek Genoa’nın Napoli’yi konuk edeceği maçı izleyecek. Cenk Ergün’ün gözünü Napoli’nin sezon başında 20 milyon Euro’ya aldığı ama neredeyse hiç şans vermediği stoper Maksimovic olduğu bildirildi. Bu maçta bir taşla iki kuş vuracak olan Cenk Ergün, aynı zamanda Genoa'nın golcüsü Lapadula'yı da gözlemleyecek. Peki Gianluca Lapadula ve Nikola Maksimoviç kimdir? Hangi takımda oynuyorlar?

NIKOLA MAKSIMOVIC KİMDİR?

Nikola Maksimović (25 Kasım 1991) doğumlu, Sırbistan vatandaşı futbolcudur. Serie A takımlarından SSC Napoli'nin formasını giyen oyuncu, Defans bölgesinde görev yapmaktadır. 26 yaşındaki Nikola Maksimoviç 1,93m boyunda stoper mevkiinde oynuyor. 2099 yılında futbol hayatına başlayan Maksimoviç, Slob.Uzice oynadıktan sonra Kızılyıldız'a, buradan bir sene sonra da Torino takımına kiralık olarak transfer oldu. 2014 yılında Torino'ya 2,5 milyon avroya transfer olan Nikola Maksimoviç, 2016 yılında Napoli'ye kiralık olarak gitti. 2017 yılında ise 20 milyon Euro karşılığında Napoli'ye transfer oldu. Nikola Maksimoviç'in Napoli ile sözleşmesi 20 Haziran 2021 yılında sona eriyor.

GIANLUCA LAPADULA KİMDİR?

Gianluca Lapadula (d. 7 şubat 1990), Milan takımında forvet pozisyonunda görev yapan İtalyan futbolcudur. Profesyonel kariyerine 2007 yılında Pro Vercelli kulübünde başladı. Daha sonra sırasıyla Ivrea, Parma, Atletico Roma, Ravenna, San Marino, Cesena, Frosinone, Parma, Gorica, Teramo, Pescara, Ivrea kulüplerinde oynadı. 27 yaşındaki Lapadula, futbol hayatına 2004 Juventus'un altyapısında başladı. 1,78 m boyunda olan Gianluca Lapadula, sol ayağına çok hakimdir. 2010 yılında profesyonel futbol hayatına adım atan Lapadula, Panama, Genoa, Teramo, Pescara, San Marino gibi takımlarda oynadıktan sonra 2016 yılında 6,5 milyon Euro karşılığında Milan'a transfer oldu. Milan'da fazla forma şansı bulamayan Gianluca Lapadula, kiralık olarak gittiği Genoa ile anlaştı ve 11 milyon Euro karşılığında transfer oldu.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler